نه بلندی صداش زیاد نیست .چه داخل هندز فری و چه اسپیکر گوشی.نقل قول:
Printable View
نه بلندی صداش زیاد نیست .چه داخل هندز فری و چه اسپیکر گوشی.نقل قول:
اینجا کسی نیست جواب سوال منو بده
هیچ کس نیست جواب ادم بده ؟ مگه اینجا صاحب نداره ؟ خوب اگه کسی نیست درش تخته کنید دیگه
نه خیر صداش تا اون حد نیست
کی میگه صداش زیاد بلند نیست داخل هندزفری من صداشو از 60% بالاتر نمیبرم شاید گوشای شما.....:31:نقل قول:
سلام
کسی حدود قیمت این گوشی رو می دونه؟؟؟
با توجه به اینکه با این گوشی کار کردید، در این رنج قیمت، پیشنهاد بهتری هم وجود داره به نظرتون؟
این رو هم بگن که من دوربین و سیستم عامل داشتن گوشی برام خیلی مهمه
یه سوال دیگه: صدای اسپیکر که میگید زیاد نیست، در چه حدیه؟؟ بخواین با گوشی های قبلی سونی اریکسون مقایسه کنید، مثل کدوم می مونه؟؟؟ W700??
اسپیکر جدا داره یا از همون EarPhone صدا میاد بیرون؟
به نظر من برو ویو سامسونگ بخر من ساتیو خریدم پشیمونم
از چه نظر پشیمونی... یه ذره توضیح بدهنقل قول:
ویو، دوربینش خوبه؟؟؟ فیلمبرداریش خوبه؟؟؟
برنامه خورش در چه حده با توجه به جدید بودن سیستم عاملش
ابنجا کسی هست جواب بده؟؟ من چند تا سوال دارم
1- تاچ گوشی در چه حدیه؟؟ در مقایسه با 5800
2- اسپیکر گوشی صداش در حد چه گوشی هست؟؟؟
3- با توجه به تاریخ عرضه گوشی، به نظرتون من اگر الان این گوشی رو بخرم، دیر نیست؟؟ منظورم اینه در حال حاضر و با قیمت مشابه، گوشی هست که برتری محسوسی داشته باشه نسبت به این؟؟
4- با توجه به اختلاف قیمت این گوشی با VIVAZ ، واقعا برتری خاصی داره؟؟ یعنی نسبت به 100 تومنی که بیشتر میدی، فرق می کنه؟؟
5- خروجی هدفون برای گوش دادن به آهنگ چه جوریه؟؟ هم کیفیت، هم بلندی صدا
تاچ گوشی :نقل قول:
5800 (100 اگر باشه) ساتیو (85 هست)
تنها ایراد این گوشی عالی صدای خیلی کمه اسپیکر گوشی هست کمتر از سری K سونی اریکسون یعنی باسه گوش کردن آهنگ اصلا روش حساب نکن به همین یه دلیل هم من دارم گوشیمو میفروشم و در واقع عوض میکنم
تو رده قیمت خودش گوشی خوبی هست چون خیلی با کلاسه , دوربین عالی با فلاش زنون عالی داره
ویواز رو من پیشنهاد نمیدم در مقایسه با این گوشی
اینا چیزایی بود که از نظر شخصیم بود امیدوارم که یه گوشی خوب بگیری :11:
می تونم بپرسم چی می خوای بخری به جاش؟؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه
دوربین گوشی در حد 12 بودنش، خوبه؟
گوشیه الان من KC910 هست که دوربینش 8 و خیلی هم خوبه. در نوع خودش یکی از بهترین هاست
الان ساتیو که دوربین 12 داره، کیفیتش واقعا بهتره؟؟؟
والا هر چی سرچ میکنم تو GSMArena میبینم تو محدوده قیمت 420 تومن بهترین همین ساتیو هست مدلهای HTC رو هم دیدم اما اونا هم مثل همین ساتیو خودمونه با این فرق که دوربینهاشون 5 مگاپیکسلهنقل قول:
بله واقعا دوربینش عالیه میتونی رو عکسش حساب کنی
کسی می تونه چند تا نمونه عکس بذاره؟؟
می خوام ببینم مثل سونی اریکسون قدیمی ها، عکس هاش ماته یا شفاف عکس می گیره
نرم افزار چراغ قوه ورژن | سونی اریکسون ساتیو ، ویواز | ؛ PhoneTorch v2.0.4
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444887
تایید میشه ویو یه چیز دیگست این فقط برتریش نسبت به اون دوربینشه!چین کجاو کره کجا فقط سامی:31:نقل قول:
سلام بر اهل فن
آیا در گوشی های satio وقتی از مسیر file manager به آهنگ ها دسترسی پیدا می کنیم ، راهی برای پخش پشت سر آنها هست؟
مثه MP3 Player ها. چون اینجا گویا باید playlist ساخت تا بشه آهنگها را پشت سر هم شنید
راهی هست که بشه از تو file manager آهنگخا را پشت سر هم گوش کرد؟
نقل قول:
:grrr:
بعد آدم یه چیزی میگه ها !
:
آدم اگه بخواد با گوشیش به اینترنت pcیش وصل بشه ؟؟ منتظر جواب بقیه ام بعدشم متشکرم
دوستانی که گوشی رو داشتن چه نکات منفی داشته؟!میخوام بخرم موندم دوربینش ارزش داره!؟صداشم که میگن زیاد نیست،کیفیتش چه طوره؟!
نقل قول:دوست عزیزاگه بخواین به اینترنت کامپیوترتون باگوشی دسترسی داشته باشین ساده ترین راهش داشتن یه روتور ADSL که وایرلس هم داشته باشه!:46:
راه بهتری نداشت ؟
کابل ، بلوتوث ....
:5: بهنر= ارزونتر
کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر دیگه بالا نمییاد فقط چراغ قرمزش چند لحظه روشن می شه یه ویبره می زنه و دوباره خاموش می شه هیچی رو صفحه نمی یاد و با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمی شه . کسی می تونه کمک کنه دوباره راش بندازم .
کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر وصل کردم دیگه بالا نمیاد فقط چند لحظه چراغ قرمزش همراه با یک ویبره کوچک روشن میشود و خاموش میشود هیچ چیز روی مانیتور نمی اید با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمیشود که بشود ابدیت یا فلشش کرد ؟چه راهی دارد برای بالا آمدن کممممممک کنید ممنون
هنگامی که روشن است این اتفاق برایش می افتد؟
شارژش تمام نشده؟
بچه ها یه چند تا سئوال:
1. sms های این گوشی شکلک نداره؟
2. برنامه های قشنگ هر چی می گردم گیر نمی ارم.
شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟
1. خیر شکلک ندارهنقل قول:
2. سایتسر زدی؟؟کد:www.mobile9.com
فک کنم یه سفر تعمیرگاه افتادین جانم ، (فقط جهت همدردی عرض کردم ، بهرحال بنی ستیو اعضای یک ...)نقل قول:
بچه ها یه چند تا سئوال:
1. sms های این گوشی شکلک نداره؟
2. برنامه های قشنگ هر چی می گردم گیر نمی ارم.
شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟[/QUOTE]
3 _ بابا پره ، معمولا Symbian S60 V5 بگردی بهش میخوره ، به جز بعضیاش مخصوصا تم ،اونم چون سونی اریکسون رابطشو اختصاصی کرده ، سایتای ایرانی تقریبا چیزای خوبی میارن توضیح میدن ، موبایل9 و موبایل هاب و ...... هم خوبه فقط بعضیاشون جار و جاوا رو هم قاطیش میکنن یا صفحه ش کوچیک در میاد
ضمنا موتور گرافیکیش هم که میدونی بالاتره بازی های مخصوص به خودش و 8910 و اینا کیفیت دیگه ای داره ، کیف میکنی احتمالا باهاش ، p30world هم تاپیک داره هوار تا
من دیروز ساتیو خریدم بعد وقتی GPS رو زدم اولش گفت که به اینترنت وصل بشه منم زدم نه و دیگه هم نپرسید حالا وقتی gps رو میزنم میگه که GPS تو مناطق بسته خوب کار نمیکنه و نقشه هم نمیاره من فکر میکنم نقشه مشهد رو نداره که اینجوری میشه مشکل چیه؟ و اگر از نقشه هست حالا من از کجا نقشه رو بیارم؟
سلام.کسی لینک آحرین فریم ور ساتیو رو داره بزاره واسه دانلود.منظورم دانلود لینک کامل فریم وره.نه برنامه آپدیتش
ممنون
نقل قول:
راستش مشغله م زیاده نتونستم هنو هیچ نقشه ای نصب کنم اما اینجا رو یه دید بزن فک کنم کاملا به دردتون بخوره
با عرض سلام و خسته نباشید من یک گوشی ساتیو دارم من یک بکاپ از شماره ها و اس ام اس ها گرفتم بعد رم گوشی را با کامپیوتر فرمت کردم بعد که خواستم اطلاعات را برگردانم نشد هر کاری میکنم شمارها برمیگرده ولی اس ام اس ها نه 10 بار گوشی را ریست کردم رم را با خود گوشی حتی تو یک گوشی دیگر فرمت کردم بازم مشکلم حل نشد تازه جی پی اس گوشی هم کار نمیکنه دیگه من نقشها را که میریزم نشون نمیده ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید با تشکر فراوان
سلام
من یه هفته پیش ساتیو خریدم
در طول این مدت 2 بار با پیغامinsert simcart روبرو شدم در صورتیکه سیمکارت به درستی سرجای خودش قرار داشت و پس از خrestart کردن درست شد. البته دفعه دوم زمانی بود که شارژ به انتها رسیده بود و چراغ قرمز چشمک زن به کار افتاده بود. آیا این مشکل طبیعیه یا نه؟
و یه سوال دیگه اینکه وقتی با گوشی فیلم می گیرم صدای ضبط شده زیاد بلند نیست همچنین هنگام ضبط صدا هم همین حالت وجود داره. آیا شما به چنین مواردی برخورد کردید و آیا از نظر شما طبیعیه یا نه؟
کجا رو ببینم؟نقل قول:
برای من که همچین اتفاقی پیش نیومده ممکنه مشکل از جای سیم کارت باشهنقل قول:
صداش برای منم بلند نیست اما کیفیتش خوبه
جواب سوال من رو میدونی؟
سلام ميخواستم بدونم براي اتصال بدون كابل از طريق wifi،براي سيستم بايد مودم وايرلس بگيرم يا كارت وايرلس.آخه امروز رفتم يه مودم وايرلس گرفتم وقتي به تنظيمات براي نصبش نگاه ميكنم ميبينم بايد از شركتي كه اشتراك adsl ميده يه اكانت گرفته باشم و از طريق اينترنت اين مودمو نصب كنم در صورتي كه من اين مودمو صرف اينكه بخوام بدون كابل از طريق وايرلس pc به گوشي وصل بشم و از gprs گوشي روي كامپيوترم استفاده كنم گرفتم نه قابليت adslش.من كامپيوترم wireless نداره. يعني بايد كارت وايربس ميگرفتم نه مودم وايرلس؟اگه مودم اين قابليت رو داره چطور نصبش كنم و به سيستم و نهايتا به گوشيم بشناسونمش.ممنون اگه واضح جواب بدين.
نوع مودم adsl wireless planet 4401 v4
من كه يه مودم وايرلس گرفتم وصل همين adsl زاقارت كردم الان همون adsl خودم فقط به صورت بيسيم تو خونه پخش ميشه هيچ ربطي هم به شركت ارائه دهنده خدمات نداره البته جاي اين سوال اينجا نيست اگر جاي خودش بپرسي بهتر جواب ميگيري.
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
دوستان يه سوال دارم لطفا فوري جواب بدبد.من گوشيمو دادم بيرون برام فارسي كردن ولي ورژنش قديمي هست حالا اگر آپديتش كنم دوباره فارسيش از بين نميره؟
نقل قول:
لینک زیر میتونه بهت کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من اين گوشي رو تازه خريدم .... ميخواستم بپرسم Lock Code ديفالت اين گوشي چيه ....؟
مثل نوكيا 12345 نيست .....؟
.
راستي مگه نبايد توي جعبش cd باشه ... اين نداشت چرا ؟
سلام سامانجان:31:نقل قول:
والا سی دی که نه نیست همچی تویه مموری کارتشه.
کد پیشفرضشم 4تا یا 5تا صفره:31:
مگه ميشه cd نداشته باشه ..... پس با چه برنامه اي به كامپيوتر وصل ميشه ....؟
الان من ميخوام آهنگ روي گوشيم بريزم كه كامپيوتر گوشي رو نميشناسه ....؟؟
دوستان یه قیمت از این گوشی میدین؟
آها:31:نقل قول:
ببین وقتی کابل گوشیتو وصل میکنی چند حالت انتخاب میاد یکیش اگه اشتباه نکنم نوشته mass storage یا یچیزی تو همین مایه ها که اونو انتخاب بکنی گوشی میشه مثل مموری ریدر و مموریشو توی کامپیوتر مثل فلش نشون میده و بعد میتونی به چیای داخلش دست پیدا کنی:46:
پایین ترین قیمتی که من گرفتم 430 تومن بودنقل قول: