من کتاب 40 ازمون فیزیک نوبل دیدم خیلی خوب بود کلا کتاب های 40 ازمون ریاضی فیزیک... خیلی خوبه بعد از عید حتما بخونیننقل قول:
من کتاب 40 ازمون فیزیک نوبل دیدم خیلی خوب بود کلا کتاب های 40 ازمون ریاضی فیزیک... خیلی خوبه بعد از عید حتما بخونیننقل قول:
کتاب های دکتر سبطی توی زبان و ادبیات فارسی مثل کتاب های مهندس بازرگانی می مونن توی درس شیمی.مفهومی و جامع.فکر کنم یه چند روزی طول بکشه که این کتاب زبان فارسی توی کتاب فروشی ها پیدا بشه به نظرم شنبه ی هفته ی بعد می شه این کتاب رو خرید.:5::8:نقل قول:
بچه ها کسی کتاب تست رمزینه رو خونده
به نظرم خیلی سخته نظرتون چیه ؟
خیلی ناامید شدم از هر 20 تا 5 تاشم به زور میتونم حل کنم
میشه اگه کسی یه کتاب متعادل تر سراغ داره بگه؟
بین قلمچی آبی و otn کدومو پیشنهاد میکنین؟:41::41::41:
سلام بچه ها من امروز رفتم مبتكران شيمي بخرم خيلي حجمش زياده در ضمن دوم و سومو پيشش هم جداست
شما ميرسين بخونينش؟راستي نظرتون درباره ي شيمي انتشارات انرژي اتمي چيه
ودر آخر ميخوام بدونم كتاب كلك معلم كه گفتين پيشش رو بگيرم يا پايه اش رو؟
دوستان ،این صحبتی که درمورد زبان فارسی هامون بسطی صحبت میکنید ،این نیست که من دارم ؟!!! من هم دو جلدشو ان هم چاپ 88 را دارم:20:در پست زیر یه ذره توضیح داده ام ...
نقل قول:
سلام به همه
بچه ها واسه ادبيات اگه كتاب زبان و ادبيات فارسي تاليف دكتر سبطي رو بگيرم خوبه ؟يا بايد واسه املا و قرابت معنايي و زبان فارسي سه كتاب مختلف بگيرم؟
درضمن هندسه تحليلي رمزينه تسته يا آموزش
وبگين كه واسه فيزيك پايه تست چي بگيرم خوبه؟
لطفا سريعتر راهنمايي كنين خيلي عجله دارم
براي شيمي هم كه اون بالا نوشتم توضيح بدين
نقل قول:نقل قول:من هم تست مبتکران دارم هم آبی قلم چی و هم آموزش رمزینه و هم مبتکران(شیمی 3 )نقل قول:
از وقتی که مبتکرانا رو گرفتم شیمی نخوندم ولی یه کمی توشو نگاه کردم عالی بود...حتما بگیر
انرژی اتمی ندارم که نظر بدم
علی آقا چه درسی رو گفتی؟؟؟ اگر فیزیک گفتی که من آبی قلم چی دارم و خوبه...
هندسه تحلیلیه رمزینه که همه منتظرشن آموزشه
فیزیک پایه من گاج سفید رو دارم ولی به نظرم یه کمی تستاش زیاده ( بقیه موافقن؟؟)
توصیه می کنم تناسب مفهومی دکتر سبطی رو بگیر حجمش زیاده ولی خوبه....
شیمی مهندس بازرگانی معروف ترین و مفهومی ترین کتاب شیمی کنکوره که شرط لازم برای تسلط بر درس شیمیه.من خودم هم اموزش و هم تستاش رو دارم و خیلی عالیند.بعد از شیمی مبتکران(مهندس بازرگانی) کتاب های شیمی انتشارات خیلی سبز-همگامان و تخته سیاه در مکان های بعدی قرار می گیرند.:31:اصلآ سراغ شیمی قلمچی نرو که وقتت رو هدر دادی.شیمی انرژی اتمی هم تعریفی نداره.نقل قول:
نه دوست عزیز این زبان فارسی فرق میکنه یک جلده و از انتشارات دریافتنقل قول:
در ضمن امسال چاپ اولشه میتونی تو لینک زیر عکس جلدشو ببینی تا مطمئن شی کتاب خودت نیست
کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=39
کسی میدونست مولف فیزیک 3 تجربی خیلی سبز احمد مصلایی(مولف فیزیک 1و2 پایه اندیشه سازان) ؟ به هر حال من که امروز فهمیدم به تجربی ها پیشنهاد میکنم بهتره موقع خرید فیزیک 3 یه نگاهی به فیزیک 3 خیلی سبز بندازن مطمئنا ضرر نمیکنید :11:
قسمتی از کتاب فیزیک 3 تجربی:
کد:http://kheiliii.com/pdf/fizik/fizik%203%20tajrobi.pdf
بازم دم دریافت گرم گفته بود اخر آبان سر موقع هم به قولش عمل کرد:40:نقل قول:
ببخشید انقدر دپرس بودم یادم رفت بگمنقل قول:
گسسته
مرسی
:41:
سلام دوستان خسته نباشين
لطفا براي واژگان و املا و آرايه هاي ادبيات هم كتاب معرفي كنيندرضمن يك كتاب جامع هم واسه اديات ميخوام چي بگيرم؟
ولطفا نظرتون رو درمورد فيزيك پيش مبتكران بگين
يه كتاب تست هم واسهتحليلي معرفي كنين ممنون ميشم
املا و لغت در آزمون سراسرینقل قول:
انتشارات دریافت
دکتر سبطی
کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=55
آقايamirdb لطفا شماره انتشارات دريافت را تو صفحه بذاريد مرسييييييييييييييييي
سلام
رمزینه دیف و زبان فارسی سبطی اومد؟
اگه نه کسی میدونه کی میاد؟
پاسخ داده شده:20:نقل قول:
نقل قول:
سلام!
من برای دور اول که همراه معلم پیش می رفتم این کتاب ها رو خوندم .... برای مرور بیش تر و تست های بیش تر چه کتاب هایی رو پیشنهاد می کنید؟ .. منظورم اینه که این کتابایی رو که خوندم رو دیگه نمی خوام بخونم
تمام فیزیک:مبتکران(اندیشه سازان)
تمام شیمی:مبتکران
دیفرانسیل:اندیشه فائق(برادران رضوی!)
هندسه تحلیلی:مبتکران
هندسه 1 : اندیشه سازان
هندسه 2 : انرژی اتمی
حسابان: اندیشه سازان .. (البته حسابان1 .. یعنی کاربرد مشتق رو نداشت!)
ریاضی2: مبتکران
ممنون
:10:
نظرتون درباره کتاب زیست شناسی گاج چیه که تست کنکور هست؟
برای شیمی کدوم کتاب خوبه؟
نظرتون درباره کتاب زیست شناسی گاج چیه که تست کنکور هست؟
این فرابت معنایی ساجدی رو گرفتم ولی نمیدونم جریانش چیه
پس این درس به درس نیست
شیمی تست و آموزش بدون 1% شک و تردید بهترین کتاب موجود شیمی مبتکران مولف: مهندس بهمن بازرگانینقل قول:
آموزش: شیمی 2 و 3 و پیش 1 و 2 (4کتاب)
تست هم مثل بالاست فقط اگر شیمیت وضعش خیلی بد نیست فقط تست بگیر چون درسنامه هاش واقعا عالیه فکر نکنم نیازی به آموزش داشته باشی
بچه ها من عربي جامع رمزينه و عربي به زبان ساده رو خريدم . تمركزم رو روي كدومش جمع كنم ؟ از عربي درس هم فقط صرف فعل در ماضي و مضارع رو بلدم :31:
عربي رمزينه حجمش كمتر هست ولي كتاب اياد فيلي حجمش خيلي زياده و مطالعش بيش از يك سال زمان ميخواد در كل " كتاب كلاس عربي جامع " رمزينه بهتره .نقل قول:
سلام . دوستان . جمیعا خسته نباشید . من تازه که نه یه چند ماهی هست که عضو شدم اما تو این تاپیک خیلی نظرات خوبی برای خرید و انتخاب کتاب هست .
میخواستم بدونم هندسه تحلیلی انتشارات رمزینه منتشر شده و الان تو بازار هست؟ به شهرهای دیگه اومده یا فقط تهرانه ؟
این کتابهای آقای سبطی چطور ؟
من در پست بعدی میخوام تمام کتابهایی که دارم میخونم و دارم و یه جمعبندی خوب از این پست هارو برای خرید کتاب بنویسم.
البته با اجازه پیشکسوتان و کارشناسان
من هم دانش آموز رشته ریاضی هستم و امسال کنکور دارم . ولی... پایه رو از آذر بطور فشرده شروع کردم !!!!
نظر شما چیه ؟ حتما میگید دیره نه ؟ به خصوص با این کتابهای آموزشی .........
با تشکر
میگم جلد 3 رمزینه اموزشه؟
ریاضیات رمزینه 5 جلده که 2 جلدش آموزشه و 3جلد تست
جلد 1 آموزش دیفرانسیل 1
جلد 2 آموزش دیفرانسیل 2 (فعلا چاپ نشده )
جلد 1 تست : تست مباحث دیفرانسیل 1 شامل: دستگاه اعداد،دنباله،سری،حد،پیوست گی و مجانب
جلد 2 تست: تست مباحث دیفرانسیل 2 شامل: مشتق ، کاربردهای مشتق و انتگرال(فعلا چاپ نشده)
جلد 3 تست: تست حسابان و ریاضیات پایه شمال مباحث : تابع ، معادله درجه دوم ، بخش پذیری ، انتقال نمودارها و تقارن ، مثلثات ، لگاریتم ، تصاعد
اگر کادرهای آموزشی بخونی و تستهاشو بزنی دیگه فکر نکنم نیازی به آموزش داشته باشی چون این مباحث زیاد پیچیده نیستننقل قول:
میگم جلد 3 رمزینه اموزشه؟
زمین شناسی تست چی خوبه؟
خیلی سبز یه کتاب داره تازه منتشر شده یه سرب به اینجا بزن یه قسمتش دانلود کن ببین خوبه یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://kheiliii.com
لینک دانلود:168صفحه با قیمت 4000 تومنکد:http://kheiliii.com/zamin/zamin.pdf
سلام دوستان من واسه زبان سفید گاج دارم میخوام بدونم این خیلی سبز چه فرقی میکنه با گاج کسی این دوتارو باهم داره من یه قسمت از زبان خیلی سبز از سایتش دانلود کردم ولی زیاد جالب نیست حالا اگر کسی این دوتارو باهم داره یه توضیحی بده ممنون
کتاب کلاس دیفرانسیل 2رمزینه 10 روز دیگه جلسه اولش تو سایت قرار میگیره و تا آخر ماه چاپ میشه
آقا امیر بهترین کتاب زبان انگلیسی همون کتاب زبان سبزه.ولی اگه گاج رو استفاده می کنی و باهاش راحتی دیگه نیاز به تغییر کتابت نیست.نقل قول:
نه امین جون مشکل تغییر کتاب نیست و قضیه کنار اومدن با گاج هم نیست فقط میخوام بدونم زبان خیلی سبز با گاج چه فرقی میکنه؟نقل قول:
آقا امیر بهترین کتاب زبان انگلیسی همون کتاب زبان سبزه.ولی اگه گاج رو استفاده می کنی و باهاش راحتی دیگه نیاز به تغییر کتابت نیست.
مثلا گاج تو تستهای واژگان(همینایی که جای خالی داره و باید یه واژه رو انتخاب کنیم) معنی هر چهار واژه رو نوشته ولی خیلی سبز فقط معنی واژه درست نوشته! فقط محض کنجکاوی میخوام بدونم زبان خیلی سبز برای چی بهترین انتخاب شده؟
این سایت رمزینه واسه شما باز میشه؟
شاید من اشتباه میزنم
یکی ادرسشو بده
www.ramzine.orgنقل قول:
این سایت رمزینه واسه شما باز میشه؟
شاید من اشتباه میزنم
یکی ادرسشو بده
با سلام خدمت همه دوستای گل گل گل گل گل . . . . .!
میگم نظرتون درباره کتاب عربی انتشارات تخته سیاه چیه ؟
الف)خوبه !
ب)بده
ج)گزینه الف و ب
د) هیچکدام
rambo جان من پارسال زبان گاج سفید رو گرفتم باید بگم فقط بدرد سبزی فروشی می خوره:31:اصلآ درسنامه ی مفهومی ندارد تست های تالیفیش هم تعریفی نداره.من الان از کتاب زبان مبتکران (دکتر شهاب اناری . دکتر بهداد بهادریان) استفاده می کنم که باید بگم دکتر اناری معروف ترین دبیر زبان کنکوره.اموزش این کتاب بسیار سطح بالا و مفهومیه و اگر این کتاب رو که 3 جلده (یک جلد سوم و دو جلد پیش) بخونی تازه متوجه می شی که خواندن گاج فقط وقت تلف کردنه.تست های بسیار خوبی هم داره که سطح بعضی از تست هاش از کنکور هم بالاتره.(اموزش ریدینگ هم داره که معرکس)نقل قول:
در مورد کتاب سبز هم باید بگم خیلی عالیه اما من ازش خوشم نیومد.:20:
دست درد نکنه مصطفی جون :11: شهاب اناری فکر کنم با انتشارات اندیشه سازان بود درسته ؟ میشه یکم توضیح بدی کتاباش آموزشیه یا تسته ؟ میشه گیرشون آورد یا نه؟ قیمتش چنده؟نقل قول:
این کتاب بسیار سطح بالا و مفهومیه و اگر این کتاب رو که 3 جلده (یک جلد سوم و دو جلد پیش) بخونی تازه متوجه می شی که خواندن گاج فقط وقت تلف کردنه
ویرایش:
فکر کنم ایناست درسته:
زبان 3:
پیش1 و 2کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643957969/ref=sr_1_1000_7/629-4195657-8265594
کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643958794/ref=sr_1_1000_5/629-4195657-8265594
همیناست دیگه درسته؟ بعد تو همینا ردینگ درس داده یا ردینگ هم کتاب جدایی داره؟کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643955184/ref=sr_1_1000_8/629-4195657-8265594
اره همیناس.کتاب زبان 3 فقط تسته اما جواب های تشریحیش خیلی کامله و تمام مباحث رو توضیح می ده.اما کتاب پیش 1و2 علاوه بر تست هم درس نامه ی کامل و ترکیبی با سال سوم داره و هم اموزش ریدینگ داره.تازه اخر کتاب پیش 2 تمام ریدینگ های کنکور های چند سال اخیر رو جمع اوری کرده.نقل قول:
تو انقلاب تعویض کتاب هست دیگه درسته؟ من تا این حد میدونم کتابای دسته دوم تو انقلاب پیدا میشه ولی نمیدونم کتاب میخرن یا نه تو کرج یه جایی هست که فقط تعویض میکنه حالا تو انقلاب هم فقط تعویضه یا خرید هم دارن ؟اگر کسی آدرس کتابفروشی خوبی داره که تو کار دست دوم باشه آدرسشو لطف کنه من پارسال کلی کتاب گرفتم امسال متوجه شدم بعضی هاشون بدرد نمیخوره حالا میخوام با کتاب زبان مبتکران تعویض کنم دیگه ته جیبمون چیزی نمونده واسه خرید نقدی:31: