بلدم.نقل قول:
اگه میشه کمکم کنید.
Printable View
بلدم.نقل قول:
اگه میشه کمکم کنید.
البته یه اسمی داشت این دوربین که الان یادم رفت . یه راه خیلی ساده تر بدون برنامه نویسی داره که به قول tovamohamad اسپیرینی و من نخواهم گفت .یک دفعه فردا پس فردا میان به من اعتراض می کنن می گن روش های غلط و غیر استاندارد رو داری پخش می کنی .نگاه کن دوربینی که شما داری واسه این اسکورفین استفاده میکنی . هیچ ربطی به دوربین اصلی نداره . مختصات اون طوری داده شده که هر وقت قسمت شلیک رو با ماوس کامپیوتر خودت تکون میدی دوربین خودت با توجه به مختصات جدیدی که این لوله شلیک داره تکون می خوره . من خودم قبلا این کار رو تست کردم . ولی یه پیشنهاد اگه انریل اسکریپت بلدی برو داکیومنت دوربین ها رو توی UDN بخون این رو اونجا خیلی خوب توضیح داده . وگرنه اگه من هرچی پیش روی بخوام بکنم متوجه نمیشی.
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
دوستان یه وب سایت جدید واسه کسانی که فعلا دسترسی به ویدئو ها ندارن .
سایتش مال سازنده های the ball بد توضیح نداده . تازه بعضی از استاندارد های واسه ساخت بازی رو هم اونجا گفته که به درد بازی سازان و طراحان مرحله می خوره .
کد:http://www.hourences.com/tutorials/
چرا وقتی که یه استاتیک مش رو بصورت
CanBecomeDynamic =True
قرار میدم. و بعد از اجرا و برخورد با جسم اون جسم پرتاب یا حرکت میکنه ولی برای بار دوم این اتفاق نمیوفته؟
با هر نوع ادیتور متنی میشه کد هارو ادیت کردنقل قول:
بهترین برنامش Visual Studio هست که کد نویسی رو راحت میکنه و خیلی ادیتور قوی هست و با وجودش نیازی به ادیتور دیگه ای نداری
برای Unreal Script هم یه ادیتور هایی از طرف یوزر ها ساخته شده که به دلیل اینکه کارایی لازم رو ندارن ازشون استفاده نمیشه
لینک دیگه ای ازنقل قول:
http://www.gamersyde.com/stream_unreal_engine_3_under_the_hood-20088_en.html
هست . وقتی برید تو این لینک هم میتونید فیلم رو ببینید هم دانلود کنید . شما بزن فیلم رو برای نمایش اگه IDM داشته باشی بالای فیلم پیغام میده که فیلم در حال پخش رو دانلود کنید با یه آیکن کوچیک بالای صفحه پخش فیلم .
با این روش حجم فیلم های دانلودی کمتر میشه مثلا فیلم 200 مگی رو با کیفیت پایین میگیری 15 مگ .
Light Shaft
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری توضیحات کوچیک راجب این سیستم و نحوه استفاده از این سیستم براتو می دم .
این یه سیستم . نه بیشتر میشه گفت یه افکت تصویری جدید توی UDK که از دو ورژن سه ورژن قبل به صورت رسمی معرفی شده و توی نور پردازی جذاب بازی بسیار کمک به سازندگان بازی می کنه . که با این سیستم میشه به راحتی مثلا یه افکت طوع خورشید یه پخش شدن پرتو های خورشید و این چیزا رو ساخت که نمونه های اون رو توی مپ های همراه udk دیدید . همون مپ day and night .
تصویر پایینی مربوط به تنظیماتیه که خود اپیک نشون داده . که باید گزینه Enable light shaft ت وش فعال باشه .
یه نکته مهم این وسط هست که light که شما میسازید حتما باید دینامیک باشه .یعنی باید تیک تصویر زید حتما توی زده باشه چون در غیر اینصورت اجرا بشو نیست .
توی این حالت ما دو نوع Light shaft داریم . یکی وقتی ما رو به نور واستیم نمایش داده میشه . دومی از راه دور هم میشه دیدش ولی با شدت زیاد که خیلی جالب میشه . دیگه اطلاع رسانی تا همین جا . سوالی هست من جواب میدم.
دوستان عزیز یه سؤال برام پیش اومده :
من یه دوربین Side - Scrolling ساختم و میخوام هدف پلیر ماوس باشه یعنی هر جا که ماوس بود به سمت اون اسلحه رو گرفته باشه و وقتی شلیک میکنیم ، تیر ها از اونجایی که ماوس هست بگذره
یه چیزی تو مایه های عکس بالا یعنی اگه ماوس رو بالا گرفتی به سمت بالا شلیک کنه ، پایین گرفتی ، پایینی شلیک کنه
برای اینکار باید چیکار کنم ؟
ویرایش : یه سؤال دیگه هم دارم : برای شبیه سازی حرکت توپ و کنترل اون توی UDK باید چیکار کرد ؟
یادته من قبلا یه بازی داشتم میساختم دو بعدی که منحل شد .؟ تاپیکش هم توی سایت بود " ساخت یک بازی کامل با udk " توی اون بازی از این دوربین استفاده کردم کدش اینجاست اگه با نمونه کد کارت حل نشد بگو توضیح بدم چه جوریه . این کد تمام این چیزی رو که می خوای انجام میده .
http://up.--------.com/images/z365x268udnwmueocir.rar
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
دومی:راه واسه این کار زیاد داره . ولی یه سوال می کنم تا واسه دومی به نتیجه برسیم . این راه منه .
شما تا به حال دیدین یه ماشین رو واسه UDK چه طوری میسازن ؟
نوع اول که استادهنقل قول:
انجام شده
اما نوع دومی که از راه دور مشخص شه چطوریه ؟
من نتونستم اینو بسازم !
:-؟
سلام دوستان
نسخه april هم منتشر شد:
لینک دانلود:
[[HTML]http://www.udk.com/download[/HTML]
نقل قول:
سلام
یه نگاه اینجا بنداز :
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5989311&postcount=2686
[/HTML]
دستت درد نکنهنقل قول:
درباره ی سؤالت باید بگم نه ندیدم هنوز ...
اقا ببخشید اصلا توی یه فکر دیگه بودم . که اون رو بهت گفتم .نقل قول:
بازی Wizzle رو دیدی؟ کارکتر اول این بازی از نوع Kactor بود شما فقط کافیه مدلی که می خوای واسه این کار استفادهه کنی رو به Kactor تبدیل کنی . همین . مگه اینکه کار دیگه ای بخوای بکنی که اگه هست بگو من طبق همون بهت جواب بدم .
شما واسه ساخت Light shaft از کدوم Light استفاده می کنی؟نقل قول:
دوستان کمک نمیکنید؟نقل قول:
حوصله ندارم یو دی کی رو بالا بیارم. بگو توی کجاست با برنامه نویسی این کار رو می کنی یا داخل نرم افزار ؟
داخل نرم افزار این کارو میکنم.نقل قول:
راستش من هرچی فکر میکنم این یادم نمیاد.ببینم همین جسم فیزیک داره ؟ اگه داره چرا از Kactor استفاده نمی کنی؟ بقیه رو اگه بخوای بسازی فقط یه حالت توش پیش میاد اولین بار کالیشن و فیزیک اتفاق میافته و دومین بار اون غیر فعال میشه
ممنون مشکلم حل شد.از Kactor استفاده کردم.نقل قول:
از اون لایتا دیگه خو : دینقل قول:
از همینا که آینش نوشته D/S
باید از کدومشون استفاده کنم تا از دور مشخص باشه هوم :-؟
;)
با Point Light تست بزن . باید این دربیاد .
سلام دوستان این شمارنده که تو آموزش 3dbuzz میده را چطور میشه ساخت آخه switch delyed تغییر کرده
کدوم رو میگی؟ یه عکس از صفحه ش بگیر یا اسمش رو بگو من یادم بیاد کدومه.
05_-_Kismet__013_DelayedCountdown
من قبلا اینو پرسیدم این جوابو گرفتم :نقل قول:
05_-_Kismet__013_DelayedCountdown
ولی قبلش خودم اینجوری انجامش داده بودم بیشتر حال کردم !:31::نقل قول:
میتونی یه switch بزاری و قبلش یه delay
یعنی الآن تو اومدی یه پوینت لایت آوردیو فقط تیک LIGHTshafto زدی بعد شده اینی که توی تصویره ؟!!!!نقل قول:
پس چرا من اینریختی عمل میکنم ، نمیشه :-؟؟
سلام
من یه سوال دارم :
سیستم متریال انریل شبیه کانال کشی متلری هست ؟ یا یه چیز دیگه بود من اشتباه میگم ؟ میخوام روش کار کنم برم یه کتاب در موردش بخرم .
ممنون
اها . حالا فهمیدم کدوم رو میگی .کار سختی نیست .شما فقط کافیه واسه این کار شروع یا پایان نود خودتون رو یه تاخیر بزاری . واسه این کار اخر مثلا یه نود رو که یه مکعب سیاهه راست کلید کن و delay رو انتخاب کن. انی کارت رو راه میندازه .نقل قول:
چرا نمیشه ؟ پس من چه جوری درستش کردم؟ غیر تیک Light shaft باز چیرو تیک میزنی؟نقل قول:
؟ .نقل قول:
اون اسم دومی چیه؟ متلری؟
نهنقل قول:
من فقط یه bsp ساختمو بعدش یه point light از توی classe آوردمو تیکشو زدم !
نشد :(
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
این توی محیط خوده برنامه میاد
اما وقتی میرم توی play بازی اونجا خبری از نور نیست !!!!!
سلام
چرا بعضی مواقع پلیر از مدلی که تیک COLLIDE_block all هم زدیم رد میشه؟؟؟
یه کمی تنظیماتش رو دستکاری کن. فعلا یو دی کی ندارم .گرفتم بهت میگم چیکار کنینقل قول:
شدت نور رو افزایش بده ، همچنین رنج نور رو زیاد کن.... من تست کردم ، شد....نقل قول:
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
این توی محیط خوده برنامه میاد
اما وقتی میرم توی play بازی اونجا خبری از نور نیست !!!!!
میشه یه نفر جواب بده ؟ :31:نقل قول:
چرا بعضی مواقع پلیر از مدلی که تیک COLLIDE_block all هم زدیم رد میشه؟؟؟
الان فرض میکنیم شخصیت بازی من توپ هست ... حالا میخوام حرکت توپ رو شبیه سازی کنم یعنی مثلا اگه توپ رو به جلو حرکت دادی و دستت رو از کلید Forward برداشتی حرکت توپ برای یه مدت کوتاه ادامه داشته باشهنقل قول:
اگه متوجه منظورم نشدی ویدئوی پایین رو ببین و به حرکت توپ دقت کن ... یه چیزی تو همین مایه ها میخوام
کد:http://www.youtube.com/watch?v=1Dm5WHXRKuQ
دقیقا میدونم منظورت چیه . گفتم که بازی Wizzle رو دیدی؟ شما به جای کارکتر اصلی اون بازی یه توپ رو در نظر بگیر . دقیقا میشه حرف شما. اگر هم فایل اسکریپت شخصیت اول بازی باز کنی میبینی که شخصیت از نوع Kactor توی Pdf اون هم نوشته چه جوری اینکار رو کرده .
یه سوالی دارم :
تو ویدئو های 3dbuzz تو قسمت کیسمت شماره 5 که در مورد تغییر متریال هستش، توی کیسمت لیست action ها رو باز میکنه و بعد material instance رو باز میکنه و بعد 3 تا گزینه داره که هر کدوم یه نوع پارامتری رو کنترل میکنه : scalar-texture-vector
که برای تغییر رنگ لامپ باید از پارامتر برداری استفاده کرد(چون سه بردار R-G-B داریم).
اما من همون کار ها رو تکرار کردم ولی توی کیسمت واسه من وقتی متریال اینستنس رو باز میکنم فقط Set Scalar Param رو داره!!
چی کار کنم؟تغییری کرده؟
اینم ورژن UDK ام :
UDK :2010-6
نقل قول:
من دیروز وقتی اون عکسی که حسن جان گذاشته بود رو دیدم کلی حال کردم.رفتم یه پوینت لایت درست کردم و بعد رفتم لایت شفتش رو روشن کردم و بعد فهیدم که باید حتما داینامیک باشه پس forced dynamic رو تیک زدم و بعد با مشکل تو مواجه شدم! توی ادیتور لایت شفت بود ولی توی بازی نبود!رفتم اول یکمی نور رو تغییر دادم گفتم شاید از اونه و کردمش زرد پر رنگ بهتر شد.
بعد دیدم یه threshold داره (که معنیش میشه آستانه یا همون رنج که یکی از دوستان چند پست بالاتر گفتند) بعد اون رو منفی کردم ردیف شد! ولی کمی غیر واقعی بود.
من با مشخصات لایت شفت ور رفتم و دیدم که برای درست کردن یه لایت شفت ساده باید این 2 تا رو تغییر بدی :
bloom tint
bloom threshold
موفق باشی
میگم صبر کن شب برگشتم جوابت رو میدم . اینقدر هم پ.خ نده :31:نقل قول:
آره دیدم بازیش رو ... یه نگاه بهش میندازم اگه مشکلی بود بازم بهت میگمنقل قول:
دستت درد نکنه :40:
سلام
من الان دارم MasteringUnrealScriptFunctions رو می خونم.قسمت آخرشم که میگه اسکریپت رو کامپایل کنید.وقتی این کارو می کنم این ارورها رو میده.میدونید مشکل از کجاست؟
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(39) : Error, 'DesiredRotation': Bad command or expression
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(30) : Error, Bad or missing expression in Call to 'FMin', parameter 1