:13: :13: :13: :13: :13:نقل قول:
نهاد عالی رتبه ی بسیج هست دیگه
از کی می خوای بپرسی ؟؟؟
فعلا که با همه چی کار دارن اینا
برای شما هم متاسفم که اینطوری می رید دانشگاه و حق کسایی رو که درس خوندن و لگد می کنید :thumbsdow
Printable View
:13: :13: :13: :13: :13:نقل قول:
نهاد عالی رتبه ی بسیج هست دیگه
از کی می خوای بپرسی ؟؟؟
فعلا که با همه چی کار دارن اینا
برای شما هم متاسفم که اینطوری می رید دانشگاه و حق کسایی رو که درس خوندن و لگد می کنید :thumbsdow
سلام
دو تا سوال:
1-تمام وقت در کل چه فرقی با پاره وقت داره؟ (منظورم سقف تعداد واحد نیست) توی مدرک درج میشه این موضوع؟
2-کسی که الان دانشجوی تمام وقته و دوباره کنکور داده میتونه اگه پاره وقت قبول شد تطبیق واحد کنه؟
ممنون
هر دو بله :11:نقل قول:
خوب و بد و کاری ندارمنقل قول:
مشکل من با این سهمیه ها است
شاهد و بسیج و ...
من احترام واسه شهید ها قائلم ولی به بچه هاشون چرا باید تو کنکور سهمیه داده بشه ؟؟؟
یا این بسیجی ها
اگه واسه اعتقادتون هست دیگه سهمیه دادن بهشون که چی ؟؟؟
من با ایشون مشکل ندارم
با این سهمیه ها که یه نوع پارتی بازیه مشکل دارم
:20:
پارسال نتایج آزاد کی اومد ؟؟
بدجور تو کفم بفهمم قبول شدم یا نه
هنوز اعلام نشده کی میاد ؟؟
پارسال اگه درست يادم باشه حدوداي 10 شهريور اينا اومد!نقل قول:
خب پس به خودشون بدن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینکه به بچه های شهید سهمیه میدن واسه اینه که پدر بالا سرش نبوده و مشکلاتی داشتن و اینجور چیزا ...
ولی واسه بسیج هیچ دلیلی نمیشه پیدا کرد جز ... !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90 درصد داوطلبان بسیجی فعال دارند :18:نقل قول:
یعنی شما میگی از 10 نفر 9 نفر بسیجی فعال دارن؟:2:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
سال 87 11 شهریور اومد
سال 88 10 شهریور
شرمنده جوابتون رو نميدم چون شما لياقت اين رو نداريد كه من جوابتون رو بدم.نقل قول:
سلام. شما منو نميشناسيد منم شما رو نميشناسم . من تو فروم دروغ نميگم چون دليلي نداره اين كارو بكنم. من زماني كه مدرسه بودم نميگم 90 درصد بلكه همه اونايي كه آزاد پزشكي ميخواستن شركت كنن به فكر بسيجي فعال بودن و همشون هم تونستن بگيرن. حالا شايد جاهاي ديگه متفاوت باشه ... در ضمن من هم از اين سهميه بندي ها خوشم نمياد ولي وقتي ميتونم با اين روش به انتخاب اصليم نزديكتر بشم چرا اينكارو نكنم ؟ يه چيز ديگه اينكه اگه راه برگشتي براي اونايي كه معدلشون پايين بود ميذاشتن مطمئن باشيد از سهميه بسيجي استفاده نميكردم. معدل كتبي من 12 هست. مطمئن نيستم ولي فكر كنم همه افرادي كه آزمون پزشكي آزاد شركت كردن معدلشون از من بالاتره پس من به اين سهميه احتياج دارم تا با اونا برابر باشم.نقل قول:
درصد داوطلبان بسیجی فعال دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما میگی از 10 نفر 9 نفر بسیجی فعال دارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عذر میخوام پس شما واسه چی این پست رو زدید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
//
پ.ن : پست اضافی = بار اضافی روی سرور = هدر رفتن بیت المال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشارعایت بفرماییدتاپیک جای مطرح کردن سوالات نه مباحث بی موردنقل قول:
ولی کسی که پدرش جور دیگه مرده سهمیه نمی گیرهنقل قول:
واقعا مساوات رعایت نمی شه :13:
من یه جا خوندم " دانشگاه آزاد قزوین توی گروه یک دانشگاه های مطرح کشوره " این یعنی چی ؟؟ :23:
امسال کنکور(آزاد) زودتر برگزار شد یا سالای قبل؟نقل قول:
سال 87 11 شهریور اومد
سال 88 10 شهریور
میخوام ببینم امکان اینکه زودتر نتایج بیاد هست؟
بعد یه سوال دیگه:ثبت نام دانشگاه ها چند روز بعد اعلام نتایج شروع میشه؟مثلا پارسال که دهم اومد چندم ثبت نام شروع شد؟
امسال یک هفته دیر تر برگزار شد هم ازاد هم سراسرینقل قول:
اما گفتن همون نیمه اول میدیم
همون حول و هوش هست حداکثر 1-2 روز بالاتر.
فکر کنم از 22 بود این حدودا.
نه امکان زودتر اومدنش بعید میدونم باشهخ.
اتفاقا الان داشتم به این موضوع فکر میکردم لاکن به نتیجه ای نرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محتوای مخفی: پ.ن
عزیزان به نظر شما تراز رشته ی مهندسی پزشکی تبریز امسال تغییری خواهد کرد ؟؟؟
سال 87 : 5685
سال 88 : 5989
امسال : ؟؟؟ :20:
والا ما مردیم از بس انتظار کشیدیم ... :19:کسی از بچه ها اینجا این رشته رو زده ؟؟؟
مهندسی پزشکی امیر کبیر با رتبه 36 پارسال قبول شدن!
کسی لینک دانلود دفترچه ی دانشگاه آزاد رو داره؟ دفترچه ای که رشته ها توشه..
مال هر سال و هر رشته ای باشه فرق نمیکنه!
این مال 87 هست . ببین به کارت میاد :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/34337638/56a23601/karshenasi-amin-persianblog-ir.html
سلام می خواستم ببینم شراسط کاردانی بدون کنکور دانشگاه ازاد چیه ایا برای سال تحصیلی جاری هنوز میشه ثبت نام کرد
اگر میشه تا کی مهلت داره و اگرم نمیشه موعد ثبت نام بعدیش کی هست
تکلیف سربازی مشخص باشهنقل قول:
یا رفته باشی یا معاف
البته این گفته من از شنیده ها است و مطمئن نیستم
سلام دوستان.من درصدهایی رو که مطمئنم کنکور آزاد امسال زدم رو میگم ببنید رشته روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد تبریز قبول میشم یا نه؟پارسال که ترازش 4900 بود.
ادبیات 50 درصد - بینش 40 درصد - زبان 45 درصد - عربی 15 درصد - روانشناسی 55 درصد - اقتصاد بین 5 تا 20 درصد - فلسفه اصلا نزدم - تاریخ جغرافی و ریاضی فکر کنم حدود 5 تا 10 درصد.
مردم از استرس.ظرفیتشم 50 نفر زن و مرد هست.تورو خدا یه چیزی بگین.
نقل قول:
سلام عزیز
ببین من رشتم ریاضی هست نمیتونم ندونسته چیزی بگم اما شما برو به لینک زیر درصد های مربوط به رشته
مورد نظرت ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله که قبولییییییییییی:12:
نتایج آزاد رو کی میدن؟
سال 87 11 شهریورنقل قول:
سال 88 10 شهریور
نتایج آزاد در کل قبل از نتایج سراسری میاد؟نقل قول:
سال 87 11 شهریور
سال 88 10 شهریور
آره حدود 10 روز قبل از سراسری...نقل قول:
سلام
ثبت نام های ازاد واسه ورودی 89 کی شروع میشه
اخه امتحانات پیش دانشگاهی شهریور جبرانی مدرسه ما 28 شهریور تموم میشه تازه
مشکلی ایجاد میکنه؟
ترازم رو کسی نمیتونه بگه چند میاد؟ادبیات 50 -بینش 40 - زبان 45 - عربی 15 - زبان 45 - روانشناسی 55 درصد - بقیه درسها بین 5 تا 20 درصد. بالای 5000 میاد؟
اره :27::27:نقل قول:
اگر نتایج رو مثلا فردا صبح بدن خیلی حال میکندا نه :D
بستگی داره! قبول بشیم بله!
با این رتبه ی قشنگی که تو سراسری آوردم خیلی تو کف آزادمنقل قول:
فقط دعا می کنم انتخاب اولم قبول شم :19:
اینا چرا اینقدر دیر می دن نتیجه ی آزاد رو همیشه ؟؟
نکنه شما چیزی میدونیو نمیگی ؟! هان ؟نقل قول:
نه خدائیشنقل قول:
الان اصلا نمیاد سابقه نداشته تو این 30 سال
من که دارم سکته میکنم.چون دانشجوی آمارم ترم 4 (این ترمو که چهارمه مرخصیم ).نظام وظیفه هم فقط امسالو آخرین فرصت داده.آمارم که اصلا خوشم نمیاد اونم پیام نور.
خدا را قسم میدم به حضرت علی اکبر (ع) که رشته روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد تبریز قبول بشم امسال.
دانشجو ترم 4 هستی؟نقل قول:
خوب باید باقی مونده شهریه ثابت ها رو بدی یا نصفش .
بعد یک سوال
من تا دو ترم اول دیدم شرکت میکنم کنکور و میرن یک دانشگاه دیگه و نمره بالا 12 رو منتقل میکنن.
خوب سال دوم هم میشه؟ مشکل نظام وظیفه میخوره؟
من ديگه نميدونم تو كشورمون چيزي هست كه برا رسيدن بهش انگيزه داشته باشم. بعضي وقتا نميشه بعضي چيزها رو به فارسي گفت!
I'm Convinced there's nothing left in this country that is worth putting up a fight. No matter what i have to get the hell out of this fuss ..
میگن میخوان امسال معدل رو تاثیر بدن؟؟
salam
kac midune ba che darsadhai tu konkure pezeshki mishe taraze hudude 6000 avord????????
آره کلا نمرات رو تطبیق میدن.نقل قول:
یعنی چی نصف شهریه رو بدیم؟