وحید خودت که خوب میدونی شوخی میکنم .
وحید گلها رو به ترتیب کیا زدن ؟ چطوری گل زدی ؟
.
.
.
بچه ها یه کم در مورد بازیتون توضیح بدین آخه این چه وضعشه فقط نتیجه رو میزارین ! بقیه رو نمیدونم اما خوندن جزئیات بازی برای من خیلی جالبه .
Printable View
.
.
.
بچه ها یه کم در مورد بازیتون توضیح بدین آخه این چه وضعشه فقط نتیجه رو میزارین ! بقیه رو نمیدونم اما خوندن جزئیات بازی برای من خیلی جالبه .
حسین کاش زودتر میگفتی آخه من حافظه خوبی ندارم:31:نقل قول:
هر جفت گلهای منو لمپارد زد. این لمپارد برای خودش واقعا یه تیمه. فکر کنم اوایل بازی بودش که یه گل زدم که لمپارد ریباندو گل کرد. بعدش با اخراج بازیکنم تیمم بهم ریخت و همون نیمه اول دو تا گل خوردم. آخرای نیمه اول هم با پاسی خوبی که آگئرو از گوشه سمت چپ داد لمپارد توپو در محطه جریمه گل کرد.
کلا تیم خیلی خوبی دارم با اینکه تعداد بازیکنانم کم هستش ولی چون چلسی رو خیلی خوب می شناسم و زیاد باهاش بازی کردم مشکلی نیستش. از الان مواظب باشید چون تیم من خطرناک هستش:31:
من هم بازي هام رو انجام دادم و از اونها لذت بردم
حالا هم ميرم آبنبات چوبيم رو بخورم ... :31:
بازي با وردربرمن رو حقم بود باخت و زياد خوب بازي نكردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي با ---- رو بد شانسي آوردم و ميتونستم ببرم ولي حيف شد ...
گل هاي منو
يكي تورس زد و اون يكي رو جرارد با شوت از راه دور
بازي با من سيتي هم خوب بازي كردم ولي باختم
آما رو نگاه كنين ميبينين كه حقم باخت نبوده ولي به هر حال لذت بردم
عیب نداره شهاب جان من هفته پنجم یک چند واحد به قدرت تیمت اضافه میکنم انصاف نیست بقیه بچه ها سن و سالشون خیلی بیشتر از تو هستش .نقل قول:
حالا چرا سیو بازیو نذاشتی :20: ؟
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه) مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )بایرن مونیخ 3 -------------------------------------- آژاکس آمستردام 1
گالاتاسرای ------------------------------------- یوونتوس تورین
پورتو پرتغال 0 -------------------------------------- اینتر میلان 2
چلسی 3 ------------------------------------------ لیون 2
لیورپول 0 ------------------------------------------- وردربرمن 2
منچسترسیتی --------------------------------- بارسلونا
رئال مادرید 1 --------------------------------------- آ.اس رم 0
آرسنال 2 ------------------------------------------ میلان 2-------- فرم ترکیب من برای این بازی:
کد:منچستر 1 ----------------------------------------- مارسی 1
http://www.multiupload.com/E8RQ8Y7O8V
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )میلان ----------------------------------------- بایرن مونیخ
یوونتوس ------------------------------------- بارسلونا
اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
مارسی 2 -------------------------------------- چلسی 2
لیون 3 ------------------------------------------- لیورپول 2
رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1
والنسیا --------------------------------------- منچستر یونایتد
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ
مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه) مهلت ارسال فرم ترکیب تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
چلسی --------------------------------------- یوونتوس
اینتر ------------------------------------------- میلان
من سیتی 3 ------------------------------------ لیورپول 2
بارسلون --------------------------------------- لاتزیو
رم --------------------------------------------- لیون
گالاتاسرای------------------------------------ منچستر یونایتد
رئال ------------------------------------------- والنسیا
شهاب فرم ترکیب تیمت برای تمام بازیها همینه ؟ من اینو توی پست اول گذاشتم تا اگه زمانی نبودی و تیمت مهمان بود بچه ها همین فرم رو برای تیمت لود کنن .نقل قول:
من فرم ترکیب تیمها رو توی پست اول قرار میدم تا در صورتیکه یکی از بچه ها نبود و تیمش بازی داشت حریف که میزبانه همین فرم رو براش لود کنه .
سلام حسین جام من میخوام بازی هفته چهرم رو بازی کنم میتونم الان
سلامنقل قول:
شهاب چند تا بازیشو انجام داده اما فراموش کرده سیو بازیها رو بزاره یه کم صبر کن احتمالا یه سر به سایت میزنه منبراش پیام خصوصی میزارم .
منم هستم !نقل قول:
حسین می بینم که صفحه اول تاپیکو ویرایش کردی. توضیحاتت عالی بود.دستت درد نکنه. فکر کنم با توضیحاتی که دادی تعداد افراد متقاضی برای دوره بعد خیلی زیاد بشه که باید یه فکری کرد چون ممکنه خیلی ها که دوست دارن شرکت کنن از این مسابقات محروم بشن. اگر یه نفر هم در کنار تو بتونه بازیهارو مدیریت کنه فکر کنم بشه دو تا لیگ درست کرد. حالا باید دید چی میشه.
راستی منم آپشن فایلو بهت داده بودم.توی پست اول بذارش.
هادی جان ثبت کردم .نقل قول:
ممنون وحید جان . باشه آپشن فایلتو توی صفحه اول میذارم . راستی کرک 1.3 رو نصب کردی ؟ اگه نصب نکردی سر خودت کلاه میره چون بیشتر بخش هایی که تنظیم کردی توی فایل فرم ترکیبت ذخیره نمیشه .نقل قول:
الان وقتی فرم بچه ها رو لود میکنی تمام تنظیماتی که بچه ها توی فرمشون انجام دادن برات لود میشه ؟
نه هنوز دانلود نکردم. فرم بچه ها چون بازی باهاشون نداشتم امتحان نکردم. میشه بگی مثلا چه چیزایی ذخیره نمیشه؟ ترکیب ذخیره بشه برای من بسه چون تقریبا تاکتیکهای پیش فرض تیم خوب هست. فقط ضربه کاشت زن ها رو مارکینگ هم ذخیره بشه خوبه. حالا در مورد این کرک مطمئنی؟ خودت امتحان کردی؟نقل قول:
ممنون وحید جان . باشه آپشن فایلتو توی صفحه اول میذارم . راستی کرک 1.3 رو نصب کردی ؟ اگه نصب نکردی سر خودت کلاه میره چون بیشتر بخش هایی که تنظیم کردی توی فایل فرم ترکیبت ذخیره نمیشه .
الان وقتی فرم بچه ها رو لود میکنی تمام تنظیماتی که بچه ها توی فرمشون انجام دادن برات لود میشه ؟
حالا شاید تا چند روز دیگه دانلودش کردم. فکر کنم فقط من اینجا اینترنت dial up دارم:31:
کرک 1.0 فقط فرمیشن بازی و تاکتیکهای تیمی رو میچینه . یعنی بخش عمده ای از تنظیمات سیو نمیشن حتی ارنج تیم و گزینه ای که ارنج تیم رو اتومات میچینه .نقل قول:
میشه یه مثال بزنی که مثلا چه چیزای دیگه نمیاد. اگه مسئله فقط قسمت assisted settings هستش که اونو میشه هر کسی راحت به طرف مقابل بگه.نقل قول:
کرک 1.0 فقط فرمیشن بازی و تاکتیکهای تیمی رو میچینه . یعنی بخش عمده ای از تنظیمات سیو نمیشن حتی ارنج تیم و گزینه ای که ارنج تیم رو اتومات میچینه .
من الان داشتم آمار بازیهای بچه ها رو نگاه میکردم یادمه توی فصل نقل و انتقالات کلی به بچه ها گفتم همش به فکر مهاجم نباشید هافبک و حتی مدافعین و دروازه بان اهمیتشون کمتر از مهاجمین نیست اما کمتر کسی گوش کرد حالا اگه به آمار نگاه کنین میبینید که بچه ها بطور متوسط توی هر بازی 1.25 گل خوردن و این آمار خیلی زیاده . از اونطرف توی هر بازی 1.5 گل به ثمر رسوندن .
اگه توی فصل نقل و انتقالان کمی به پستهای دیگه هم توجه میشد الان هر کدوم از بچه ها نتایج بهتری کسب میکردن.
آمار بازیها :
کل بازیها : 25 بازی
تعداد بردها : 9 برد
تعداد مساویها : 11 مساوی
تعداد باختها : 5 باخت
گلهای زده : 37 گل
گلهای خورده : 31 گل
خیلی چیزا هست وحید . مثلا انتخاب بازیکنان برای ضربات کرنر و ایستگاهی دور و نزدیک یا انتخاب مدافعین برای گرفتن مهاجم حریف یا انتخاب بازیکنانی که موقع ضربه کرنر به مهاجمین اضافه بشن . همینطور کل بخش assistance .نقل قول:
همچنین ویرایش پستها و انتخاب استراتژیها . هر کدوم از این موارد اهمیت زیادی در بازی دارن که حتی تنظیم دقیق اونها میتونه سرنوشت یک بازیو عوض کنه . علاوه بر اینها کسی حوصله نداره با عکس و توضیح یک ساعت به حریفش بگه که چی کار کنه .
حسین جان این هم فرمیشن من ( اینتر میلان) برا بازیهای رو در روکد:http://www.multiupload.com/LIMQD11137
حسین جان من می تونم بازیمو انجام بدم آخه شهاب سیو نذاشته؟
من از سیو قبلی کسی که قبل شهاب بازیشو انجام داده می تونم استفاده کنم؟
سلام بچه ها منم بازیمو با نتیجه ی 3 بر 0 بردم.عجب بازی بود.با اینکه رونالدو و آلونسو رو نداشتم.ولی بازی رو بردم.حالا همه میتونن قدرت واقعیه رئال رو درک کنن:27:
گل اول رو کاکا زد و گل دوم رو ایگوان و گل سوم رو رائول که در نیمه دوم اوردمش تو زد.بازیه واقعا زیبایی بود اصلا زیاد تمایل به گل زدن نداشتم و با پاسکاریهای تک ضرب و جابجا شدن گیجشون کرده بودم.ولی 3 گل رو زدم.
سیو بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.multiupload.com/1PGOD6W8I5
بازیه دیشبو دیدین رئال رفت اول جدول؟
راستی حسین خبری از بازیکنان تو جدول گلزنان نبود چرا ؟
سلامنقل قول:
باشه آرمین جان سیو فرمتو توی پست اول قرار میدم . در ضمن با سیو بازی عادل بازیتو انجام بده . اینکه شهاب سیو بازیو توی تاپیک نذاشته تقصیر خودشه علاوه بر این من باید آپشن فایلشو تعدیل کنم و تیمشو چند واحد قویتر کنم بعد مجدد بازیهاشو انجام بده .
راستی این فرمیشنی که ساختی با کرک 1.3 هستش دیگه ؟
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
عادل جان الان فقط تو و وحید هستین که از کرک 1.3 استفاده نمیکنین . ایت مساله توی بازیهای رو در رو مشکل ساز میشه پس لطفا این کرک رو دانلود کن و بعد از نصب با این کرک فرم ترکیب تیمت رو بساز تا توی پست اول قرار بدم اینجوری لازم نیست برای هر بازی به حریفت بگی چطوری ترکیبت تیمتو بسازه .
سلام حسین جان من میتونم بازیمو با سیو عادل ادامه بدم
سلامنقل قول:
آره حامد جان شما بازیتو انجام بده و سیوشو توی تاپیک بزار .
سلم به همه ي دوستان
حسين به مسنجر هم يه سري بزن !
من ديشب خواستم بيام تو سايت ولي سايت برام باز نميشد چندين بار هم امتحان كردم براي همين تو يا هو مسنجر براي حسين سيو بازي رو فرستادم ولي انگار به اونجا سر نزده
در كل ببخشيد بابت دير كرد
راستي حسين اون تركيب رو من اشتباه گذاشتم
فعلا نزارش تا تركيب اصلي رو بازرم اون ماله يه بخش ديگه بود اشتباه شد
حالا كه بچه ها سيو كردن من چيكار كنم !!!
مثلا عادل كه بازي هاشو انجام داده ؟؟
حسين بگو من چيكار كنم ؟
ممنون
ويرايش ...
ويرايش ....
شهاب جان شما باید چند تا بازیتو مجدد انجام بدی ( مقصر کسی نیست چون سیو بازیو توی تاپپیک نذاشتی ) حالا برات بد هم نشد من کمی تیمتو قویتر میکنم و آپشن فایلو برات میفرستم . عادل هم سیو بازیو درست آپلود کرده الان حامد داره با سیو بازی عادل بازیشو انجام میده .
پس اولا شما پستهای قبلیتو ویرایش کن تا بچه ها به اشتباه نیفتن و دوم اینکه این آپشن فایلو بگیر و جایگزین آپشن فایل قبلیت کن :
کد:http://www.multiupload.com/8QO1ZLXAUR
حسین جان بازیمو انجام دادم
رم 4 - لیون 1
بازی خیلی خوبی بود یعنی لیون چیزی واسه گفتن نداشت
گلهامو این بازیکنا زدن: کویت - تونی - ریسه - بریگی
در حالی که خیلی از بازیکنا رو نداشتم و تا جای کمبود بازیکن پیشرفت که مجبور شدم پست بازیمو بر حسب بازیکنان موجود تغییر بدم همه ی 4 گلم رو هم تو نیمه اول زدم
اگه آمارو نگاه کنین برتری 100% با من بوده با 24 شوت
اینم لینک سیو بازی
ایولا بابا حامد احتمالا یک آپشن فایل دیگه رو اشتباها بجای آپشن فایل مسابقات توی پوشه سیو کپی نکردی ؟نقل قول:
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
منم الان میرم بازیمو انجام بدم .
باشه ممنوننقل قول:
حتما اشتباه از من بوده
معذرت ميخوام
حالا شما هم برو بازيت رو انجام بده بعدش من با سيو شما برم بازي كنم
ممنون
آقایون اساتید لطفا یک آموزش کلی برای کسانی که بلد نیستند شبکه بازی کنند (خودمو میگم ) بزارند تا ما هم بتونیم تو مسابقه شرکت کنیم ممنون
محمد شما توی بخش line up گزینه 2 رو انتخاب نکردی به همین خاطر کامپیوتر بهترین بازیکناتو برای این بازی انتخاب نکرده من چیکار کنم با همین فرم بازی کنم یا میخوای تغییرش بدی ؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
هاشم جان ما آنلاین بازی نمیکنیم بچه ها بازیشونو توی کامپیوتر خودشون انجام میدن فعلا سیوشو برای بقیه میفرستن تا بقیه هم بتونن بازیشونو انجام بدن .نقل قول:
بچه ها حواستون باشه وقتی میخواین فرم ترکیبتونو بسازین گزینه لاین آپ رو روی عدد 2 قرار بدین تا کامپیوتر آماده ترین بازیکنان رو براتون انتخاب کنه اگرم نمیخواین که هیچی .
نه حسین جان خودم هم وقتی گل ها رو زدم به ترکیبم رفتم اما آپشن فایل خودم بود باور کن
من این توضیح رو هم بدم فلش آبی بطور میانگین از تمام قدرتهای یک بازیکن کم میشه . بنفش 10 واحد , نارنجی حدود 5 واحد اضافه میشه و قرمز هم بطور میانگین 10 واحد به تمام قدرتها اضافه میکنه .
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
خب اگه چک کردی پس درسته چون ممکنه آدم حواسش نباشه قبل از بازی لیگش با آپشن فایل خودش بازی کرده باشه بعد یادش رفته باشه آپشن فایل مسابقات رو جایگزین کنه .نقل قول:
پس حسين جان من بازيم رو انجام ميدم بعدش سيوش رو ميزارم
باشه ؟
باشه . آخرین سیو مال حامده از صفحه قبل بگیرش . چند تا از بازیهاتو میخوای انجام بدی ؟نقل قول:
حسین جان همین بازیکن ها خوب هستند ، نیازی به تغییر نیستنقل قول:
راستی حسین جان اگه تونستی گل ها هم سیو کن و آپلود کن ، البته اگه زیاد گل زدی فقط چند تا گل که زیبا تر بودن رو آپلود کن
حسین جان منم از کرک 1.3 استفاده می کنم.فقط چون از ترکیب دیفالت خود بازی استفاده می کنم وقت نکردم ترکیبم رو بذارم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Rmjn 7
صبر کن آرمین جان چند تا بازی معوقه بچه ها رو به کامپیوتر سپردم اونا انجام بشه سیو بازیو میذارم .
حسِِن جــان من الان دیگه دارم میرم سر کار . اگه تونستم امشب حول و حوش ساعت 11- 11:30 میام که دربی میلان رو بازی کنم. پس تا اون موقع فرمیشنت رو آماده کن . خــــــدا حــــــافــــــظنقل قول:
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه) مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )بایرن مونیخ 3 ------------------------------------ آژاکس آمستردام 1
گالاتاسرای 0 ----------------------------------- یوونتوس تورین 0 ---(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
پورتو پرتغال 0 ------------------------------------ اینتر میلان 2
چلسی 3 ---------------------------------------- لیون 2
لیورپول 2----------------------------------------- وردربرمن 0--- (این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
منچسترسیتی 3 ------------------------------- بارسلونا 0 ---(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
رئال مادرید 1 ------------------------------------ آ.اس رم 0
آرسنال 2 ---------------------------------------- میلان 2
منچستر 1 -------------------------------------- مارسی 1
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )میلان 1 ----------------------------------------- بایرن مونیخ 3
یوونتوس ------------------------------------- بارسلونا
اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
مارسی 2 -------------------------------------- چلسی 2
لیون 2 ------------------------------------------- لیورپول 2
رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1
والنسیا --------------------------------------- منچستر یونایتد
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
چلسی --------------------------------------- یوونتوس
اینتر ------------------------------------------- میلان
من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
بارسلون --------------------------------------- لاتزیو
رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
گالاتاسرای------------------------------------ منچستر یونایتد
رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
مارسی ------------------------------ بایرن مونیخ
یوونتوس ----------------------------- لیورپول
لاتزیو -------------------------------- اینتر میلان
آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
منچستریونایتد----------------------- بارسلون
آرسنال ------------------------------ رئال مادرید
میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1