بچه ها مودم های مبین گارانتی تعویض داشت؟ یعنی اگر بسوزه رایگان تعویض میکنن؟
هر چه قدر فکر میکنم یادم نمیاد :11:
Printable View
بچه ها مودم های مبین گارانتی تعویض داشت؟ یعنی اگر بسوزه رایگان تعویض میکنن؟
هر چه قدر فکر میکنم یادم نمیاد :11:
مودم های مبین نت به مدت 1سال دارای گارانتی می باشند.نقل قول:
ضمانت مودم های مبین نت
مودم های مبین نت ضمانت دارند و در صورتیکه عاملین فنی مبین نت گزارشی را ارائه نمایند که مودم خراب شده است به رایگان می بایست
تعویض گردد و نیازی به پر کردن فرم ندارد و تنها گزارش عامل فنی که مشخصات مودم خراب را دارد کافیست.
منبع: وبلاگ مبین نت
امروز مودم من رو آوردن و اکانت دمو برام فعال شد فقط مودم وای فای سفارش داده بودم که شبیه مودمی که سایت نشون داده نیست. اصلا انتتن نداره و ۲ تا پرت اترنت داره ٬ کسی از این مودم ها دیده؟
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
راستی اکانت دمو هم دانلود مجانی داره ؟
سلام دوستان
تصمیم دارم وایمکس بگیرم اما نمیدونم خوبه یا نه؟کار من یه جوریه که باید کمترین قطعی رو داشته باشم دوستانی که دارند راضی هستند؟
هزینه سه ماهه وایمکس نامحدود چقدر میشه؟
هزینه مودم چقدره؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکهنقل قول:
این مودمی که برای شما آوردن جدیده و از مودم قدیمی که تو سایت زده بهتره
اگر اشتباه نکنم اکانت دمو کلا 128 مگابایت ترافیک داره:46:
قطعی نداره تقریبا. ولی نوسان یه وقتایی پیدا میکنه. کلا جوری نیست که بخوای ازش صرف نظر کنی چون ای دی اس ال هم تقریبا همینه از نظر کیفیت. سرویس نامحدود مبین نت نداره ولی شبهاش رایگانه و جمعه هاش. مودم هم از 80 داره تا 200 توماننقل قول:
ممنون دوست عزیز،نقل قول:
هزینه سه ماه چقدر میشه؟ و اینکه طبق لینک زیر مودمی که خودشون میدن مناسبه یا باید یکی دیگه گرفت؟
با تشکرکد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
ببخشید، یه سوءتفاهم رخ داده:
تو چارت تعرفه ها نوشته محدودیت حجم فلان قدر(مثال: 512 :: 40 گیگ)
سوال: آیا این محدودیت ماهیانه هست یا برای کل اون دوره ایه (مثال: یه شش ماه) که می گیری؟؟؟؟:18:
مال شش ماه هستشنقل قول:
این تعرفه رو به بچه بدی بهش بگی برو برا خودت عکس دانلود کن قهر میکنه؟؟!! :13:
بچه باید مدیریت کنهنقل قول:
شب زنده داری کنه و جمعه ها حالشو ببره.تو هفته بره عکس دانلود کنه و وبگردی کنه
:27:
مبین نت جاهای دیگه ای رو پوشش نمی ده؟
خیلی وقته می رم تو سایت شهر جدیدی نمی بینم
این جمعه تو اهواز سرعت افتضاحه و من که 256 دارم با سرعت 5 تا 13 دانلود میکنم.
من هم با یک کانکشن بین 1 تا 6 کیلوبایت. از چند هفته قبل اینطوری شده.نقل قول:
بچه ها شما سرعت دانلودتون با تورنت چطوره؟
من امروز که جمعه هستش یک تورنت رو که 400 تا سید و 800-900 تا پیر داشت زده بودم با سرعت 4-3 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کرد!
همون موقع زدم ببینم سرعت دانلود معمولی توی وب چطوره دیدم همون 60 کیلوبایت در ثانیه رو پر می کرد.
با تورنت اندازه ی همون سرعت معمولیه اگر سیدر هاش زیاد باشه. بهتره یک موقع دیگه امتحان کنی. امروز که جمعه هست سرعت داغونه.نقل قول:
الان زنگ زدم مبین نت گفتم اهواز سرعتش کمه. اگر توانایی ارائه ساعات رایگان در جمعه رو ندارید خوب برش دارین بهتره چون حتی در باز کردن سایتها هم مشکل دارم. گفت تا یکی دو هفته دیگه برطرف میشه.
البته من هم اولش همین فکر رو کردم، ولی به نظر علتش یه چیز دیگه است!!نقل قول:
چون من از یه سایت قوی مثل سایت AMD زدم دانلود کنه دیدم سرعت همون سرعت همیشگی 60 کیلوبایت در ثانیه هستش!! چندین بار هم برای اطمینان در ساعت های مختلف این کار رو تکرار کردم!
پ.ن: بوی توطئه میاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من 3روز ثبت نام کردم ولی هنوز نه ایمیلی برام اومده نه هیچی؟
راستی مودم برام بیارن خودم میتونم راش بندازم یا دوباره باید یه مدت صبر کنم تا کارشناسشون بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
نقل قول:
چه توطئه ای؟
با vp.n تست پینگ رو گرفتی؟ کلاً پینگت خوبه.نقل قول:
سرعت اکثر سایت ها از جمله ایرانی ها کم شده. اما جالبه که من جمعه پیش از سایت مایکروسافت فایلی برای دانلود گذاشتم و با یک کانکشن سرعت کامل رو داد. اما حتی سرور های ایرانی اینطور نبود.نقل قول:
خوب خیلی عجیبه که وقتی سیستم جوابگوی سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه هستش، یه قسمت از اینترنت با همین سرعت بیاد و یه قسمت دیگه، در حالی که توانایی تامین یه همچین سرعتی رو هم داره، با سرعت 100 برابر کمتر بیاد!!نقل قول:
به نظرم عمدا یه جاهایی رو کند می کنند که به مردم روزهای جمعه از اینترنت چیزی دانلود نکنند (یعنی در واقع دارند به حکومت حال میدن). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید! نگفتم؟!نقل قول:
دوستان سلام
می خواستم بدونم کیفیت مبین نت تو ساری چطوری ؟آخه تو محدوده ما (کوی شفا -روبروی 600) بعضی جا کابل نوریه adsl ارائه نمیشه.اگه اطلاعاتی دارین بگین تا من هم استفاده کنم.
راستی این منطقه کلا" تو محدوده outdoor 4قرار داره.
مرسی
@mahi58
منم چند روزه با دانلودام مشکل دارم. دو مرتبه هم زنگ زدم ولی جواب درست نگرفتم. یک دفعه گفت که خود مخابرات پی2پی رو محدود کرده، یکی دیگه می گفت مشکل از خرابی خطه.
این پستی هم که زدی اولیه که من این چند روزه می بینم که کسه دیگه ای هم غیر از من مشکل داره. باید ببینیم چه جوریه فراگیره یا نه. فعلا که جواب درست نمی دن.
نقشه نواحی تحت پوشش مبین نت رو میشه تو google earth دید.
برای هر منطقه یه فایل با فرمت kmz وجود داره که اگه Google Earth داشته باشید می تونید ببینید.
برای گرفتن نقشه ها می تونید از لینک های زیر استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک کانکشن دانلود میکنی که اگر قطع شه کارت تمومه که!!!!!!!نقل قول:
من با 4 کانکشن دانلود میکنم معمولا حتی وقتی سرعت خرابه. حوصله ندارم وسطاش یهو قطع شه.
جمعه رو نمیدونم اما در اینکه عمداً در روز هایی خاص اینترنت رو قطع و یا سرعت آنرا کم میکنند شکی نیست. یا اینکه در ساعاتی خاص login کردن با یاهو مسنجر ممکن نیست.نقل قول:
با یک کانکشن رو گفتم تا کیفیت سرویس دستتون بیاد. البته من فکر نمیکنم تعداد کانکشن ربطی به قطع شدن داشته باشه.نقل قول:
جالبه بدونید امروز که شنبه هست هم کیفیت سرویس همونه.
شوخی: به نظر میاد "دوستانی:21:" که سرعت اینترنت رو کم میکردن یادشون رفته دوباره درستش کنند.
از بورکینا فاسو جلو زدیم. از آخر شدیم چهارم:27:نقل قول:
بله. به نظر میاد چون این کشور بورکینافاسو تازه به لیست اضافه شده و میزان پهنای باند آن مشخص نیست آخر همه است. و جالبه که رتبه ی ایران از 166 شد 167. یعنی بدتر شد.نقل قول:
چرا امروز سرعت اینقدر پایین اومده؟ روز خاصی هم که نیست؟هست؟
کسی از این تعرفه های بهاری سر در اورده؟
از یک طرف میگه محدودیت زمانی سه ماهه از اون طرف نوشته هزینه یکساله 100000 تومن.اخر این سه ماهه هست یا یک ساله؟اون 100000 تومن رو برای یک سال میگیرن یا سه ماه.اون 20gb رو تو سه ماه باید مصرف کنیم یا یک سال؟
نمیدونم شما با چه نرم افزاری دانلود میکنید ولی وقتی با IDM و با یک کانکشن دانلود کنی resume دیگه نداره و هروقت قطع شد باید بری از اول.:31:نقل قول:
راستی امروز پس از مدتها تونستم با چیز پی ان وصل شم به نت فکر کنم همون دوستانی که یادشون رفته سرعت رو ردیف کنن یادشونم رفته که چیز پی ان رو غیر فعال کنن همینجوری دوباره وصلش کردن.:31:
چاکر جماعت وایمکسی
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
نقل قول:
هزینه ها در سایت به طور کامل هست. در سرویس عادی هر ماه 15 تومان 128 با 5 گیگ ترافیک.
مودم داخلی معمولی مودم بدی نیست . اگر وایرلس نیاز داری فکر کنم بتونی باهاشون کنار بیای و تفاوت قیمت این دو مودم رو بدی و مودم وایرلس بگیری
توی تعرفه های بهار مودم رو رایگان میدن، یعنی اگر یه 6 ماهه با مودم بگیری 150 تومان، 6 ماه بعد بخوای تمدیدش کنی بازم باید 150 تومان رو بدی!:13:
WOW
دیدید حدسم درست بود؟نقل قول:
الان (شنبه عصر) همون تورنت رو زدم و سرعت دانلود دقیقا 60 کیلوبایت در ثانیه بود!
دیگه یه جورایی با اطمینان میشه گفت که یه شیطنت هایی توی روز جمعه که ترافیک رایگان هستش دارند صورت میدن! :18:
سلام دوستان من از ایرانسل وایمکس دارم و سرعتم امروز نصف شده مال شما هم همین طوریه؟
آره -متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد-نقل قول:
امروز یک افتضاح کامل بود. بعد از پستی که امروز زدم عملا اینترنت قطع بود (وصل میشد ولی هیچی رو باز نمیکرد) تا همین الان که دیدم مشکل نداره. البته سرعت دانلود رو امتحان نکردم ولی تو وبگردی مشکلی نداره.
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره. نمیدونم این مثل تا چه حد در مورد اینترنت رایگان مبین صادقه ولی فکر کنم یه جورایی ساعات رایگان مبین نت داره کم کم فقط و فقط تبدیل به یک مورد برای بازاریابی میشه. وقتی سرعت پایین باشه و نتوین کاری باهاش انجام بدی بودن و نبودنش فرقی میکنه؟نقل قول: