داداش من 512 داشتم دیدم بیشتر از 60 سرعت نمیده سرویس 128 گرفتم فقط واسه وب گردی ارزش نداره پول اضاف بده ادم:whistle:نقل قول:
Printable View
داداش من 512 داشتم دیدم بیشتر از 60 سرعت نمیده سرویس 128 گرفتم فقط واسه وب گردی ارزش نداره پول اضاف بده ادم:whistle:نقل قول:
ایسنا نوشت:
براساس ماده 21 قانون جرايم رايانهاي، -------- يکپارچه براي تمامي شرکتهاي اينترنتي تعريف شده و شركتهاي اينترنتي اين اجازه را ندارند که به دلخواه براي سايتي محدوديت و يا عدم محدوديت اعمال کنند.
محمود خسروي - مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت - با بيان اين مطلب اظهار كرد: تعيين سايتهايي که مشمول طرح -------- يکپارچه در کل کشور قرار ميگيرند، از سوي کميته تعيين مصاديق خواهد بود و شرکت ارتباطات زيرساخت در آن دخالتي ندارد و فقط دستور را در اين زمينه اجرا ميكند.
همچنين قائم مقام وزير ارتباطات تاكيد كرده بود كه بحث -------- يكي از موضوعاتي است كه بايد در شبكه ملي اينترنت ديده شود و بايد از نظر فني برروي اين موضوع اشراف داشته باشيم.
مهدي اخوان در گفتوگو با ايسنا گفته بود: فكر ميكنيم با اجراي پروژه شبكه ملي اينترنت دغدغههايمان در حوزه -------- كاهش مييابد زيرا معتقديم با اجرايي شدن اين پروژه ترافيك بينالملليمان كاهش مييابد.
به گزارش ايسنا از زماني كه صفحه -------- در كشور با ظاهر جديد ظاهر و طرح آن بر اساس مصوبه كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه از سوي شركت ارتباطات زيرساخت، تغيير كرد؛ بحثي مبني بر اجراي طرح -------- هوشمند در ايران مطرح شد.
صفحه -------- در برخي كشورها به صورت هوشمند است، يعني اگر كاربري به سايتي مراجعه كند كه ----- شده باشد، صفحه بهصورت هوشمند نياز كاربر و عبارت و موضوع مورد جستوجوي كاربر را تشخيص داده و لينكهاي مجاز مرتبط را در اختيارش قرار ميدهد.
عبارت "با استناد به قانون جرايم رايانهيي دسترسي به تارنماي فراخوانده شده امكانپذير نميباشد" هنگام جستوجو در اينترنت، وقتي اين عبارت بر صفحه مانيتور نقش ميبندد، از اين نشان دارد كه تارنماي مورد نظر ----- شده است.
عمده دلايل ----- كردن اينترنت در كشورهاي مختلف را ميتوان در چهار تقسيم بندي كلي گنجاند:مسائل سياسي، مسائل اجتماعي، مسائل امنيتي و مسائل اخلاقي و آنچه باعث تفاوت مبنايي هر كشور براي -------- ميشود، ارزشهاي بنيادين مورد توجه در هر مقوله در آن كشورها است.
در مجموع ميتوان گفت تعداد كشورهايي كه در منطقه و جهان به نحوي با مساله -------- و سانسور در اينترنت مواجه هستند، نسبتاً قابل توجه است. كشورهايي مانند سوئد، فرانسه وآلمان در قاره اروپا و كشورهايي مانند هند، عربستان، كره جنوبي، مالزي و در مجموع آسيا به عنوان بزرگترين قاره دنيا و نيز كانادا داراي گستردهترين ميزان تنوع -------- هستند.
من دیدم تفاوت قیمت 128 و 256 فقط 2 تومنه و در عوض 256 با 32 دانلود میکنه بنابراین 256 گرفتم 10 تومننقل قول:
کاش همیشه اینطوری بود!
C:\Users\SMN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=198ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=198ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=239
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 197ms, Maximum = 198ms, Average = 197ms
C:\Users\SMN>ping gmail.com
Pinging gmail.com [173.194.69.83] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.69.83: bytes=32 time=177ms TTL=43
Reply from 173.194.69.83: bytes=32 time=176ms TTL=43
Ping statistics for 173.194.69.83:
Minimum = 176ms, Maximum = 177ms, Average = 176ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین با چی باید سر کنم
اینترنت هوشمند همارا
نقل قول:
حسین جان واسه چی زنده ای پس؟ :31:
باز هم امروز مخابرات قاط زده جای همه خالی دارم اساسی حال می کنم :31:
هنوز درست نشده و همچنان سرعت دانلود خیلی خوبه حدود 800KBps
واسه من هم امروز مخابرات قاط زده جای همه خالی دارم اساسی حال می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین الان تو مخابرات چه خبره ...اصلا معلوم نیست هدفشون از این کار چیه؟؟؟:8:
سلام
دیروز خواستم 1 ماه مونده به پایان زمان سرویسم اونو 2 ماهه شارژ کنم هر کاری کردم دیدم فقط شارژم رو افزایش میده تاریخ انقضاش همون قبلیه مثل حالتی که داری گیگ اضافه میگیری دفعه قبل زمان پایان شارژم رو تغییر میداد اما این دفعه نه برای شما هم اینطوریه؟
یکی دیگه اینکه netbill از امروز ظهر باز نمیشه دوستان بیزحمت چک کنند ببینند جریان چیه
مرصی :20:
پس بگو تو سرعت ما رو پایین آوردی :31:نقل قول:
حالا این بهترین حالتشه :27:
زنگ زدم مخابرات میگم چه خبر شده؟ یارو خندید گفت: Netbill داون شده، در نتیجه هیچگونه کنترلی روی پهنای باند نداریم!!! تا زمانی که Netbill وصل میشه میتونید حسابی حال کنید ولی وقتی وصل شد پهنای باندتون دوباره کنترل میشه و پایین میاد.
خط منو 8 مگ بستن در نتیجه ماکزیمم پهنای باند رو میگیرم
خدایا همه ما را از شر netbill مصون بدار ( امین) :42::42::42:
خدایا دارم خواب میبینم 217 کیلوبایت دانلود :thumbsup:
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\Computer 2000>ping google.com
Pinging google.com [173.194.67.105] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.67.105: bytes=32 time=290ms TTL=43
Reply from 173.194.67.105: bytes=32 time=289ms TTL=43
Reply from 173.194.67.105: bytes=32 time=286ms TTL=43
Reply from 173.194.67.105: bytes=32 time=281ms TTL=43
Ping statistics for 173.194.67.105:
Minimum = 281ms, Maximum = 290ms, Average = 286ms
C:\Documents and Settings\Computer 2000>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=331ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=325ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=325ms TTL=239
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 325ms, Maximum = 331ms, Average = 327ms
C:\Documents and Settings\Computer 2000>
همون طور که میبینیم پینگ همچنان بالاست و به سرعت دانلود بستگی نداره .
من که نزدیکه سکته کنم، با مدیافایر دارم نزدیک 900 کیلوبایت سرعت می گیرم !نقل قول:
ساعت 18:30 متاسفانه Net Bill دوباره فعال شد ولی با این وجود من استفاده خوبی کردم، هر چند نمی دونم چرا ساعت و میزان دانلود رو درست ننوشته چون من 4 گیگ دانلود کردم
ببینم netbill سیستمیه مثل IBsng ؟
خوب استفاده کردید ها :34:
تا سرعت شما اومد پایین سرعت ما رفت بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمر خوشی چقدر کوتاه است 6 ساعت ملت حال کردند :8: ای کاش در ستون سرویسهای مخابرات یک ستون هم بود
به نام سرویس نامحدود بدون netbill
:37::37::37:
چی شده ؟ خبریه ؟ :دی
برادران عزیز مخابرات سرویس 1 مگابیت نامحدود 1 به 10 چنده ؟
دقیقانقل قول:
نقل قول:
نه خبر خاصی نبود فقط جماعت مخابراتی چند ساعت فضانوردی کردن ! من که با 900 دانلود می کردم!
در مورد نامحدود اصلا طرف مخابرات نیاین که خون بهای پدرشون رو میخوان از آدم.
128 نامحدود ماهانه 36 تومن و 1 مگ هم چه محدود چه نامحدود ندارن :2:
چه خبره :18: 36 تومن ماهانه مگه طرف روی پول خوابیده باشه بتونه این هزینه رو برای این سرعت کم پرداخت کنه ! من ماهانه 12 تومن برای 128 نامحدود به مکس نت میدمنقل قول:
با سلام..
آقا عوض کردن شرکت isp چند روز علافی داره؟
بستگی داره. اگه مطمئن باشی که آی اس پی جدید پورت خالی داره شاید حدود 5 روز تا یک هفتهنقل قول:
دوستان من 2048 وی آی پی از مکس گرفتم ولی سرعتش کمه بعضی موقع ها به 230 میره ولی بیشتر با 160 دانلود میکنه
بعضی از دوستان گفتن که از 250 به بالا هست من چیکار کنم
Downstream Rate: 2048 kbps
Upstream Rate: 768 kbps
هم اینا هستمن اینا کمن یا چی چیکار کنم میشه اینارو بالا برد میشه منو راهنمایی کنین
راستی شبا هم 30 . 40 تا دانلود میکنه دیوونم کرده
در سرویس VIP پهنای باند تحویلی به کاربر 2 مگابیت هست که میشه 256 کیلوبایت موقع دانلودنقل قول:
با در نظر گرفتن فاصله از مخابرات و افت سیگنال قاعدتا سرعت دانلود شما نباید کمتر از 230 کیلوبایت بشه
Downstream Rate: 2048 kbps هم نشون میده خط شما 2 مگ بسته شده ولی چرا این وضعیت رو دارید باید از شرکت سوال کنید
ضمنا سروری که ازش دانلود می کنید با کم و زیاد شدن سرعت دانلود ارتباط مستقیمی داره
دوست عزیز شبا مشکلش چی میتونه باشه من دیشب یه لینک تست کردن ساعت 1.30 شب که با 190 دانلود میکرد ولی از ساعت 2 به بعد با 30.40 دانلود میکرد مشکلش چی میتونه باشه یعنی کاربر زیاد میشه یا مکسنت خودش سرعت رو تو رایگان شبانه کم کردهنقل قول:
من چیکار کنم میتونم زنگ بزنم مکس Downstream Rate را افزایش بدن میدن یا نه ؟
چی بگم افزایش بدن؟یعنی قبول کنن
خب ساعت 1/5 که هنوز ساعات رایگان مکس شروع نشده واسه همین با 190 دانلود می کنه اما 2 به بعد ساعات رایگان شروع میشه که معمولا تا 2 ساعت بعد از شروع یعنی تا حدود ساعت 4 طبیعیه که سرعت پایین بیاد ولی نه اینکه بشه 40 مثلا از 190 برسه به 160نقل قول:
هر چند همین 190 هم برای سرویس VIP خیلی کمه چون 190 میشه 1/5 مگ (192=1.5*128) نه 2 مگ !!!
یه جای کار می لنگه، یا سروری که ازش دانلود می کنید پهنای باند خوبی بهتون نمیده یا از شرکت پهنای باند رو دستکاری میکنن که به احتمال 99% مورد دوم درست هست
افزایش Downstream Rate هم لازم نیست چون سرویس شما 2 مگه و خط شما رو هم 2 مگ بستن ولی در روتر شرکت پهنای شما رو به 1.5 مگ محدود کردن یعنی حتی اگه Downstream Rate خط شما 80 مگ هم بسته بشه چون در تنظیمات روتر شرکت تا 1.5 مگ محدود شده اید نهایتا تا 1.5 مگ پهنا می گیرید
شما یه عکس از قسمت وضعیت ADSL (همون صفحه ای که توش Downstream Rate رو نوشته) بذارید تا ببینیم افت سیگنال از مرکز مخابراتی تا مودمتون چقدره
یه تست هم از سرور تهران بذارید
www.tehran.speedtest.net
آقا هیج جای کار نمیلنگه ! مکس نت همینه دیگه . برو تاپیک تبریز رو ببین . با همین سرویس شما داره 300 دانلود میکنه . برو به اون مسئول بی شرف مکس بگو که داره حسابی سو استفاده میکنه
نقل قول:
بی شرف رو خوب اومدی ! البته بی وجدان و بی نا**س رو هم باید به این صفات رذیله اضافه کرد
هر چند پست قبلی هم گفتم احتمال 99% مشکل از مکس نتِ و پول 2 مگ رو گرفتن و 1.5 مگ بهشون پهنا دادن (دزدی در روز روشن که میگن همینه)
از بس که اینجا گفتیم آقایون برید حضوری اعتراض کنید تااینطوری جسارت کلاهبرداری پیدا نکنن، ولی کو گوش شنوا
به خدا اگه تبریز بود 100 دفعه مکس نت رو به آتیش کشیده بودن ولی من واقعا نمی دونم چرا دوستانمون در اورمیه اینطوری رفتار می کنن
دفعه پیش یه بنده خدایی اومد گفت مکس نتی ها جمع بشیم بریم حضوری اعتراض کنیم، نه تنها کسی همراهی نکرد بلکه بعضی از دوستان شروع کردن به پست زدن که حالا ما بریم مثلا قراره چی بشه !!!
اینم از وضعیت VIP مکس در تبریز:
بابا به خدا رفتم پیش نماینده مکس تو مهاباد . بیچاره اصلا تو باغ نیست . اصلا عین خیالشم نیست
کجایی بابا کاکه :31:نقل قول:
نماینده مکس نت تو ارومیه چیزی حالیش نیست بیچاره نماینده مهاباد هم میاد از ارومیه میپرسه سوالاتش رو اینم که چیزی برای گفتن نداره ! من خودم چند باری که رفتم مکس نت ارومیه هر بار داشت با یکی از نماینده ها صحبت میکرد و میگفت که سرم نمیشه :27: خودت یه جوری حلش کن ! خلاصه یه وضعی .
اینا خودشون رو میزنن به خریت تا از زیر مسئولیت فرار کنن و گرنه غیر ممکنه یه نفر نماینده یه شرکت بزرگی مثل مکس نت باشه و اونوقت چیزی سرش نشه، مگه میشه همچین چیزی؟؟؟نقل قول:
چطور بلده پول 2 مگ رو بگیره بجاش 1/5 مگ پهنا بده ، ولی بلد نیست مشکلات نمایندگی رو حل کنه؟؟؟
اینا تنها هدفشون اینه به هر قیمتی که شده با حداقل هزینه بتونن نهایت سود رو ببرن، حالا این وسط چی به سر کاربر میاد براشون مهم نیست
تشکر از تمامی دوستاننقل قول:
اینم تستی که گفتین ساعت 2.20 شب
راستی اینو زد فکر کنم الکی زده دیگه speedtest باز نشد هر کاری کردم تا تست دیگه بزنم
من الان 24 تا لینک دارم تو سیستم واسه IDM دادم همشون هم مستقیمن الان داره با 26 دانلود میکنه دیوونم کرده بخدا 128 داشتم از این با سرعت تر دانلود میکرد واسه اون 13 تومان داده بودم واسه اینم 99500 ولی نمیدونم چیکار کنم فردا زنگ میزنم یه داد و بیدادی بکنم ببینم چی میشه
لینک هام هم لینک مستقیم apple هست دیگه از سایتش فریمور ایفون دانلود میکنم
از راپیدباز و راپید گو هم دارم ولی سرعته همشون 26 تا 30 هست
ولی این لینک فایل که تو خود ماکس هست را میزنم با 230 دانلود میکنه maxnet.ir/2011.exe
من مطمئنم لینکام سرعتشون کم نیست اخه الان ساعت 1.45 با 190 تا 200 دانلود میکردم وقتی ساعت 2 شد سرعت شده 26
به نظر دوستان چیکار کنم؟
ویرایش ساعت 6.30
الان ساعت 6.30 صبح ولی سرعت باز همونه گفته بدین که بعد ساعت 4 درست میشه ولی باز همونه
شما باید به شرکت اعتراض کنید. مشکلتون از اونجا حل میشه والا هیچ راهی نیست! توصیه هم میکنم که اصلا کوتاه نیایین ;)نقل قول:
دوست عزیز وقعا ممنونم ازتوننقل قول:
فقط یه خواهش اگه میشه زودتر جواب بدین تامن دوباره زنگ بزنم به مکس نت
امروز زنگ زدم یکم با برخورد حرف زدم یه خانومی بود واسه تبریز زنگ زدم این خانوم گفت باید داون استریم شما 4098 باشه من الان نیم ساعته درست میکنم بعد 1 ساعت برگشت بهم زنگ زد گفت این vip واسه آذربایجان غربی نیست.
گفتم یعنی چی نیست پس چرا تو اینترنت زدین از خودش چرت پرت گفت.گفت ماله شمارو روی 2 مگ بستن نه vip که واسه آ-غ اصلا نیست
حالا من چیکار کنم کسی از دوستان یا آشناهاتون هست که VIP تو آ-غ گرفته باشه و تو شب با سرعت زیاد دانلود کنه من چیکار کنم میتونم پولمو پس بگیرم اگه نشه آخه 2مگ 53 تومانه این vip 99500 تومان
من زنگ بزنم چی بگم اصلا گیج شدم
خواستم اول بدونم هست تو آ-غ یا نه کسی تو شب دانلود با سرعت زیاد داره اره یا نه؟
اون خانومه گفت که واسه آ-غ کلا 2 مگ میدن VIP نمیدن
تقریبا کلاهبرداری به این بزرگی میکنن یه adsl دو مگ را دوبار با دو قیمت متفاوت میفروشن
نقل قول:
دوست عزیز حواست باشه اینا سرت کلاه نذارن
سرویس 2 مگ (3 ماه 53 تومن) دانلود رایگان شبانه نداره
سرویس VIP دانلود رایگان شبانه داره
شما قبل از خرید سرویس با کسی مشورت کرده بودی؟
شما متاسفانه باید بی خیال 4 مگ پهنای باند بشی چون در آ.غ به هیچ کاربر خانگی همچین پهنای باندی نمیدن،حداکثر 2 مگ میدن
شما برو پیگیر قضیه افت سرعت دانلود شبانه باش تا شب ها هم بتونی مثل روز با 230 دانلود کنی
نوکرتم داداشنقل قول:
آره به خود مکس نت زنگ زنم واسه استان که گفت رایگان شبانه داره
بابا من 4 مگشون پیشکش نخواستیم ولی افت سرعتو چیکار کنم بزار ببینم چی میشه الان زنگ بزنم چی میگن بابا اینقدر به اینو اون وصل میکنن که آدم قاطی میکنه حرفی که میخوام بگیم هم یادمون میره
سلام
من جدیدا" میخوام یه سرویس از ماکس نت بگیرم:
سوپر توربو 1024~512
من کلا" شبا نمیخوام چیزی دانلود کنم یعنی واسم مهم نیست سرعت دانلود تو شب چقدر باشه.
صرف نظر از وضعیت توشب , وضعیتش تو روز چطوره؟
پینگش چقدره؟ سرعت دانلود (سوپر توربو) تور روز چنده؟
اگه سوال بی ربط بود عذر میخوام.
سلام به همه ی دوستای خوبم
یه 10 روزی بود که ارومیه نبودم و دسترسی به نت نداشتم
بازم که طبق روال همیشه وضع نت به گند کشیده شده و همه شاکی هستند
اکثر بچه های تاپیک در جریان هستند که منم همچین مشکلی داشتم سرویس دیسکاوری 110 تا دانلود میداد پس از هزار جور برنامه و مکافات مسئولش اب پاکی رو ریخت رو دستم گفت ما هم نمیدونیم مشکل از چیه همه چیز مساعد ولی هر کاری کردیم که سرعت شما بالا بره نشد که نشدنقل قول:
اینا هیچی حالیشون نیست جز .....
تنها مزیتی که مکس داره دانلود شبانشه من تو این یک سال مشکل انچنانی نداشتم
دوستان مارو کمک کنید توروخدا.... کدوم شرکت برا دانلود شبانه بالای یک مگ خوبه؟
من فقط میخوام شبا دانلود افت سرعت نداشته باشم یا یک مگ که میگیرم واقعا یک مگو بده و ندزده! اصلا روزا کار خاصی ندارم فقط شبا به درد من میخوره.
ممنون.
چون این مورد شانسیه فکر نکنم کسی بطور یقین جایی رو توصیه کنه! یکی تو مرکز ایثار با پارس آنلاین چند گیگ دانلود میکنه یه کاربر دیگه تو یه مرکز مخابراتی دیگه با همین شرکت مشکل داره. یکی با ماکس توربو بالای 120-30 کیلوبایت دانلود داره یکی با سرویس VIP همین شرکت که تو تبریز بالای 400 کیلوبایت دانلود میده اینجا به زور میتونه با 50 تا دانلود کنه!!نقل قول:
شما مجبوری مثل کاربر فانوس طلایی تو تاپیک تبریز شرکتها رو تک به تک امتحان کنی و بهترین رو انتخاب!
صفحه فیلترینگ قطر
صفحه فیلترینگ امارات
صفحه فیلترینگ تایلند
صفحه فیلترینگ ترکیه