:31:خوبه دله من خنک میشه
سرعته من که از اینی که هست کمتر نمیشه:27:
همون روزی 1.3 گیگ هست
بچه ها صبانت دارن نصفه منم ماهیانه نمیدن شبا تو 3-4 ساعت 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنن
اینم زندگیه ما داریم؟!
Printable View
:31:خوبه دله من خنک میشه
سرعته من که از اینی که هست کمتر نمیشه:27:
همون روزی 1.3 گیگ هست
بچه ها صبانت دارن نصفه منم ماهیانه نمیدن شبا تو 3-4 ساعت 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنن
اینم زندگیه ما داریم؟!
خدا رو شکر یه دانبود 500 مگی از قبل برا امروز آماده کرده بودم . دانلود مشکلی نداشت ولی هیچ صفحه ای کامل باز نمیشد .
ای بابا
زدنمون بچه ها:31:
از یه ساعت پیش یاهو مسنجر قطع شده
زنگیدم پشتیبانی گفتم چه شده گفتند مخابرات شده:31:
ولی باز فعلا اوضاع خوبه فقط یاهو مسنجر تلفات داده تا این لحظه
ایرانسل هم وصل نمیشه
میگم کیفیت سرویسم رفته بالا نگو داریوش مشکل پیدا کرده:27:
قضیه چیه ؟ 4 شنبه سوری که تموم شد....الان موبایلای این منطقه ما هم قطعه همشون....
قضیه همون چهار نفریه که داریوش و لشگریان همراهش از پسشون برنمیان :31:
عجبا
باز این برادر rebellious شروع کرد:31:
بابا من با کسی کار ندارم هر چی میخوای ببری ببر اینترنت رو با خودت نبر( شاعر موتقی گفته این عبارت رو):27:
عجیبه ابن minilyric ام هم دیگه از دیروز نمیتونه وصل شه ولی با یورفریدام وصلش میکنم میگیره
نکنه اونم مثله last.fm زدن ترکوندن؟
شما استفاده نمیکنید؟
دوستان من یه ماهی میشه از داتک adsl 256 گرفتم تو محدوده کلانتری، تقریبا سرویس خوبه فقط یه مشکل داره به اسکایپ وصل نمیشه، حتی وب سایتشو باز میکنه ولی خود مسنجر وصل نمیشه ، برای همه اینطوریه یا محدوده ایه؟
-سوال دیگم در مورد روتر هست، اگه به اینجا مربوط نمیشه لطف کنید یه لینکی چیزی بذارید به تاپیک مربوطه، خلاصش اینه که مودم adsl به روتر اکسس پوینت وصل نمیشه شرحشو پایین نوشتم( جدی شرمندم که طولانی شد بذارید به پای بی سوادیم)
-ممودم tp td-8817 از خود شرکت گرفتم یه روتر d-link dir600 هم از قبل داشتم، چون هیچ آشنایی با adsl نداشتم واسه نصب یکی از همون شرکت اومد از من گلابی تر! گفتم میخوام به access point وصل کنم گفت میذاره رو bridge ولی گفت بلد نیست به ac وصل کنه، زنگ زدم شرکت گفتن هیچ راهنمایی در مورد ac نمیکنن!! خودم باهاش ور رفتم ولی تو حالت bridge که مودمو به پورت wan روتر وصل میکردم و تو روتر یه کانکشن pppoe میساختم روتر به نت وصل نمیشد، به توصیه یکی رنج ip مودمو به رنج ip روتر نزدیک کردم (192.168.0.1 و 0.2) ولی بازم نشد تا اینکه خودم مودمو رو حالت always connected گذاشتمو وصلش کردم به یکی از 4تا پورت لن روتر که درست شد یجورایی ولی الان اصلا stable نیست وقتی لپ تاپم رو روشن خاموش میکنم یه موقع هایی dns از روتر میگیره که تو نت نمیره باید یه بار وای فای رو روشن خاموش کنم انقدر باهاش ور برم تا دوباره از مودم آی پی و dns بگیره
بازم ممنونم و شرمنده
اقا این جوری نمیشه ها اا ا ا ا :13:
موضع خودتون رو مشخص کنید :31:
بالاخره شما با مایین یا با این جماعت ریش و پشمی...؟؟؟؟:46:
کی چی کوجا؟
من؟
اسلام گفته محاسن ایز گود
من با اسلامم:31: خودمم دارم مقادیری
[QUOTE=jax559;5941341]دوستان من یه ماهی میشه از داتک adsl 256 گر
راستی بچه ها کسی کارت دی وی بی داره احیانا؟
چون اونم یه سبکه مجازی میسازه خیلی تداخل پیدا میکنه با روتر ای دی اس ال
من سره همین موضوع سیستم هام رو نمیتونم سبکه کنم به این راحتی ها با کابل کراس
یه بار موفق شدم فقط اونم نمیدونم چی ریختی شده بود :دی
ممنون، راستش بعدا با فیتلرش کن رفتم وصل شد ولی بدون اون وصل نمیشه فکر کردم حتما داتک مسدود کردهنقل قول:
واسه اکسس پوینت اولش رو بریج بود و با پورت wan به روتر وصل بود که کانکشنی که تو روتر ساخته بود pppoe به نت وصل نمیشد، الان مودم با یکی از اون 4تا پورت لن که واسه کلاینت فکر میکنم هست به روتر وصله مودم رو always connect هست، یه حالت دیگه هم که تست کردم جواب نداد این بود که روتر و گذاشتم رو dhcp client و مودم هم متصل به نت ولی بازم روتر به نت وصل نشد ، خلاصه الان وصله ولی خیلی ناپایداره ، اما باز از هیچی بهتره با همین سر میکنیم بازم ممنون از کمکتون :)
منم دارم و قبل از اینکه بخوام شبکه کنم ، یه مشکل عجیبتر برام درست کرد :نقل قول:
چون اون اسلات pci ای که کارت دی وی بی روش نصب بود با کارت شبکه ی مادربوردم share بود
حتی چراغ لن هم روشن نمیشد . مجبور شدم کارت دی وی بی رو بردارم :41:.
پورتهای oovoo رو هم محدود کردن . بگیر نگیر داره . من از داتک پرسیدم میگه از طرف مخابراته . نمیدونم راست میگه یا نه .نقل قول:
ایراد از خود اسکایپ هست و ربطی به isp نداره کلا تو ایران بدرد نمیخوره بهتره از ovoo استفاده کنی.
در یک جمله و از طرف همه میگم نگران نباشین و تفرقه ایجاد نکنین : ما همه با هم هستیمنقل قول:
موضع خودتون رو مشخص کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره شما با مایین یا با این جماعت ری... و .........
ما مخلص همه بچه هاي داتكي هم هستيم.:11:نقل قول:
به قول حاجي به ريش نيس كه به ريشست:46:
ای بابانقل قول:
منم دارم و قبل از اینکه بخوام شبکه کنم ، یه مشکل عجیبتر برام درست کرد :
چون اون اسلات pci ای که کارت دی وی بی روش نصب بود با کارت شبکه ی مادربوردم share بود
حتی چراغ لن هم روشن نمیشد . مجبور شدم کارت دی وی بی رو بردارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
واقعا؟ مگه میشه شیر باشن اون دو تا؟ ربطی به هم ندارن که
یعنی توی ویندوز جدا شبکه نمیساخت؟ الان مثلا من با lan وصل کردم 2 تا Local Area Connection دارم اگه بخوام با usb وصل کنم میشه 3 تا:31:
عجیبه مشکل شما
فقط من بعضی اوقات خاموش کنم روتر رو بعد از یه مدت روشن کنم دوباره اینا رو قاطی میکنه نمیتونه بیاد رو این
نه داتک هر چی باشه از این کارا نمیکنه دیگهنقل قول:
پورتهای oovoo رو هم محدود کردن . بگیر نگیر داره . من از داتک پرسیدم میگه از طرف مخابراته . نمیدونم راست میگه یا نه .
یادتون باشه سری های قبل برای همه همه چی قطه میشد باز ما یاهو مسنجر اینا رو داشتیم
قربونت برادرنقل قول:
ما مخلص همه بچه هاي داتكي هم هستيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول حاجي به ريش نيس كه به ريشست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی که بعضی از جوونای ما دارن اینه که اصلا فکره ریشه رو نمیکن چون دید از دیدرسشونه
فقط شاخ و برگ رو میبینن در حالی که اون همه شاخ و برگ ممکنه یه سانت هم ریشه نداشته باشن:31:
اوضاع دانلودم خوبه خداروشکر
همون روزی 1.3 گیگ
ولی دیگه دارم بد خسته میشم از این سرعته 16 :31: اینم شد زندگی آخه؟
باریکالله آقا داریوش بالاخره خسته شدی از سرعت 16. بابا وزیر اطلاعات هم میاد همین تاپیک رو میخونه میبینه همه با سرعت کم راضی اند که هیچی، روزی هم یه گیگ دانلود میکنن که میره میگه سرعت 128kbps برای ایرانیان کافیه ، سرعت بدیم میخوان دانلود کنن ، اصلا سرعت میخوان چیکار ، با همین سرعت هم هرچی بخوان باز میشه. اون وقت ما توی سرعت اینترنت از آخر 6ام و توی قیمت اون از آخر اول میشیم. بابا درست نیست به خدا سرعت باید بالا باشه .
جالبه من یکی رو میشناسم سرعت دانلود 1.5 مگابایت در ثانیه در اختیار داره ، میگه حوصله ی دانلود ندارم ، هر چی بخوام میرم میخرم!
حیف که من داتک رو سه ماهه تمدید کردم والا میرفتم فسخ میکردم ، حالا هم پایان فروردین میرم فسخ میکنم ، یکی از رفقا از «شهراد» گرفته ، ماهی 25 تومن میده ، 5 گیگ محدودیت داره اما سرعت دانلودش طرفای 170kBps ـه !
بابا شهاب برادر من که سالهاست کلا خستم:31: ولی کی گوش میکنهنقل قول:
سرعته 2 مگ با محدودیت 3 گیگ نمیخوام خوب! چیه همه روز رو آدم تو کف میمونه بلکه دو ساعت شب رایگان بدن که اونم سرعت بیاد رو 2 بیت:27:
البته شما که جای دیگه بهت میده اشتباه کردی تمیدید کرد
همون فسخ کن
من اینو بخوام عوض کنم باید از چاه بیافتم تو چاله یعنی شاتل
اونم ازش خبری نیست دیگه مسنکه دوباره پورت هاش پر شده
در کل الان اینو بدم جاش قاقالی لی هم نمیدن:27: چه برسه خروس قندی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران - داتک -->کد:http://datak.ir/adsl/price
128kb/s نامحدود - هزینه ماهیانه --> 42.000 تومان!
سرعت دانلود 16 کیلوبایت در ثانیه ثابت!×! در تمام 24 ساعت!×!×!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان هرچی فایل avi دانلود میکنم مشکل داره واجرا نمیشه!!!
البته شنیدم مشکل از مخابراته...
با چیز شکن هم امتحان کردم فرقی نداشت میخوام بدونم از دوستان کسی تونسته حل کنه قضیه رو
(البته اگه بصورت rar باشن درسته ومشکل نداره)
نه برادر فایلت ایراد داره من با تورنت میگیرم یکیش هم ایراد نداشته.نقل قول:
مرسی از توجه تون دوست عزیزنقل قول:
ولی من فکر میکنم در تورنت هم چون یکجور دانلود غیر مستقیم بشمار میاد(بواسطه نرم افزار)
فایل ها سالم میان من چندین فایل گرفتم که همه شون خراب شدن
دوست عزیز اگه مشکل از سمت مخابرات باشه که شما با v-p-n مشکل نباید داشته باشی.
اگر هم از نرم افزارهایی مثل اولترا استفاده میکنی باید تنظیماتش رو در Download Manager انجام بدی.
تورنت ها رو من میکشم رو torrific از اون دانلود میکنم تا به حال مشکلی نداشتم
بر و بچه خوده کسی چیز پی ان که با داتک جواب بده سراغ داره تو پروفایلم بگه از کی بخرم
کف کردم هر چی هاست دانلوده فیل شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
از همه دوستان متشکر
آره شایدم فایل ها ایراد داره یه فروم ایرانیه که سریال ایرانی هم داره
ولی تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشت به خدا:41:
حالا تو خوده انجمنش مطرح کن برادر
ببین کسی مشکلی داره اینطوری؟ شاید سرورهاشون عیبی کرده
در مورد اون خبر آخه چه طوری میشه؟ همه جا ارزونتر میشه ما بر عکسیم؟ حالا ما که 3 ماهه تمدید کردیم
دوستان بالاخره بعد از 3 سال به این تایپیک اومدم.قبلا از داتک اینترنت میگرفتم اونقدر اذیت کرد که قراردادمو فسخ کردم الان از صبا نت 128 گرفتم سرعت دانلودش بین 80 تا 124 هست. خیلی راضیم.
آخه اونا 4هزارن ما چهار نفرنقل قول:
به سلامتینقل قول:
برادر خوب الان کی از صبا نت ناراضی هست؟ ما هم که داریم از داتک مجبوری داریم چون صبا نت سمته ما ها نیست:31:
خوب پس ما میریم سمته اونا:31:نقل قول:
در هر صورت گمون نکنم از این حرکتا زده بشه، حالا فوقشم شد EGPRS اینا هست اونم نشد برمگیردیم به stoneage دایال آپ رو آتیش میکنیم ساعتی 20 مگ:31:
اينطور كه پيداس ميخوان انقدر عرصه رو به ملت تنگ كنن كه ديگه قيد نت پرسرعت رو بزنيم:41:
ولي كجاشو ديدن به محض گرون كردن سرويس ها ميرم سراغ اينترنت شاهواره اي و دانلود افلاين :27:
البته فكر ميكنم اين افزايش قيمت شامل مشتركين جديد باشه نه امثال ماها(البته خدا كنه اينطور باشه)
بابا به نظره من که شایعس
تازه آفلاین هم خبری نیست که کی حوصاله داره شبی 40 گیگ دانلودکنه بعد مرتب کنه دو ساعت و بگرده دنباله پسورد ها و ...:31:
من که د ی ش هام تار عنکبوت بستن سالهاست اون اس کا ی نت رو اجرا نکردم
همون دی وی بی دریم هم دو ماهی یه بار باز میکنم ببینم میگیرن هنوز یا نه:27:
راست میگه داریوش منم باهاش موافقم افلاین اصلا به درد نمیخوره 1 روز دانلود 10 روز فایلارو مرتب کن:31::31:
برادرا دستا بالا دعا کنید گرون نشه که کارو کاسبی هر کی خراب نشه کار و کاسبی داریوش خراب میشه:27::27:
داداش ما پارتیمون کلفته
برای ما رو گرون نمیکنن
کلا شایعس گمونم
سرویس مارو گرون نکنن خیالی نیست :3:
میگم این تخفیف 3 ماه هنوزم هستش...؟؟؟؟
برا دانلود شبانه یوزر و پس مخصوص داره؟ یا خودش باهوشه میفهمه و از حجم کم نمیکنه ؟!
باهوشه و نیازی به یوزر . پسوورد شبانه نیست . ساعتش هم 1 نصفه شب تا 7 صبح .نقل قول:
دوستانی که 512 دارند، توی مودمشون چه سرعتی زده و ماکس دانلودشون چنده ؟
مال من تو مودم 600 زده kbps ، ولی ماکس دانلود از 32 KB بیشتر نمیشه.
زنگ بزن پشتيباني بگو.نقل قول:
اگه سرويست 512 باشه حداقل بايد با 50-60 دانلود كني:46:
راستي از كجا دانلود ميكني...؟؟؟
با download.com تست كن اگه كمتر از 50-60 بود حتما بزنگ پشتيباني.
برای من مودم 100 mb میزنه (تازه با 128):31:
اون که ملاک نیست
512 هم استانداردش 64 هست
کمتر میگیرید اگه مشکل از سایت دانلود نباشه یا نویز دارید یا اینکه اتصالی یا چیزه دیگه ای