ای بر پدر این داور لعنتی... کارت قرمز باید میداد...
ولی هنوز یه نیمه مونده
Printable View
ای بر پدر این داور لعنتی... کارت قرمز باید میداد...
ولی هنوز یه نیمه مونده
الان شما داری خوشحالی میکنی؟ واقعاً متاسفم...نقل قول:
مهم نیست بازیکن تیم رقیب باشه یا تیمی که طرفدارش هستی. دوست داشتی یکی از بازیکنا بارسا هم مصدوم بشه به این شکل؟
احتمالا ساق پاش شکست.
بیچاره نانی امسال خیلی داشت خوب بازی میکرد راحت جزو ۳ بازیکن خوب پست خودش بود.
امیدوارم اشتباه کرده باشم ولی احساس میکنم ساق پاشو کرگر زد شیکوند.
کویت هت تریک کرد...:41:
چه گلییییییییییییییییییییی :8:
و گل سوم
هم میشه گفت چه مفت خوریه این کویت هم میشه گفت چه فرصت طلبیه:دی
هتریک کرد ولی گلاش یکی از اون یکی اسون تر و راحتتر بود:دی
woooooooooow ......che gol haye maskhare ei :)))) .....eyval , chelsea omidvar mishe .... yes
گل سوم رو هم کویت زد!
من بازی رو کامل نمی بینم و اون صحنه های خشن رو هم ندیدم :31:
ولی در کل منچستر هم بالاخره ضعف داشته که با این نتیجه داره می بازه و نمیشه به راحتی از این بگذرید و همش دنبال مقصر های دیگه بگردید....
هیچ بازیکنی تو عمرش هدتریک به این راحتی نکرده :دی همیشه در جای درست در زمان درست .. باید به هوش و جایگیریش آفرین گفت. خیلی خوب بازی کرده امروز ولی گلهای آسونی زد.
+
چه صدایی تو ورزشگاهه!
جمعه تولد کنی داگلیش بود، و کل ورزشگاه دارن براش سرود Happy Birthday می خونن ! خیلی باحاله :دی این چیزاست که آدم از لیورپول خوشش میاد.
خیلی بد بازی کردیم واقعا نتیجه عادلانه ی بود
تبریک میگم به همه طرف دارای لیور
ولی ای کاش اینقدر بد بازی نمیکریدم
بنظرم دلیلی واسه این همه بی برنامه بودن نباشه
حق هر تیمی که بد باززی میکنه همینه
ولی بازم به همه اونای که ...
دلشون رو صابون نزنن
قهرمانی از آن ماست
هرناندز گل زد! دیر بود! اما تفاضل گل بهتر شد!:20:
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
ضمنا تبریک به علیرضای گل!:11:
:18::18::39::39:نقل قول:
پست منو پاک کردن اما عین حقیقت بود ... متاسفم واسه لیورپول ... حقش برد بود اما جدا" اون تکل کاراگر عمدی نبود ؟
این منچستر نمیتونه مثل ادم یه بازی تومو کنه،همیشه باید +90 گل بزنه:31:
تبریک به همه ی لیورپولیها به خصوص علیرضا جون:46:
ولی باید بیشتر میزدیم:5:
برد حق لیورپول بود به هوادارانش هم تبریک می گم . ما از خط دفاع که امروز بازیکنان ذخیرمون بودن ضربه خوردیم .. و همچنین تو ضربات آخر دقت نکردیم .
همچنین از برو بچه های این تاپیک عذرخواهی می کنم که بین دو نیمه در حال عصبانیت پست دادم آخه تکل وحشیانه کاراگر خیلی بد بود و تصمیم داور در مورد اون صحنه هم بد تر ...
خدا کنه پای نانی نشکسته باشه
و این که هنوز مدعی اول قهرمانی هستیم .
جناب 30vil هیچ فرد عاقلی پست های قبل بازی رو بعد بازی نقل قول نمی کنه .
واقعا حقشون بیشتر بود
خیلی تو این بازی بدم اومد از بازی منچستر
ولی چه کار میشه کرد اینقدری محبوبه که نمیشه لزش دل کند
تبریک به آقای لیور بارسای گل
باخت همیشه غم انگیز بوده ولی این باخت درسته که به لیورپول بود سنگین تر بود ولی از باخت به چلسی بهتر بود . شریف باختیم نه به کمک داور .
گل هرناندز هم تسلی خاطریست برای ما .
این پست موضوعش جداست عزیزم شما در جریان نیستی:31:نقل قول:
در ضمن شما برو معنی نقل قول رو از لغت نامه پیدا کن بخون
دوست عزیز pouya_99999نقل قول:
جناب 30vil هیچ فرد عاقلی پست های قبل بازی رو بعد بازی نقل قول نمی کنه .
ایشون فعلا ... می باشن.
تازه اومده به جمع این تاپیک
...:46:
بابا این قدر کل کل نکنید :31:
اگه پستی دیدید ناجوره یا جواب ندید یا گزارش رد کنید
هرچند از لیورپول اصلا خوشم نمیاد ولی برد امروزش خیلیییی دلچسب بود.به هوادارای ارسنال تبریک میگم
جناب 30vil! دوستانه پیشنهاد می کنم روی لحن صحبتتون کار کنید! شخصا به عنوان طرفدار یونایتد، تو این بازی از لحن یوزر دو آتیشه ای (جناب LIVERBARSA) اونقدر ناراحت نشدن که نوع صحبت های شما بهم برخورد! چون حداقل جناب LIVERBARSA طرفدار لیورپوله و شما طرفدار چلسی! لطفا دقیقا فکر کنید که طرفدار جه تیمی هستید!:20:
تائید میشهنقل قول:
من تیمی اندازه منچستر ندیدم که دقیقه اخر گل بزنه.نمیدونم چرانقل قول:
عزیزم بهتره بری لحن صحبتهای دوستانت رو عوض کنی من که چیزی نگفتم ولی اونا ببین چطور صحبت میکنن:31:نقل قول:
مهم نیست فشار باخت سنگینه من مثل بعضی ها نیستم که تند تند گزارش بدم پست پاک شه
درکتون میکنم عزیزان هر توهینی میخواهید بکنید مخصوصا شما آقای مرتضی :46:
من تازه متوجه شدم شما منچستری هستی فکر میکردم آرسنالی هستی اونروز که گفتی تیممون چند ساله که بین 3 تیم اول جدوله من گفتم تیمتون 7 - 8 ساله که قهرمان نشده فکر میکردم آرسنالی هستین:46:
اگه پستتون جریانی پشتشه که بچه ها نمی دونن خب اونو پ . خ کن به اون کسی که می خوای اینو ببینه . ما از کجا بدونیم جریانی پشتشه ؟نقل قول:
بگم quote نکن خوبه ؟
من هیچ توهینی نکردم دوست منکد:درکتون میکنم عزیزان هر توهینی میخواهید بکنید مخصوصا شما آقای مرتضی
فقط دوست ندارم برای کسی تلفظ ... رو ببرم
واسه همین همیشه ... میزارم
در کل
بهتری البته واه خودتون میگم
یه نموره صادق تر باشید تا اینکه ...
با تشکر
تبریک به لیورپولیای عزیز
خودمونیم ولی لیورپول بهتر بازی کرد...
این داوره هم که انگار اومده بود پارک وسط زمین همه داشتن همدیگه رو جر میدادن دست به سینه فقط نگاه میکرد
کسی از نانی خبری نداره؟
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
برای اینه که تا اخرین لحظه نا امید نمیشهنقل قول:
من رفتار دوستام رو تائید نکردم! رفتار طرفدار لیورپول و علاقه اش به خشونت رو هم تائید نکردم!نقل قول:
سوال من اینه که شما لطفا بفرمائید اگه شما طرفدار چلسی هستید، چرا با پست های تحریک آمیز برای این بازی، عاملی میشید برای جنجال؟ مگه طرفدارای لیورپول دست تایپ ندارن کری بخونن!؟
واقعا منچستری بودن واضح نیست؟:18: مطمئنید پست منو خوندید؟:20:نقل قول:
یاعلی:11:
نقل قول:نقل قول:
صداقت !
من پستم کاملا صادقانه بود
دلیل پستم هم این بود که این دوستمون گفت که من تازه کارم و فوتبال دیدن رو تازه آغاز کردم و چیزی از فوتبال نمیفهمم در صورتی که من چند ساله سایت ورزشی دارم
میخواستم با این پست به ایشون بگم که شما خیلی تازه کاری که در مورد بازی مثل فوتبال انقدر زود قضاوت میکنید
و امروز معلوم شد که واقعا نباید از پیش قضاوت کرد و گفتن اینجور حرفها که فلان تیم که عددی نیست در فوتبال جایی نداره
------------------------------------
این جواب سوال من نبود! با استدلال شما هر کسی به طرفداریه من به یونایتد شک کرد و اون زیر سوال برد، حتما من باید تو بازیه تیم اون فرد برم و پستای جنجالی بدم بر ضد هوادار اون تیم!.... این کجاش صداقته! قصد جسارت ندارم... اما صریح بگم! به این حرکت میگن عقده گشایی!نقل قول:
ممکنه حالتون به هم بخوره. پای نانی
محتوای مخفی: عکس
هنوز معلوم نشده تا چند هفته مصدومه؟
دوست عزیز شما فکر کردید من طرف دار آرسنالم و گفتید تیمم 7 - 8 سال جام نبرده
در صورتی که تیم ما 3 سال پیاپی قهرمان لیگ بوده
در کل بگذریم
چون شما او عدد 7-8 سال رو بدید من گفتم شاید تاره دارید فوتبا لمیبینید و از آوازه منچشتر خبر ندارید
اون حرف رو زدم
درست
این ایم من هیچ ربطی نداره که شما اشتباه کردین می خواستین قبلش تحقیق کنید
در ضمن از اسم سایتتون پیداست که بیشترش در مورد لیگ ایرانه
این دلیل نمیشه شما حتما لیگ اینگلیس رو هم وارد باشید
یه نمونش خودم
اوه اوه .. من بازی رو ندیدم..
کی زد شَل و پَل کرد نـانـی رو؟
akh , nani e bichare , delam vasash kheyli misooze , nemidunam chi begam
tnx:11:نقل قول:
ولی خداییش با دیدن عکس پای نانی منم ناراحت شدم،ولی فکر کنم کارا عمدی نزد چون بازیکن زیاد خشنی نیست...:46:
اول تبریک به علیرضا ، پیش بینیت درست بود و منچستر کاملا عادلانه باخت .:11:نقل قول:
من فكر ميكنم بعد از باخت ناعادلانه منچستر به چلسي
منچستر اينبار عادلانه ميبازه
درسته ، منچستر تقریبا از بازی برابر مارسی ( سوای برد 4-0 لیگ) با کیفیت خوبی بازی نمی کنه ( صرفنظر از نتایج) .نقل قول:
ولی در کل منچستر هم بالاخره ضعف داشته که با این نتیجه داره می بازه و نمیشه به راحتی از این بگذرید و همش دنبال مقصر های دیگه بگردید....
اگر گزارشها و رسیدگی های مسئولان نبود که این بخش کوچک مدتها پیش مرحوم شده بود دوست من .:46:نقل قول:
مهم نیست فشار باخت سنگینه من مثل بعضی ها نیستم که تند تند گزارش بدم پست پاک شه
اما در مورد بازی :
1- به نظرم مثل بازی با چلسی ، منچستر از لحاظ فرم بازی خوب نبود و بی انصافی نیست اگر بگم بخت با منچستر یار بود که شکست سنگین تری رو متحمل نشد .
2- داوری بازی ؛ به نظرم همونطور که میتونست کرگر رو اخراج کنه و نکرد ، رافائل هم به همین ترتیب شایسته ی اخراج بود و باز هم داوری با اغماض برخورد کرد .
3- از صمیم قلب خوشحالم که داگلیش تونسته مجددا هم خودش و هم لیورپول رو احیا بکنه ( برخلاف پیش بینی ای که خودم داشتم)
4- نکته ی منفی ای که در دوبازی اخیر منچستر با چلسی و لیورپول وجود داشت و به نظرم یکی از عوامل خوب عمل نکردن تیم بود حضور پل اسکولز هست .
اسکولزی که علاوه بر اینکه نمیتونه خودش رو با سرعت بازی تیم و سایر بازیکن ها وفق بده در پاره ای مواقع سرعت تیم رو هم می گیره و اخیرا به شدت ایستا بازی می کنه و به عبارتی عنصر ناهمگون منچستر فعلی هست ،
البته سرالکس معمولا در بازیهای حساس به تجربه ی امثال اسکولز و گیگز بها میده اما این درصد موفقیت این بها دادن نسبت به ناموفق بودنش کمتر بوده ( اگر نگم بسیار کمتر ) ، بازیهایی هست که جرقه ای زده می شه ( مثل بازی برگشت CL برابر بارسا و گل منجر به صعوداسکولز ) اما در اغلب اوقات حضور اسکولز به مشکلات بالا منجر می شه .
5- هرچند شکست منچستر مایه ی تاسفه ولی جذاب شدن هرچه بیشتر پریمیر لیگ و اینکه 5 تیم جدول ( یا شاید هم بیشتر ) شانس مضاعف قهرمانی دارند و مثل برخی لیگها دوقطبی ( و احتمالا دیگه تک قطبی ) نیست باعث میشه با حرارت بیشتری بازیها رو دنبال کنیم .
نقل قول:
کسی به طرافداری کسی شک نکرد :20:
یه فردی حرفی زد که من با صحبت خودش جوابشو دادم حالا شما اسم اینو هر چی میتونی بگذاری:46:
هیچ وقت از رو اسم یه سایت در مورد مطالبش قضاوت نکننقل قول:
برد لیورپول مهم نبود....هر نتیجه ای مهم نبود....ولی این حرکات لیورپولی ها غیر قابل قبول بود....تیم تو شرایطی هست که اکثر بازیکن ها مصدوم هستند...فردیناند والنسیا اندرسون...و اون حرکت که باعث شده پای نانی شکافته بشه...واقعا قابل قبول نیست...توپ رو زمین هست پای بازیکن لیورپول روی زانو نانی چه کار میکرد...داور واقعا اشک های نانی رو ندید؟اون اخراج نداشت...حرکت رافائل هم از ابتدا نگاه کنید که بازیکن لیورپول با کف پا به روی ران رافائل اومد..همون حرکت خطا بود...مصدومیت نانی همه چیز رو بهم زد...این فوتبال بازی کردن نیست...این....
الان تیم ما بازیکن نداره...واقعا میرزه که واسه اینکه یه تیم قهرمان نشه بیان این کار ها رو تو زمین انجام بدن...از الان به بعد شخصا هیچ احترامی به طرفدارهای لیورپول قائل نمیشم و پست هاشون رو جواب نمیدم....لیورپول...باز میبینیمت