-
ممنون علی آقا..
حرف ماشین قرازه شد، یاد جنوب شهر های آمریکا افتادم... اگه یادتون باشه تو فیلم های آمریکایی محله ی سیاه پوست ها در جنوب شهر های آمریکا رو نشون میداد که تو هر کوچه ای یه دونه ایمپالا 65 - 64 یا .... اوراقی و پوسیده افاده ته کوچه... عجب منظره ی هوسناکیه...
واقعا به نظر من اینا باعث زیبایی کوچه ها هستن، نه باعث زشت شدنشون :31:
-
سلام
سعيد جان خوبي پاسال دوست امسال آشنا
راستي آقا علي در مورد اون ترنس ام 74 من پولم جور بود اما چك داشتيم و پول رو بابت چك داديم حالا هم خبري از پول نيست!!!!!!
يكي از دوستان راهنمايي جالبي كرد گفت برا اينكه ماشين رو نفروشه برو يه قرار داد ببند كه اين ماشين مال منه و يه پيش پرداخت بده كه نپره
چطوره؟؟؟؟؟ خوبه؟؟؟؟
-
در مورد پونتیاک نمیدونم چی باید بگم..چون این مسئله دقیقا بر میگرده به شخصیت فرد فروشنده که چقدر بشه روش حساب کرد؟چقدر آدم حسابی و فهمیده باشه؟چقدر سر حرف خودش بمانه؟شما پول جلو دادی و اونم گرفت ولی بعدا قیمت بیشتری داد چی؟یا اصلا زد زیرش!شکایت و دادگاه و دعوا و کلانتری و..اینها همش اعصاب خرد کردنه و جز ناراحتی هیچ نداره..
اگر به یکباره بخری و قال قضیه را بکنی بهتره..روزه شک دار نگیر..!!
توی این جریان کامارو 74 دیدی که چقدر دبه در اورد چقدر داستان ساخته شد..
اگر خواستی چنین کاری بکنی( نوشتن قرار داد) بهترین کار اینکه حتما ثبت محضری انجام بشه و البته در قبالش چک هم از طرف بگیری که چیزی دستت باشه اگر زد زیرش شما هم یه اهرم فشار داشته باشی.
روزگار بدی شده و اطمینان از بین رفته.از این ماجراها زیاد داشتم...
ماشینهای آمریکایی ذاتا زیبا هستند..واقعا اونها را یه ذهن پیشرو و آرمانگرا طراحی کرده...و معلومه که حتی جنازه اونها هم آدم را به طرف خودش جلب میکنه..
من و شما و بقیه توی اون دوج چالنجر زرد و کثیف و کهنه چیزی میبینیم که نویسنده مقاله همشهری نمیبینه..
خیلی جالبه بدونین که توی آمریکا هم سیاه پوستان بیشتر دنبال این جور ماشینها بودند( بخاطر خلاف کاری و قدرت و شتاب خوبی که داشتند و البته قیمت پایین) اما کم کم بقیه هم فهمیدند که جریان چیه و علاقه مند شدند...
یکی از مشتریان قدیمی ما که سالهاست ساکن آمریکا بوده میگفت آنجا این رده از خودروها را بیشتر دست سیاه پوستان میبینند و چه کارهایی که با اون نمیکنند!!البته نه فقط خلاف کاری بلکه همین تیونینگ و کارهای از این قبیل..اکثرا عشق اونها low rider و رنگهای بسیار عجیب و فانتزیه..درست مثل pimp my ride
-
-
نقل قول:
در مورد پونتیاک نمیدونم چی باید بگم..چون این مسئله دقیقا بر میگرده به شخصیت فرد فروشنده که چقدر بشه روش حساب کرد؟چقدر آدم حسابی و فهمیده باشه؟چقدر سر حرف خودش بمانه؟شما پول جلو دادی و اونم گرفت ولی بعدا قیمت بیشتری داد چی؟یا اصلا زد زیرش!شکایت و دادگاه و دعوا و کلانتری و..اینها همش اعصاب خرد کردنه و جز ناراحتی هیچ نداره..
اگر به یکباره بخری و قال قضیه را بکنی بهتره..روزه شک دار نگیر..!!
توی این جریان کامارو 74 دیدی که چقدر دبه در اورد چقدر داستان ساخته شد..
اگر خواستی چنین کاری بکنی( نوشتن قرار داد) بهترین کار اینکه حتما ثبت محضری انجام بشه و البته در قبالش چک هم از طرف بگیری که چیزی دستت باشه اگر زد زیرش شما هم یه اهرم فشار داشته باشی.
روزگار بدی شده و اطمینان از بین رفته.از این ماجراها زیاد داشتم...
ماشینهای آمریکایی ذاتا زیبا هستند..واقعا اونها را یه ذهن پیشرو و آرمانگرا طراحی کرده...و معلومه که حتی جنازه اونها هم آدم را به طرف خودش جلب میکنه..
من و شما و بقیه توی اون دوج چالنجر زرد و کثیف و کهنه چیزی میبینیم که نویسنده مقاله همشهری نمیبینه..
خیلی جالبه بدونین که توی آمریکا هم سیاه پوستان بیشتر دنبال این جور ماشینها بودند( بخاطر خلاف کاری و قدرت و شتاب خوبی که داشتند و البته قیمت پایین) اما کم کم بقیه هم فهمیدند که جریان چیه و علاقه مند شدند...
یکی از مشتریان قدیمی ما که سالهاست ساکن آمریکا بوده میگفت آنجا این رده از خودروها را بیشتر دست سیاه پوستان میبینند و چه کارهایی که با اون نمیکنند!!البته نه فقط خلاف کاری بلکه همین تیونینگ و کارهای از این قبیل..اکثرا عشق اونها low rider و رنگهای بسیار عجیب و فانتزیه..درست مثل pimp my ride
Low Rider یعنی چی ؟
یعنی آهسته روندن ؟
-
سلام رضا جان.. خیلی مخلصیم.. گرفتار کار و بار زندگی هستم دیگه.. راستی پیکان گرفتم.. البته هنوز دلم پیش ماشین آمریکاییه 100 درصد.
------------------------------
rm-karan آریا شاهین تمیزیه.. مال خودتونه؟ تو محله ی ما یه ماشین بازی هست که پارکینگ داره و یه آریا ی طلایی و البته لو رایدر :31: داره
واقعا ماشین های بی نظیری هستن.. نمی دونم یهو چی شد که همه رو جمع کردن... قدیما زودتر ماشین ها رو اسقاط می کردن ×××
نقل قول:
Low Rider یعنی چی ؟
یعنی آهسته روندن ؟
low Rider یه سبکه که به ماشین های آمریکایی ارتفاع پایین گفته میشه که مجهز به سیستم تنظیم ارتفاع هستند و تا جایی که ممکنه ارتفاع ماشین رو میارن پایین.. ارتفاع ماشین هم توسط راننده کنترل میشه.. معروف ترین لورایدر ایمپالا 64 هستش :27:
==========
حرف علی آقا رو کاملا تایید می کنم.. سیاه پوست های آمریکا انقدر تو ماشین بازی با ماشین های دهه 70 حرفه ای هستن که حتی واسه نوع تیونینگ کردن ماشین هاشون اسم هم گذاشتن.. مثلا همین برنامه pimp my ridde یه بار فکر کنم یه مونت کارلو رو داشتن دست کاری می کردن که تصمیم گرفتن واسه رینگ و لاستیک ها و ارتفاع ماشین از سبک نمیدونم چی چی استفاده کنن...
به خاطر همین از رینگ 26 و لوازم جلوبندی وانت شورلت s10 استفاده کردن تا ارتفاع ماشین رو بالا بیاره..
مثل این :
-
بله این ارایا و vw برای من و یکی دیگه هست و به زودی از یه ایمپالا 66 و یه شورلت 55 براتون عکساشو میزارم که اوناهم برا خودمونه.
-
آریا هم ماشین جذابیه..یکی سراغ دارم اهواز که میخواد تحویل بده و واقعا داغون شده و ارزش بازسازی نداره..اما یه چیز این ماشین خیلی منو به خودش جلب میکنه..شیشه های اون ساخت شرکت rayban آمریکا است!!!!!!
رنگ سبز خیلی ملایمی داره و فتو کرومیک.میدونم خیلی از صاحبان آریا اگر بدونن دنبالش میان تا بخرن و برای یدکی از اون استفاده کنند..شاید خودمم برای یه چیزهایی از اون سراغش برم..مثل موتور برف پاکن..
-
شارژر
-
شارژر؟؟؟؟؟ منظورت شارژر كردن ما هست دا منظورت چارجر هست؟
اينكه كامارو اس اس 67 يا 68 هستش
-
دوستان بعد از یه غیبت طولانی سلام من رو بپذیرید:11:
اما یه سوال مهم : کسی ماسل نخرید ؟!:46:
-
نقل قول:
دوستان بعد از یه غیبت طولانی سلام من رو بپذیرید:11:
اما یه سوال مهم : کسی ماسل نخرید ؟!:46:
سلام
مسعود (درسته؟؟) امان از بي پولي, ديگه وقته من يكي بگيرم :27::27::27:
-
نقل قول:
سلام
مسعود (درسته؟؟) امان از بي پولي, ديگه وقته من يكي بگيرم :27::27::27:
اره عزیزم، خوبی آفا رضا؟ خوش به حالت
منم کم کم یه وام 15 تومنی ام جور میشه، اگه خدا بخواد یه کابریس مدل بالا میگیرم
اما این یکی رو دیگه محال بفروشم که بلای کاماروم رو سرش بیارن:37:
-
بلای کامارو؟منظور اینه که اوراقش کردند؟
برای یه کاپریس تمیز مدل 90 حدود 10 تا 12 خوبه بیشتر باشه گرونه..البته تا اینجا که من دیدم..
-
نقل قول:
برای یه کاپریس تمیز مدل 90 حدود 10 تا 12 خوبه بیشتر باشه گرونه..البته تا اینجا که من دیدم..
سلام
نه مسعود جون يه كامارو خيلي تميز دات كه فروختش و اون بنده خدا هم يكي از تير برقهاي شهر رو باهاش فتح كرده!!!!!
اگه حودش عكساش رو نذاشت من پيداشون ميكنم و ميذارمشون
تشكر....
-
درسته..یادم آمد..آره کاماروی خیلی تمیزی بود که یه نفر نابودش کرد..بنظرم آبی بود..
واقعا این ماشینها دست هر کسی نباید باشه..یا سقفش را میبرند یا موتور پیکان روش میگذارن یا میزنن به تیر چراغ و یا تحویل اوراقی میدهند..
من شاید از حدود دو تا سه ماه دیگه جدی تر دنبال ماسل باشم..احتمالا کامارو و اگر شد هم پونتیاک.
ماستنگ را خیلی تلاش کردم اما انگار جور نیست و همیشه یه جای کارش میلنگه و بیشتر با صاحباشون مشکل دارم تا خود ماشین..راه نمیان..انگار هم وزنش طلا میخواهند!
اینها یه چیزی شنیدند فکر میکنند دیگه تموم..هرچی بخواهن میتونن قیمت بزنن و همیشه هم خریدار هست.
-
سلام
آقا علي قهوه اي بودش
به نظر من كامارو جذابيت داره اما نه به اندازه پونتياك و فورد هم كه خيلي گرون و بد لوازمه به نظر من چيزي بين كامارو و فورد(كلاس-لوازم)همون پونتياك گزينه خوبيه نظرتون چيه؟؟؟؟؟
-
-
درسته..اما ما در ایران و این شرایط و قوانین حق انتخاب خیلی کمی داریم..پونتیاک خوبه اما اون هم دست کمی از گرانی ماستنگ را نداره..ولی شاید یه جوری یه گوشه ای یه چیزی پیدا شد که خیلی خاص و منحصر به فرد بود و تونستم بگیرمش..این مدت متوجه شدم هنوز خیلی از این ماسلها این طرف و آنطرف مملکت هستند که صاحبش قدرشو نمیدون و ممکنه راحت بفروشه..اون مقاله همشهر ییه جوری برای این منظور کمک خوبی بود تا کسایی که قصد فروش دارند زیاد گرون نفروشند..
این کلیپ جالبیه...از تی تی پیدا کردم..البته بنظر میرسه کوروت توان خوبی برای شتاب داره اما دنده ها را خیلی زود عوض میکنه و شتاب زیادی به ماشین نمیده..از این گذشته توی اتوبان هستند و شاید نگران پلیس و یا تصادف با ماشینهای دیگه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]
-
سلام
آقا علي ايدي تون و تي تي چيه؟؟؟؟؟
من از چندين نفر پرسيدم كه گفتم خيلي از لوازم پونتياك با كامارو يكيه جريان چي؟؟؟؟
-
من توی تیتی عضو نشدم..فعلا همینجا را خیلی بیشتر از اونجا ترجیح میدم.
پونتیاک زیر مجموعه کمپانی جنرال موتورز است و کامارو و پونتیاک بخصوص در دهه 70 از پلاتفورم و اساس یکسان برخوردار بودند..اما تفاوتهایی در آنها از نظر فنی هم هست..فکر کنم یکی از آنها انواع موتورها و سایز و حجم انها باشه.البته برای قطعات ظاهری که نمیشه این کار را کرد و مثلا دماغه کامارو 76 را به پونتیاک 79 خوراند!مگر اینکه واقعا دنبال خرابکاری باشیم!
-
نقل قول:
شارژر؟؟؟؟؟ منظورت شارژر كردن ما هست دا منظورت چارجر هست؟
اينكه كامارو اس اس 67 يا 68 هستش
دستت درد نکنه یعنی ما فرق چارجر با کامارو رو نمیفهمیم دیگه.
باشه:41:
-
سلام
نه به خدا آخه اون قلبها رو زدي گيج شدم
ببخشيد...
-
یه سورپرایز واسه عاشقای کادیلاک
-
اقا از قیمت این خبر نداری؟
-
نقل قول:
سلام جناب ال تی، چه زود مارو فراموش کردید؟!
از من به شما آمریکایی رو دور بندازید اما نفروشید!
قبل از فروش:
بعد از فروش:
-
-
-
سلام
دوتا پست عين هم پشت سر هم؟؟؟؟:18::18::18:
نقل قول با عكس؟؟؟؟:18:
خواهش ميكنم همكاران نيستن رعايت كنيد!!!!!!
-
نقل قول:
اقا از قیمت این خبر نداری؟
نمیدونم ولی
خدایی 50 هم بگه حق داره
-
اون کامارو را یادمه سال پیش عکسشو اینجا گذاشتید..واقعا حیف..سرنوشت اون به کجا رسید؟اوراق شد؟بازسازی شد؟
الان کجاست؟
-
نقل قول:
اون کامارو را یادمه سال پیش عکسشو اینجا گذاشتید..واقعا حیف..سرنوشت اون به کجا رسید؟اوراق شد؟بازسازی شد؟
الان کجاست؟
باورت میشه نمیدونم اخرین بار که سر جاش نبودش!
-
احتمالا فروخته شده و جایی دیگه و توسط کس دیگه ای در حال بازسازیه..کسی که به راحتی یه همچین چیزی را به دیوار میکوبه به خودش زحمت تعمیر و دردسر نمیده و میفروشه میره سراغ یه ماشین دیگه..
-
سلام
دوستان يه فايربرد 75 گير اومده 8 اتومات فقط نياز به صافكاري (كم ) و نقاشي داره گويا بدنه خيلي سالمي داره و پلاك ملي هم داره قيمت هم گفته 7 ولي دوستمون كه گيرش آورده گفت من با 5 تومن هم ميگيرمش برات
چطوره؟؟؟؟
منتظر عكس ها و وين هستم به دستم رسيد براتون ميذارمشون...
تشكر......
-
احتمالا یه چیزی حدود این باشه..
این یکی معلوم نیست راست میگه یا دروغ؟واقعا به این تمیزی 7 تومان؟جنازه این ماشین را به این قیمت پیدا نمیشه!!
بله دروغ میگه!از شماره ایرانسل 12 رقمی معلومه!
من چند بار به متصدیان این سایت ایران ماشین گفتم که بیشتر روی آگهی ها دقت کنند و نگذارند هرکسی هر مهملی که خواست بنویسه..از فروش خانه و اسب و تلفن همراه تا آژانس مسافرتی و املاک همه اینجا آگهی دادند!!اما این یکی که بیان و اتومبیلهای افسانه ای را با قیمتهای مسخره و تلفنهای سرکاری بنویسند واقعا هیچ توجیهی نداره..
سایت بی در و پیکر همینه...
این یکی چقدر شبیه اونی بود که با دیوار تصادف کرد...شاید خودشه..
-
salam be hame man ye caprice 88 daram ba motore 305 va girboxe 700 shetabesh bad nist am khoob sebghat nemigire albate mashin dar hade sefer.
-
سلام بر شما دوست عزیز جناب babak4747
من متوجه نشدم که منظور شما دقیقا چیه؟
یک مشکل فنی در مورد شتاب یا اینکه تنها معرفی ماشین؟اگر اطلاعات بیشتری از ماشین خودتون بنویسید خیلی بهتره و البته عکس هم بگذارید.
و البته بازهم جسارتا اگر به فارسی بنویسید متشکر میشویم.
فکر کنم قبلا این ریویرا در یه جای دیگه تبلیغ کرده بود اما چون جذابیت مدلهای 71 و 72 و 73 را نداشت کسی دنبالش نرفت...بنظر شما کروک بودنش فابریکه؟من تابحال ریویرا کروکی توی هیچ سایت و عکسی ندیدم..احتمالا کار خودشه..
-
سوال
سلام
اسم این دوتا چیه؟؟؟؟
اگه اینم معرفی کنید ممنون میشم (به احتمال زیاد شوله)
قدرت موتور؟ ارزشش چقدره؟؟
از اساتید میخام که چند تا سایت عین ایران ماشین معرفی کنند. مرسی
-
نقل قول:
اینجا کسی طرفدار مدل های ماشین (همون اسباب بازی، ولی خیلی طبیعی تر) هست؟؟
من بد جوری این ماشین چشمم رو گرفته.. باید یه روز برم دنبالش.. فکر نکنم از اینا تو تهران پیدا بشه.. احتمالا باید با کیفیت پایین تری پیداش کنم...
نظر شما راجع به این ماشین ها مدل چیه؟
مقیاس 1:18 (طول ماشین حدود 25 سانت)
[/HTML]
سلام به همگى،به خصوص على خان،رضاصادقى و مردخسته.آره من تا حالا چندتا مدل ساختم .تو ايران هم من ۲ تا آشنا دارم که از اين مدلا وارد ميکنن.يکيش پلاستيکى و اونيکى مستقيما فلزى وارد ميکنه.الحق که فلزى حرف نداره.من ۳تاپلاستيکى ساختم و يه فلزى.پلاستيکا محدوده قيمتشون از ۲۲ هزار تا ۶۳ هزارتومنه ولى فلزيا قيمتاى به مراتب بالاترى دارن،از ۱۸۰ تومن تا ۳مليون هم به فروش ميرسن.البته قيمتهاى مليونى مختص کاراى دستسازه .
كمپانيه تاميا ارزون قيمت ترين مدل ها رو وارد بازار کرده و بهترين مارکها هم ساخت ايالات متحده ست.اگه مدل مورد نظرت تو ايران بود که عاليه ولى اگه نباشه بايد وارد کنيم که چيزى حدود ۱۵۰ درصد قيمت واقعى برات تموم ميشه که مدل رو درب منزلتون تحويل ميگيرى.اگه امرى بود در خدمتم
-
نقل قول:
سلام
اسم این دوتا چیه؟؟؟؟
از اساتید میخام که چند تا سایت عین ایران ماشین معرفی کنند. مرسی
سلام
برادر اين دوتا اوليه cadillac fleetwood 1968هستن خيلي گنده هستن من از نزديك ديدم ....
اينم يه نمونه خارجي....
اينم اون سايتي كه گفته مثل ايران ماشين اما خيلي حرفه اي تر.....