خوب اون سخت افزاری که میگید نمیشناسه میتونید برید از Device Manager ببینید کدومش نصب نشده.نقل قول:
Printable View
خوب اون سخت افزاری که میگید نمیشناسه میتونید برید از Device Manager ببینید کدومش نصب نشده.نقل قول:
من همه سخت افزارهامو نصب کردم. درضمن من اگه 24 ساعتم بازی کنم مشکلی پیش نمیاد فقط و فقط وقتی تو خود ویندوز هستم هنگ می کنه :(نقل قول:
سلام چند تا مشکل داره"نقل قول:
یا اینکه دمای کیست بالا هست کیس را بزار در دمای پایین/
میتونه مشکل ویروس باشه.
با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن سیستم را.
در غیر این صورت ویندوز را پاک کن دوباره نصب کن.
موفق باشید
نه عزیزم.ویندوز نصب کردن که کاری نداره.دی وی دی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟مشکل صفحه ابی دیگه چیه"؟نقل قول:
اقایان
دوستان
بزرگواران
من به یه مشکل عجیب و غریب بر خوردم
چند روز پیش که روی سیستمم ویندوز 7 نصب کردم این سیستم ریتینگ ویندوز کار میکرد
اما الان که بعد از نصب xp ویندوز 7 رو نصب کردم توی اون قسمت امتیاز دهی ارور میده
نه سخت افزاری رو اضافه کردم و نه کم کردم
تمام درایور هام رو مثل همیشه نصب کردم
ولی با اینکه با جنذ تا دی وی دی ویندوز از چند تا شرکت هم تمتحان کردم هنوز این مشکل رو دارم
با تشکر از بابت لطف و راهنماییتون :11:
یه سوال از کاربران گرامی که ویندوز 64 بیتی seven رو نصب کردن
آیا روی این ویندوز توانسته اند برنامه TOp secret نسخه فونیکس محصول نوین پندار رو نصب کنن یا خیر؟
پس میتونه مشکل از دی وی دی ویندوز باشه/نقل قول:
با یکی دیگه امتحان کن.
منظور از صفحه آبی هم یه صفحه هست که با کمی کردن با ویندوز بالا میاد.
موفق باشید
دوستان آیا ویندوز 7 نسخه نهایی نهایی نهاییش اومده یا نه هنوز و اگه اومده از کدوم شرکت بگیرم خوبه و کرک هم کامل شده یا نه ؟
هم آنتی ویروس دارم که آپدیته هم اینکه فن توی کیسم زیاد دارم. میگم دیگه 24 ساعتم بازی کنم هنگ نمی کنه ولی تو ویندوز که چرخ می زنم هنگ می کنهنقل قول:
یکی دوبارم هارد رو از اول پارتیشن بندی کردم ولی نمیشه لامسب :((
می تونه ایراد از هارد باشه؟ یعنی هاردم با این سیستم عامل مشکل داشته باشه؟
آره اومده و برای خریدش شرکت هم لازم نیست, همشهری برو پاساژ سهند بگو ویندوز 7 اورجینال 22 اکتبر میخوام!نقل قول:
به احتمال زیاد بله میتونه از ناسازگار نبودنش باشه که یه مشکله نادره که خیلی کمک پیدا میشه!نقل قول:
نوشته شده توسط Reshadgp
اسم هاردتون چیه!
و همینطور CPU؟
سلام
چطوری میشه روی دی وی دی ویندوز 7 چند تا فایل یا برنامه اضافه کرد طوری که امکان بوت آن در داس از بین نرود؟
با چه برنامه ای میشه این کار را کرد؟
سلامنقل قول:
اصلا ن فک نکنم بشه که فایل اضافه کرد.
موفق باشید
چرا نمیشه! خیلی هم خوب میشه!نقل قول:
نرم افزارهای مختلفی برای این کار هستند که میتونید ویندوز رو اول رو سیستمتون نصب کنید و نرم افزارهای دلخواه رو ویندوز نصب کنید و بعد با ایون نرم افزار عمل کپی رو انجام بدید که با ایون DVD میتونید تو هر کجا که خواستید با نرم افزارهای مربوطه اجرا یا نصب کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط m21428
ولی راستش من تا حالا ازش استفاده نکردم اسم نرم افزارها رو هم نمیدونم ولی شما اگه علاقه دارید میتونید از طریق سایت گوگل یه سرچ بکنید و پیدا کنید.
خوش باشید☻
عزیز من ایشون میخوا روی دی وی دی 7 چند تا برنامه بریزند./نقل قول:
آیا به نظ شما میشه با کپی کردن فایل های ویندوز میشه ویندوز دوباره نصب کرد؟؟؟
به نظر شما بازم بوت ابل هست؟
اینم جواب سوال خودم:
ساخت و ویرایش ISO فایل ها به صورت حرفه ای توسط EZB Systems UltraISO Premium Edition v9.3.5.2716
از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره نمود:- پشتیبانی از فرمت های BIN/ISO/DAO/TAO/NRG فایل های ISO مربوط به نرم افزارهای مختلف
- توانایی ویرایش فایل های Iso
- تهیه فایل های ISO از دیسک های مختلف
- توانایی افزودن فایل های جدید به محتوای یک فایل ISO
- توانایی باز نمودن فایل های ISO بدون کپی بر روی دیسک
- توانایی تبدیل فرمت IMage فایل های مختلف با فرمت های گوناگون به فرمت ISO
و ... .
البته باید امتحان کنم ببینم بوت کار میکنه یا نه؟
با سلام به همه دوستان
یه مشکلی که در ویندوز هفت برای من پیش اومده بعضی وقت ها که سیستم خاموش می خوام بکنم .سیستم خاموش میشه اما همچنان پاور روشن میمونه .این مشکل رو تو ویستا حل کردم اما توی سون هر کاری کردم حل نشد. مشکل اینجاست که معلوم نیست چه وقت اینجوری میشه.
سلام
من ویندوز قبلاً 7600 داشتم حالا فاینالو گرفتم یه سری مشکلاتی هست لطفاً کمکم کنید برطرفشون کنم اول اینکه تمهای صدای ویندوز مشکل داره توی پوشه ها که میرم همون بخش مدیا میبینم فایلهای مربوطه به تمها هستن مثلاً فولدر characters و... هستن ولی روشون که کلیک میکنم اجرا نمیشن فقط یکیشون ding اجرا میشه حجمشونم از حدودای 100 کیلوبایته تا 10 کیلوبایت ولی فقط همون بزرگتره که ding هست اجرا میشه از طرفی با یه نرم افزار که خواستم از محیط ویندوز فیلم بگیرم نمیشد میگفت ویندوزم نرم افزار ضبط ویو نداره رفتم بخش audio recorder امتحان کنم اونم چیزی ظبط نمیکنه!
مثل اینکه ویندوز 7 نسخه فاینالش ایراداش بیشتر شده چون نرم افزاری که توی نسخه 7600 نصب شده بودو الان ارور میده و نصب نمیکنه!
سلامنقل قول:
شما درایور گرافیک و صدا را رئی ویندوز نصب کردین؟
در مورد نرم افزار که کار نمیکنند شاید به دلیل این باشه که با 7 سازگار نیست.
موفق باشید
بله از بابت صدا مشکلی ندارم از همون ابتدا صدا رو شناسایی کرده ولی تمهاش صداشون ناقصه چون با 7600 هرکدوم از تمها علاوه بر رنگ و والپیپر صداهای خاصی هم داشت که این ندارهنقل قول:
سلام
شما درایور گرافیک و صدا را رئی ویندوز نصب کردین؟
در مورد نرم افزار که کار نمیکنند شاید به دلیل این باشه که با 7 سازگار نیست.
موفق باشید
منظورم از ساند رکوردر همونی هست که به طور پیش فرض توی ویندوز هست در بخش Accessories
به نظرم ویندوز خیلی ساده ای هستش راستیتش اینترفیسش خیلی راحته .. به نظرم cp گسترده تر بود .. در کل از این ویندوز راضیم و مشکلی توش نمیبینم
CPU: E7300نقل قول:
Hard: Maxtor 200G
دیگه واقعا کلافم کرده. آخه چه مشکلیه که تو بازی اگه 5 ساعتم باشم هیچی نمیشه ولی تو خود ویندوز ثابتم باشه هنگ می کنه
مگه 7600 خودش فاینال نیست؟؟؟؟؟ یعنی یه ورژن جدیدتره؟ شما با 7600 مشکل هنگ نداشتی؟نقل قول:
slm
man emroz win 7 ro nasb kardam
zaban farsi nadre
bebakhashid.
1 soal
che tori mitonam peighami ke moghe nasb ya pak kardan barname midaro pak konam?
دوستان یه سوال اضطراری خواهشا جواب بدید
من مودم ای دی اس ال corcess دارم Usb هست ویندوز ویستا که نمی شناخت این مودم seven هم همچین مشکلی داره؟!
مودم ADSL من که USB نیست ولی شنیدم میگن رو 7 هم مشکل داره!نقل قول:
در مورد نصب زبان فارسی که عین XP هستش!نقل قول:
نوشته شده توسط P-R-I-N-C-E
ولی در مورد حذف پیغام هنگام نصب و حذف برنامه میتونید از روش زیر استفاده کنید
روی System and security کلیک کنید بعد در Action Center روی Change User Account Control Setting کلیک کنید و اون نوار رو به پایین یعنی Never Notify بیارید.
موفق باشید♥
فاینال رسمیش خو همون n retail هس دیگهنقل قول:
مگه 7600 خودش فاینال نیست؟؟؟؟؟ یعنی یه ورژن جدیدتره؟ شما با 7600 مشکل هنگ نداشتی؟
مرسی بابت راهنمایینقل قول:
یه سوال دیگه
مثلاتو یه صفحه 5 تا فولدر هست
فولدر 1 و 2 و.....
به ترتیب هستند ok
حالا میخوام مثلا جای 2 رو با 4 عوض کنم باید چه کار کنم
مثل ویندوز xp که با موس فولدرو جابه جا میکردم اینجا نمیشه جاشون تغییر نمیکنه
باید چه کار کنم:31:
1 سوال دیگه چه طوری کانکشنی که ساختم برای وصل شدن به نت رو بیارم تو دسکتاپ؟
:18:
در مورد سوال اولتون باید بگم که تو 7 دیگه متصفانه نمیشه فایلها رو دستچین گذاشت باید یکی از گزینه ها مربوط با چیدن با تاریخ یا الفبا و یا... رو انتخاب کنید!
در مورد سوال دومتون هم برای اینکه بتونید برنامه ی کانکت رو به دیسکتاب بیارید باید طبق روش زیر عمل کنید
در قسمت Search program and files تایژ کنید "Set Up a dial-up connection" و همون برنامه رو بکشید بیارید به دیسکتاب.
موفق باشید♥
دوستان
چرا اين ويندوز نصب نميشه
1-بعداز بوت وانتخاب درايور نصب ميشه و ري استارت
2- complete instalation وري استارت
3- بعد از اينكه اون صفحه كه 4تا نقطه علامت وندوز رو درست كردن بعد 30 ثانيه ميگه ويندوز نميتونه ست اپ رو پردازش كنه
وبايد ري استارت بشه كه ديگه هرچي ري استارت ميشه همينو ميگه
4- چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
[اگه از کابل لن استفاده کنی مشکلت ح
ل میشه
با سلا م من یک ویندوز seven ultimate روی لب تابم نصب کردم میخواستم بدونم از چه نرم افزاری برای پارتیشن بندی هارد لب تابم میتونم استفاده کنم partition magic 8.05 نصب نشد با تشکر
مشخصات سیستم...نقل قول:
یه سوال
اگه ویندوز 64 بیتی نصب کنم..و برنامه ای نصب نشه روی 64 بیتی راه حل خاصی هست که بشه شبیه سازی کرد و .... که بتونیم اون برنامه خاص رو اجرا کنیم؟؟
اتفاقا برعکس ویندوز 7 تنها ویندوزیه که تقریبا 100 درصد همه سخت افزارها و نرم افزارهای 64 بیت به راحتی روش نصب میشند دوست عزیز
سلام خدمت اساتید چه جوری میشه فهمید ورژن ویندوز 7 نصب شده روی کامپیوتر کدوم ورژنه منظورم اینه که 7600 هستش یا چیزه دیگه
سلام
2 تا سوال دارم:
1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
برای اجرای اونا باید بزارمشون توی dvd writer که اون کابلش sata ه
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟
سلام
2 تا سوال دارم:
1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
برای اجرای اونا باید بزارمشون توی dvd writer که اون کابلش sata ه
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟
2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟
نه نه منظورم برعکسهنقل قول:
میخوام ویندوز 64 بیتی نصب کنم میترسم بعضیی برنامه های 32 بیتیم کار نکنه توش...میخوام راه حلشو بدونم!!
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
من روی لپ تاپم 2 تا درایو دارم که تو درایو C ویندوز اورجینال خودش یعنی ویستا هستش و تو درایو D هم خالیه ...
ویندوز 7 رو تو درایو D نصب میکنم و تا مرحله installation هم تیکه سبز میخوره و ریستارت میشه و دوآل بوت هم
میشه ولی وقتی که برای مرحله پایانی یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول : :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن ارور : windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed
خواهش میکنم از عزیزان من رو راهنمایی کنن
با تشکر :11: