یواش یواش دارم...استغفرالله...نقل قول:
داداش فاشیست کجا بود؟دلت خوشه؟
خونخوار؟
اختلاط نژادی؟
جان؟
بابا فیلسوف....پرفسور.....بی خیال..اینجا تاپیک فوتباله نه جنگ سرد....:31:
Printable View
یواش یواش دارم...استغفرالله...نقل قول:
داداش فاشیست کجا بود؟دلت خوشه؟
خونخوار؟
اختلاط نژادی؟
جان؟
بابا فیلسوف....پرفسور.....بی خیال..اینجا تاپیک فوتباله نه جنگ سرد....:31:
نميدونم بالاخره زنده ميمونم قهرماني آلمان رو ببينم
يا دوم شده يا سوم شده يا حذف شده
+
برادر صادق مگه شما خودكشي نكرده بودي؟نقل قول:
و این نیز عاقبت فاشیست های خونخواری که با دیگر نژادها اختلاط می یابند!
اينجا چكار ميكني؟ : دي
ما که شنیدیم نازی بودن حالا شما اینطوری میگی ما نمیدونمنقل قول:
قضیه اختلاط رو هم اگه معنی کنین ممنون میشم چون آلمان ها در گذشته خودشون رو نژاد برتر می دونستن پس این مختلط
دیگه کدوم رسمیه ؟
تسلیت میگم بهتون....
آلمان مغلوب بازی زیبای اسپانیا شد.....
جناب farshad_pes این جناب خدابیامرز صادق هدایت هم یکی از اون نماهاست که گفتم معلوم نیست جام جهانیه یا جنگ جهانیه دوم
این هم از تیمی که 4تا 4تا می برد!!!!!!!!:16::16:
قضیه چیه ..........؟؟
[QUOTE=yuseph;5163615]رفیق هرچی خواستی گفتی....حالا برو..اگه با هلند حرفی چیزی داری به ما چه...
بروی توی تاپیکشون پست بده...بدوجانم بدو...اینجا شلوغه ممکنه زیر دست وپا له شی بعد میگن فلانی ادم بدیه بدو ...:31:
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM --------
فعلا که شما ها زیر دست وپا له شدین دوست عزیز...:31::31::31::31::31: و ما هم طبق معمول پرچممون بالاس.سرتو بالا بگیر تا ببینی.نترس بالا بگیر
مگه نبرده مثل مرد برده به برد هاشم افتخار میکنه میزنه سر در فدراسیونشنقل قول:
فعلا اسپانیاس که یک هیچ یک هیچ راه انداخته با کمک کمک داور و خود داور
[QUOTE=milaaad;5163980]کی؟من؟با منی؟بچه ها این آقا با من بود؟نقل قول:
له شدم؟
حیف الان دادگاه دارم تاپیک بغلی.....وگرنه....شوخی کردم.
بزار دادگام تموم بشه تبرئه که شدم میام خدمتت.:31:
تگ جدیدی که اضافه شده واقعا زیباست
نقل قول:
ُ سلام
تو چی بهتر بود؟! :18:
به نظر من هم پرتغال هم پاراگوئه جلو ما بهتر بازی کردن تیم شما هم فقط و فقط ضد فوتبال فعلا دنیا باید جلوی تیم ما تعظیم کنه :21:
یورو 2008 و جام 2010 فعلا تیم ما دوره خودشو طی میکنه تا وقتی هم این تیم هست شما ها چهارم هم بشین باید افتخار کنید :8:
در اخر هم مثل دیروز میگم فقط 2 تا بازیکن اسپانیا می ارزه به کله تیم المان :21:
واسه خالی نبون عریضه هست جدی نگیر.
تو سوم شدن ید طولایی داره.شاید امسال هم شانس باهاش یار باشه.
من نگفتم نبرده که!!!نقل قول:
ببین دوست من قبل بازی که می گفتین آلمان استاد بردن تیمای بزرگ هست اونم با نتیجه های عالی حالا که باخته چی!!همین طرفدارای آلمان بودن می گفتن اسپانیا می بازه بدم می بازه!!
حالا اسپانیا با کمک داوور میاد بالا و با یه گل
عزیزم نتیجه 1-0 نشونه ی بی لیاقتیه آلمان هست که نتونست یه گل رو جبران کنه!!!:24:
حالا اسپانیا با هر نتیجه ای بره بالا این آلمانها هستن که باید حسرت بخورن
آره عزیز
نقل قول:
جک جالبی بود :27:
عزیزم پدرو یک پاش می ارزه به کله تیمتون :ی
سیلوا فابرگاس اینیستا هم که تازه 26 سالشه اسپانیا پر بازیکن جون هست فعلا شما پشت ما راه بیاین که جلوی تیم ما جز دفاع و زیر توپدن کاری ازتون بر نمیاد
راستی از سال 90 تا الان فقط نایب قهرمانی و جز 4 تیم شدن تیمتو دیدی:ی
ولی ما خدا را شکر از 2006 تا الان میخوایم فقط و فقط قهرمانی ببینیم
ایشالا شما هم به ارزوهای دست نیافتنیت میرسی :21:
میگم عمو یوسف تو نظرسنجی بدترین ها اوضاع تو و بردیا خیته ! :31:نقل قول:
چرا ملت اینقد بیجنبه شدن
دلیل نداره یه همچین تاپیکی زده بشه
نقل قول:
شما که اصلا فکر نکنم فوتبال ببینی :ی
عزیزم باختین دیگه والا گریه نداره :ی
در ضمن مورینتس 4 سال هست از تیم ملی کناره گیری کرده واقعا هنوز نمیدونی اینو :ی :21:
خب دوستان هر تیم دیگه این با این اسپانیا بازی بکنه نتیجه بهتر از این نمیشه
بعضی تیمها مثل اسپانیا و آرژانتین تو یک مقطعی مثل الان پر از ستاره هستن و تیمشون خوب نتیجه میگیره ولی این نتیجه گیریها مقطعی هست
ولی تیمهایی مثل آلمان - برزیل و ایتالیا با یک نگاه به سوابقشون و نتایج اخیرشون میشه فهمید که تیمهای با بنیه ای هستن
آلمان تو این جام هم مثل جام پیش با کمبود بازیکن مواجه بود ولی با اینهمه اگر بازی بسته اسپانیا نبود مسلم بدونید به اسپانیا 6 تا میزد نه 4 تا :21:
در ضمن اگر بازی یونان تو جام 2002 اروپا بازی زیبا بود بازی بسته دیشب اسپانیا هم زیبا بود :46:
آلمان تو 3 تا جام اخیر جزو 4 تیم برتر بوده ایشالا آلمان قهرمان جام 2012 اروپا و قهرمان 2014 جهان میشه
یه مثل معروف هست که میگه همیشه شعبون یکدفعه هم رمزون حالا ایندفعه اسپانیا بره تنها قهرمانی تاریخش رو جشن بگیره ببینیم بعدا چی میشه
1 مدت طرفداران انگلیس نبودن دلمون براشون تنگ شده بود خوب شد آلمان باخت:31:
منم میگم آلمان له شده چون باید مثل همیشه بازی میکرد و 4 تا میزد تا به شما نماها ثابت بشه که تو فینال باز طرفدار هلندیننقل قول:
به هر حال آلمان شایسته ترین تیمه و هیچی از ارزش های آلمان کم نمیکنه و این برد یک هیچ اسپانیا هم هیچی به ارزشهای
نداشتش در مقابل آلمان اضافه نمیکنه شرمنده شما تند نوشتی منم فلفلی جوابت دادم
مثل اینکه شما دنبال یه جواب درست حسابی میگردی....نقل قول:
بردین؟خب که چی؟
ما باختیم؟خب که چی؟
ما گفتیم؟خب که چی؟
حرف دلت روبزن...بیخود حاشیه نرو..خودت هم خوب میدونی از پس بچه های آلمان بر نمیاید....برو سر اصل مطلب......
بزار راحتت کنم.ما از شما برتریم....
آلمان از اسپانیا برتره
خوب شد؟.این نظر منه واین موضوع رو توی تاپیک المان مطرح میکنم.
شماهم اگه میخوای حرفی بزنی یا سرت روبکوبی به دیوار تاپیک خودتون لطفا...بدو بدو کلی کار داریم.
[QUOTE=بردیا;5163732]نقل قول:
وای بعضی حرفها چقدر خنده دار هست :2:
بابا تا قبل گل 10 تا موقعیت گل زدن بچه ها تو باقالیها :ی
وگرنه الان دو رقمی بودین
تیمتون واقعا خوبه ولی تیم ما 100 برابر بهتره :21:
بچه های اسپانیا اینجا دیگه پست ندین . یکم طرفداراای المان رو درک کنید .
بعدا هم میشه بحث کرد... الان بحثا احساسیه همش ..
فعلا
نقل قول:
شما فکر کنم فوتبال اصلا نمیدونی چی هست :18:
فوتبال بسته!!!!!!!!:18:
عزیزم اون تیم شما بود بسته و دفاعی و ضد فوتبال بازی میکرد
واقعا بعضی ها چقدر شیرین هستند:27:
بسی به فرمایشتون تا فینال میخندیم
:21:
نه دادا بزار بگن
كو تا چار سال ديگه..كي مرده ي كي زنده...
هر كي هرچه دوست داشت بگه آرزو به دل نمون : دي
بچه ها یعنی باید برم سلمونی؟
آواتارمو بعداز رده بندی عوض میکنم.....
عجب جامی بود....
کل صحبت های پایانی وجشن آخر جام رو بعداز بازی ردبندی انجام میدیم.....
اين حرفا رو ول كن .... نه خوشحال نيستمنقل قول:
ولي : ايجاد كننده تاپيك كه همه نتايج تيم ملي آلمان رو از اول تا حالا اون پايبين تگ زده، نبستن چشم رو حقيقت ميگه كه حذف آلمان رو هم بايد تو تگ بنويسه ، مي خواست از اول فكر اينجا رو بكنه و همه چي رو ننويسه ، حالا كه همه چي رو نوشته ، بستگي داره چقدر سوخته باشه كه اينو ننويسه :27:
بله ! له ميشه از خل هم بد تر ! آخه باخت 1 هيچ در برابر صربستان تو تگ ها چنين توصيف شده :نقل قول:
با يك گل تيمي له ميشه؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نگين كه باخت يك هيچ له شدن نيست ! خودتون اين جوري از قبل توصيفش كردين !
بد سوتي دادي نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟! دفعه بعد حواست رو بيشتر جمع كن كه ابتدا تگ ها رو بخوني بد بياي ديس بدي !
اونايي كه از پستت تشكر كردن هم اگر من به جاشون بودم ساكت ميشدم و با خودم ميگفتم راست ميگه اين Farbod2 ، خودمون باخت يك هيچ رو له شدن توصيف كرديم
البته شايد هم اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به همين بازي باشه نه بازي صربستان . من دقيق نميدونم بايد خود كسي زده بگه چه موقع زده . ولي بر هر حال اگر هم مال بازي ديشبه پس پست من اضافست و حرف شما هم كه اومديد چرت پروندين و سوتي داديد گيج بازي :31:اگر هم مال بازي قبله وجه تشابهش رو درك كنيد كه توضيح دادم.
:27:
فعلا بیاید به من و یوسف رای بدید رقابتمون سنگینه هر چند من دارم کم کم فاصله میگیرم از یوسف:دی
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
فربود جان!
اون تگ له شدن رو ما نزاشتیم
یکی از مدیرایی که بدجوری از دست آلمان سوخته گذاشته
همین که همه طرفداران آرژانتین و انگلیس پشت اسپانیا رفتن و الان از باخت ما خوشحالن نشون میده که چطور له شدن و چطور تیم هایی که ادعاشون گوش فلک رو پر کرد بود رو حذف کردیم
هر چی فکر می کنم اگه آلمان نبود اصلا جام امسال زیبا نبود و حالا اگه تو بازی باختیم بازی بود که حقمون برد نبود و مشکلی ندارم من شخصا
مهران این تگ توی تاپیک رو که زده آلمان له شد بردار
من نمیتونم ویرایشش کنم
آقا من به نوبه ی خودم تسلیت میگم. باخت تلخی بود. نباید اینموقع میرفتیم که دیگه شد. از تیمی به این جوانی جلوی این اسپانیا با این ستاره ها همینشم خوب بود.
بازی بسته اسپانیا؟!؟!؟!؟!؟!؟ حتما داری شوخی میکنی؟ 6تا گل هم میزد؟!؟!؟نقل قول:
ظاهرا شما بازی دیشب رو ندیدین! یک نگاهی به جدول پایین بنداز تا متوجه بازی بسته اسپانیا و 6تا گل نزده آلمان بشی:
رامین :11:
آخه میدونید ، آلمان همیشه به سبک اسپانیا بازی میکرد و حالا که اسپانیا رو دید کم آورد
تیم جوون آلمان با با سن متوسط 25 و مربی بسیار کم تجربه سال درمقابل اسپانیایی که هر کدوم از بازیکناش به اندازه ی کل یه تیم می ارزیدند(از نظر پولی و قیمت) تا همین جاش هم فراتر از انتظار بودند. آلمان خیلی خوب بازی کرد و تقریبا پا یا پای بود. بچه های آلمانی یادتون نره همین بازیکنای جوون بودن که اونجوری غرور مارادونا و بازیکنای میلیونی انگلیسو از بین بردن.
لطفا جا نزنید ومثل بعضی ها که قبل از بازی شعار هیتلر هیتلر سرمیدادن و انجوری از آلمان دفاع میکردند فرار رو بر قرار ترجیح ندید و میدون رو خالی نکنید. خواهشا
اسپانیا عالی بود! آلمان هیچ حرفی برای گفتن نداشت! شانس آورد بیشتر نخورد...
ما که خوشحال شدیم : دی
وحید جان کی فرار کرده؟نقل قول:
بی خیال...میتونی پستهای قبل رو بخونی جواب همه رو دادیم.نگران نباش.:31:
به هر حال اگه داور دیشب درست قضاوت کرده بود و راموس رو اخراج کرده بود الان اینا حرفی برای گفتن نداشتن
نبود توماس مولر هم دردسر ساز شد
2006 فرینگز رو از دست دادیم و باختیم
اینبار هم مولر رو
نقل قول:نقل قول:
دو حالت بیشتر نداره یا اینکه سنو سال طرفداری آلمان واقعاً پایین هست یا واقعاً درک درستی از فوتبال ندارین
اگه بازی انگلیس یا بازی با آرژانتین رو یبار دیگه ببینین آلمان برتری مطلق نداشت حتی اگه گل اول رو اون ۲ تیم میزدن شاید نتیجهٔ دیگهای ثبت میشد
آرژانتین به تفکرات مربیش باخت که بازیکنایه خوبی رو رنتخب نکرد مثل کامبیاسو یا زانتی که واقعاً از همون جا هم ضربه خورد و یا بیروز گذاشتن ورن
انگلیس هم اگه گل دوّمش مردود اعلام نمیشد نتیجه برعکس میشد
بازی اسپانیا و آلمان که دقیقا یه بازی کاملا یک طرفه که با ۱۰ بازیکن آلمانیها دفاع میکردن
بقول یه دوستی اگه طرف بچه باشه عقلش به چششه
این نتیجهٔ واقعی بازی نبود دوست عزیز دقیقا سبک بازی آلمان تو این بازی مثل مدرسه فوتبال کودکستان بود که فقط دنبال توپ میدویدن اگه قرار بود کل موقعیتها تبدیل به گل بشه که فکر نکنم آثری از شما دوستان تو این تاپیک پیدا نمیشد
بهتره به اظهارات بازیکنی آلمان و مربیشون هم گوش کنید که اصلا خودشون رو لایق بازی فینال ندونستن
آلمان همون آلمان بود ولی فعلا تیمی قابلیت مقابل با بازیکنایه اسپانیا رو نداره.
تو ردّ باشگاهی هم که با کمک ابرو مه خورشید و فلک آمدن فینال که اصلا لیاقتشو نداشتن
شما به جوانانتون افتخار کنید دنیا به اسپانیا تعظیم میکنه.
اینم از خود داری طرفداران آلمان :دی :27:
بازداشت دهها نفر از طرفداران تيم ملي فوتبال آلمان
دهها تن از طرفداران خشمگين تيم ملي فوتبال آلمان که بعد ازشکست چهارشنبه شب اين تيم مقابل اسپانيادر مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي درخيابان ها با پليس و يا با يکديگر درگير شده بودند، بازداشت شدند.
بشکنه این دست که نمک نداره:31:نقل قول:
آرژانتین را بردیم که شما برزیلیا را خوشحال کنیم:27:
پ.ن: هلند قهرمان میشه:21:
انصافا اسپانیا سر بود...البته اونها بهترین بازی جام شونو تو این بازی انجام دادن...حتی در برابر پاراگوئه هم نتونستن انقدر مسلط باشن..
از اونطرف آلمان خیلی عجیب بود...هیچ کاری نتونست بکنه....واقعا بازی عجیبی بود...