درود.
دوست عزیز چند صفحه پیش که لینک اورکلاک رو گذاشته بودم!
ولی بازم بیا این لینکش که احسان خان زحمتشو کشیدن:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6077998&postcount=1418
درود.
دوست عزیز چند صفحه پیش که لینک اورکلاک رو گذاشته بودم!
ولی بازم بیا این لینکش که احسان خان زحمتشو کشیدن:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6077998&postcount=1418
سلام کسی آموزش کامل فارسی ساز 2.3.4 رو بلده
لطفا کمک کنید منو بد جایی گیر کردم
درود.نقل قول:
دوست عزیز رامتون چیه؟
دوستان رم 16 گیگ واسه دیفای چنده الان؟
قیمت هارد رفته بالا شدیدا ! رم این گوشی چطور ؟ :19:
در ادامه صحبت شما باید بگم رام سیانوژن 2.3.5 یا همون cm7v1.5 از همون اول که نصب میکنی خودش cpu رو تا 1000 over میکنه که با این کار مشکل فیلم برداری رو کامل حل کرده و عالی شده.نقل قول:
مصرف باطری یک مقدار جزئی بالا رفته (که البته طبیعی هست) ولی بسیار روون کار میده گوشی (روی گوشی 136 نرم افزار نصبه + 5-6 تا بازی + انواع widget + و همینطور go launcher) :20:
ولی روی 2.3.4 اوور نداشت (اسکرین شات 300-800 بودنش رو توی همین فروم گذاشته بودم)
کوچیکتون هادی :46:نقل قول:
آدرس آموزش رو که دوستان گذاشتن . خوب بخون و قبل از اینکه دست به کار بشی هماهنگ کن . چون قسمت اولش رو نباید انجام بدی اگر رام گوشیت الان 2.2 هست !نقل قول:
دوستان من رام miui 1.11.4 نصب کردم، ولی یه مشکل داره اونم اینه که تو قسمت اس ام اس، اس ام اسایی که میاد نمیتونی lock کنید، ورژنای قبلیمم این مشکلو داشت، راهی هست که بشه درستش کرد؟
دوستان کسی اطلاع داره دیفای + تو بازار اومده یا نه؟؟ به نظرم هیچ گوشی دیفای نمیشه خیلی خوش دسته حتی بهتر از اتریکس (راستش اتریکس رو رفتم کلی ورنداز کردم دیدم دیفای یک چیز دیگس)
نقل قول:نقل قول:
رامم رام اصلی هستش دوست عزیز
سایت irandeliver.com وارد میکنه 580/....نقل قول:
سلام خدمت اساتیدنقل قول:
فکر کنم چند ساعت پیش که سایتشونو چک کردم 600 زده بود:18:
580-600 بود تو ایران دلیور . یعنی تقریبا"با قیمت آتریکس خود ایران دلیور یکی هست :13:نقل قول:
خداییش برای اختلاف جزیی 200 نمی ارزه!نقل قول:
سلام نصب رام moto ginger ms2 teaser v5 چه جوریه کسی میدونه رام من الان رام اصلی 2.3.4 هستش.
میتونم اصلا نصبش کنم؟
سلام دوستان
من می خوام دیفای بگیرم ولی کل بازار رو گشتم لنز قرمز گیرم نیومد
حالا یه سوال
چقدر برام مشکل پیش میاد اگه لنز سبز رو بخرم به خصوص برا آینده توی آپدیت رام ها مشکلی برام پیش نمی یاد؟
یه راهنمایی کنین ممنون میشم
این گوشی فایلهای pdfرا میخواند؟البته با آپدیت به اندروید2.2
اگر کسی دست دوم وتمیز این گوشی را میخواهد بفروشد لطفا به من اعلام کند تانسبت به خرید اقدام شود.
این رام 2تا فایل داره یکی zip هست و یکی دیگه sbf . اول فایل زیپ رو از تو ریکاوری ریستور میکنی و بعدش که گوشی ریست شد و بالا اومد فایل با پسوند sbf رو با برنامه rsd-lite فلش میزنی .نقل قول:
این سبز و قرمز رو الکی بزرگ کردن . والا من که لنز سبز داشتم هر رامی هم میخواستم رو گوشیم میریختم . در مورد آپدیت هم نگران نباش چون نهایتش برای این گوشی جینجربرد هست که الانم براش کلی از این رامها هست .نقل قول:
بله pdf رو نشون میدنقل قول:
ایا تفاوت آندروید2.2 با 2.3 این قدر چشمگیر است که defy+ را باقیمت تقریبا600هزارتومان بخرم؟چه تفاوتهایی این دو ورژن دارند؟
به نظر من با این تفاوت قیمت خرید دیفای معمولی خیلی خیلی بهتر هست . دیفای هم تو ایران گوشی محبوبیه و ساپورت خیلی خوبی داره .نقل قول:
الان فکر کنم دیفای 370 هم گیر بیاد . با این قیمت واقعا" حریف نداره این گوشی
سلام
من تصمیم گرفتم defy بخرم فقط یه چندتا سوال داشتم در موردش
این گوشی تا چند سال میتونه برام کار کنه ؟ از لحاظ استحکام بدنه و خش و این چیزا میگم ، چون من زیاد حوصله اینو ندارم که حواسم باشه گوشی خش نگیره و این چیزا
من استفادم ایناست آهنگ گوش دادن ، کلیپ دیدن ، عکس دیدن ، بلوتوث ، اس ام اس ، ام ام اس ، اینترنت ، چت ، پست گذاشتن ، فیس بوک ، برنامه های بانکی ، gps ، wifi . این که شد همه چیز
راستی با فارسی مشکلی نداره ؟
وای فای و جی پی اس خوب کار می کنن ؟
توی پکش چی باید باشه ؟
گوگل مپ داره ؟
باطریش چقد دووم داره ؟
multi touch داره ؟
چه پسوندایی از فایل های ویدیویی رو اجرا میکنه ؟ divx اجرا میکنه ؟ یا باید برنامه نصب کنی واسش ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
درود.نقل قول:
این که این گوشی واستون چقدر کار میکنه بستگی به استفاده ی خودتون داره اما این رو هم بدونید که دیفای گوشی فوق العاده محکم و خوش استیلی هستش.
واسه چیزای که گفتین دیفای قابلیت های خوبی رو بهتون عرضه میکنه.(مخصوصا کیفیت صداش که عالیه!)
فارسی رو هم بخوبی ساپورت میکنه.(البته به رامتون ربط داره که اگه 2.2 رسمی امارت روش باشه فارسی رو ساپورت میکنه+روش فارسی سازی توی همین کلوپ قبلا گذاشتن بچه ها+شما میتونید رام سیانوژن رو بریزید که فارسی رو کاملا ساپورت میکنه)
جی پی اس و وای فای گوشی هم مشکلی ندارند.
شارژر+سی دی +مموری 2گیگ+با یه هدفون باید تو پکش باشه.
باتریش تا 2-3 روز براحتی جواب میده
مالتی تاچم داره.
شما با نصب برنامه میتونید انواع فرمت های ویدیو رو ببینید.
ممنون از راهنماییتنقل قول:
فقط من خودم میتونم رامشو عوض کنم ؟
وقتی از مغازه میخرم احتیاجی به نصب هیچ برنامه ای نیست یا هست ؟ منظورم اینه که اون فروشنده برنامه بریزه روش ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
رام عوض کردن کاری نداره و خودتون هم میتونید عوض کنید.
به هیچ وجه پولتون رو برای نصب برنامه-بازی-هرچیزی که فروشنده گفت خرج نکنید.(همه ی برنامه های مورد نیاز توی همین سایت و سایت های دیگه هست که خرجش فقط دانلود اونهاست.
(+شما هر مشکلی رو داشته باشین توی همین کلوپ مطرح کنین و بچه ها لطف میکنن و راهنماییتون میکنن)
خودت یکم وقت بزاری و دقت کنی میتونی گوشیتو آپدیت کنی . یکبار که انجام بدی دستت راه میفته . ما هم کمکت میکنیم . آموزشهاش هم تو سایت فراوونهنقل قول:
دقیقا!
یهو دیدی 20تومن میگیرن که من میگم شما 1گیگ ای دی اس ال بخری 5تومن بهتر از اینه به طرف پول مفت بدی
نگران دیفای هم نباش از نظر کیفیت ساخت عالیه
سلام بچه ها.من رام آخر سیانوژن رو ریختم.الان نه تو جی میل میره.تو مپ هم که میرم force close میده.تو بعضی برنامه های دیگه هم اینطوریه. مشکل چیه؟ وایپ کامل هم کردم ولی درست نشد.در واقع من سیانوژن قبلی رو گوشیم نصب بود.یه روز دیدم وای فای دیگه کار نمی کنه. از تمام برنامه ها با my backup pro بک آپ گرفتم.دوباره رام رو ریختم . restore کردم از اون موقع اینجوری شده. گفتم شاید رام جدید سیانوژن بریزم درست شه . نشد. لطفا کمک کنید
نقل قول:نقل قول:ممنون از راهنماییتوننقل قول:
دیفای الان چنده تو بازار ؟
من امروز طبقه همکف علاء الدین قیمت گرفتم 365نقل قول:
سلام. یعنی خوندن و نوشتن اس ام اس فارسی و باز کردن صفحات وب فارسی و تایپ فارسی در محیط اینترنت بدون هیچ مشکلی امکان پذیره؟ :20:نقل قول:
من امروز از عده نرم افزارکارهای علاءالدین پرسیدم گفتن راه نداره، البته به نظر میومد زیاد بارشون نیست :31:
من کم کم داشتم با تاسف فراوان بی خیال دیفای می شدم و می خواستم Ace بخرم:41:
زمان خرید به چه نکته خاصی در مورد این گوشی توجه کنم؟ این رامش چی باشه و .... ؟
درود.نقل قول:
اگه موقع خرید رامتون 2.2 رسمی امارات باشه که کاملا فارسی رو ساپورت میکنه. اگه هم 2.2 رسمی امارات نبود زیاد مشکلی نیست چون شما با ریختن رام سیانوژن میتونید از ساپورت کامل و عالی فارسی استفاده کنید.......
نقل قول:
یعنی با رام اصلی 2.2 امارات عین گوشی های سامسونگ از زبان فارسی تو همه محیط ها پشتیبانی می کنه؟ :18:
موقع خرید از کجا بفهمم رامش چیه؟
حالا کدومش بهتره؟ رسمی امارات یا غیر رسمی سیانوژن؟
مهم نیست خودتون میتونید تغییر بدیدنقل قول:
فقط پول برای رام ریختن و نرم افزار ریختن و امثالهم به هیچ وجه ندید
نقل قول:
یعنی با رام اصلی 2.2 امارات عین گوشی های سامسونگ از زبان فارسی تو همه محیط ها پشتیبانی می کنه؟ :18:
موقع خرید از کجا بفهمم رامش چیه؟
حالا کدومش بهتره؟ رسمی امارات یا غیر رسمی سیانوژن؟
راستی یه چیز دیگه، به نظرتون همین دیفای بهتره یا XT720 ؟
defy 365
XT 720 390
XT 720 واسه جیب شلوار جین یک کم بزرگه، نیست؟ :27:
سلام بچه ها من بازم اومدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-این رام miui چطوره ؟
2-بنظرتون رام رسمی بریزم و نصب کنم یا اینو ؟(یا هردو رو تست کنم:31:)
3-واسه من مشکل نداشتن رام مهمه ! مشکل خاصی نداره ؟
از سیانوژن خسته شدم راستش !
ممنون همتونم
سلام
برنامه 2ndInit رو نصب كردم ولي وقتي ريبوت ميكنم اين گزينه ها رو نمياره فقط گزينه هاي rebot ..., format cach..., مياره.
. الان من سه تا برنامه گرفتنم superroot. 2ndInit .rsd
با رام miui 1.11.11 android 2.3.7 با rtl fix
وقتي آموزشهاي تو سايت هاي مختلف ديدم واقعا گيج شدم...
الانم رو گوشيم and 2.2 الامارات هست.
ميشه يك آموزش مرتب بزارين؟
نقل قول:موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
مهران خان miui رو نصب كن رام عاليي هست . روش نصبش هم كه مثل سيانوژن هست .نقل قول:
سلام دوستان
من یک پاسخ صریح و روشن می خوام (لطفاَ)
با رام 2.2 امارات یا سیانوژن بدون هیچ مشکلی میشه صفحات وب فارسیو باز کرد و کامنت فارسی گذاشت؟
مرسی هادی جاننقل قول:
حتما
میشه لینک بدی واسه دانلود ؟ جدیدترین و آخرین آپدیتشو می خوام...
:11:
درود.نقل قول:
بله دوست عزیز.
هم رام 2.2 رسمی امارات و هم سیانوژن فارسی رو کاملا ساپورت میکنند......