:31::31::31:نقل قول:
جدی بیشتر از 1ساعت کار کردی؟!؟!؟!؟!؟!؟
من بودم نیم ساعته تمومش کرده بودم :27:
Printable View
:31::31::31:نقل قول:
جدی بیشتر از 1ساعت کار کردی؟!؟!؟!؟!؟!؟
من بودم نیم ساعته تمومش کرده بودم :27:
:13::13::13:نقل قول:
شما سرعت دانلود کردنتون چنده؟نقل قول:
آقا این سرویس 1024 کی میخواد راه بیافته ؟ من زنگ زدم میگه فعلا خبری نیست . در ضمن همه شاکی هستن از سرویس شبانه .من میخواستم از شاتل 2 مگ بگیرم میگه منطقه سعادتمند همه تو نوبت هستند و پورت خالی نداریم . راستی چرا سایت speedtest.net باز نمیشه ؟! کسی الان با این سایت مشکلی نداره ؟
شاتل سرویس office ش که 2 مگ هستو میخوای بگیری؟نقل قول:
اینکه شبانه نداره...
آره همون 2 مگیه . قیمتش به نظرم خوبه . در ضمن من اصلا استفاده شب ندارم و ماهی 4 تا 5 گیگ بیشتر استفاده حجم ندارم
در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک در تمامی سرویسها از ساعت 1 الی 7 بامداد ترافیک رایگان به مشترکین ارائه خواهد شد.
این یعنی اینکه ممکنه برداشته بشه یهو ؟
از سرویس هاش راضی هستین ؟
کیفیت ؟
پشتیبانی ؟
خدمات ؟
قطعی؟
تعرفه هاش ؟
سرعتش در روز و شب ؟
مشکل من رو بخونید اول خواهشا :41:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5348574&postcount=9
128نقل قول:
شاتل هم همین حرفو میزنه و میگه تا زمان وجود بستر و امکانات لازم....نقل قول:
همشون همینو میگن
شبانه نباشه با این قیمتهاشون که اصلا نمیرزه
سلام دوستان
اخه این چه شرکتی هست با این سرعت شبانه
سرعت شبانه من زیر 20 کیلو هستش:2: قبلا از یه شرکتی دیگه سرعت حداقل رو 50 بود و در ضمن سرعت روزانه این سرویس 100 هستش اما به چه دردی میخوره وقتی محدوده و برای هر گیگ 4 تومان بخوای بدی چه ارزشی داره:41: برای کانکت شدن هم من مشکل دارم باید چند دفعه دکمه connect رو بزنم تا وصل شه:13:
الان حجم اضافه بیشتر شرکتها گرون شدهنقل قول:
ظاهرا این یه سیاست کلیه
درباره دیر کانکت شدن هم مودم رو ری استارت کنید
چه طوری ریست کنم؟وبعدش دوباره باید تنظیمات مودم انجام بدم؟نقل قول:
وارد تنظیمات مودم شو و همه اونها رو remove کن بعدش دوباره وارد کننقل قول:
دوستان مال من وقتی وارد سایت user.asiatech.ir میشم پیشینه مصرف نشون نمیده مال شما هم اینطوریه؟
سرعت دانلود 256 چنده...؟
برای من مصرف قدیم رو نشون میده...حدود 2 ماه پیشم رو....اون سری پرسیدم گفتم اگه میخوای باید میل بزنی پرینت کامل رو برات میفرستیم..نقل قول:
دوستان مال من وقتی وارد سایت user.asiatech.ir میشم پیشینه مصرف نشون نمیده مال شما هم اینطوریه؟
128 سه ماهه با 6 گیگ حجم شده 35600!!!مخابرات که نامحدودش رو میده 30000 تومن،عملا دارن پرتاشونو خالی میکنن بدن به سرعت های بالاتر.اصلا از اولشم که همه جا رو 1 مگ 2 مگ بسته بودن اینا در عین سخاوت رو 512 بسته بودن،سرویس شبانه هم که تازه راه انداختند،حجم هدیه هم که برای اولین بار 1 گیگ هفته پیش دادن،اونم دیگه خجالت کشیدند از بقیه ای اس پی ها.بیخودی این همه سال پول مفت دادم آخرشم که اینطوری.الان فک کنم فقط صبا و پارس انلاین 128 رو روی یکی دو مگ بستن،کدومش بهتره؟ البته اگه دو روز دیگه دبه نکنن.
با سلام خدمت دوستان عزيز من يك مشترك جديد آسياتك هستم و هنوز سرويسم وصل نشده خودشون ميگن 6شهريور فرستاندن واسه رانژه شدن اما جواب نيومده .
چقدر طول ميكشه تا اين رانژه بشه ؟؟؟؟//
امكان داره حالا حالا سر كار باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش من سه سال پیش که گرفتم ازشون یه هفته ای وصل شد الان نمیدونم :دینقل قول:
اتفاقا به من هم گفتن 6 شهریور مدارکتو فرستادیم مخابرات و 10 روز کاری طول میکشهنقل قول:
ولی پریروز که مودم رو زدم دیدم چراغ adsl مودم روشنه زنگ زدم بهشون گفتم که خطم رانژه شده گفتن زنگ بزن پشتیبانی یوزر و پسورد بگیر این هم تستش
512 6gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من هرچي مودم رو ميزنم چراغ روشن نميشه براي همين يه كوچولو نگرانم ...............!!!!!بازم دست درد نكنه.البته يه سوال برايشما كدام مركز مخابراتي بود ؟من مركز پيام نورم ..........؟!
سرعت رو با speedtest شبانه نمیشه دید واسه من قاطی میکنه میزنه 3 مگ 12 مگ و ... برای شبانه ی شما هم همینطوره؟
سلام
کسی مودم وایرلس linksys داره ؟ یا asus 604g وایرلس دار یا 600 جی .
میخام بدونم با آسیاتک مشکلی ندارن ؟
یعنی میدونم که مودمها مشکلی ندارن ! آسیا لوس بازی در نیاره !
سلام ..من وایرلس لینکسس دارم....مشکلی هم نبوده تا حالا.......نقل قول:
سلام
کسی مودم وایرلس linksys داره ؟ یا asus 604g وایرلس دار یا 600 جی .
میخام بدونم با آسیاتک مشکلی ندارن ؟
یعنی میدونم که مودمها مشکلی ندارن ! آسیا لوس بازی در نیاره !
البته زمانی که میخوای برای باز اول خدمات بگیری....چون میخوام اون مودمشون رو بزور بدن بهت میگن ساپورت نمیکنه....اما الان که شما چند وقته داری و میخوای مودم عوض کنی..مشکلی نیست..
هنوز سرویس های 1مگ آماده ی فروش نشده ؟ :13:
سلام
این اینترنت شبانه رایگان فقط مال تهران هست یا جای دیگه هم شبانه رایگانه؟ (مثلا قــــم!)
گل پسر .. چند صفحه عقب تر جواب سوالت داده شده ... فعلا براي تهران هست ... :13:نقل قول:
بچه ها کسی مشکل کم شدن بیش از حد نرمال حجم رو نداشته این ماه؟
شارژ 3 ماهه من تا 9 شهریور بود و روز آخر هم صبح ک چک کرده بودم حدود 800 مگ داشتم
بعد از اون خونه نبودم. بعدازظهر که چک کردم 0 شده بود البته چون به صورت اشتراکی با کسی استفاده می کنم اول فکر کردم
اون طرف حجم رو تموم کرده در حالی که اینجوری نبود
بعدا که لاگم رو چک کردم دیدم کلا برای اون روز حدود 4 دقیقه لاگ انداخته و تو این 4 دقیقه بالای 800 مگ دانلود داشتم
همون روز زنگ زدم به پشتیبانی گفت آره اشتباه شده و فردا زنگ بزن درست کنن برات
بعد هم که به تعطیلی خورد
دوباره که زنگ زدم باز هم تایید کردن که اشتباه شده حتی تو دوره جدید شارژم هم این مشکل بود مثلا تو 2 دقیقه 200 مگ دانلود
قرار شد به حجم اضافه کنن که نکردن بعد از اون قسمت لاگ سایت رو حذف کردن چون مثل اینکه سوتی داده و زمان هارو درست نمیندازه
الان هم همش میخوان بپیچونن الان بیش از 1 گیگ از حجمم الکی کم شده و هنوز جوابگو نیستن
کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟
کی گفته فقط واسه تهرانه من شهرستان لارستان هستم شبانه فعاله فقط به اخر یوزر روزانه حرف n اضافه کننقل قول:
من تو این سه سالی که اسیاتک داشتم همچین مشکلی پیش نیومد برامنقل قول:
ولی از کاربرای صبانت زیاد این قضیه رو شنیدم که حجمشون زود تموم میشه و احتمالا دودر میکنن
توي سايت خود آسياتك زده ...::::نقل قول:
دوست عزیز با توجه به پستهای شما احتمال ه.ک شدن اکانت شما میرهنقل قول:
کسی تو آسیا این مشکلو نداره
اما کارهایی که باید بکنی:
*زنگ بزن پسوردتو عوض کنن
*اگه مودم وایرلس داری رمز عبورشو تغییر بده
*آپدیت اتومات کلیه نرم افزارها رو منتفی کن حتی اگه قبلا این کارو کردی دوباره چکشون کن
سلام.....چرا داشتم و هنوزام دارم..من اینجا مطرح کردن بچه ها خیلی کمکم کردن میخوای یه نگاه بنداز...نقل قول:
بچه ها کسی مشکل کم شدن بیش از حد نرمال حجم رو نداشته این ماه؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430099
اقا این شبانه رایگانش تازگی داره روی اعصاب من حرکت میکنه ! سرعتم نصف میشه در حد 256 یا کمتر !
فکر کنم فقط من راضی بودم که الان دارم سرد میشم ! دی:
شما مشکلی ندارین شبا ؟
آقا کسی میدونه سرعت دانلود سرویس 512 و 256 روزها چقدره؟
و همین سرویس ها شبها چقدر میشه؟
بازم آسیاتک اومده هدیه اختصاص داده
منتهی ایندفعه هدیه شون عکسه !!!
کسی نیست بگه حجم بدرد کاربر میخوره نه عکس...
ما که نفهمیدیم میخوان چیکار کنن ؟ عکس میدیم پرینت میکنن میارن دم خونه ؟:دینقل قول:
512نقل قول:
6gig
3ماهه
مرکز شهید زارعی
روزانه و شبانه هر دو 60الی65
کد:http://www.ax*print.com/signup/asiatech.aspx
یه جورایی تبلیغ واسه اونا کرده !نقل قول:
شرکت انتقال داده های آسیاتک (ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ) با همکاری شرکت عکس پرینت (عکاسخانه اینترنتی) به منظور قدردانی از مشترکین محترم شرکت آسیاتک و همچنین ترویج استفاده از سرویس های آنلاین، هدیه چاپ رایگان 30 عکس در عکس پرینت را به کاربران اینترنت پرسرعت آسیاتک اهدا می کنند، شما مشترک محترم با پر کردن فرم زیر و تکمیل فرآیند عضویت در عکس پرینت 30 عکس مجانی از شرکت آسیاتک به عنوان هدیه دریافت خواهید کرد، همچنین در هنگام عضویت 10 عکس رایگان نیز از طرف عکس پرینت به شما هدیه داده می شود و در مجموع شما می توانید 40 عکس خود را از طریق سایت عکس پرینت به طور مجانی چاپ کنید.
(* رو از توی آدرس پاک کنید)
ممنون از راهنمایی هات ولی مثل اینکه مشکل از خود شرکت هستنقل قول:
امروز بازهم با پشتیبانی صحبت کردم چند نفر دیگه هم مشکل من رو داشتن
ایمیل هم زدم و باز توضیح دادم براشون میگن صبر کن تا جواب ایمیلت رو بدن
حالا یا یکی اکانت های آسیاتک رو ه-ک کرده یا خودشون دارن دزدی می کنن