دوستان گرامی :
کسی از زمان بندی و شرایط فروش نقدی و فوری و یا پیش فروش ال 90 خبری نداره ؟
سایت پارس خودرو و سایپا و ایران خودرو رو چک کردم خبری نبود ، فقط توی لیست قیمت آبان ماه ایران خودرو قیمت ای 1 رو 18/900 و قیمت ای 2 رو 21 میلیون زده بود .
Printable View
دوستان گرامی :
کسی از زمان بندی و شرایط فروش نقدی و فوری و یا پیش فروش ال 90 خبری نداره ؟
سایت پارس خودرو و سایپا و ایران خودرو رو چک کردم خبری نبود ، فقط توی لیست قیمت آبان ماه ایران خودرو قیمت ای 1 رو 18/900 و قیمت ای 2 رو 21 میلیون زده بود .
دیگه تا پایان سال ایران خودرو فروش نداره تموم شدنقل قول:
پارس خودرو هم گفته تا اطلاع ثانوی و اجازه افزایش قیمت هیچ فروشی نداره فقط تعهدات قبلی رو می ده
در یک اقدام ناباورانه و برا خلاف اعلام های قبلی سایپا پیش فروش تندر رو باز کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کنید با منبع صحبت کنید!نقل قول:
همین لان سایت ایران خودرو داره محصولاتشو بصورت نقدی پیش فروش و اقساطی می فروشه. پس این خبر از دم کذبه دوستان
به یه مشکلی دیشب بر خوردم !
اینکه چراغ صفحه کیلومترم روشن نمیشه وقتی چراغارو روشن میکنم ٬ ولی چراغ کامپیوتر سفری روشنه و مشکلی نداره ! از فیوزم نیست ٬ فیوزا همه سالمه ! چراغی چیزی سوخته یعنی !؟ مگه اگر بسوزه برای کامپیوتر سفری هم نباید قطع بشه !؟
احتمالا ایراد یجایی از سیم کشی هست یا سوکت پشت کیلومتر! اینا ال ای دی دارن همش باهم نمیسوزه اگه بسوزه هم مثلا فقط یه تیکش کم نور میشه...نقل قول:
تصویری از شمع ال 90 و محل قرار گرفتن آن میخواستم
اشتباه بر داشت شد بحث درباره محصول ال90 بودنقل قول:
فروش ال90 ایران خودرو متوقف شده
سایپا بر خلاف اعلام قبلی پیش فروش انجام داد ولی همون روز اول ظرفیت پر شد
تندر برای دهه ی فجر توی شرایط فروش 100% وجود دارهنقل قول:
به احتمال زیاد مدل اتوماتیک هم پیش فروش خواهد شد
دوستان من چند روز پيش ماشين رو شستم و شب ديدم كه روي ديسك تاير جلو ( نقره اي هست ) يكم زرد شده ! چرا اينجوري شده ؟
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
اون زنگ زدگی دیسک نیست بلکه به خاطر خرده های بسیار ریز براده ای ای که روی دیسک به خاطر ترمز زدن بوجود میادنقل قول:
مشکلی نیست
سلام
نزدیک یه ماهه گرفتمش تاحالا باهاش از شهر خارج نشده بودم،تو شهر صدی 9.8 میسوزونه،واسه بار اول انداختمش تو جاده گرمسار انتظار داشم بیاد روی 7 یا 8 ولی فقط اومد رو 9.4
تازه مسیر کفیه،منم بیشتر مسیرو تو دنده پنج با سرعت 100~90 بودم
عجیب نیست؟
باید کامپیوترو ریست کنی.تو جاده حدود 6.5 میسوزونه.نقل قول:
این طور که فهمیدم کامپیوتر لوگان توی یه بازه ای گیر کنه همونو نشون می ده که البته نمایندگی گفت با آپدیت درست می شهنقل قول:
مثلا برای خودم
توی جاده کمربندی شهر مسیر بدون شیب مصرف رو 10نشون می داد تو مسیر برگشت کامپیوتر رو ریست کردم مصرف اومد 5.5 !!!!
دقیقا منم این مورد رو تست کردم و همین نتیجه ای که شما گرفتی رو گرفتمنقل قول:
در ضمن مصرف سوخت رو با کیلومتر طی شده و سوخت مصرف شده بسنجید نا با کامپیوتر سفری !
بهترین کار اینه قبل از سفر جاده ای یه بار کامپیوتر ریست بشهنقل قول:
سلام
اسم موتور تندر 90 چیه؟
موتور ال 90 K4Mنقل قول:
کسی میتونه کمکی کنهنقل قول:
عکسش رو که ندارم توی نت هم بود که پاک شدهنقل قول:
ولی محل قرار گیری هر شمع دقیقا زیر کوئل هست یه خورده بد جاس باید چندین قطعه باز بشن تا بهش دست رسی پیدا کرد
من یه سری تو اتوبان با سرعت 90 میرفتم مصرف رو 5.6 نشون داد که خیلی خوب بود - اگه میتونید بیشتر از 90 تا نرید چون بیشتر میسوزونه بالای 6
سلام دوستان كسي براي تاير هاي لوگان نيتروژن زده ؟ مزايا و معايبش چيه ؟ يكجا رفتم پرسيدم گفت ٤ تاير ٨ تومن ! تاير رو در ميارن يا درجا تعويض ميكنن ؟
مرسي
بله قیمتش همینه . نرم تر میشه مخصوصا اگه لاستیک خوبی زیر ماشین داشته باشیدنقل قول:
معایب خاصی نداره ,حسنش بیشتر از ضررشه.
اگر میخواید این کار را انجام بدهید تا تابستون صبر کنید ,یکجا یکسری مطالب در مورد نیتروژن زدن میخوندم که توش گفته بود توی زمستون باد لاستیک ها رو با معمولی تعویض کنید ,شرمنده دلیلشو الان یادم نیست ولی از یه آپاراتی خوب هم که پرسیدم این مطلب و تایید کرد.
همونطور که لاستیک زیر ماشینه والف رو در میارند و بعد از خالی شدنش با گاز نیتروزن پر میکنند
سلام مرسي از طرف پرسيدم گفت كه خود دستگاه وكيوم ميكنه بعد پرش ميكنه ! كامل لاستيك و رينگ رو در ميارن ؟ تنظيمش به هم نميريزه ؟ مرسينقل قول:
سلام .من دوبار این کار رو انجام دادم ,اون دستگاهها به این صورت بود که همون طور که لاستیک روی ماشین بود باد رو خالی کردن و با دستگاه نیتروژن توی لاستیک پر کردننقل قول:
نه ربطی به بالانس نداره ,بالانس برای رینگ و لاستیک هست نه باد تایر
ببازم میگم از بقیه هم بپرسید و بعد اقدام به تعویض با تایر ها با نیتروژن توی زمستان کنید
با سلام
دوستان برای تندر چه روغنی پیشنهاد میکنید؟
تندر فقط با روغن ELF سازگاری کامل داره. این روغن رو خود کمپانی رنو پیشنهاد می دهنقل قول:
من زدم تاثیر انجنانی نداره ولی کمی نرم تر می شهنقل قول:
هر روغنی که استاندارید 40-10 داشتته باشه رو می تونین استفاده کنیننقل قول:
برند مهم نیست
چون همش بر اساس سود شرکت ها این قرارداد بسته بسته می شه
رنو رفته سراغ الف و پژو هم سراغ توتال
جالبه بدونین این دو روغن الف و توتال هز دو در ایران و توسط یه شرکت تولید می شه
دوستان الان قیمت صفر کیلومتر تندر 90 چند هستش ؟
کار کرده تمیزش رو به چه قیمتی میشه پیدا کرد ؟
l90 E2 LP : 24500نقل قول:
قیمت کارکرده هم بستگی به مدلش داره
مدل 90 :23 قیمت میخوره
مرسی دوست عزیز ولی با این قیمت فکر نکنم بتونم برم سمت تندر 90 :n13:نقل قول:
دوستان اگه میشه یک روغن ایرانی که همیشه در دسترس باشه و امتحان خودشو پس داده باشه معرفی کنید برای موتور تندر
روغن الف که دیگه نمونه ام ارات یش پیدا نمیشه و ایرانی هاش هم بدرد نمیخره
خودم بین بهران سوپر پیشتاز و ایرانول ریسینگ گیر کردم
اگه روغن بهتری هم از دوستان فروم استفاده میکنند و مورد تاییدشون هست معرفی کنید
لطفا نظر بدید
.نقل قول:
کسی نظری نداره:n03:
دوست عزیز هر دو روغن بهران سوپر پیشتاز و ایرانول ریسینگ خوبن هر دو پیشنهاد میشن اما حتما باید10w-40 باشن.نقل قول:
سلام دوستان چند سوال دارم فقط نخندید چون من تازه تندر گرفتم و کلا این اولین بارمه اتومبیل خریدم::n02:
- میگن اگر اتومبیل رو هفته ای حداقل یکبار روشن نکنی باتریش تموم میکنه . من هم از ترس هفته ای یکبار 15 دقیقه در جا روشنش می کنم ( کارم جوریه نمی تونم فعلا تندر رو برونم )
- درضمن میگن اگر زیاد پارک بمونه و حرکت نکنه لاستیک هاش فرسوده میشه . این حرف درسته ؟
-چه کاور ( چادر تندری ) پیشنهاد می کنید بخرم ؟ منطقه سردسیر و برف هم باریده شدید . البته الان کاور داره ولی کمی فرسوده شده کاور . می خوام یه نوشو بخرم
- گاراژ برای پارک تندر ندارم و گذاشتمش تو حیاط . البته کاور داره . به نظر شما تو این سرما و هر از گاهی برف که میاد برای تندر بیچاره ضرر داره؟:n02:
- هنوز 3000 تا هم نرفته چه مواردی ازش رو باید چک کنم ؟ ( روغن - مایع خنک کننده - شیشه شو و ... ) ؟
ببخشید زیاد سوال می کنم ولی من کمی حساسم رو تندرم :n02:
ماشین نذارید در جا 15 دقیقه کار کنه میگن برای ماشین بده
آره من هم شنیدم ولی به نظر شما این کار رو هفته ای یکبار حداقل انجام ندم باتری تموم نمی کنه ؟ چون ممکنه حتی 1 یا 2 ماه ماشین روشن نشه .نقل قول:
سعی کنید هفت ای دوبار ماشین را روشن کنید و یک دور بزنیدنقل قول:
- میگن اگر اتومبیل رو هفته ای حداقل یکبار روشن نکنی باتریش تموم میکنه . من هم از ترس هفته ای یکبار 15 دقیقه در جا روشنش می کنم ( کارم جوریه نمی تونم فعلا تندر رو برونم )
خودرو نباید به مدت بیش از 30 ثانیه درجا کار کنه مخصوصا ماشین سرد
بله دقیقا درسته و به لاستیک آسیب وارد می کنهنقل قول:
- درضمن میگن اگر زیاد پارک بمونه و حرکت نکنه لاستیک هاش فرسوده میشه . این حرف درسته ؟
مشکلی براش پیش نمیاد من هم خودروم مدت ها هست در حیات پارک میشهنقل قول:
- گاراژ برای پارک تندر ندارم و گذاشتمش تو حیاط . البته کاور داره . به نظر شما تو این سرما و هر از گاهی برف که میاد برای تندر بیچاره ضرر داره؟:n02:
ممنون خیلی لطف کردید .:n12: من چند بار و هر باز 15 دقیقه درجا روشن کردم برای اینکه باتری تموم نکنه یعنی الان ECU یا ... ماشین ایراد پیدا کرده ؟ دقیقا کدوم قسمت ماشین در حالت کار کردن درجا مورد پیدا می کنه؟نقل قول:
نگفتید اگر یکی دو ماه ماشین روشن نشه باتری خالی می کنه؟