نه بابا کلی فرقشونه
Printable View
نه بابا کلی فرقشونه
General Shepherd تهش چرا خیانت میکنه ؟ هم Ghost رو میکشه هم Roach رو . McTavish هم که میخواست بکشه با کاپیتان پرایس .... دلیلش چی بود من دقت نکردم به مکالمه سه قسمت آخر
اون جریان فضا نوردم نفهمیدم . وسط جنگ واشنگتن یهو میره یه Act دیگه که ماله Task Force 141 هست . خب پس اون مرحله اسنایپ کردن دشمن توی روسیه با کاپیتان پرایس همزمان با مرحله حمله واشنگتن بوده ؟ آخه بعد اون مرحله اسنایپ یادمه یه فضانور میاد بعدش دوباره میره Rameirez بازی میکنیم ...
---------
بابا همون ماکاروف هست دیگه بعد کشتن زاخائف میره تروریسم میشه
صفحه اولو بخون +
کد:http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_of_Duty:_Modern_Warfare_2
تهش خیانت نمیکنه وسطاش خیانت میکنه
مرحله ی جنگ با روس خیلی قشنگ بود:دی
همه میریختن سر هم
گیم پلی بازی هم که با اون حالت حرفه ای خودش
واییی خدایی خیلی چیز ردیفی بود
به غیر از تهش که میکشتت دیگه کجاش خیانت میکنه من دقت نکردم
فكر كنم مي خواسته خدش با مكراف بجننگه و پيروز بشه يا شايد هم نه...
بر و بکس مشکل حل شد.
رفتم یه ویندوز سرویس پک 2 نصب کردم فقط واسه بازی.
شنیدم میگن سرویس پک 3 به درد گیم نمیخوره.
البته خودمم تا حدودی متوجه این قضیه شدم. چون از وقتی که واسه GTA IV سرویس پک 3 نصب کردم بازی های دیگه یه خورده افت فریم داشتن.
در کل بسی دارم با بازی حال میکنم.:40:
تا اونجایی که من از مکالمات makarov با price فهمیدم shpherd برا این خیانت کرد که خودش رو قهرمان و پیروز جنگ نشون بده
نه عزیز من. اونی که تو شماره ی یک بود کاماروف بود نه ماکاروف.نقل قول:
بابا همون ماکاروف هست دیگه بعد کشتن زاخائف میره تروریسم میشه
اینی که تو شماره ی دو هست، ماکاروفه ، نه کاماروف.
اون کاماروف اصلا موهاش بور بود و کلی از این ماکاروف پیر تر بود.
و سوال من باز هم پابرجاست:
اگر که به حساب این که گروه کاماروف کاپیتان پرایس رو توی زندان گالوگ انداختن، خیانت کردن ، پس چرا سوآپ مک تویش رو زندانی نکردن؟ چون انتهای شماره ی یک مک تویش هم روس ها بردن تو هلی کوپترشون؟؟!!!!
شاید کشته بودنش و یکی جاش اوورده بودن که از خودشونه؟؟؟
خوشبختانه یا متاسفانه تمومش کردم.:19:
فقط میشه گفت شاهکار بود.:40:
سلام
من بازي رو ديروز تموم كردم. عالي بود. حيف كه زود تموم شد.
واقعا بازي بي نظيري بود اما بعضي از مراحلش بس آدم ميكشي خسته كننده ميشه!!!
خب تو نكشي اون مي كشه
در ضمن به نظر كيفش به همينه :دي
به جز اون مرحله كه تو فرودگاه مردمو قتل عام مي كنيم
اتفاقا من خیلی با این مرحله حال کردم! خیلی حال داد ! به نظر من سازندگان با ساخت این مرحله میخواستن یه چیزی به دنیای گیم بگن!نقل قول:
به جز اون مرحله كه تو فرودگاه مردمو قتل عام مي كنيم
كاماروف؟!نقل قول:
نه بابا زاكايف
ايمران زاكايف!
من از این مرحله حالم گرفتنقل قول:
اتفاقا من خیلی با این مرحله حال کردم! خیلی حال داد ! به نظر من سازندگان با ساخت این مرحله میخواستن یه چیزی به دنیای گیم بگن!
باور کنید دچار عذاب وجدان میشدم
یه سوال هم دارم
کامارو زنده موند دیگه آره؟
یعنی گذاشتن بمونه واسه شماره بعدی؟
چرا شما توجه نمیکنید من کدوم رو میگم؟نقل قول:
كاماروف؟!
نه بابا زاكايف
ايمران زاكايف!
باباجان زاخائف که دشمن پرایس بود. نوشتم که اون بالا گروهی که به پرایس و گروهش کمک میکرد.
بازی خوبیه ها، فقط این و کشتار و قتل عامش یه کم غیر عادی و غیر قابل باوره. بابا آخه این همه آدم از کجا میان؟!
آره دقیقا منم با اون مرحله حال کردم، کشتن سربازاش اما خسته کننده بود واسم. مخصوصا اون مراحلی که در جزایر برزیل میرن و سربازا رو میکشن!!!!نقل قول:
خونشون:31:نقل قول:
ولي جدي آدماشون زياد بودن.
کامارو نه! ماکاروو اینم اسم لاتین Makerovنقل قول:
بله زنده موندن به شکر خدا به احتمال زیاد رفت واسه Modern Warfare 3
اينم يه شاهكار ديگه از قسمت آنلاين اين بازي ! پر از noob و noob بازي ! مسخره ترين آنلايني كه ديدم !کد:http://www.gametrailers.com/user-movie/mw2-unlimited-ammo-----/336540?playlist=featured
اره میگن سرورش هک شدهنقل قول:
اقا اون ghost که general sheref کشتش چیکاره بود خیلی ادم خوبی بود با ماسک خفنش:31::31:
این شخصیت Ghost شدیدا منو یاد مرحوم Gas مینداخت
دوبلورهاشون یکی بودن
بازی رو امروز تموم کردم بسی حال داد!
تا یه چند وقتی مطمئن مزش زیر زبونه : دی
بازی نکنیم تا چند روزی مزش نپره!
فقط یه سوال
(دوستانی که بازی رو نرفتن تا آخر نخونن لطفا)
محتوای مخفی: فقط اونایی که تا آخر رفتن بخونن
ولی خیلی کیف داد بازیش یعنی هر چی که فکر کنید تو جنگ اتفاق میفته اینجا هم اتفاق افتاد دقیقا ادم فکر میکنه خودش تو جنگه!
اره خداییش ghost اگه اون ماسکرو نداشت از کشتنش ناراحت نمیشدم gaz کشتن من اثلان ناراحت نشدم با اون تیپ خز:31:نقل قول:
بله همون جاستنقل قول:
محتوای مخفی
آقايون به نظر شما با حال ترين شخصيت اين بازي كي بود ؟
نظر خودم مك تاويش :31:
نقل قول:محتوای مخفی: ...
یکی دیگه هم بود 3584 تا Killstreak داشت ، به نظرت امكان داره ؟!
کد:http://www.nextgenupdate.com/forums/call-duty-modern-warfare-2-exploits-hacks/78006-how------leaderboards.html
اگه میشه یه راه حل به من بگید که بتونم در حالت VETERAN اون مرحله ای که باید 5 WAVE زنده بمونم رو رد کنم . خیلی زور زدم تا وسط ویو 3 رفتم . که باید 1 هلیکوپتر و 30 تا آدم میکشتم . لامصب این تیربار های اتوماتیک سریع از بین میرن .
منم مک تاویش. خیلی هیجانی بود :31:نقل قول:
فقط ghost ماسک اسکلتی
شخصيت جاي خودش. شخصيت پردازي همشون عالي بودش.
ولي اسلحه ها هم خوب بودند. مخصوصا DESERT EAGLE چه حالي ميداد.
چه گیری دادین به شخصیتها؟
به نظر من خیلی جالب نیست که اینقدر شیفته یک شخصیت مجازی بشیم.
واسه رد شدن این ماموریت موارد زیر رو توصیه میکنم:نقل قول:
- اسلحه اولتون رو با M14 EBR Thermal تعویض کنین. بهترین اسلحه دور برد برای اینجاست. اون یکی هم که برای موارد نزدیکه.
- مینها و مسلسل خودکار رو بردارین و به رستوران سمت چپ برین. از بابت Predator Drone دیگه مشکلی نخواهین داشت.
- مسلسل خودکار رو در رستوران سمت چپ, پشت پیش خوان و رو به ورودی اصلی مستقرش کنین.
- مسلسل خودکار دیگه داخل رستوران رو هم پشت پیش خوان مستقر کنین طوریه که متمایل به سمت راست باشه. اینطوری دشمنانی که از طرف پمپ بنزین وارد میشن رو هدف میگیره.
- ورودی عقب رستوران رو مین گذاری کنین. در صورتی که مین ها نابود شدن دوباره همون قسمت ها رو مین گذاری کنین.
- خودتون هم به پشت پیش خوان برین.
- در صورتی که مسلسلی نابود شد و فقط هلی کوپتری مونده بود به سمت دو رستوران دیگر برین و مسلسلی که اونجا هست رو برداشته و برگردین و مسلسل رو کنار مسلسل خراب شده قرار بدین.
- موقع زدن هلی کوپتر هم سمت چپش رو هدف بگیرین. (چون خطای شلیک وجود داره)
خود من هم با این استراتژی این قسمت رو تموم کردم.
تیربارهارو همونطور که havas_1980 گفت بذارنقل قول:
خودتم برو پشت پیشخون بخواب و همه دشمناتو همونجوری که دارن میان پشت پیشخون بکش, خیلی خنگن همشون از یه مسیر میان پشت پیشخون به هر کدومم 2 تا تیر بزن میمیرن.همه ادمها رو که کشتی حالا برو سراغ هلیکوپتر , بشین و از توی خود رستوران بهشون شلیک کن یه خشاب ak47 براشون کافیه.
برای تانکها هم لازم نیست حتما تو بزنیشون , وقتی داره بهت نزدیک میشه برو تا نزدیکهای در خروجی و همین که بهت پیغام داد که Predator Drone تورو دیده برگرد تو و بیرون رفتنتو طوری تنظیم کن که وقتی موشکهاشون به زمین میرسه تانکه هم اونجاها باشه و اینجوری راحت میتونی تانکهاشو بزنی البته بیشتر شبیه به نفربرن نه تانک
نقل قول:
از کلید 4 استفاده کردی؟ (راکت از هوا )
دیگه این همه دردسر نداره :21: (بجز wave آخر که دیسیبل میشه)
من روی vatern تموم کردم با همین کار
------------------------------------------------------------
نقل قول:
واسه رد شدن این ماموریت موارد زیر رو توصیه میکنم:
- اسلحه اولتون رو با M14 EBR Thermal تعویض کنین. بهترین اسلحه دور برد برای اینجاست. اون یکی هم که برای موارد نزدیکه.
- مینها و مسلسل خودکار رو بردارین و به رستوران سمت چپ برین. از بابت Predator Drone دیگه مشکلی نخواهین داشت.
- مسلسل خودکار رو در رستوران سمت چپ, پشت پیش خوان و رو به ورودی اصلی مستقرش کنین.
- مسلسل خودکار دیگه داخل رستوران رو هم پشت پیش خوان مستقر کنین طوریه که متمایل به سمت راست باشه. اینطوری دشمنانی که از طرف پمپ بنزین وارد میشن رو هدف میگیره.
- ورودی عقب رستوران رو مین گذاری کنین. در صورتی که مین ها نابود شدن دوباره همون قسمت ها رو مین گذاری کنین.
- خودتون هم به پشت پیش خوان برین.
- در صورتی که مسلسلی نابود شد و فقط هلی کوپتری مونده بود به سمت دو رستوران دیگر برین و مسلسلی که اونجا هست رو برداشته و برگردین و مسلسل رو کنار مسلسل خراب شده قرار بدین.
- موقع زدن هلی کوپتر هم سمت چپش رو هدف بگیرین. (چون خطای شلیک وجود داره)
خود من هم با این استراتژی این قسمت رو تموم کردم.
یعنی این مرحله اینقدر سخت بود و من نمیدونستمنقل قول:
تیربارهارو همونطور که havas_1980 گفت بذار
خودتم برو پشت پیشخون بخواب و همه دشمناتو همونجوری که دارن میان پشت پیشخون بکش, خیلی خنگن همشون از یه مسیر میان پشت پیشخون به هر کدومم 2 تا تیر بزن میمیرن.همه ادمها رو که کشتی حالا برو سراغ هلیکوپتر , بشین و از توی خود رستوران بهشون شلیک کن یه خشاب ak47 براشون کافیه.
برای تانکها هم لازم نیست حتما تو بزنیشون , وقتی داره بهت نزدیک میشه برو تا نزدیکهای در خروجی و همین که بهت پیغام داد که Predator Drone تورو دیده برگرد تو و بیرون رفتنتو طوری تنظیم کن که وقتی موشکهاشون به زمین میرسه تانکه هم اونجاها باشه و اینجوری راحت میتونی تانکهاشو بزنی البته بیشتر شبیه به نفربرن نه تانک
بجز وفتی شلیک هوایی دیسیبل میشد و دشمن میمود رو پشت بام (خودم رو پشت بام با اسنایپ بودم) سختی دیگه ای نداشت (اونم با کلت کارشون تموم میشد)
---------------------
از برداشتن دو اسلحه سنگین بدم میاد حتما باید یکیش کلت باشه :دی
مک تاویش هیجانی نبود جو گیر بود:دی
به نظر من GHOST از همه باحال تر بودنقل قول:
مخصوصا با اون موهای فشنش