دقیقآ سمت چپ دستگاه درSide سمت CPU زیر درگاه Express.نقل قول:
دقیقآ سمت چپ دستگاه درSide سمت CPU زیر درگاه Express.نقل قول:
سلام
آقای وایومن و سایر دوستانی که رو asus n61 کار کردند. دو تا سوال داشتم.
1- در این مدت که با این لپ تاپ کار کردید از لحاظ چینش صفحه کلید، قدرت اسپیکرها، صدای فن و ... چه نظری دارید؟
2- آیا مدلی را بین asus سراغ دارید تو همین رنج که علاوه بر usb 3.0 دارای Blueray هم باشه؟
نقل قول:
ببینید دوست عزیز مدل لپ تاپ من N61jq نیست.البته از سری N61 است.شما اگر مدل N61jq-jx014v رو خریداری کنی علاوه بر USB 3.0،بلوری هم داره.ولی مدل لپ تاپ من بلوری نداره.الان تقریبآ یک هفته ای است که با این مدل کار میکنم،صدای فن که اینقدر کمه اصلآ شنیده نمیشه،قدرت اسپیکرها خوبه و در کل من شخصآ خیلی ازش راضیم.واقعآ لپ تاپ خوبیه،فوق العاده اس.:46:
سلام
بنظرتون کدوم یکی از این دوتا بهتره
HP Pavilion DV6-2100
نوت بوک اچ پی سری DV6، مدل دیگری از سری پاویلیون hp می باشد. این لپ تاپ نیز از رده ی نوت بوک های 15.6 اینچی می باشد که به علت مجهز بودن به نمایشگر بزرگ برای کار طولانی مدت، کارهای گرافیکی و بازی مناسب است. به جرات می توان گفت که HP در طراحی نوت بوک های زیبا سنگ تمام می گذارد. ظاهر زیبای مشکی رنگ و متالیک این نوت بوک چشم هر بیننده ای را خیره می سازد، بعلاوه ی اینکه دارای نقوش زیبایی نیز بر روی بدنه می باشد. چنین نقوشی را در بعضی دیگر مدل های این شرکت نیز می توان مشاهده کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR2
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 3072 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LCD
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - iLink - WiFi - VGA Port - HDMI
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر :
HP Pavilion DV6 2000
1220,000 تومن
Dell Studio 1558-A
این مدل لپ تاپ را برای افرادی که به دنبال یک نوت بوک با کیفیت، خوش ساخت و نیز با امکانات و قابلیت های بالا هستند توصیه می کنیم. این ویژگی ها برای انجام کارهای گرافیکی، بازی، تدوین فیلم و سایر کارهای حرفه ای می تواند مناسب باشد.
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LCD
امکانات:
DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
1240000 تومان
دوستانی که با این دو مدل کار کردن لطفا نظرشون رو بگن با توجه به قیمت هردوی این مدلها که در یک رنج هستن کدوم رو بگیرم که بعدا پشیمون نشم اگه مدل دیگه ای هم با همین مشخصات و قیمت سراغ دارید اعلام کنید
سپاس :11:
اینجا یعنی کسی نیست که بدونه نمایندگی فروش سونی وایو و ایسوس تو دبی کجاشه؟؟؟
نقل قول:
بستگی به کاربرد شما داره ، مدل HP زیبا تر هست ، کیفیت صدای بالاتری داره ، کارت گرافیک به مراتب قدرتمند تر هست.
مدل دل کلاسیک تر هست ، اثر انگشت روش بیشتر می مونه ، کیفیت صفحه نمایش آن نسبت به مدل HP بهتر هست.
- چینش صفحه کلید خوبه، اما عالی نیست! یعنی میتوانست بهتر کار کند..نقل قول:
به عنوان مثال من شخصا با arrow key ها خیلی راحت نیستم، گاهی با num pad قاطی میکنم و یا اینکه فانکشنها در بالا و مثلا دکمهی del شاید اگر کمی بزرگتر بود بهتر بود!
- صدای فن خیلی خوب کنترل شده، به طوری که در حالتی که cpu usage بالا نباشه تقریبا بیصداست.
- شفافیت اسپیکر خیلی خوبه، قدرتش هم متوسط ه.
- همین مدل هر دو را دارد (usb 3 و blu-ray )، کانفیگ سازگار..
----------
در کل دستگاه خیلی خوبیه، و نسبت به قیمتش تقریبا بدون رقیبه!
من شخصا با قیمت F115 هم مشکل نداشتم اما این مدل رو ترجیح دادم، چون برتری محسوس lcd ئه سونی به کارم نمیاد، و کلا اگر کار مهمی داشته باشم همین رو هم به lcd 20 اینچ خودم وصل میکنم و اینکه اصولا با lcd ئه glossy مشکل دارم :|
سلامنقل قول:
از کجا می تونم با قیمت مناسب و مطمئن این مدل N61jq-jx014v را در تهران تهیه کنم؟
اگر امکان اعلان عمومی نیست لطفا آدرس را برایم با پیام خصوصی بفرستید.
ممنون
عزیز ممنون از پاسختوننقل قول:
راستش واسه کار بخصوصی نمیخوام ولی یه چیزی میخوام که تا دو سه سال دیگه سرپا باشه و ارزششو داشته باشه . توی سایت دیجی کالا یه نفر این نظر رو داده :
سلام.من هر جا ميرم چرا بهم ميگن نخر چون بردهاي سري studio مشکل دارن در کل ميگن dell نخر sony بخر،ميگن از هر 10 تا مارک dell به تعداد 4تاش بر ميگرده ولي sony نه ولي خودم 1557 دوست دارم ولي ميترسم بگيرم
بنظرتون چقدر واقعیت داره این اظهار نظر در مورد سری استودیو
ولی دل امکانات بیشتری داره از قبیل باتری 9 سلولی - وزن سبکتر حدود یک کیلو - مودم اکسترنال + موس لپتابی
حالا اگه مثلا مدل اف سونی رو با همین مشخصات دل بخوایم بگیریم حدود دو میلیون در میاد
سلام دوستان
من يه لپ تاپ ميخوام که براي کاراي گرافيکي استفاده کنم . با فتوشاپ و محصولات ادوبي زياد کار ميکنم و گاهي هم کاراي سه بعدي . برندش hp يا sony يا dell باشه . تا 1200000 هم ميتونم هزينه کنم .فکر کنم روزي 10- 12 ساعت باهاش کار کنم . فاکتورهايي که برام اهميت داره :
1- ترجيحا مانيتورش 15 کمتر نباشه .
2- مشکل داغ شدن و صداي فن و از اين جور حرفا نداشته باشه . به خاطر گرما اذيتمون نکنه
3- سيستم عاملش به هيچ وجه ويستا نباشه . سون خوبه ....
4- کلا اذيتم نکنه . توي اين مدت هي سروکارم با گارانتي و تعميرات چي نباشه ..
من مدل هاي hp رو ميپسندم ولي ميگن اين برند مشکل گرما داره. در مورد dell هم ميگن جديدا سروکارش زياد با تعميرات ميافته و خرابي زياد داره. اين Dell-Studio-1558-A مدل رو دوست دارم . کانفيگش خوبه به نظرم، برد اين سري ها آيا مشکل داره يا اين شايعهست؟
ممنون ميشه يه راهنمايي کامل کنيد که من چه برندي و چه مدلي بخرم که کارمو را بندازه ، خرکار باشه و اذيتم نکنه .
ممنونم
دوستان مدلي با مشخصات dv6-2300t وجود داره كه blue ray داشته باشه و كيفت مانيتورش بهتر باشه؟
core i7 1.6
8g ddr3
gt320m
modem-fp-wifi ..
این مدلو فقط گارانتی سازگار داره.:46:نقل قول:
دوست گرامی لپ تاپ با رم 8 معمولآ نیست مگر سفارشی باشه.اما مدل زیر تقریبا کانفیگ مورد نظر شما رو داره و کیفیت صفحه نمایشش هم از 2300 بهتره:نقل قول:
Sony VAIO F116FG/B
Core i7-720QM 6m
4G ddr3
500GB 7200
Geforce GT 330M 1GB
bluray
windows 7
"16.4
1.620.000 تومان
يعني مي فرماييد كيفيت صدا و كيفيت ساختش به hp مي رسه؟
150 تومانم هزينه رم اگه در نظر بگيريم
1.770.000 كه نسبت به 1.470.000 يه خورده زياده
مانيتورش led هست يا bl led ؟
مودم داره؟فينگرپرينت چطور؟
بهترين گارانتي موجود چيه؟
و ابعادش زياده يه خورده.وزنش چه قدره؟
آقا دنبال یه سونی جمع و جور می گردم تا یک وششصد.
اولویت برام مولتی مدیا است و اینترنت؛گیم و برنامه نویسی و ... کارای سنگین نمخوام ازش بکشم.هر روز تقریبا 10 ساعت روشن خواهد بود و دائما هم وصل به اینترنت با وایرلس و وصل کارت تی وی و کارت DDR (مدار بسته).
منظورم هم از جمع و جور ،عرض لب تاپه.مثلا سری f معمولا عرضشون 15 اینچ به بالاس،یه ذره زیاده دیگه نه؟
رنگ هم غیر مشکی(سفید باشه،عالیه؛با محیط ست میشه)مانیتور هم از 15 کمتر نباشه.USAساخت باشه(فقط برا کلاسش!).قیمت هم نهایت یک و ششصد.(پیدا میشه یا باید سفارش بدم بسازن؟!)
(ممنون که سریع جواب میدین ،فردا باید حتما لب تاپ دستم باشه):11::40::10::46::20:(می تونستم، خودم هم میومدم کنار این گوگولی مقولی ها!!! فقط جواب بدین!)
سلام دوستان.
یکی از دوستام می خواد لپ تاپ تو این رنج قیمت بگیره.
رشته اش ارشد معماریه و کارش با کد و 3دی مکس هست. مثلا توی مکس یه ساختمون میسازه و رندر می گیره کسایی که رشته شون معماره می دونن. چه لپ تاپی بهش پیشنهاد می کنید؟ مانیتورش هم led باشه ...
ممنون
فکر کنم این مدل به کارت بیادنقل قول:
VPC-CW2AGG
CPU : Intel Corei5-520M 2.53 GHz (Turbo Boost to 3.06)
Cash : 3MB
FSB : 1066 MHz
RAM : 4GB DDR3 Up To 8GB
HDD : 500GB SATA
VGA : Geforce GT330 M 512MB Dedicate DDR3
Display : 14.1" Wide (WXGA : 1600 * 900) LED Backlight
Weight : 2400 g ( including the supplied battery ) a
OS : Windows 7 Professional 64-Bit ( English Version ) a
Drive : DVD Writer
Battery Life : Up to 2.5 Hours of Use
Inter Face : USB 2.0 , i.link , Camera , Network Connector , Memory Stick Slot , SD Memory Card Slot , Wireless LAN , Bluetooth , PC card Slot , HDMI Connector, Microphone + Headphone jack
قیمت :1.470000
آقا محض رضای خدا یکی به داد منه سرباز برسه
با حقوق سربازی و هزار جور وام و قرض می خوام لپ تاپ بگیرم
کارمم گیم و مهندسی و ...
تا 1500 تومن
سونی یا اچ پی
گارانتیم نمی دونم چی خوبه راهنمایی کنید
اگر راهنماییم کنین ممنون میشم
هرچی از خدا می خواین بهتون بده من این پولو به بدبختی جور کردم
خوب بستگی باز به شما داره، نوت بوک سبک می خواهید ؟ اصلا وزن برای شما مهم هست یا خیر؟نقل قول:
در این محدوده قیمت چند مدل پیشنهاد میشه:
79 ُSONY CW 27 FX
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
500 HDD
NV 330M 512 GDDR3
14" LED
BLUE-R
WIN 7P
2.4Kg
1,420,000
HP DV6-2170
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
640 HDD
NV GT230 1G DDR3
15.6"
DVD RW
7HP
2.8
1,450,000
ASUS N61VG
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16"
BLUE-R
WIN 7P
1,450,000
سلام.نقل قول:
با قیمت حدودی 1130
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
برنامه اورکلاک برنامهای که به وسیله اون میشه سرعت ساعت پردازنده یا کارت گرافیک رو بالا تر از حد معمول برد و این باعث افزایش قدرت کلی سیستم میشه
ولی اینکه تو لپتاپا میشه این کارو کرد یا نه رو منم دقیقا نمیدونم :13:
اگه یه وقتی اطلاعاتی در این زمینه بدست اوردی یه خبری بده ممنون میشم
موفق باشی:31:
تفاوت اساسی سری NW و سری F (تفاوتی که باعث میشه F انتخاب بشه) چیه؟
و آیا بهترین کیفیت ال سی دی در ال سی دی های وایو دیده میشه؟
و هنچنین تفاوت اساسی NW و CW ؟
با سپاس
نقل قول:
اصلا این دو سری قابل مقایسه با هم نیستند .
سری NW برای کاربرد های معمولی و سبک ، و در رده نوت بوک های ارزان قیمت قرار داشت که تولید آن متوقف شده.
سری F جزو جدید ترین سری نوت بوک های سونی هست و برای کاربرد های حرفه ای مولتی مدیا و بازی طراحی و ساخته شده.
بهترین LCD هم از سونی برای نوت بوک های F و FW و AW وقتی که FULLHD باشد هست.
دوست عزيز كيفيت تصوير مدل 116 سوني full HD هست و ميشه گفت فعلا در اين زمينه رقيب نداره صداش نميشه گفت خيلي خوبه ولي به نظرم با hp مورد نظر شما زياد تفاوت نداته باشه و كيفيت ساخت هم به نظر بنده چون هر دو ساخت چين هستند فرقي نمي كنه ..:46:نقل قول:
لطفا منو راهنمايي کنيد . منتظرم . ممنوننقل قول:
با سلام و عرض تشکرنقل قول:
نه آقا وزن مهم نیست
یه سوال فنی
مثلا گرافیک 1 گیگ 310 جی فورس با 1 گیگ 230 جیفورس چه فرقی داره؟
سلام
می خواستم یه لپ تاپ بخرم بودجه 1300000 دارم برای کارهای مهندسی و پردازش های سنگین می خوام به نظرتون کدوم برند و کدوم مدل خوبه ؟
خوب با توجه به اینکه پردازش در درجه اول هست پیشنهاد میکنم با CPU 2.8 بگیرید ...نقل قول:
DELL Studio 1558
I7 1.6 to 2.8 720Q CPU
6 MB Cache
4 GB RAM
500 GB HDD
15.6 WXGA LED LCD
ATI 5470(1024MB) VGA
DVD-RW Drive
2.8 KG Wieght
یه راهنمایی از شما دوستان حرفه ای میخواستم:
تا سقف 1,100,000 با در نظرگرفتن اینکه برام کیفیت تصویر مهمه,گهگاهی بازی میکنم و فعالیت های دیگه در حد یه سال دومی مکانیک چی پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
نوشته شده توسط eng2006 مشاهده تاپيک
2190 اچ پی کارت خوان دارد؟
اگه دارد ممکنه بگید کجای دستگاه هست؟
روی خود دستگاه این رو زده
Digital Media Reader - 5 in 1
نقل قول:
دقیقآ سمت چپ دستگاه درSide سمت CPU زیر درگاه Express.
اگه توضیح بدی ممنون میشم
نقل قول:
حتی 512 GForce 230 از GForce 310 1GB هم قوی تر هست.
می زانه حافظه مهم هست اما چیپ گرافیکی مهم تر ، برای اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Graphic-Cards.130.0.html
سلام بچه ها
نظرتون در مورد این لپتاپ چیه؟میگن قویترین لپتاپ جهان:18:
شرکت Maingear
eX-L 18 مدل
cpu:Intel Core 2 Due Extreme qx9300 2.5
4 هسته ای
ram:8 gig ddr3
gpu:دو کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 280M به صورت SLI
display:18.4 inch 1920.1080 fullhd
webcam: 3megapixel
تا 3 تا هارد 2.5اینچ توش جا میگیره
blueray رایتر
قیمت:نجومی 3100$
اگه تو ایران بیاد فکر کنم بره بالای 3800000تومان:18:
این لپتاپ جون میده برای بازی و کارای سنگین
راستی کسی این لپتاپو توی ایران دیده؟
نقل قول:
خوب اون پلاستیک را باید در بیارید تا بشه استفاده کرد :31:
این پورت بسیار پر کاربرد هست و می تونید وسایل زیادی را به نوت بوک اضافه کنید ، سری به تاپیک لوازم جانبی بزنید.
می تونید TV card اضافه کنید ....کارت کپچر اصافه کنید ، اگر دستگاه شما Esata نداره از این طریق اضافه کنید .
usb3 اضافه کنید، رم ریدر و ............................
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
خوب در ابن محدوده قیمت می تونید ایتخاب های زیادی داشته باشید.نقل قول:
مدلی از دل که انتخاب کردین ، بسیار عالی هست و پردازنده بسیار خوبی داره ، اما گرافیک ضعیف هست.
می تونید برای داشتن گرافیک قوی تر مدلHP dv6 2150 را انتخاب کنید.
از سونی هم می شه نوت بوک هایی مثل FW590FPB را پیشنهاد داد.
سری Y550 از لنوو هم می تونه ایتخاب خوبی باشه
نقل قول:
Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz
قسمتی که قرمز کردم یعنی چی؟
قیمت بدون گارانتی و با گارانتی چنده ؟
سلام دوست عزیز اون قسمت قرمز مدل cpuنقل قول:
cpu های اینتل به 3 مدل corei3 corei5 corei7 تقسیم میشه که هر کدوم قابلیتهای خوص خودشونو دارن
قیمت این مدل از 1070000 تا 1110000 هستش.
من 2190 دارم
میگن رم ریدر داره
اما نمیدونم چطور به رم ریدرش مموری رو نصب کنم
من توی خونه واسه کامپیوترم رم ریدی دارم 5 تا جا داره که میشه انواع رم موبایل و .... رو به اون نصب کرد
اما این پورت فقط یه جا داره و فیشش هم یه جور خاصی هست
سوال دوم اینکه تاپیک لوازم جانبی رو پیدا نمیکنم .........
سلام دوست مننقل قول:
این درگاهی که میگی مولتی کارت ریدر و اکثر کارتهای موجود میخونه ولی باید مبدل داشته باشی
مثلا سری mmc کارت به این شکاف میخوره ولی باید به مبدل وصل شه.مبدلش مثل همون مبدلی که تو گوشیهای 6600 نوکیا وقتی میخوای mmc کارت رو توش بزاری باید بهش وصل شه..و مدلهای دیگه کارتها مبدلهای خواص خودشونو میخوان
البته مموریهایی مثل sd memory بدون تبدیل وارد درگاه مورد نظرتون میشه...
کلا بستگی به نوع رم داره:31:
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5 ::5:
دوست عزیز پست با لینک سایت های خرید و فروش فارسی ممنوع هست ، لطفا هرچه زود تر پست خود را اصلاح کنید