عجیبه!نقل قول:
من الان 81 درصدشو دانلود کردم!
حالا باز میرم رپید باز چک میکنم....
Printable View
عجیبه!نقل قول:
من الان 81 درصدشو دانلود کردم!
حالا باز میرم رپید باز چک میکنم....
مصطفی جان این سروری که ازش دانلود میکنید، خیلی شلوغه!! به خاطر همین هم اینطوری میشهنقل قول:
دوستان من وقتی روی لینک زیر می رم ، IDM باز میشه و یوزنیم و پسورد می خواد ، بعد اون یوزر نیم و پسورد که تو اون سایت ثبت نام رو وارد می کنم ، اما قبول نمیکنه ، مشکل چیه ، کسی براش این جوری شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه چنتا عکس از دمو بزارید دیگه!!
اره اگه مشه چندتا عکس جدا جدا آپلود کن یکی از دوستان آدرس آپلود سنترم گزاشتن آها اگه میشه فرمت عکس jpeg باشه ..مرسی ...نقل قول:
چندتا عکس از محیط بازی تو شرایط آبو هوایی مختلف چندتا هم از بازیکنای ایتالیا اگه میشه بزار مثلا وقتی پاس میدن یا شوت میکنن زوم کن بگیر تا استایلاشونو ببینیم ..
خییییییلیییییییی ممنون
حتما باید یکی از ما با کی ی بی فشردش کنه؟
شاید تو فروم های خارجی این کار و کرده باشن
اینم عکس هانقل قول:
واسه تیم ایتالیا هم چشم عکس میگیرم آپلود میکنم :10:
بازم ببخشید دیر آپلودشون کردم یه کاری داشتم:20:
حسین جان،
لینک رو دوباره چک کردم هیچ مشکلی نداشت!
آقای samank یه سوال دارم؟؟؟
شما دمو رو با چه سیستمی اجرا کردی؟
روی چه حالتی؟ low medium high
این عکسها رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودین ... اگه لطف کنید از لحظه شوت زدنها و ... از نزدیگ عکس بگیرید ممنون می شم ...نقل قول:
خیلی خیلی ممنون ...
من روی high اجرا کردمنقل قول:
مشخصات سیستم هم:
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2
ATI Radeon HD 4670 .512 MB
RAM: 2GB
Windows seven
درسته عکس ها رو گذاشته بودن ولی چند نفر گفته بودن مشکل داره و نشونش نمیده واسه همین یه جا دیگه آپلود کردم ولی چشم چند تا عکس دیگه هم میگیرمنقل قول:
این عکسها رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودین ... اگه لطف کنید از لحظه شوت زدنها و ... از نزدیگ عکس بگیرید ممنون می شم ...
خیلی خیلی ممنون ...
لینک درسته البته برای شما چون شما ظاهرا اکانتشو دارید. در ضمن رپیدباز همیشه همینطوریه. به کاربران عادی فقط اجازه دانلود 20 مگابایت از یک فایل رو میده چون واقعا این محدودیت در سایتش هم وجود داره.نقل قول:
هیچکس از رپیدباز دانلود نکنه به جز اونهایی که اکانت دارن.
نظر یک کاربر دیگه :
بعد از 2 ساعت بازی کردن با برادرم ...
- دو تا نکته اول مساله تاخیر زمانی که همه میدونیم توی آخرین کد این مساله حل شده . دوم هیاهو و سرو صداهای تماشاگران که همش یکنواخته و واکنشی نسبت به اتفاقات ندارن اما به نظر میرسه اینم توی نسخه های جدیدتر درست شده .
-گرافیک ماه .
- احساس یک فوتبال واقعی تداعی میشه . در خصوص حرکات بازیکنان باید بگم همه چی خیلی بجا طراحی شده .
- بعضی از چیزای نسبت به فیفا فوق العاده برجسته هستن مثلا روش و سبک انحصاری تیمها همینطور رفتار منحصر به فرد هر بازیکن مثلا وقتی شما با مسی پا به توپ هستین احساس میکنین اون مسیه و این مسیه که پا به توپه وقتی یک نفر داره مدافعین حریفو تحت فشار قرار میده شما میفهمید که اون فرناندو تورسه .
منو برادرم هر دوتا توی PES حرفه ای هستیم بیشترین گلی که تونستیم توی 6 تا بازی بزنیم 2 تا گل بود که عالیه ( اینو در نظر بگیرین توی 2009 ما توی هر بازی 3-4 تا میزنیم ) نه فقط گل زدن واقعی شده رفتار بازیکنان در وسط زمین هم واقعی تر شده .
موردی که هنوز از 2009 توی این دمو وجود داشت کرنرهاست که هنوز میشه راحت گلشون کرد . بعضی وقتا هم یک مهاجم میتونه از بین سه مدافع عبور کنه( خوشبختانه اغلب اوقات مثل سابق نیست ) .
نهایتا باید بگم این سرگرم کننده ترین و جالب ترین فوتبالی بود که من توی نکست جن بازی کردم و نمیتونم منتظر نسخه نهایی بمونم .
دوستان عزیز بهتون یه مژده بدم که من تصمیم گرفتم هر پارتی که دانلود میکنم اون پارت رو بصورته فشرده برای شما آپلود کنم...
200 مگ اول رو دریافت کردم و براتون آپلود خواهم کرد...
بدرود.
دوست عزیز،نقل قول:
در تاپیک زیر که مخصوص لینک های رپید باز هست همه لینکایی که مستقیم میکنند رو درش قرار میدند و هیچ مشکلیم نیست!:11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331444
من هیچ وقت نتونستم بیشتر از 20 مگابایت از رپیدباز دانلود کنم :41:نقل قول:
منتظره آپلود کردنت هستیم.
کاربرا یکی یکی دانلوداشون داره تموم میشه و اظهار نظرها داره زیاد میشه . خدارو شکر اکثر گیمرها در مجموع نظر مثبتی روی بازی دارن راستشو بخواین من خیلی نگران بودم آخه خیلی از کاربرا توی این چند ماه اخیر اعتقاد داشتن که آدام زیادی پیازداغشو زیاد کرده و خیلی از بازی تعریف میکنه اما الان نظر خودشون خیلی به نظرات آدام نزدیکه .
پس من با این سیستم می تونم رو high اجراش کنم؟؟نقل قول:
ram:4gb
cpu:amd 5200
vga:9500gt.512.ddr3
عزیز به صورت فشرده آپلود کنی یعنی مثلا تو این راپید و مگا و اینا!؟نقل قول:
دوستان عزیز بهتون یه مژده بدم که من تصمیم گرفتم هر پارتی که دانلود میکنم اون پارت رو بصورته فشرده برای شما آپلود کنم...
200 مگ اول رو دریافت کردم و براتون آپلود خواهم کرد...
بدرود.
نمیشه کل بازی رو که دانلو.د کردی اصلا فشرده نکنی و بزاری برای دانلود یا فشرده کنی بزاری برای دانلود.
که فقط یه تک لینک باشه.؟
به به ... کاربران آنلاین رو نگا !! تشنه های PES :دی
بلاخره لینکی با حجم کمتر پیدا نشد ؟ از این لینکهایی که دوستمون در صفحه ی 280 گذاشتن که میگن قابلت resume داره ، استفاده کنم ؟
نقل قول:
درسته. من تا همین الآن 45 مگابایت از رپیدباز دانلود کردم و اکانت هم ندارم. لینک های رپیدباز مشکلی ندارن و فکر میکنم ممکنه به علت مشکل سرور باشه که بعضی وقت ها قطع میشه.
البته گرافیک شما از 4670 ضعیفت تره. احتمالا فریم شما کمتر خواهد بود.نقل قول:
سلام
نمیشه جایی این دموی بازی رو خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخهه طاقت ندارم صبر کنم
اگه جایی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
ممنون
اگه تونستی استفاده کنی!!نقل قول:
بلاخره لینکی با حجم کمتر پیدا نشد ؟ از این لینکهایی که دوستمون در صفحه ی 280 گذاشتن که میگن قابلت resume داره ، استفاده کنم ؟
من از وقتی لینکا اومده دارم ور میرم باشون ولی سرورشون خفن شلوغه و جواب نمیده.
راستش نیمدونم اطلاعاتی در مورد گرافیک ها ندارم فقط میدونم رم سیستمتون خوبه:31:نقل قول:
یه لینک مطمئن میگید که من از اون دانلود کنم ؟
بله.نقل قول:
خب من برای این گفتم پارت پارت انجام میدم که دوستان حوصلشون سر نره!
البته همه که اینترنت با سرعت بالا که ندارند!
اون کاریم که شما گفتی رو فکر کنم فردا و شایدم دیرتر بتونم براتون انجام بدم...
این که خیلی بدهنقل قول:
موردی که هنوز از 2009 توی این دمو وجود داشت کرنرهاست که هنوز میشه راحت گلشون کرد . بعضی وقتا هم یک مهاجم میتونه از بین سه مدافع عبور کنه( خوشبختانه اغلب اوقات مثل سابق نیست ) .
24مدل کفش تو بازی وجود داره , 4تا آدیداس,4تا نایک , 2تا پوما , 1 کفش Umbro و 13 کفش فیک هستند.
هرکسی از یه لینک مطمئن با سرعت خوب دانلود کرده اگه میشه لینکش رو بزاره من یه ساعت دیگه میرم بیرون بزارم دانلود شه ممنون میشم
عزیز حالا همون 200 مگ را فشرده کن ببین چه قدر میتونی فشرده اش کنینقل قول:
ممنون
آقای Persian_Gun's من در پیغام خصوصی شما روش آپلود رو دادم. لطفا بهش توجه کن.
عزیز من هنوز خودم معطل یه تک لینک نیست که نیست.نقل قول:
هرکسی از یه لینک مطمئن با سرعت خوب دانلود کرده اگه میشه لینکش رو بزاره من یه ساعت دیگه میرم بیرون بزارم دانلود شه ممنون میشم
نظر یکی دیگه :
چیزایی که من خوشم اومد:
- نورپردازی توی زمین
- چمن شباهت زیادی به واقعیت داره .
- انیمیشن های خطا
- انیمیشن های سر زدن
- تورها
- چهره بازیکنان
مواردی که خوشن نیومد :
- دویدن بازیکنا هنوز رباتیکه
- آهنگ حرکتی سریع بازی
- شوتهای شگفت انگیز
- کمبود دریبل
درمجموع این دمو یک نسخه بهبود یافته از 2009 هستش و من فکر میکردم بهتر باشه .من چند بار دمو رو بازی کردم اما به خودم نمیبینم دوباره به PES برگردم . شدیدا احساس میشه بازی ارکید و فانتزیه فیفا احساس میشه بهتره .
سلام
من adsl 3 4 روز دیکه وصل میشه اگه میشه فشردش کنید کمتر بشه بدیم برامون دانلود کنن
با 7zip هم تقریبا حجمش 1/3 میشه
تک لینک که پیدا نشد کسی از hot file نداره چند لینکه؟
یکی از دوستان گفته بود با تیم ایتالیا چند تا عکس بگیرم که الان گرفتم و آپلودشون کردم
[HTML]http://img.club2m.com/image-A606_4AB21D9F.jpg[/HTML]
[HTML]http://img.club2m.com/image-F4EB_4AB21D9F.jpg[/HTML]
[HTML]http://img.club2m.com/image-2FF4_4AB21D9F.jpg[/HTML]
[HTML]http://img.club2m.com/image-99CB_4AB21D9F.jpg[/HTML]
[HTML]http://img.club2m.com/image-8730_4AB21D9F.jpg[/HTML]
[HTML]http://img.club2m.com/image-0EC3_4AB21D9F.jpg[/HTML]
از megauploud رفتین ؟؟؟ واسه من فیلتره. این لینکشه:
pass = LOZ
samank جان چند نوع چمن داره
فقط یه مدل چمن دیدم آخه ورزشگاه رو نمیشه عوض کردم فقط یکی رو میتونی بازی کنینقل قول: