خیلی خوبه گوشیش ها ایول
خیلی خوبه گوشیش ها ایول
کسی جواب سوال منو نداد !!!
در کل چطوره ؟
معایبش چی هست ؟
این که میگن کند میشه درسته ؟
چی کار میشه کرد !
سلامنقل قول:
اول اینکه در کل چطوره باید دید که چی میخواین از این گوشی!
به نظر من معایبش باطری و دوربین هست تا ببینیم دوستان دیگه چی میگن.
کند شدنش نسبت به مموری هست که اگه یه کلاس بالا تهیه کنید کمتر به چشم میخوره.
در باره اینکه چی کار میشه کرد اجع به چی باید بگین که چی کار میشه کرد.
به نظر من یه سر به تاپیک استار بزن بهتر جواب میده.
دوستان وقتی *140*3*6# برای تنظیمات GPRS می زنم می نویسه :
we are experiencing temporary network difficulties. we apologize for the invonvenience.
Please try again later
مشکل چیه ؟
با یک سیم کارت دیگه و یک گوشی دیگه امتحان می کنم میاد
با گوشی خودم و یه سیم کارت دیگه هم امتحان می کنم میا د !!!
700 هم زنگ زدم میگه تنظیمات برای گوشی شما موجود نیست !! چه کنم ؟!
دوستان GPRS رو با تنظیمات دستی درست کردم عالی میاد
فقط یه Opera Mini 5 Beta 2 که فول اسکرین باشه و کار کنه لینک بدید لطفاً
سلام دوستان :46::46::46::46::46::46:
لطفا بگید اگه این گوشی را در حالت بی صدا قرار دهیم آیا صدای شاتر یا دیافراگم دوربین قطع می شود ؟
لطفا امتحان کنید و نتیجه رو به من بگید
با تشکر
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
نه صدای شاتر به هیچ وجه قطع نمیشه !:19::19::18::41:نقل قول:
یادش بخیر پارسال همین وقتا بود اومدم تو این تایپیک چه کیفی واسه کوکی میکردم بلاخره خریدمشو الانم یه ساله دارمش ولی 100هزار افت قیمت داشته...در کل یه گوشیه فوق العاده عالیه.دوستان اگه کسی gps واسش پیدا کردم بزاره منم دانلود کنم خیلی ممنون
یعنی هیچ کدی رمزی هیچ راهی نداره اینجوری که خیلی بده :13::13::13::41::41::41:نقل قول:
راستی کسی از رقیب کوکی یعنی S5230 star سامسونگ خبر نداره ؟ کسی نمیدونه که دوربین گوشی S5230star صداش قطع میشه یا نه ؟
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
بله قطع میشه....اگه بزارید روی حالت سایلنت....نقل قول:
راستی کسی از رقیب کوکی یعنی S5230 star سامسونگ خبر نداره ؟ کسی نمیدونه که دوربین گوشی S5230star صداش قطع میشه یا نه ؟
مرسی از جوابتوننقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0:
راستی نظرتون درباره خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟
در مورد گارانتی پارسه همینو بگم که بدون گارانتی بخری خیلی بهتره !!!نقل قول:
هیچ خدماتی نداره پارسه و آشغاله
دوستان چطوری میشه بازی های فلش موشن سنسور روی گوشی ریخت ؟(با نصب تم فلش ؟) (اگه اره تم فلش ای فون انگلیسی و بدون نقص و کامل با آموزشش رو می گید ؟)
ممنون
نخیر حتی روی سایلنت هم بزارید صدای شاتر قطع نمیشه: دی
ولی من قطعش کردم.
به این صورت که اول فایل cust_ theme رو باز کردم
و توی محتویاتش صداهای شاتر دوربین رو پیدا کردم
سه تا صدا داشت که صدای سومی رو با یک فایل mp3 که زمانش هم اندازه اون بود تعویض کردم و الان دیگه صدا نداره.
در ضمن بازی های سنسور حرکتی موجود اصلا روش کار نمیکنه و به هیچ وجه ازشون پشتیبانی نمیکنه.
ال جی هم نمیکنه یکی دو تا براش طراحی کنه:دی
دوستان لطفاً لینک دانلود یک اپرا مینی برا کوکی بدین که باهاش هم فارسی بخونم به صورت درست و هم فارسی بنویسم
یوتیوب فیلم هاشو هم نشون بده عالیه
مرسی
سلام برادر.....من منظورم استار بود نه کوکی.....:دینقل قول:
نخیر حتی روی سایلنت هم بزارید صدای شاتر قطع نمیشه: دی
نقل قول:
بله قطع میشه....اگه بزارید روی حالت سایلنت....
خیلی ممنون که لینک دانلود اپرا رو دادی :دی
سلام
ببخشید شاید زیاد ربط نداشته باشه ام دیدم هیچ حرفی در مورد این گوشی نیست که تازه تو بازار ایران فکر کنم اومده با قیمت خوب
LG GS290 Cookie Fresh
کسی اطلاع خاصی در مورد امکانات و ارزش خرید این گوشی داره ؟
ممنون
گوشی خوبیه، بیشتر به درد موزیک میخوره به خاطر جک 3.5 اش.....اینترفیسش هم خوشگلتره امکانات Social Networking هم داره، دوربین ولی ضیعفتره.....به نظرم بهتره بزارید یه مقدار ارزونتر بشه....قیمت بدون گارانتیش که خوبه (البته اصلا توصیه نمی کنم!!)نقل قول:
LG GS290 Cookie Fresh
خواهش میکنم وظیفه بود! :دی این لینکه نسخه 5.1 مخصوص کوکی:نقل قول:
خیلی ممنون که لینک دانلود اپرا رو دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://mini.opera.com/global/opera-mini-5.1.21214-advanced-en-us.jar
تقریبا میشه گفت همون gd510 pop که از نظر من دو تا برتری و دو تا ضعف نسبت به pop داره:5:نقل قول:
ببخشید شاید زیاد ربط نداشته باشه ام دیدم هیچ حرفی در مورد این گوشی نیست که تازه تو بازار ایران فکر کنم اومده با قیمت خوب
LG GS290 Cookie Fresh
کسی اطلاع خاصی در مورد امکانات و ارزش خرید این گوشی داره ؟
برتریش نسبت به pop یکی انتن داخلی رادیوش هست و یکی - 3.5mm audio jack :31:
و ضعفاشم نسبت به pop دوربین و صفحه ی فوق العاده ضعیفشه که مادر دست رو میاره جلوی چشاش (خیلی حساسیتش مزخرفه و اعصاب خرد کنه):angry:
سایت های فارسیو درست نشون میده و میشه باهاش فارسی نوشت و یوتیوب رو نشون می ده ؟:31::31::8:نقل قول:
200-300 كيلو بايت كه ارزش پرسيدن و منتظر موندنو نداره كه:31:
تازه واسه کسی که ADSL هم داره :دی
خوب باشه امتحان می کنم !
دوستان لینکی که حسین داد فارسی ساپورت می کنه و عالیه
ممنون
خواهش میکنم.....راستش یوتیوب رو فکر نمی کنم ساپورت کنه....:دی باید مرورگر خود گوشی ساپورت کنه....نقل قول:
دوستان لینکی که حسین داد فارسی ساپورت می کنه و عالیه
گير نده حسين. ساپورت ميكنه:31:
یعنی چی ساپورت میکنه؟
فیلم های فلش رو هم نشون میده؟
چي ميگه؟:2:
سلامنقل قول:
ممنون از شما ...
فقط مگه شما با این گوشی کار کردی ؟؟؟ کیفیت تاچش پایینه ؟!
مجید جان میگم من الان 2 ماهه ای دی اس ال رو شارژ نکردم دارم از طرحهای ایرانسل استفاده میکنم.نقل قول:
راستی دوستان همراه اول رو هم تست کردم اصلا سرعت نداره و تو منطقه ما edge هم پشتیبانی نمیکنه
یکسره گوشیم به نت وصله و به پی سی. به نظرت مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟
نه فک نکنم مشکل ایجاد کنه.
فقط بزارش یک جایی که سرد بشه من بالای کیسم یک فن داره گذاشتمش رو اون: دی
دانلود هم زیاد انجام نده چون خیلی داغ میکنه.
الان از ایرانسل استفاده میکنی؟
سرعتش خوبه فقط با بعضی از آپلود سنترها مشکل داره. نمونش پرشین گیگ! شما هم مشکل داری؟
راپید شر و اینا رو هم که بیخیال. همیشه میگه ای پی شما داره دانلود میکنه:31:
سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كردهبودند... چند سوال
1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم ميده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر ميكشه، انگار يكي داره ميزنه توي گوشم!:18: يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع ميكنه به سوختن!:13: خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت ميكنه (البته آدمها با هم متفاوتند و حساسيتهاشون با هم فرق داره)
تا آنجايي كه دوستان بررسي كردهاند، كوكي آنتن دهياش خوبه، يا به عبارتي خيلي خوبه، اين معنياش اين نيست كه امواج مضرش هم بيشتر شده؟!؟!
آيا كسي كه قبلاً با گوشيهاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با اين گوشي مشكلي نداره؟
اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشيهاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين ميشه؟!؟!؟!؟!
دي جي كالا كوكي را براي فروش گذاشته، 122 هم ميده با رمريدر و كيف اضافه و تحويل رايگان!
همچنين سايت پلازا اين گوشي رو 116 ميده كه با پستش همون حدود 120 درمياد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخوام بخرم ظاهراً اينجوري ارزونتر درمياد، چون مطمئناً اينجا (قم) گرونتر از اين حرفهاست... نظر شما چيه از اينها خريد كردن، مشكلي نداره؟
عرض کنم که به نظرم هر دو گوشی امواج مضرشون کم هست....من هر دو رو داشتم و همچین مشکلی باهاشون نداشتم....ولی در کل کیفیت مکالمه توی کوکی بهتره....هر دو هم قابلیت Flight Mode رو دارن.....نقل قول:
اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشيهاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين ميشه؟!؟!؟!؟!
به نظرم یه سر به پاساژ الزهرا بندازید....فکر کنم طبقه زیر زمین اون ربرو بود که الجی میفروخت....یه قیمت بگیرید شاید اون قدر هم گرون نباشه....
سلام دوست عزیزنقل قول:
:46::46::46::46::46::46:
میشه کامل تر و بهتر توضیح بدید چطوری صدای شاتر دوربین کوکی را قطع کردی ؟ من اطمینان دارم که خیلی ها همین سوال را دارند
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
علیک سلام
ببینیند دوست عزیز یک آموزش هست توی اون تاپیک دیگه که اسمشم هست کتابخانه نرم افزاری ال جی
شما میرید اونجا و از صفحه اول اون آموزش رو دانلود میکنید
بعد از اینکه آموزش رو خوندید باید طبق آموزش گوشی رو بدون سیم کارت و مموری در حالت خاموش به کامپیوتر وصل کنید و فایل cust_theme رو از داخل گوشی در بیارید. بعد از باز نمودن فایل مذکور با برنامه ای که گفته شده، شما باید برید به این مسیر (داخل فایل ذکر شده) Event sounds بعد سه تا صدای شاتر هست که سومیش چون صدای جالبی نداره رو از برنامه بیارید بیرون و بعد یک فایل ام پی تری با همون نام و همون اندازه بسازید و جایگزین کنید. برای ساخت فایل هم با برنامه که که خود ویندوز داره میتونید در حد دو ثانیه یک صداضبط کنید و بعد با کانورتر ها به ام پی تری تبدیل کنید.
اینم دانلود آموزش
نرم افزارهای مورد نیازکد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://majidsd2009.persiangig.com/document/kp500.rar
کد:http://www.megaupload.com/?d=XD6V9KXZ
اینم یک سایت که طراحی کردم ولی دیگه وقت کامل کردن رو ندارم
kp500.orq.ir
تحت فلش هست و فلش پلیر نصب داشته باشید
خوب ببین هر چی آنت دهی بهتر باشه امواجش هم کمتر میشه.نقل قول:
سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كردهبودند... چند سوال
1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم ميده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر ميكشه، انگار يكي داره ميزنه توي گوشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع ميكنه به سوختن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت ميكنه (البته آدمها با هم متفاوتند و حساسيتهاشون با هم فرق داره)
تا آنجايي كه دوستان بررسي كردهاند، كوكي آنتن دهياش خوبه، يا به عبارتي خيلي خوبه، اين معنياش اين نيست كه امواج مضرش هم بيشتر شده؟!؟!
آيا كسي كه قبلاً با گوشيهاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با اين گوشي مشكلي نداره؟
دي جي كالا كوكي را براي فروش گذاشته، 122 هم ميده با رمريدر و كيف اضافه و تحويل رايگان!
همچنين سايت پلازا اين گوشي رو 116 ميده كه با پستش همون حدود 120 درمياد!
به عنوان مثال شما گوشی تو جیبته و داری راه میری، اگه گوشی انتن دهیش ضعیف باشه هی آنتن میره و دوباره باید سرچ کنه برای انتن و اینجوری میشه که امواج میان و میرن و پای شما داغ میشه و همینطوری باتری هم زودتر تموم میشه.
کوکی با گارانتی اصلیش همون قیمتی هست که گفتین و استار هم قیمت کردم 135
هر دو گوشی های خوبی هستن و آنت دهی هر دو خوبه
البته من تست کردم کوکی بهتره.
یک جا توی خونه ما هست که گوشی من راحت آنتن داره ولی استار رو که میزاری آنتن هی میره و هی میاد.:31:
برای اولین باری هم که باهاش زنگ زدم و نکالمه داشتم خیلی کیف کردم. صدا خیلی واضح بود انگا داشت کنارگوشم حرف میزد.
البته بهتره این کیفیت رو با گذاشتن آهنگ و گوش کردنش با صدای زیاد، بلندگوش رو خراب نکنیم: دی
در ضمن وقتی که شما میتونی بری به راحتی با این گوشی ها کار کنی و بعد بخری، چرا سفارش اینترنتی؟
الان تو هر شهری که باشی تو بیشتر موبایل فروشی ها این دو گوشی رو دارن.
آره ایرانسله.سرعتش بد نیست. صبح ها بین 13 تا 15 هست. ظهر ها و شب ها بین 20 تا 25 هست.نقل قول:
نه فک نکنم مشکل ایجاد کنه.
فقط بازرش یک جایی که سرد بشه من بالای کیسم یک من داره گذاشتمش رو اون: دی
دانلود هم زیاد انجام نده چون خیلی داغ میکنه.
الان از ایرانسل استفاده میکنی؟
سرعتش خوبه فقط با بعضی از آپلود سنترها مشکل داره. نمونش پرشین گیگ! شما هم مشکل داری؟
راپید شر و اینا رو هم که بیخیال. همیشه میگه ای پی شما داره دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه دانلود نکنم؟ کجایی بابا روزی کم کمش 100مگ دانلود میکنم :دی
شده روزی 400 مگ هم دانلود کنم :دی
با خیلی چیزا من مشکل دارم. مثلا" اینکه کلا" یاهو مشنجرو برام باز نمیکنه.
برای دانلود راپیدشیر هم که بله همیشه این اررو میده ولی من از راپیدلیچ استفاده میکنم و لینکارو مستقیم میکنم راحت :31:
با تشکر از شما دوست عزیز :40::40::40::40::40:نقل قول:
من که هنوز این گوشی رو نخریدم که این روش را امتحان کنم اما این طور متوجه شدم که :
شما یک فایل صوتی جدید به جای فایل صوتی اصلی درون گوشی قرار میدهید اما متوجه نمیشم که چرا صدای دوربین قطع میشود :13::13: آیا گوشی قادر به اجرای فایل صوتی جدید نیست یعنی دچار نقص در عملکرد میشود و نمی تواند صدا را پخش کند؟ :46:
یا منظورتان این است که یک فایل صوتی بدون صدا ( یعنی موقع ضبط صدا سکوت کامل باشد ) درست کنیم و به جای فایل اصلی قرار دهیم ؟ :46:
:40::40::40: راستی خبر دارید سری جدید گوشی کوکی با ضمانت کامتل که در دو هفته گذشته وارد بازار شده ساخت چین هست :40::40::40:
نظر دوستان چیه ؟ فکر میکنید کوکی ساخت چین همان کیفیت کوکی ساخت کره را داشته باشد ؟ :13::13::13::13:
پس سرعتت خوبه.نقل قول:
مسنجر که راحت باز میشه.
خوب من فقط راپید شر نیست. بعضی سایتا میرم میگه ای پی شما مجاز به ورد نیست. کلا چونهمه از یک آی پی استفاده میکنن اینجوریه. راه حلش v p n هست. یک نمونه رایگان پیدا کردم که کار راه اندازه. هر چند دقیقه یک بار قطع میشه.:31: میزنم رو دانلود و دانلود که شروع شد خودم قطعش میکنم اون چیز پی ان رو ولی دانلود ادامه داره:27:
ببین ما یک فایل صوتی جدید درست میکنیم اونم بدون صدا. یعنی شما میخوای صدا ضبط کنی میکروفن رو جدا کن و بعد ضبط کن. بعدشم از یکی دو ثانیه بیشتر نشه.:31:نقل قول:
نه!نقل قول:
کیفیتشم تا تست نشه معلوم نیست دیگه. ولی به نظرمن همین مدلهای موجود و مدلهای اولیش خیلی بهترن از لحاظ کیفیت.:31: