یکی محبت کنه به این سوال من پاسخ بدهنقل قول:
Printable View
یکی محبت کنه به این سوال من پاسخ بدهنقل قول:
دوستان من وسط کار با نت یا بازی انلاین که هستم یک دفعه LAN و LINk با هم قطع میشه 2باره جفتشون سبز میشن
اگر نویزه چرا LAN هم قطع میشه؟!؟
وقتی مودم رو روشن و خاموش میکنم کلی طول میده تا LAN و LInk ثابت شه
قبلا اینطوری نبود تازگیا اینطوری شده !
قبلا گاهی اوقات لینک قطع میشد الان لنم قطع میشه!
مودمم Comtrend ct 507
ISP پیشگامان
اگه بتونی مودمتو اول عوض کن و از Asus AM 602 ر و بگیر بهترین مودم برای ای اس پی های ایرانینقل قول:
ای اس پی تو هم اگه می تونی عوض کن و نامحدود بگیر البته به سروری که بازی هم می کنی بستگی داره ببین از بقیه بچه های که با همون سرور بازی می کنند همین مشکل رو دارند یا نه!
آقا تو رو قرآن یکی جواب سواله منو بدهنقل قول:
من از تنظیمات وایرلس خبر ندارم ولی فکر کنم باید تنظیمات قسمت wireless که کنار setup که کنار ش شماره 1گذاشتی را هم انجام بدی!نقل قول:
اگه نشد اون RFC 2516 PPPOE را هم تغییر بده!
با پشتیبانی شرکت تماس بگیر باید تلفنی راهنمایت کنن!
از اینجا تنظیمات یکی از مودمهای وایرلس(مثلا Billion 7300 )را بگیر و مثل اون عمل کن!
کد:http://shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/
شما مودم را ببر سرخط تست کن بیبین اونجا ثابت میشه؟! اگه میشه مشکل از سیم کشی ساختمان هست!اگر هم نه با پشتیبانی شرکت تماس بگیر تا نویز خط را بگیره و مشکل را بررسی کنه!نقل قول:
شما اون مشکل اسپلیتر را حل کردی؟!نقل قول:
چراغ لن هم مربوط به ارتباط مودم با کارت شبکه هست×!شما کابل شبکه را بررسی کن ببین سر سوکت ها که به سوکت کارت شبکه وصل شده درست وصل هست یا نیست!
اگر روی کارت شبکه علامت ضربدر میاد شایت مودم ریست میشه!
با پشتیبانی شرکت تماس گرفتی؟!
سلام
من یه مودم میخوام تا 40 هزار تومن که بتونم حد اقل دوتا کامپیوتر رو بهش وصل کنم، میشه لطفا منو راهنمایی کنین که چه مدلی بگیرم بهتره؟
20 تومن ديگه بزار روش يه asus 4 پورت بگير راحت!
سلام . نمایندگی مودمهای linksys و asus چه شرکتهایی هستند؟ می خوام مودم وایرلس بگیرم. ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. البته من قم هستم
سلام. نمایندگی مودمهای asus و linksys کدام شرکتها هستند. ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.چون میخوام مودم وایرلس بگیرم
linksys فكر مي كنم سازگار ارقام باشه
آقا یکی جواب بده میخوام برم مودم بگیرم 40 هزار تومن بیشتر ندارم چه مدلی بگیرمن که 2 تا خروجی داشته باشه؟
آقا تو را به خدا یکی هم جوابه منا بده
بچه ها من تازگی یه مودم وایرلس smc گرفتم و از طریق lan وصل هست به کامپیوترم ولی موقعی که می خوام با یه وسیله دیگه مثل لپ تاپ مودم را سرچ کنم البته از طریق وایرلس مودم ریست می شه , یعنی چراغ های lan هر چهار تاش روشن و خاموش می شه و بعد هم چراغ adsl شروع می کنه به چشمک زدن.به نظر شما مشکل از کجاست
ممنون می شم راهنماییم کنید.
asus هم تهران فراژه یا دالای هست فکر کنم!نقل قول:
شما بهتر بود اول از isp بپرسین ببینین چه مودمهایی را ساپورت میکنه بعد بین اون مودم ها تصمیم بگیری!نقل قول:
نظر من asus am602 هست که 45 50 هست و اکثر isp ها را ساپورتش میکنن!
billion و Planet و D-link هم خوب هستن ولی قیمتش را اطلاع ندارم!
مودم درست کانفیگ شده؟!نقل قول:
با پشتیبانی شرکت تماس گرفتی مشکل را مطرح کنی؟!
بهتره مودم را ببری گارانتی!
مودم را بردم گارانتی می گه مشکلی نداره نمی دونم چیکار کنمنقل قول:
من میخوام از شاتل بگیرم از خودشون که پرسیدم گفتن که فقط D-Link و Linksys نگیرمنقل قول:
با پشتیبانی شرکت مطرح کردی موضوع را؟!نقل قول:
اگه میتونی asus am602 بگیرنقل قول:
اگه نه billion یا Planet
مدل و قیمت را اطلاع ندارم!
سلاام
مودم من asus am602هستش...
مدتی هست که کنار local area connection یه علامت اخطار میزنه و مینویسه limited or no connectivity ...ولی به شبکه وسل میشمواما سرعت down load خیلی پایینههههههه.....
چی کار کنم؟ win عوض کردمو مودموووو از اول نصب کردم ولیییی همچنان همونهههه
heeelpppp meeeeeeeeeeeeeee
سلامنقل قول:
شما برو توی Local Area Connection بعد properties بعد اون تیک پایین limited or no connectivity ........ را بردار ببین سرعت دانلود درست میشه!؟
اگه سرعت درست نشد با پشتیبانی شرکت تماس بگیر موضوع را مطرح کن!
1-درود به همه
چراغ act مودم دیربه دیر 2دقیقه فلش میزنه
دلیل شو نمیدونم
باعث میشه سرعت کم کم بشه
چراغ act نشان دهنده ارسال و دریافت دیتا هست و متناسب با میزان دریافت و ارسال دیتا هستنقل قول:
مشکل از isp هست یا....
مگه قبلا تند چشمک میزد؟!
ملاک سرعت دانلود با دانلود منیجر هست ترجیحا idm
دوستان مودم adsl 2+ با adsl معمولی هم کار میده دیگه ؟ یعنی مثلا من مودم رو خودم بخرم مشکلی پیش نمیاد دیگه ؟ یا اینکه حتما باید از سرویس دهنده بخرم ؟
دوستان یکی محبت کنه جواب سوال منو بده :
با bipac 5210s میشه اینترنت بی سیم راه انداخت طوریکه احتیاج به روشن بودن کامپیوتر نباشه یا نه همیشه نیاز به روشن بودن سیستم هستش؟
اره جواب میده!نقل قول:
نه مشکلی نیست!
ولی اگه سرویست adsl2+ هست و میخوای مودم بخری بهتره مودمی بخری که adsl2+ را ساپورت کنه!
سلام
من مودم Asus am602 دارم . اونو کانفیگ کردم و یه کانکشن هم تو ویندوز درست کردم.
و الان با کانکشن از توی ویندوز به اینترنت وصل میشم.
میخوام بدونم که آیا میشه فقط با کانکشن مودم به اینترنت وصل شد و دیگه یه کانکشن اضافی تو ویندوز ایجاد نکرد.
در ضمن اینم بگم که من خودم مودم را کانفیگ کردم (با چیزایی که تو اینترنت خونده بودم) , ولی نتونستم از مودم به
ایتنرنت وصل شم.
من تو تنظیمات مودم user-name , password را وارد کردم و بقیه تنظیما رو هم pppoe , LLC قرار دادم. service cat=UBR Whitout PCR گذاشتم.
در ضمن من مشترک صبانت هستم.
ممنون از راهنمایی
بله چرا که نشه!نقل قول:
کد:http://shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
سلام
بچه ها من می خوام یه مودم بگیرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم کمکم می کنین قیمتاشون رو هم یادتون نداره
همین ایسوس am 602 خیلی خوبه. اکثر شرکتا هم مشکلی باهاش ندارن. 45 تا 50 تومننقل قول:
نقل قول:تایید میشه همون asus am602 بگیر مودم خوبی هست! البته با isp هم مطرح کن!نقل قول:
سلاو.
من از شرکت آساتک قصد خرید ُِadsl را دارم . سر مودم گیر کردم .
چی بگیرم . ارزان باشه ممنونم.
مشخصات و قیمت رو درج کنید ممنونم.
راستی به طور کل ارزان ترین شرکت که adsl می ده . چی هست !؟
من میخواهم شاتل 512 بگیرم
یک مودم بسیار ارزان و خوب معرفی کنید
برو یک مودم بگیر که فقط یک کامپیوتر را ساپورت کنه. البته usb نگیر حتما lan باشه.نقل قول:
بعدشم من خودم d link دارم 2500u با اسپلیتر 2 ماه پیش 33000 بود الان نمیدونم.
ولی کن و دوستام یک مشکل با d link داریم بعضی وقت ها به اینترنت وصل نمیشه و ارور میده و حالت را میگیره. باید 10 دقیقه خاموش کنی تا خوب شه.
حالا دیگه خود دانی dilink یا asus??
تجربه ما که مودم ارزون داریم: 20000 تومان بیشتر بده یک بار برای همیشه
سلام به همه
================================================
کمک کمک مک ک .....
رفیق من وقتی پورتهای مودمش را وصل میکنه و مودم stable میشه یک مانیتور با 2 نمایشگر کنار ساعت کامپیوتر (tray) ظاهر میشه و نمیره یک علامت زرد رنگ تعجب روش میمونه
کسی میدونه نشونه چیه؟؟؟؟
network connection را disable نکرده
مودم را با کامپیوتر خودم به اینترنت وصل کردم سالمه
خطش هم فعال شده (که البته ربطی نداره)
=====================================
ممکنه از ویندوز یا از کابل lanباشه؟؟؟؟
مهم نیست نگران نباشید. مال ip ایناست که اتومات زدین.:46:نقل قول:
مودم خوب asus am602 قیمت: 45-50نقل قول:
مودم های دیگه که شاتل تهران ساپورت(تایید) میکنه:
billion-level1-3com-zyxel-paradyn-usrobotic
billion فکر کنم قیمتاش خوب باشه نسبت به اون چند تا مودم دیگه!
البته شاتل مودم های d link را ساپورت نمیکنه!نقل قول:
مشکل وصل نشدن و ارور دادن هم به احتمال زیاد مربوط به سرویس دهنده هست یا نویز داری!
سلام و تشکرنقل قول:
یعنی چی؟ میشه بیشتر بگید؟؟
ip در حالت default روی اتو هست. منم از خودم روی اتومات هست و مشکل ندارم.
192.168.1.1 روی کامپیوتر رفیقم بی معنی هست.
سلام
کل اینترنت رو به هم زدم نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
مودم tp-link 8811 دارم ولی نمیتونم وارد تنظیماتش بشم
همه راهها رو هم امتحان کردم
3-4 ماه پیش میتونستم وارد تنظیمات مودم بشم و حتی چند باری هم مودم رو از طرق نرم افزاری که خود شرکت tp-link ارایه داده بود مودم رو آپدیت کردم.
حالا tp-link نسخه جدیدی ارایه داده که میخوام بوسیله اون درایو داخلی مودم رو آپدیت کنم ولی نمیتونم وارد تنظیمات داخلی بشم تا آپدیت کنم (قبلا وارد میشد و حتی آپدیت هم کردم)
ویندوز چند بار عوض کردم
آنتی ویروس را فعال و غیر فعال کردم و نصب و آنیستال کردم
روی چند مرورگر امتحان کردم
مودم رو ریست کردم
مودم رو خاموش روشن کردم
چندین بار از طریق internet protocol آی پی ها و دی ان اس ها و غیره و غیره رو عوض کردم.
باور کنید و باور کنید که با همه این کارها نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشوم.
خودمم توش گیر کردم
گفتم شاید یکی اینجا پیدا بشه و تونسته باشه این مشکل رو حل کنه و لطف کنه و بگه چجوری حل کرده
ممنون
اگه مودمت مث مال من باشه شاید پسوردش رو اشتباه ذخیره کردی. من یه همچین مشکلی داشتم اون دکمه ریست پشتشو بیشتر از 6 ثانیه نگه داشتم همه چی به حال اولش برگشت
دوستان کسی قیمت مودم billion رو داره ؟
- در ضمن این مودم به شاتل میخوره ؟
دوستان هر کسی هم مودم دست دوم داره که به شاتل میخوره ممنون میشم به من پیغام خصوصی بده