ممکنه از سایز بازی باشه ! که به اندازه صفحه نمایش نمیخوره .. یا اینکه نسخه ای که شما دارید استفاده میکنید برای 8510 نباشه ..
Printable View
ممکنه از سایز بازی باشه ! که به اندازه صفحه نمایش نمیخوره .. یا اینکه نسخه ای که شما دارید استفاده میکنید برای 8510 نباشه ..
نقل قول:
دوستان کسی نبود جواب منو بده بعد از این همه مدت؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من این گوشی رو فقط دو سه روزه خریدم.
چون سیستم عامل سیمبینش مثل خیلی از گوشیهای نوکیاست و همونطور هم که امتحان کردم دیدم برنامه های sis روش نصب نمیشن و certificate error میده، رفتم درخواست certificate تو تایپیکش دادم و خوشبختانه آماده هم شد.
ولی از اونجایی که برنامه های ساین شده بازم نصب نمیشدن مطمئن شدم هک لازم داره.
خواستم تا با HelloOX هکش کنم که موقع نصب اون هم ارور داد.
طبق راهنمایی دوستانم مستر ریست کردم که متاسفانه بعد از این کار زبان گوشی ترکی شده و هرچی میگردم قسمت Language (البته به ترکی) جایی پیدا نمیکنم که زبان گوشی رو دوباره برگردونم به انگلیسی. حالا باید چیکار کنم؟
ضمنا آیا هک HelloOX روی این گوشی جواب میده یا باید دنبال روش هک دیگه ای باشم تا بتونم انواع نرم افزارای ساین شده و نشده رو روی گوشیم نصب کنم!؟
بله دوست من روش هک روی این گوشی جواب میده و تمام برنامه هایی که نیاز به ساین دارن رو به راحتی نصب میکنه ..
.
فقط باید درست هک بشه ...
.
در مورد زبان گوشی هم اطلاعی ندارم برای من موقعی که مسترریست میکردم زبونش عربی میشد و حداقل میشد یه چیزی فهمید .. بهترین راه اینه که ببری پیش کسی زبان آذری بدونه ..!!
ممنون؛نقل قول:
دقیقا همین راه جواب داد!نقل قول:
بهترین راه اینه که ببری پیش کسی زبان آذری بدونه ..!!
نکته عجیب اینه که بعد از انگلیسی شدن زبان گوشی تو بخش زبانهای گوشی رفتم دیدم غیر از انگلیسی فقط زبانهای چک و اسلوونی و چند تا زبان دیگه اروپای شرقی وجود داشت و خبری از ترکی نبود!
سامسونگ همیشه گوشیهاش پشتیبانی خوبی از فارسی داشتن، ولی این یکی انگار این طور نیست.
برای ساپورت فارسی باید گوشی به چه فیرموری ارتقا پیدا کنه؟
راستی هک HelloOX 2.03 با موفقیت روی گوشیم جواب داد و برنامه هامو بدون ساین نصب کردم.
دیکشنری نصب شده تو خود گوشی بصورت پیش فرض هم خیلی خوبه.
در کل این گوشی از لحاظ قدرت پخش صدا موقع مکالمه و پخش آهنگ در مقایسه با گوشیهای جدیدتر سامسونگ که اکثرا تاچ هستند مثل i8910 در چه رتبه ای قرار میگیره؟
به نام حقنقل قول:
سلام
مبارک باشه.
به شما پیشنهاد میکنم صفحات میانی این تاپیک رو یک مقدار مطالعه کنید. صحبت بر سر ورژن ها زیاد بود. برای
فارسی نویسی اگه نرم افزار فارسی ساز بریزید دیگه به اون فریمور هم نیازی نیست. به نظر من صدای i8910
اندکی سه بعدی تر هست.
موفق باشید
سلام . بالاخره نگفتید که لرزش گیر این گوشی خوبه یا بده ؟
دوست من دوربین این گوشی بسیار حرفه ای و مجهز هست ....
.
من 3 ماهی این گوشی رو داشتم و عکسهای بسیار با کیفیت و شفافی میندازه اصلاً هم مشکل لرزش نداره ....
قیمت این گوشی با صفحه کلید فارسی الان چنده دقیقا؟(بدون گارانتی)
آموزش آپدیتش تو کدوم پسته؟
باتری این گوشی چرا اینقدر ضعیفه؟ از اول روز که شارژ کامل داره تا شب، حتی اگه جز مکالمه معمولی و پخش چند آهنگ کار دیگه ای باهاش انجام ندی، بازم در انتهای روز هیچی ازش نمی مونه؛ ممکنه باتریش غیر اصل باشه؟ یعنی باید باتری دیگه ای براش تهیه کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
این کارا رو انجام بده :نقل قول:
1- پاورسیوینگو خاموش کن بعد یه ریست کن
2- اتو برایتنسو خاموش کن و برایتنسو به طور دستی بزار هر جا دوس داری
3- برو تو position method اون 3 تا تیکو بردار
4-بعدش برو تو conection تو وایرلس لن بعد اولیشو بزار never دومیش never run
5 - اگه گارمین روش نصبه ریمووش کن
کسی نمیدونه؟:41:نقل قول:
سلام دوستان
شاید سوالم یکم مسخره باشه ولی آیا با اینترنت gprs هم می گوشی رو هک کرد؟یعنی مثلا اگه با gprs برم تو اینترنت ممکنه هک بشم؟
نه دوست من ... امکانش نیست ...
.
گوشی که مثل کامپیوتر IP نداره که بخوان هکش کنن ....
.
در ضمن برای هک کامپیوتر هم باید از برنامه های مختلفی استفاده کرد که این برنامه ها برای گوشی جواب نمیده ....
من یک 3 ماهی هست که این گوشی رو خریدم از همه چیش راضیم به جز سه چیز 1.بعد مدتی از مستر ریست کردن گوشی سرعت فرستادن smsخیلی میاد پایین چون تا حالا سه بار مستر ریست کردم تا یک هفته ای خوب بود ولی دوباره سرعتش میاد پایین 2.نرم افزار ها وبازیهای شتاب سنج نمیشه نصب کرد اگه نصب کنه اجرا نمیشه 3.نرم افزار گالری مالی نیست نرم افزار گالری نوکیا خیلی باهال تر بود .
اگه کسی هست بتونه مشکلاتمو حل کنه خیلی عالیه وگرنه گوشی بدیم بازم نوکیاست چون گوشیای قبلیم بجز اولیش که سر از گوشی در نمی آوردم d900 بود ولی بقیه به ترتیب 3230 ,n72 ,n70 ,
6233
n82
دوست من بازیهای شتاب سنج روی این گوشی عمل نمیکنن البته متاسفانه ..
.
منم موقعی که این گوشی رو داشتم این موضوعش خیلی دلمو زد ...
منم بلاخره این گوشیو خریدم
حالا حالاها خیلی کار دارم باهاش واسه نصب برنامه و جی پی اسو ...
کارکردشو خریدم 280
البته کارکرده 340 تومنی هم بود تو علائدین ولی خوب اینی که من گرفتم یه خورده خط و خش داره.
راستی اصلن نمیدونم چطوری شتاب سنجشو روشن کنم(اگه سالم باشه)!
میشه یکی بگه کجا برم چی رو on کنم؟
واسه factory setting کردنشم یه کد میخواد که نمیدونم چی بزنم. چی بزنم؟؟؟
تو sttings > general > personalisation> display > auto pivotنقل قول:
یا 4 تا صفر یا 8 تا صفر یا هم 12345
هست.
موفق باشید
سلام ، لطفا یه مقایسه ای بین 8510 و 8300s انجام بدین ؟ فقط زودتر
امکانات سایت سامسونگ نسبت به سایت نوکیا در چه حدی، مثلا در مورد ان 95 تو سایت نوکیا ، همه توضیحات ، وسایل جانبی و... رو نشون میده ،تو سامسونگ از این خبرا هست؟
8510 نسبت به اس8300 :نقل قول:
1- سیستم عامل
2- وایرلس
3- مموری داخلی
4- صدای اسپیکر بیشتر
5- جک 3.5 میلیمتری
اس8300 :
1- تاچ
2- فیلم برداری بهتر
3- قیمت ارزونتر و اینکه راحتتر گیر میاد
سلام دوستان.شاید این تاپیک تکراری باشه.ولی میشه بگین I8510روچه جوری میشه هک کرد؟
مثل نوکیاست ... فرقی نمیکنهنقل قول:
من چند روزه گوشیو خریدم(کارکرده). از همون روز اول هم تمام این تنظیمات رو انجام دادم.ولی شارژش به 18ساعت هم نمیرسه.(البته خیلی ازش استفاده می کنم.)نقل قول:
تمام کارهایی که باید روش کرد همینان؟ با مغازه داره طی کردم باطریش خوب نبود عوضش کنم. باطریم نوشته
made in korea/finished in china نوشته های قرمز هم داره.
7 تا خط شارژ داره.هکم کردم گوشیو. تا حالا آپدیت نشده. .ورژنش هم اینه: i8510DJHJ4
حل میشه مشکلش؟
18 ساعت با توجه به اینکه خیلی ازش استفاده میکنی به نظرم مشکلی ندارهنقل قول:
شب تا صب خط کم میکنه ؟
ای بابا 18 ساعت که خیلی کمه. منم عکس که نمیندازم. 18 ساعت هم 8 ساعتشو خوابم.نقل قول:
آره تا صبح یه خطش کم شدامروز.البته handytaskman الان ریختم برنامه ها رو همشو میبندم ببینم امشب چی میشه.
Garmin که کلن روش نصب نکردم هنوز. ولی خوب دوست دارم جی پی اسش رو هم فعال کنم.فقط گارمین خیلی باطری مصرف میکنه یا اون یکی برنامه های جی پی اس هم همینجورین؟
خود handytaskman رو هم ببند ببین چی میشهنقل قول:
البته من فک میکنم چون گوشیو دست دوم خریدی باتریش خیلی سالم نبوده
اسمارت کام میتونی استفاده کنی واسه gps که شارژش کم نشه
نقل قول:سلامنقل قول:
یه سوال در مورد چند پست قدیمی داشتم
اون دو روش بالا برای گوشیم به خوبی جواب داد حالا می خوام این کدها رو روی I900 بزنم و کد هم کار میکنه ولی اونجا که واسه پسورد 0000 وارد می کردیم برای I900 کار نمی کنه. کسی می دونه برای این گوشی به جای 0000 چی بزنیم که بشه از این کدها واسه این گوشی هم استفاده کرد؟
سلام بر همه
خوشحال میشم نظر شما رو بدونم:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371085
با سلام من می خوام این گوشی رو بخرم لطفا بگید از چه روشی میشه فهمید گوشی تعمیری هست یا نه 300000 هزار تومن مدل 16 گیگ میشه بگید ایا کدی هست که وارد گوشی بشه و بگه که گوشی تعمیر شده یا نه ایا این گوشی ارزش خریدن رو داره:5:
دوست متاسفانه هیچ راهی جز این نداره که موقع خرید حتماً با آدم ماهر تشریف ببرید برای خرید ..
.
در ضمن حتماً پیچ های اطراف گوشی رو چک کنید چون اگه کوچکترین ضربه ای مثل باز کردن با پیچ گوشتی بهش بخوره رنگش میره و کاملاً مشخص میشه ...
در ضمن مگه شما میخواین کارکرده بخرین ..؟
ممنون اخه من شنیده بودم اگه یه کدی وارد کنی مشخصات گوشیو و یه اطلاعات کلی می ده ولی یادم نیست کدش چنده :41: گوشی که می خوام بخرم دسته دو هست چطور:blink:
شنیدم این گوشی دیگه تولید نمیشه یا دیگه وارد ایران نمیشه ایا درسته؟
عجب ضد حالی
سلامنقل قول:
دقیق نمیدونم وارد میشه یا نه ولی آخرین باری که علائدین بودم کمیاب شده بودش. البته نه به اون صورت که نشه
پیداش کرد !
موفق باشید
نقل قول:
تا جایی که من میدونم تولید میشه
فقط تو ایران مایکروتل دیگه وارد نمیکنه
دلیلشم نمیدونم
سلام دوستان
تم ها رو چطور از رو گوشی پاک کنم؟
سلام به همگي .
من ميخوام INNOV رو آپديت كنم . كامل واسم توضيح ميدين . چي كار كنم .
ممنون از همگي :11:
برای gps 8510 نرم افزار خودش قوی هست؟
یا گارمین باید بریزیم؟
نقشه ایران و تهران داره؟؟؟
نقل قول:
يكي نيس جواب ما رو بده .... ؟ :13:
برای gps بهترین برنامه اسمارت کامه که نقشه ایران و اکثر شهر هارو دارهنقل قول:
8510 یه چیزی داره به اسم gps+ که مدت وصل شدن gps رو به کمتر از 10 ثانیه کاهش میده
ینی واسه gps گوشیه خیلی خوبیه
قیمتش چنده؟از لحاظ نرم افزاری شنیدم بعضی نرم افزارارو ساپورت نمیکنه درسته؟