سلام دوستان :11:
دوستان اين گوشي i9100 كي مياد؟(ببخشيد اگه جاش نيست چه فرقي با اين داره؟)
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان :11:
دوستان اين گوشي i9100 كي مياد؟(ببخشيد اگه جاش نيست چه فرقي با اين داره؟)
دوستدار شما ياشار
از کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه؟من وارد نیستم
پس خدا رحم کنه ههههههههههه اینم شانس من
لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام به همگی
منم گوشی رو 3شنبه همین هفته با قیمت 650 از علائدین گرفتم
ولله آنلاک فاکتوری قاعدتا نباید اسم اپراتوری روش باشه.البته من یه بار شنیدم که اپراتور های مختلف هم آنلاک فاکتوری دادن بیرون.امیدوارم واسه شما از اونا باشه.نقل قول:
متاسفانه من نمیدونم چجوری میشه تشخیص داد.یه نفر به اسم دکتر موسوی تو فروم آندروید هست میتونی بری از اون بپرسی.:10:
سیم بنداز روش،اگه کار داد که چه خوب!! اگه کار نکرد که باید انلاک کنی...با همین موسوی که رفیقمون گفته تماس بگیری کمکت میکنه!!نقل قول:
از کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه؟من وارد نیستم
ولی باید توجه میکردی به لاک و انلاکش که اینوی حالت رو نگیره!!
رو گوشی چیزی نیست همونه فقط رو جعبه و وقتی روشن میکنیلوگو ودافون میاد
pda : i9000bujm4
phone : i9000bujm3
csc :i9000gv2jm3
اینم ورژن گوشیم ببینید مال کدوم روستاییه :27:-لطفا یه رام خوب و راضی کننده هم برام لینکش بذارید
مرسی عزیران
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو: WoW on Android (Alpha Demo
کد:http://www.youtube.com/watch?v=zRwaPxBz2jk&feature=player_embedded
این بازیه کی میاد؟
فارسي كه نداره؟نقل قول:
تا حالا اين نوع رام رو نشنيده بودم.
جديدترين و بهترين رام رسمي jpjpgوjpjpf هستن با ساپورت كامل فارسي؛لينكاشم تو فروماي هند هلد و آندرويد هست؛فقط بپا كه اگه از نوع لاك باشه و خودشون آنلاك كرده باشن بخواي رام جديد بندازي گوشيت قفل ميشه.
صبح بخیر
سلام به همه مخصوصا دوست خوبم Immunology که هوامو داره :10:
من الان i9000jpjpg رو دان کردم
ولی نمیدونم قضیه انلاکش چیه و نمیدونم چیکارش کنم دیشب گرفتم میخام اگه مشکل پیش میاد به فروشنده بگم فردا زیرش نزنه البته موقع خرید بهش گفتم این ودافون چی میخاد رو جعبه گفت سفارش اروپاس
منم دیدم میدن کره بای سامسونگ زده گفتم حتما خوبه رامش عوض میکنیم خودمونی میشه:31:
حالا موندم چیکارش کنم بنظرت بزنم هر چی شد؟:21:
ودافون سفارش اپراتورهاي اروپاست؛با سيم كارت غير اون كار نميكنه؛مگه اينكه تو ايران آنلاك كرده باشن.اگه همينطوري با اين رام باهاش كار كني مشكلي نيست ولي من شنيدم كه اينارو بخاي ارتفا بدي قفل ميشه.
به نظر من برو به يارو بگو كه اين آنلاك فاكتوري هست يا نه؟بگو ميخام آپديت كنم اگه نباشه قفل ميشه مسئوليتش پاي شماست؛ضمنا اگه از اونا باشه گرون گرفتي.شما با دكتر موسوي تماس بگير تو فروم آندرويد اون شايد بدونه كه همينطوري تشخيص بده كه از كدوماست؛شماره تلفنش تو پروفايلش هست.
چی میشه اگه این بازی rage که واسه آیفون اومده واسه گلکسی هم بیاد.......فوق العادست
راستی کسی آدرس جایی روداره که بازیهای با گرافیک گلکسی واسه دانلود باشه؟
دروود
اگه لاک شد فقط سیم کارت نمیخونه و میشه باش کار کرد یا کلا تعطیل یا بنزم لاک شده برم بگم نمیخامش:21:
بعد از لاک شدن میشه کاریش کرد هزینش ارزشش داره یا کلا بی خیالش شم
راستی به اقای دکتر موسوی هم پیام دادم ببینم نظر ایشون چیه منتظرم ان بشه ببینه
بازم مرسی دوست گلم
کار که میکنه اما آنتن نداری....نقل قول:
بحث ارزشش به این برمیگرده که تو وقتی پول آنلاک دادی پرا باید یه گوشی لاک که خودشون خیلی ارزونتر گرفتن رو بهت بدن؟؟
اگه همینو 500 گرفته بودی شاید خوب بود ولی زوره که لاک رو به قیمت آنلاک بچسبونن به آدم.
در مورد آنلاک کردنش هم آموزشش تو سایتا هست و هم بیرون اینکارو میکنن.از یکی شنیدم که بیرون 50 تومن براش آنلاک کردن.
اگه امکانش هست برو عوضش کن با یه دونه گالاکسی اس که هیچکدوم از این مشکلاتو احتمالی رو نداره.به یارو هم بگو من i9000 خواستم نه ودافون.
خب دوستان دلو زدم به کوچه ی علی چپ و رام رو عوض کردم فارسی شد انتن هم تشریف نبرد
پس دیگه مشکل حل شده ظاهرا یا هنوز هم گرفتاری داره؟
مرسی از توجه دوست خوبم:40:Immunology
یعنی کسی اینو نخونده یا خونده جوابی نداشته !!!؟؟؟ بازم مرسی :13:نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
من اين مشكل رو ندارم
وخداييش نميدونم چجور بايد برطرف بشه
شما گوشي رو restart كردين؟
شايد جزو باگهاي اين گوشي باشه و اينجوري مشكل شما حل بشه
چون خود من هم يه مشكل كوچيك داشتم كه با خاموش روشن كردن گوشي حل شد
چاكريمنقل قول:
ظاهرا كه بدون مشكله؛مباركه.
ولي هنوز شك من برطرف نشده كه از اول آنلاك بوده باشه.
البته مهم نيست.
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
داداش swype كه خيلي راحتتره.چرا از اون استفاده نميكني؟نقل قول:
ممنونم از همه
با ریستارت درست نشده
awype برام رحت نیست هنوز بهش عادت نکردم
بهر حال ممنونم
ولي خيلي زودتر از اوني كه فكر ميكني راه مي افتي و عادت ميكنينقل قول:
در هر صورت ميتوني به راحتي رام گوشيتو عوض كني فكر كنم درست بشه
ماشاالله كلي رام مام رسمي براش اومده
مثل گوشياي شركتاي ديگه نيست كه با اومدن يه رام اونم غير رسمي بعد از دو سال تو بوقش كنن
از وقتي به جديدترين رام رسمي فارسي فلش كردم موزيك روشن شدن و خاموش شدن گوشي قطع شده مشكل چيه
سلام سلام ببخشين من عجله دارم يک راست امدم خدمت خودتون بی زحمت قيمت امروز گلکسی 16 گيگ رو ميخوام بدون گارانتی
با گارانتی هم خدا رحمتش کنه
باسلام.یه سوال خیلی فوری............
من فردا میخوام برم بگیرم....بدون گارانتی...دو تا سوال داشتم...
1.مشکل دانلودینگ رو چه جوری تست کنم.؟؟
2.از کجا بفهم گوشی کارکرده نیست؟
ممنون:11:
سالام :31:
میگم دوستان این گوشی ما وقتی هنگ میکنه فقط راهش اینه که باتری رو دربیاریم دوباره بزنیم سر جاش ؟ من به جز این هرکاری میکنم درست نمیشه , شما راه بهتری دارید ؟ (روش من آبروریزی ه :31: مخصوصا جلو فامیل , میگن 700 پول گوشی دادی جلو همه دلو رودش رو بریزی بیرون؟ :31:)
پ.ن :سرم شلوغه وگرنه باید رامم رو عوض کنم این رام ه کلا قاطی کرده نمیدونم چرا , قبلا اصلا هنگ ندیده بودم من از گوشیم !
------------------------
16 بدون گارانتی 710 هزار تومن (من یک ماه و نیم پیش گرفتم 720 تومن :31: عجب افت قیمتی واقعا ! )نقل قول:
من که وقتی رام های Spike رو میریزم این صدا حذف شده (فک کنم به دست خود کوکر) هیچ اهمیتی هم برا من نداره , حالا شما نگرانید(!) از این موضوع یا می خواید حتما داشته باشید این صدا رو ؟نقل قول:
1- گوشی رو خواموش کن دکمه ی Volume پایین رو بگیر , حالا Home , حالا روشن کن اگه رفت به صفحه ای که یه ربات سبز رنگ نشون میده که بیل دستشه یعنی مشکل دانلودینگ نداره اگه نرفت اون صفحه و عادی روشن شد مشکل داره (مال من این مشکل رو داشت ولی بدون هیچ نگرانی خریدم و تا رسیدم خونه سه سوته وصلش کردم به PC و درستش کردم , خیلی سادست درست کردنش)نقل قول:
2- والله بدون گارانتی بخری اکثرا جعبه هاش باز شدن ! مال من هم بدون گارانتی بود که باز شده بود جعبه اش ولی یا از جای مطمعنی بخر یا خودت قشنگ نیگاه کن روی گوشی رو اگه کار کرده باشه اون برچسب روی صفحه نمایش کنارهاش کنده شدن از صفحه یا زیر برچسبش گرد و غبار وجود داره , آخه توضیح دادنی نیست گوشی کارکرده از قیافش معلومه , وقتی جعبه گوشی رو آورد خودت جعبه رو وا کن و گوشی رو بردار و دقیق نیگاش کن , گوشی رو هم روشن کردی نیگاه کن تو حافظه ی داخلیش آهنگ ساسی مانکن نباشه :31:
نقل قول:
میگم دوستان این گوشی ما وقتی هنگ میکنه فقط راهش اینه که باتری رو دربیاریم دوباره بزنیم سر جاش ؟ من به جز این هرکاری میکنم درست نمیشه , شما راه بهتری دارید ؟ (روش من آبروریزی ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصا جلو فامیل , میگن 700 پول گوشی دادی جلو همه دلو رودش رو بریزی بیرون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همون رام رو عوض باید بکنی دیگه!!!متاسافنه رام های کوکر ها پایداریشون گاهی زیر سوال میره !!!
رام های spike رو استفاه کردین؟! میشه رد مورد این پایداری در سایر نسخه ها توضیح بدین؟
دوستان من می خوام این گوشی رو بخرم کسی آشنا سراغ داره که بهم نندازن :7: مرسی
اولا كه گوشي شما در خز نشدن گالكسي در جامعه كمك شاياني ميكنه با اين سيستم بيرون ريختن دل و روده:31:نقل قول:
ولي به نظر من زودتر رامتو عوض كن چون اينجوري پيش بره ممكنه برات مشكل سخت افزاري پيش بياد
منظورم در باتريه
دوستانی که مشکل هنگ کردن دارن یه Task killer نصب کنن و هر بار بعد از اتمام کار رام رو خالی کنن تا هنگ نکنه.واسه من 1 بارم هنگ نکرده.
من هم تعجب ميكنمنقل قول:
گوشي من هم دريغ از ثانيه اي هنك
شكر
ای بابا یعنی هیچ کس یه جای مطمئن سراغ نداره :15:نقل قول:
سلام به همه دوستان میخواستم در مورد مشکل سه دکمه بپرسم و اینکه بهترین روش برای درست کردن چیه و اینکه آیا روی همه گلاکسی ها بدون مشکل عمل می کنه چه شرایطی رو قبل از اصلاحش باید چک کنم ؟؟؟؟
ممنونم
کلا پایتخت مطمئنه!!(نه شهر پایتخت! بازار پایتخت)نقل قول:
ای بابا یعنی هیچ کس یه جای مطمئن سراغ نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش حلش رو فک کنم خودم تو این انجمن گذاشتم یه بار...روی اکثرشون کار میده....الان تاپیکش رو توی اندروید ایرانی پیدا میکنم و بهت لینکش رو میدم...نقل قول:
سلام به همه دوستان میخواستم در مورد مشکل سه دکمه بپرسم و اینکه بهترین روش برای درست کردن چیه و اینکه آیا روی همه گلاکسی ها بدون مشکل عمل می کنه چه شرایطی رو قبل از اصلاحش باید چک کنم ؟؟؟؟
پایتخت به نسبت مطمئن ولی خیلی گرون فروشننقل قول:
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Some new features include:
- Completely redesigned user interface
- Faster page loads
- Infinite tabbed browsing
- New menu layout
کد:http://www.androidcentral.com/new-dolphin-mini-browser-aims-bring-faster-browsing-android
ماهروی عزیز،بی احترامی نباشه ولی میشه بگی چه رطی داشت به گلکسی؟!! چرا اخبار رو بجای اینکه لابلای صفحات گم بشن،نمیذارین توی بخش برنامه های اندرویدی؟!اونجا هر تاپیک صدها بازدید داره و بازخورد و استفاده هم بیشتره...افراد میتونن وسالشون رو بدون به انحراف کشیدن یه تاپیک بپرسن و خیلی مسالئل دیگه....
حتی برای اعتبار بروبچه های اندوی این فروم هم خوبه....
سلام دوست عزیز ممنون از شما ولی:5:نقل قول:
من هیچ علاقه ایی ندارم که بخوام در بعضی تایپیکای دیگه فعالیت داشته باشم چراکه بعضی فن بوی های برندای دیگه جز بی ادب ترین و نا سپاسگزار ترین کاربرای انجمن هستن بطوریکه اگه دستتو تا ارنجم از عسل پرکنی و ببری تو دهنشون جای تشکر کردن ازت دستتو گاز میگیرن.:13:
تا موقعی که چنین افرادی در این انجمن هستن من کوچکترین تمایلی ندارم که بخوام در تایپیکایی فعالیت کنم که چنین افرادی هم حضور دارن مگه اینکه دست از این رفتارشون بردارن.
حق دارید،حق هم با شماست....ممنون از توجهتون....
رامم Spike 3 بود Spike 4 اسلیم ریختم امروز . با 6 صفحه برنامه فعلا که بنچمارک 2200 میده :18: عالیه به شرط اینکه تداوم داشته باشه ! در مورد رام های قبلی Spike که پرسیدید باید بگم , 2 خوب بود ولی رفته رفته یکم لگ پیدا شد ولی هنگ نداشت , 3 لگ نداشت واسم چندان (اگه بودم خیلی خیلی کم) ولی بعد از دو سه هفته هنگ های وحشتناک داشت نمی دونم چرا گوشیم !! 4 که فعلا از صبح باهاش ور میرم محشره ! حرف نداره ! فقط خدا کنه تداوم داشته باشه این موضوع .نقل قول:
این رام CyanogenMod 6.1 نسخه ی نهاییش بیاد معرکه میشه , حیف که فعلا چند تا باگ ناجور داره وگرنه میگن با دو هفته کار کردن هنوز باز بنچمارک 2350 میده :27:
دوستان بهترین و مفیدترین Task Killer ی که هست در حال حاضر چه برنامه ای هست ؟نقل قول:
بابا مال منم اصلا روی هنگ ندیده بود , چه توو رام 2.1 , چه توو JPJPA رسمی , چه توو این 3 تا Spike ها که تاحالا ریختم , فقط این Spike 3 توو یک هفته ی آخر نمیدونم چرا اینجوری نافرمونی میکرد ! فک کنم برنامه خاصی با رام مشکل داشت ! شاید !!نقل قول:
بسیار عالی....پس کلا از رام های بروبچ ایرانی راضی هستین و کارشون درسته که این نوشنه ی خوبیه...نقل قول:
رامم Spike 3 بود Spike 4 اسلیم ریختم امروز . با 6 صفحه برنامه فعلا که بنچمارک 2200 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالیه به شرط اینکه تداوم داشته باشه ! در مورد رام های قبلی Spike که پرسیدید باید بگم , 2 خوب بود ولی رفته رفته یکم لگ پیدا شد ولی هنگ نداشت , 3 لگ نداشت واسم چندان (اگه بودم خیلی خیلی کم) ولی بعد از دو سه هفته هنگ های وحشتناک داشت نمی دونم چرا گوشیم !! 4 که فعلا از صبح باهاش ور میرم محشره ! حرف نداره ! فقط خدا کنه تداوم داشته باشه این موضوع .
این رام CyanogenMod 6.1 نسخه ی نهاییش بیاد معرکه میشه , حیف که فعلا چند تا باگ ناجور داره وگرنه میگن با دو هفته کار کردن هنوز باز بنچمارک 2350 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
task killer بهترین و معرفو ترین تسک کیلره!!نقل قول:
دوستان بهترین و مفیدترین Task Killer ی که هست در حال حاضر چه برنامه ای هست ؟
اگر امکانش براتون هست،لطفا یه چند تا عکس از منو(برنامه هایی که نصب کردین!) بذارین ....لطفا سایر دوستان هم اگر امکانش براشون هست این کارو بکنن....نقل قول:
بابا مال منم اصلا روی هنگ ندیده بود , چه توو رام 2.1 , چه توو JPJPA رسمی , چه توو این 3 تا Spike ها که تاحالا ریختم , فقط این Spike 3 توو یک هفته ی آخر نمیدونم چرا اینجوری نافرمونی میکرد ! فک کنم برنامه خاصی با رام مشکل داشت ! شاید !!
خیلی مهمه که بدونیم ایرانی ها اکثرا از چه برنامه هایی استفاده میکنن...