آره یه گیگ هست 12 تومن یا 10 تومن دقیق نمیدونم یعنی میگی برم بخرمش می ارزه دیگه
بعد مودم خوب هم بهم بگین
Printable View
آره یه گیگ هست 12 تومن یا 10 تومن دقیق نمیدونم یعنی میگی برم بخرمش می ارزه دیگه
بعد مودم خوب هم بهم بگین
asus am602نقل قول:
بخر.اگه استفادت زیاد نیست.فوقش بعدا حجم میخری
خونه نمیذارن دیگه یعنی چی ؟!!! برای استفاده از اینترنت میخوای دیگه .نقل قول:
نه عزیزم مشکل اینه که نمیشه دیگه من یکی از بازماندگان شکاف نسلها هستم
متاسفانه مادرم نمیدونه بخوام یه دیش هوا کنم باید کلی جواب پس بدم اینجا زیاد امنیت نیست ما یه دونه آقا بزرگ داریم که هرچی بگه باید بگیم چشم تا وقتی خودم مستقل بشم حداقل تا شش ماه دیگه رو میدونم که نمیشه دیش بزارم بعد از اون هم با خداست
داداش صحبت رو بیار روی اینترنت کابلی من ببین میشه یا نه توی خارج اینترنت کابلی هست منم توی یه دونه آگهی بود خوندم با کابل اینترنت را تجربه کنید متاسفانه اسم و آأرسش رو یادمرفته وقتی دنبال ای دی اس ال بودم سرچ میکردم توی گوگل دیدمش کاش نگاش میکردم
من همون یه دونه رو دیدم. please help me im very alone
سلام به همگی
اول از همه من یه عذر خواهی بکنم بابت این کوت طولانی ، من به دلیل پاره ای مشکلات ، باید بعضی از شب ها رو خونه خاله ام باشم ، ایشون نت که سهله ، پی سی هم ندارن :13: :41: :31: برای همین من چندین ساعتی که نیستم ، مجبورم بعدا کوت کنم ، و شرمنده :11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:1 _ عذر شما رو قبول دارم در مورد وبگردی ، اما دیگه 3 سفحه باز کردن که کاری نداره ، وقت و هزینه بذار ، ان شاالله که اوکی بشه بره این قضیه :46:نقل قول:
2 _ شما در خواست خط جدید رو به کی می دی ؟ به مرکز ، اوکی ؟ شکایت کجا میره ، می ره بازرسی مخابرات ، یعنی به مرکز هیچ ربطی نداره ، داره ها ، ولی دیگه تو طرف حساب مرکز نیستی ، مرکز رو می اندازی به جون بازرسی ، و بالعکس ، اگه جواب داد که هیچ اگه نه ، هر از چند گاهی این کار رو تکرار می کنی تا جواب بده ، باید حوصله به خرج بدی :5:
اگه هم خیال می کنی فایده نداره ، باید بگم که تا اینجای کار ، توی پی تی ، و از دوستان خودم _ 5 _ 6 نفری هستیم که این کا رو به نتیجه رسوندیم ... ، نمی گم 100% اوکی هست ، اما انجام بده ، 60% می شه ، ان شاالله :46:
3 _ خیالت تخت ، صاحاب خط که اومد ، دعات هم می کنه که Pcm رو جمع کردی .. :31:
4 _ من جایی ندیدم نت کابلی بدن :18: اگه دیدی سلام من رو هم برسون بهشون :31: اون جا بلاد کفره که نت کابلی می دن ، لابد خوب نیست که به ما نمی دن دیگه :31:
( به قول یکی از دوستان ، ببینید اقتصاد ما رو ، اقتصاد آمریکا رو هم ببنیید ، حالا هی بگید اقتصاد ما بده ، ببیند اقتصاد آمریکا خراب شد رفت :31: :دی : دی )
5 _ حالا در مورد Edsl درسته که بحث ممنوعه ، اما از حق نگذریم ، خیلی مالی هم نیست ( تو ایران ) که دارین براش سر و دست می شکونید ( غیر از آفلاین اش که بحث فرق فوکوله ) Edsl آنلاین به علت عدم وجود نمایندگی مستقیم تو ایران ، سرویس های گرون ، و همه چی به نفع شرکته ، اصلا خوب نیست ، با کمی سرچ متوجه می شید .بگذریم ( اگه موردی هست تو پروفایل بحث کنیم بیتره :46: )
6 _ من هم فکر می کردم که هر چی بزرگ تر ها بگن ، دلیل نمی شه که بگیم چشم ، اما به احترام باید این کار رو بکنیم ، یا قانع شون کنیم ، یا صبر کنیم ، این بهترین کاره ، شکستن دل بزرگ تر ، اصلا آخر و عاقبت خیر به همراه نداره ، دیدم که می گم ، مشکل شما هم نیست فقط ، مشکل من هم هست ، اما مطمئن باش نتیجه این صبر رو می بینی ...
نمی خواستم نصیحت کنم ، ببخشید :11:
یا حق
مرسی آخوند جون
پس با این حساب ما باید هچنان منتظر باشیم
آخه بدبختی هم میدونی کجاست من یه پام تو هواست یه پارم رو زمین هستش
تا مرداد ما اینجا هستیم بعد از اون معلوم نیس کجا بریم اینه که میخوام زیاد خودمو درگیر نکنم در واقع همون پا درهوا بودن قضیه است
هیچیش معلوم نیست
یه دل میگه بریم شکایت کنیم میگیریم شیش مناه لذتشو میبریم
یه دلمون هم میگه نه بیخال باش تو یه چک میل که بیشتر نداری (( دیگه دارم قانع میکنم خودمو ، توهم میدم میگم نه بخیال فکر کن همه جا دایال آپه :) )) توهم رو حال میکنی
یعنی میای توی چمران چشمات میفته به بیلبورد شاتل باید چشماتو ببندی اینها همش توهمه رامتین بخواب دی اس ال هنوز به ایران نیومده :) )) همه مشکلشون مثه توئه
فعلا داریم خودمون رو گول میزنیم اگه درست که هیچ ما که شکایتمونو کردیم اگه هم درست نشد به درک با همین دایال آپ حال میکنیم بالاخره سرعت دو سه کیلوبایت هم واسه خودش سرعتیه :)) هه هه
اگه درست نشد که اینم مثه یه معضل دیگه من خوشحالم که کمکم کردید و تونستم بهترین سرویس رو انتخاب کنم چون واقع اون موقع سر در گم بودم این همه شرکت بود و من هیچ کدومش رو نمیدونستم چی به چیه شماها به من لطف کردید ازتون سپاسگذارم.
پیگیر شکایت میشیم ببینیم چیکار میکنن درست شد نشد هم به تخ $%$%#^ م :)
نقل قول:ما که اصلا اقتصاد نداریم که خراب بشه !نقل قول:
نه بابا کی سر و دست شکست ؟ من دیدم این بنده خدا خیلی با مشکل مواجه شده ، گفتم به هر حال این راه میتونه تا حدی نیازهات رو برطرف کنه :
بیشتر هم بحثم روی Offline بود ، در مورد Online کاملا موافقم تو ایران اصلا به پای ADSL نمیرسه .نقل قول:
خواهش میکنم به خاطر مشکل پیش اومده که تا حدودی به من ربط داره و مقصر اصلیش آقای مخابرات هست بین خودتون دعوا راه نندازین
توی تاپیک مشکلات پی سی ام که آخوند عزیز مدیریتش رو میکرد خوندم یه آقایی از تبریز همین مشکل رو داشت و راسم یه نفر رو برده بود و قضیه ردست شده بود شانس من همین امشب رییس حراست یه خراب شده ای مهمونمون بود خواستم قضیه رو بگم بره پیگیری کنه شانس تخ#$^$%^می ما دیدین که این حزبلی ها هم خودشونو چه جوری میگیرن (( باید دو رکعت نماز مصلحتی میخوندم شاید افاقه میکرد )) فایده ای نداشت به پسرش گفتم همچین مشکلی پیش اومده گفت بابام میتونه بره جلو ولی مشکل اینجاست که نمیتونه (( نیست پسر خودش هم خنگ میزنه )) گفتم بخیال خودم یه جورایی حلش میکنم ....حالم گرفته هیچ راهی نیست فعلا هم که یارو بازرسه زنگ نزده اعصابم بیشتر داره خورد میشه کاش میشد آخوند میگه که 6-7 نفر توی همین سایت قضیه مشابه داشتن و حل شده واسم دعا کنین ببینین میشه یا نه فوقش هم نشد که دیگه باید با این دایال آپ بسازیم دیش هم که تعطیله ......خداااااااااااااااااا :(
کسی خبر نداره برای پیش شماره 3356 ( دیالمه ) کجا سرویس میدن؟؟
هر سایتی سر زدم خبری نیود!!
نقل قول:
این مورد تا انجا که من یادمه روی بستر ارتباطات تلویزیون کابلی عرضه میشه.نقل قول:
4 _ من جایی ندیدم نت کابلی بدن :18: اگه دیدی سلام من رو هم برسون بهشون :31: اون جا بلاد کفره که نت کابلی می دن ، لابد خوب نیست که به ما نمی دن دیگه :31:
( به قول یکی از دوستان ، ببینید اقتصاد ما رو ، اقتصاد آمریکا رو هم ببنیید ، حالا هی بگید اقتصاد ما بده ، ببیند اقتصاد آمریکا خراب شد رفت :31: :دی : دی )
تنها جایی هم که یادمه زیر ساخت های تلویزیون کابلی رو داشتن تو اکباتان بود که موقع ساخت اتصالات و تجهزاتش رو گذاشتن ولی بعد از انقلاب چون تلویزون تحت نظر دولت شد پروژه هاش خوابید... اگر راه می افتاد خود شرکت های کابلی اینترنت رو هم روش ارائه می کردن
آقا من 2 شنبه اینترنت کار میکردم مشکلی نداشتم رفتم مسافرت اومدم از دیروز تا الان اینترنت قطع و وصل میشه البته کانکشن وصل هستش دانلود منیجر هم کار میکنه ولی صفحات وب قطع میشه بعد اینقدر میزنم تا میاره زنگ زدم گفتن دو روزی هستش مشکل داره میخواستم ببینم برای شماها هم اینطوریه ؟؟؟ من منطقه فرد اسدی هستم کسی در این منطقه اینترنتش مشکل داره ؟؟؟؟؟؟
در ضمن مگه میشه ویندوز بریزیم اینترنت بریم نیاره ویندوز عوض میکنم میاره مشکل نداره چند سری هم اینطوری شده ؟؟؟ آخه ویندوز چرا باید اینجوری باشه ؟؟؟
شما از کدوم شرکت سرویس میگیری؟نقل قول:
شما مرورگرت شاید به مشکل میخوره که میگی فقط صفحات وب مشکل دارن
دوست عزیز هم اینترنت اکسپلولر دارم هم مرورگر netscape ولی نمیدونم چرا ویندوز اصل میریزم اینجوری میشه ؟؟ ویندوز رو عوض میکنم این مشکل برطرف میشه. نمیدونم چرا اینطوری شده آخه. من همیشه ویندوز رو نصب میکنم سی دی کارت شبکه رو هم نصب میکنم و وصل میشم مشکلی ندارم ولی جدیدا اینجوری میشه ویندوز رو عوض میکنم درست میشه. جالب اینجاست با ویندوز های دستکاری شده مشکل نداره . صفحات وب رو باز میکنم نمیاره اینقدر refresh میکنم تا میاره . نمیدونم چیکار کنم ؟؟ راستی کارت شبکه خوب چی هستش؟؟ کارت شبکه من d-link هستش که 10 تومن خریدم فکر میکنم . ولی تا به حال مشکل نداشتم 4 سالی هستش مصرف میکنم. من از آسیاتک استفاده میکنم . میخوام ببینم آخه مگه میشه ویندوز اینجوری کنه و هر ویندوزی نسازه ؟؟ خسته شدم یه ویندوز دارم میریزم مشکل نداره ولی به صورت ÷یش فرض اینترنت اکس÷لولر 7 روش نصب هستش که مشکل داره اکس÷لولر رو باز میکنم یه خورده کار میکنه هنگ میکنه ویندوز ارجینال هم میریزم اینجوری نمیدونم. البته مدتی کار کرد و مشکلی نداشتش چند روزی مسافرت بودم الان از دیروز اینجوری شده بازمنقل قول:
ببین این قضیه به نظر من خیلی تخصصی هست که شما فقط و فقط با این ویندوز مشکل دارینقل قول:
باید دید ایراد این ویندوزت چیه
اما اگر واقعا" فقط و فقط ویندوز مشکل ساز هست شما برو یه ویندوز دیگه بخر
اگر Xp استفاده میکنی به نظر من Xp Sp2 کینگ خوب هست
در مورد کارت شبکه که به هیچ عنوان فکر نمیکنم مشکل از اون باشه تا اونجا که میدونم D-link خوبه
من خودم Intel دارم و راضی هستم
کسی خبر نداره؟؟
کسی خبر نداره؟؟نقل قول:
عزیز فعلا" توی دیالمه ADSL وجود ندارهنقل قول:
اگر اینترنت پر سرعت نیاز داری فعلا" میتونی از سرویس Wimax شرکتهای لایزر یا داتک استفاده کنی که من خودم لایزر رو پیشنهاد میدم
یه مطلب جالب. به نظرتون کدوم یک از این جملات به واقعیت نزدیکتره؟
موضوع: «متأسفانه خط شما فيبر نوري است و نميتوانيد از اينترنت پرسرعت adsl استفاده كنيد.»
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-معاون توسعه و مهندسي مخابرات استان تهران:
«مشكل خاصي وجود ندارد و تمام كساني كه به چنين دلايلي نميتوانند اينترنت پرسرعت بگيرند، اگر مراجعه كنند مشكلشان حل ميشود.»
2-«در تهران فقط مركز شهيد باكري از ابتدا فيبر نوري بوده اما در بقيه نقاط مشكلي نداريم چون به هرحال شبكه مسي قبلي موجود است و هر كس مراجعه كند ميتواند adsl بگيرد.»
3- محمودرضا خادمي عضو هيأتمديره سازمان صنفي رايانهاي كشور:
"نميدانم چطور آقايان از عدموجود مشكل سخن ميگويند وقتي كه 40 درصد مشتريان ما بهعلت اينكه خطوطشان فيبر نوري و يا pcm است برگشت ميخورند."
مرجع:
کد:http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=64372
خاک بر سر هر چی &$^&#%##@$%@#$%@#$%@#$%@#$%@$#^&*)*)&نقل قول:
اگه راست میگن پس چرا من دارم دهن خودمو %%#$%#% میکنم :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19:
ای خداااااااا
چند روز پیش که آخوند عزیز راه حل فنی برداشتن pcm رو بهم یاد داد
رفتیم و شکایت کردیم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال شما:
با عرض سلام و خسته نباشید
خط تلفن ما پی سی ام هست و الان برای اتصال به dsl احتیاج به برداشتن پی سی ام هستش من درخواستمو به مرکز شهید جعفری دادم ولی متاسفانه پیگیری نمیکنن و هر بار وعده میدهند ولی پیگیری نمیکنند و جواب رد میدهند با توجه به نیاز شدید به این موضوع و کار بنده لطف کنید پیگیری نمایید
شماره تلفن مربوطه برای برداشتن پی سی ام :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازرسی مخابرات واسم پیغام داده توی قسمت پیگیری شکایت برای برداشتن pcm ، گوش کنین
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
يالطيف..
هموطن گرامی- باسلام
مشکلتان را بررسی نموده وپس از دریافت جواب به شما اعلام خواهیم نمود.
بازرسی شرکت مخابرات ایران
-----------------------------------
خداوند آخر و عاقبت کار هممونو ختم به خیر کنه ...........
واسم دعا کنین به جون خودم یه سور میدم :31::31::31::31:
من میخوام adsl بگیرم که محدودیت زمانی داشته باشه ... پیش شمارم هم 44 هست ... ( تهران )
اگه ممکنه بهترین سرویس دهنده ی این نوع adsl رو معرفی کنید
یه توضیح هم در مورد قیمتش بدین ... ممنون
محدوديت زماني يا محدوديت حجمي؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا این منطقه مخابراتی پاسداران خبر دارین پورت اضافه کردن یا نه ؟ والا تابستون ما هرچی گشتیم کلا 4 و 5 تا شرکت پیدا کردیم همه گفتن پورتا پره ! ( چه منطقه فعالی!!!) دوستان اگه شرکتی می شناسین که جای خالی داره به من معرفی کنین دعاتون می کنم !
ممنون
سلام
میخام
adsl بگیرم راهنمایی کنید
سرعتی که بشه باهاش world of warcraft بازی کرد.
ممنون اگه راهنما یی کنیر .
نقل قول:
به سرعتتون زیاد بستگی نداره بیشتر پینگ سرویستون مهم هست که چند ms باشه برا بازی هم سرعت حداقل سرعت 128 با پینگ 200-300 ms برا کلا بازی آنلاین مناسب هست WOW هم فکر نکنم زیاد بازی سنگینی برا آنلاین بازی کردن باشه تو شرکت ها هم داتک پینگ سرویساش ای از بقیه بهتره و من خودم هم از شاتل 512 اکو دارم با پینگ 200-250 خوب بد نیست بازی آنلاین هم زیاد میکنم هیچ مشکلی وجود نداره
حالا دیگه بستگی به خودتون داره که کدوم شرکت و کدوم سرویس رو بپسندید:46:
با سلام خدمت دوستان
من مي خوام بعداز مدتها سرويس adsl بگيرم
البته من در منتطقه شهيد منتظري ( شهرري ) هستم.
مثل اين كه فقط صبانت و سپنتا و پارس آنلاين و آسياتك توي اين منطقه خدمات ميده.
صبا نت كه گفته پورت خالي نداره . توي نظر سنجي ها هم سپنتا آمارش پائينه.
پيشنهاد مي دهيد كه چكار كنم؟
آيا صبانت ارزش داره كه براش توي نوبت بمانم؟!!
با تشكر
نقل قول:
نه ارزش موندن نداره من خودم مرکز عاطف هستم از اول ماه مهر تا اواسط آبان صبر کردم ولی هیچی به هیچی هنوزم پورت خالی نداره:18:
به همین خاطر رفتم از شاتل سرویس گرفتم و خودمو راحت کردم
اما در مورد پارس من خودم 6 ماه پارس داشتم نمیگم بد بو با 128 25-30 سرعت دانلودش بود
ولی خوب شبانه رایگان نداره
آسیا هم اگه 128 با محدودیت بگیری مثل صبانت بهت سرعت 512 رو میده ولی اگه نامحدود بگیری همون 128 میده و این هم تنها مشکلش شبانه رایگان نداشتنشه :19:
سپنتا هم که کلا یوزر هایه خیلی کمی داره و قیمتاشم سر سام آوره کیفیتشم فکر نکنم خوب باشه :2:
موفق باشی
به نظر من که ارزش ندارهنقل قول:
آيا صبانت ارزش داره كه براش توي نوبت بمانم؟!!
آسیاتک بگیری بهتره
منم موافقم همون آسیا رو انتخاب کن اگرچه شبانه رایگان نداره ولی هرچی هست از صبانت بهتره:46:نقل قول:
دوست من از فن آوا بگیر .... شبانه رایگان داره ...
من از لوتوس گرفتم که زیر مجموعه فن آوا هست ... 512 با ترافیک 5 گیگ ماهی 900/19
نقل قول:
ایشون میگه فقط پارس و آسیا و سپنتا و صبانت مرکز مخابراتیشونو ساپورت میکنه اونوقت شما میگی برو از فن آوا بگیر:18:
نقل قول:سلامنقل قول:
تو نظرسنجی آمار جالب نداره سپنتا؟؟
این که دلیل نمیشه
این نظرسنجی نظرسنجی درباره کیفیت سرویس نیست که شما بر مبنای اون عمل کنید
این نظرسنجی درباره اینه که کاربرا از چه سروی دهندهی استفاده میکنند
هیچ وقت زیاد بودن مشترک دلیل بر خوب و عالی بودن یه سرویس نیست و ممکنه حتی به ضرر سرویس هم باشه چون کیفیت کار پایین میاد
مثلا لایزر یه شرکت بسیار خوب هست که مشترکین کمی داره و کیفیت عالی
اصلا این سیاستشه
به نظر من سپنتا خوبه و آسیاتک هم خوبه
من خودم آسیاتک دارم ولی سپنتام خوبه
شما تو منطقه خودتون تحقیق کنید ببینید از چه سرویسی بیشتر رضایت دارن
ممنون:11:
دوستان
فن آوا پرسيدم و در حال راه اندازي مي باشد.
الان چي همون آسيا!
همچنين يه سوال ديگه كه ربطي به تاپيك نداره (در تاپيك مربوطه پرسيدم ولي جواب نگرفتم) بهترين مودمي كه وايرلس (اكسس پوينت) داشته باشه تا بتونم در محدود از لب تاپ هم استفاده كنم چيست؟
واقعا" که:13:نقل قول:
سپنتا هم که کلا یوزر هایه خیلی کمی داره و قیمتاشم سر سام آوره کیفیتشم فکر نکنم خوب باشه
عزیزم اطلاعات غلط به دوستان ندید
وقتی از یه سرویس استفاده نکردی چرا الکی نظر میدی و دوستان رو گمراه میکنی...
فقط به خاطر اینکه یوزر کم داره؟
یا اینکه تو این نظر سنجی رده پایینی داره؟
اگر الان بخوام در مورد این موضوع بحث کنم دوستان میگن طرف داره با تعصب نسبت به شرکتی که داره ازش سرویس میگیره طرفداری میکنه:18:
فقط میگم به چندین دلیل که اینجا جای گفتنش نیست سپنتا یکی از بهترینها در تهران هست:27:
دوسته عزیز گفتم که محدودیت زمانی میخوام ...نقل قول:
بهترین مورد برای کرج چیه
یعنی مثلا یه ماهه ا محدود منظورتونه؟نقل قول:
یا مثلا ساعت به ساعت مثل دیال آپ؟
اگه دومی رو میگید من فکر کنم فقط سپنتا داشته باشه.
اگه اولی رو میگید آسیاتک و داتک
پیش شماره هم 4 رقم اولش رو تو سایت internetfinder.ir بزنید ببینید چه شرکتایی میده.
نقل قول:
بابا عزیز من چرا انقدر ناراحت شدی حالا من که منظوری نداشتم گفتم یوزراش کمه قیمتشم بالاست که واقعا هم بالاست
بعدم نگفتم که کیفیتش پایینه گفتم فکر کنتم همین حالا چرا میزنی
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
نقل قول:
خوب باید ببینید چه شرکتایی شمارو ساپورت میکنه من شاتل و آسیا رو پیشنهاد میکنم اگه سرویس بدن او منطقه شما رو :46:
من می خوام تازه ADSL بگیرم. می خوام 256 باشه اون هم بدون محدودیت دانلود (می خوام 2 تا کامپیوتر همزمان استفاده کنن).پیش شماره هم 4464 هست
می شه بهم بگیدکدوم شرکت خدمات بهتر، قیمت ارزون تر ، قطعی کمتر و .... رو داره
دوستانم که در این حوالی زندگی می کنن داتک گرفتن یا شاتل.
فقط یه نکته.خط تلفن من یه مشکل کوچیک داره که نمی دونم چیه ولی باعث می شه که وقتی با dial up وصل می شم سرعت بسیار پایین باشه.یعنی هر کارتی رو که بخرم از هرجا وصل بشم سرعتش خیلی بیشتر از خونمون هست.آیا این قضیه تاثیری تو سرعت ADSL ممکنه داشته باشه؟
(اصلا کسی می دونه این مشکل ناشی از چیه؟)