نقل قول:
این لینکش
همه چیزو اینجا نوشتهکد:http://www.medadrangi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=4&lang=fa
میگند خوبه منم حدس میزنم خوب باشه چوون مشترکینش زیاد نیستند پس سرعت باید فوق العاده باشه
Printable View
نقل قول:
این لینکش
همه چیزو اینجا نوشتهکد:http://www.medadrangi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=4&lang=fa
میگند خوبه منم حدس میزنم خوب باشه چوون مشترکینش زیاد نیستند پس سرعت باید فوق العاده باشه
خوب من زنگ زدم به اون شماره موبایله اون شماره ثابته که بر نداشت
موبایله یه آقایی برداشت گفتم سپاهانشهر دارید گفت بلههههههههه گفتم چه جوریه چنده ؟گفت 128 داریم 5 گیگ 24 تومن
گفتم خوب 128تون چنده یه خنده ای کرد گفت خوب 128 دیگه گفتم خوب دانلود منظورمه گفت آهان اون اندازه ای که باید باشه هست
گفت خوب چند گفت همونی که باید باشه دیدم نمیگه منم به موبایل زدم حالا خرجم میره بالا گفتم 30 هست؟ گفت 30؟ گفتم آره گفت نههههه البته میرسه به 30 وقتی خلوت باشه اما 30 نیست نزدیکای 30 بعضی وقتا میرسه اما اگه شلوغ باشه نه
گفتم خیلیییییییییی ممنون واقعا فیض بردیم از این اطلاعات و پشتیبانی بسیار خوب و عالی (این تیکه آخرو نگفتما تو دلم گفتم)
خلاصه اینکه نتیجه گیری کردم که خوب نیستو مزخرفه
این همه سرویس دهنده معروف حالا چرا رنگین کمان ؟
پارس آنلاین بگیر در درجه اول بعد پیشگامان اگه هم شب اصلا براتون مهم نیست شاتل
پارس همه چیزش عالیه پیشگامان همش خوبه شاتلم روزش عالیه شبش افتضاح
ویرایش :گفتم پارس آنلاین به 150-200 هم میرسه -گفت خوب میدونی چرا ؟گفتم چون میخواند حجم زودتر تموم شه گفت احسنت (تو دلم گفتم چه قدر تو بشر دلسوزی زیاد نکردی حجم مشترکینت تموم نشه )آدم واقعا این آدمای دلسوزو میبینه دلش کباب میشه که چه قدر مردمان خوبی داریم
سلام دوستان پیشگامانی.
من 3 ماهه 128 دارم .ماه اول سرعتم تا 50 میکشید.ولی بعد شد 30 .دوره3 ماهه من پنجشنبه تمام میشه.قصد دارم سرویس بالاتر بگیرم.
به نظ شما 512 بگیرم سرعت دان اون را الان رو چند میبندند؟
کلا شما پیشنهاد میدید کدام سرعت را بگیرم؟
و فرایند انجام این کار را باید به صورت حضوری انجام بدم یا انلاین و یا با پیک و یا با گرفتن شماره حساب و پرداخت و ارسال تصویر فیش؟
و این انتقال سرعت چند روز طول میکشه و کی اقدام کنم بهتره؟
و برای گرفتن چه سرعت های نامه نیاز داره و حداقل نامه که میشه بشون داد چیه؟
کلا پیشگامان در فرایند تمدید اگه یکی سرعت های که نیاز به مجوز داره بخواد گیر میده یا نه؟و ایا در تمدید غیر حضوری میشه از شر دادن این مجوز خلاص شد ؟
ببخشید سوال های من زیاد شد .از همه دوستان که تجربه این کار را دارند در پیشگامان تقاضا میکنم تجربیاتشون را در اختیار من قرار بدن.
ممنون
نقل قول:
منم الان 128 دارم سرعتم 24 تا 30 هست
256 رو میدونم 50 تا 55 هست
اگه پولشو داری که 512 بگیر
برا 512 نیازه اما میگند زیاد گیر نمیده مخصوصا اینکه آنلاین سفارش بدی
به نظر من آنلاین بده چون غیر آنلاین هفته پیش تمدید کردم واقعا اذیت کردند آنلاین از شر نامه هم خلاص میشی اگه هم دانشجویی که یه گواهی تحصیلی حلش میکنه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نمیدونی سرعت 512 رو چنده؟
و کارای که باید برای تمدید انلاین کنم چیه.مثلا تو لینک خاصی باید برم.وکی تمدید کنم .روز اخر یا چند روز زودتر؟
سرعت 512 متوسطش 90 هست...نقل قول:
کلا آنلاین را ولش کن آخرش باید زنگ بزنی...
برو همون بانک بریز به حساب شماره فیش را براشون بخون...
تمدید هم که هر موقع قراردادتون از لحاظ زمانی تموم شد
اقا چرا شما همتون از انلاین ناراضی هستید؟ من همون موقع پول رو واریز میکنم میرم تو پنل بهم اضافه شده یه بار کانکت میکنم ارور میده دفعه دوم کانکت میزنم حل میشه تاحالا بشتر ده بار اینطوری شارژ کردم زنگم نزدم؟
فرزان جان شارژ آنلاینش مشکل داره.من پنج شنبه شب با آنلاین شارژ کردم نشد.زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل داره.100 مگ مجانی داد گفت شنبه زنگ بزن پشتیبانی.امروز زنگ زدم گفت تا 72 ساعت بعد پولتون بر میگرده به حساب.سیستم مشکل داره.مجبور شدم مثل قدیم حضوری برم دفتر نمایندگی تو طالقانی!
خلاصه هنوز مشکل داره.تا وقتی تو خود سایت نزده درسته آنلاین شارژ نکنید.
تازه 7 روز به پایان سرویسم مونده بود اونم پرید.3 ماه از امروز حساب شد.
دوستان (منطقه مدرس) پیشگامان چطوره؟
خوب فکر کنم دلیلش این باشه که شما از نمایندگی اصلی نگرفتید من هم قبلا کلی مشکل داشتم یه روز رفتم دو ساعت نشستم تا اخر قرار داد رو با خودشون بستم
فکر کنم دوباره پیشگامان مجانی شده سرعتم کم شده دوباره ریز کاربری هم باز نمیشه
من دیگه ریسک نمیکنم!
تو 10 روز اخیر 5 روز اینترنت داشتم.همش به هر دلیلی قطع میشد.دیروز هم که به مدت 10 ساعت چراغ dsl خاموش بود!
شما دانلود کنید حالش رو ببرید!
مشکل از مخابرات هست
نه خیلی پیشگامان کم مشکل داره حالا هم نوبت مخابراته:21:
اره چراغ Adsl من هم روشن نمیشد :41:
سلام دوستان.
من فردا دارم میرم سرعتم را 512 کنم.
دوستانی که 512 دارند لطف کنند بگویند سرعتشون در روز و شب چنده و ایا راضی هستند؟
ممنون
چه شرکتی؟
برای من پیشگامان 512:
طول روز حدود 100 یا 90
شب بین 1 تا 7 که حجم کم نمیشه بین 20 تا 60
سلام
با پیش شماره 580 کدام شرکت adsl این منطقه را ساپورت میکنه
خط فیبر نوریه
هر شرکتی را که دیدم ساپورت نمیکنه!؟؟!!؟!؟!؟
بچه های پیشگامانی جدیدا برای شما فیتیله دانلود را پایین نکشیدند...(شب)
من با 256 شبی بیشتر 600 تا نمیگیرم...
سرعتم که کلا تو شب عجیب حوالی 1 تا 2 شب همون 60 بود 3 الی 4 سرعت 5 بود و نزدیک 6 صبح دوباره همون 60
برای شما چطوره؟
کلا شبی چقدر میگیرین؟
ثابت یا نوسان؟
ممنون
نقل قول:
من با 128 بین 400 تا 550
البته 200 مگم داشتم 650 مگم داشتم خیلی کم
سرعت منو هم تو شب کردند 800 مگ بیشتر نمیتونم تو شب بگیرم اونم باید لینکش عالی باشه و یک لینکی هم باشه قبلا تا 2 گیگ هم میگرفتم
منم حداکثر 1.9 میگیرم.سرعت پایین اومده!
امیدوارم درست بشه.خیلی ضد حاله.تازه 3 ماه شارژ کردم.
برای من خیلی نوسان داره!
1 تا 2 حدود 50، 2 تا 5 حدود 20 یا 30، از 5 تا 7 دوباره 50 و 60.
دیشب تا صبح یه فیلم 500 مگی با 200 مگ گرفتم.
دیشب برای من خیلی خوب بود!
2.3 دانلودیدم!
خوب امروزم که sms داد از 11 امشب تا 4 صبح قطعه اینترنت رفتم توی سایتش هم زده از 11:30 تا 2:30
مهم اینه که قطع هست گفتم بدونید کاراتونو همین حالا بکنید
سلام به همگی . دو ماهی هستش که سرویس adsl 128 اکو شاتل رو گرفتم روزا اگر بخوام بدانلودم سرعت بین 60 تا 70 به طور متوسط و گاهی تا 90 و 100 هم می ره شبها هم که بین 45 تا 55 متغیر هستش می خوام بدونم این سرویس با این سرعت خوبه یا نه ؟ آخه می خوام شارژ کنم اگر گزینه ی بهتری دارید ممنون می شم راهنماییم کنید منظور شرکت به غیر از شاتل منطقه مخابراتی ما هم شهید ردانی پور هست :11:
شاتلو شبانه 45-55 ؟؟؟خیلی عالیه --از من میشنوی همچین سرویسییو از دست نده که مثلش تو هیچ شبکه ای پیدا نمیکنی اونم 128نقل قول:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
دوستان پیشگامانی که 2 گیگ در هر شب دانلود دارند سرویسشون 512 هست یا 1 مگ؟؟
کسی تاحالا 1 مگ داشته ؟با یه مگ میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد ؟
سرعت شبانه 512ی ها چطوره ؟ هنوزم 2 گیگ شبی میزنند ؟ من الان 600 مگ هر شبم میخوام تغییر سرویس بدم
سلام دوستان
امروز من به حسابشون پول ریختم، بعد زنگ زدم و فقط پرسید شماره ت و فامیلت چیه، بعدم گفت چقدر ریختی به حساب و چند گیگ میخواستی! فقط موندم چطوری چک کرد که ریختم یا نه؟
سلام
من تازه ميخوام adsl بگيرم ميخواستم ببينم چه شرکتي مناسب تر و بهتره؟اهل دانلود نيستم و فکر کنم 128 کارمو راه بندازه چون الان 13-16 تومن قبض اينترنت هوشمند واسم ميد که انگار adsl مقرون به صرفه تره. در ضمن بعضي وقتا يه سري تبليغات ميبينم که مثلا ماهي 4 تومن با مودم رايگان! اينترنت ارزون شده من خبر ندارم يا يه چيز همين طوري نوشتن واسه جذب مشتري؟
1 سوال ديگه اينکه هزينه اينترنت هوشمن چقدر بيشتره؟ و دي ال آپ خوب چي هست؟ در ضمن فلکه ارتش ميشينم
مگه شماره فیش را براش نخوندین؟؟؟...نقل قول:
دوستانی که در محدوده مرکز ردانی پور سرویس eco-512 دارندآیا از ساعت 1 نیمه شب تا 7 صبح با افت سرعت مواجه هستند؟الان دقیقاً 5 شب است که سرعت از 1 نیمه شب به بعد در حد16 کیلوبایت در ثانیه است.با شاتل هم که تماس گرفتیم می گویند چون share است این وضعیت وجود دارد که البته دلیل بی معنایی است وگویا برای دانلود شبانه سقف گذاشته اند که اگر فراتر برود سرعت را پایین می آورند البته خود شاتل این موضوع را تکذیب می کند!
سلام دوستان من می خواستم ببینم کدوم شرکت از همه بهتره من می خواهم adcl 128 بگیرم اما نمی دونم کدوم از همه بهتره .به نظر شما من چه شرکتی را باید انتخاب کنم؟
درودنقل قول:
الان پارس آنلاین سرویس های خوبی داره.هم قیمتش پایینه و هم سرعتش خوبه.
نقل قول:
آقا سعدید پس کجایی ؟نیستی ؟
صفحه قبلی پرسیدم شما 512 داری ؟الان شبی چه قدر میگیری ؟1 مگ تا حالا داشتید اونو شبی چه قدر میگیرید ؟سرعتتون که کم نشده ؟
با سلام
من سرویسهای شرکتهای مختلفی مثل شاتل 2مگ و512.پیشگامان 512.پارسانلاین1مگ را داشتم متاسفانه همشون دانلود شبانه خوبی نداشتن حتی شاتل 2مگ که اصلان شبانه مجانی نیست ودیگه اینکه همشون پینگ بالایی داشتن حدودا از 350 به بالا .دوستان در اصفهان سرویسی را سراغ دارن که پینگ حدود 200 و دانلود شبانه خوبی داشته باشه ممنون
adsl مخابرات چطوره؟سرعتش چقدره؟128 منظورمه
این سایتشه؟
کد:http://on-line.ir/
سلام
من در اصفهان شاتل 512و2مگ.پیشگامان1مگ.پارس انلاین1مگ را داشتم هیچکدوم دانلود شبانه خوبی نداشتن حتی شاتل 2مگ که مجانی هم نبود و همگی پینگ بالای 350 هم داشتند دوستان در اصفهان سرویسی سراغ دارن که پینگ زیر 300 یعنی200تا250 و دانلود شبانه خوبی داشته باشه؟ممنون
سلام علی جان.نقل قول:
هستیم در خدمتتون!
یه کم سرم شلوغ شده برای درسها و ... توی یه فرم دیگه هم فعالیت میکنم.وقتم کم شده!
من حدود 15 ماهه که سرویس 1 مگ پیشگامان دارم.هیچ وقت هم عوض نکردم.
الان 3 شبه که 2 تا 2.4 میگیرم.یه هفته قبلش زیاد جالب نبود حدود 1.6 تا 2.البته لینکهام هم خوب نبود!
تازگی ها با v pn دانلود میکنم،سرعش بهتره!
نقل قول:
ممنون آخه من حساب کردم هر سرویسی بگیری 1.9 سرعت بیشتر از اون چیزی که میگیری میده واسه دانلود شبانه
الان 128 دارم 128 تقیسم بر 8 * 1.9 دوبار *60 تقسیم بر 1024 * 6 ساعت دقیقا همون چیزیه که شبا دانلود میکنم
256 هم با همین فرمول 1 ماهه آخر دقیقا 1200 دانلود میکردم پس 512 هم 2 گیگ و 1 مگ باید 4 گیگ شبی بده
پس اگه 512 بگیرم شبی چه قدر میشه ؟آقا فرزان 512 داره .درسته ؟
فکر کنم 512 هم همین حدودا باشه
آخه دیدم تازگیا خیلی دارم پول بازی میدیم 12 تومن بیشتر 3 ماهه بدم با شبی 2 گیگ هر 3-4 شب یه بار یه بازی دارم یعنی 30 هزار تومن در ماه به نفعمه رفتم توی فکر 512 یا 1 مگ
نه!!! :18:نقل قول:
منم واسه همین پرسیدم ببینم مثلا رفته دیده از چه حسابی 15 تومن ریختن، مثلا دیده اسم منه دیگه مطمئن شده. ممکنه همچین چیزی؟
من 512 پیشگامان دارم،نقل قول:
گفتم قبلا؛ شبا بین 20 تا 60 کیلوبایته. روزا هم 90 تا 100.
رکوردی که یه شب زدم رو 1.2 گیگ بود.
البته امروز نمیدونم چرا اینقدر کند شده!
من 512 دارم شبا با روز سرعتم فرقی نداره قبلا که یه مگ داشتم شبا 2 گیگ به بالا میگرفتم الان هم 1.8 گیگ شاید بتونم در بهترین حالت بگیرم
البته الان که طبق یه اشتباهی و به قول معروف توفیق احباری 25 گیگی ظرفیت دانلود گیرم اومده و میخوام دانلود شبانه ام رو برا این ماه کمتر کنم
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
پینگ رو حال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]