اين كار رو كردم ولي تو ليست دوستام عوض نمي شه چيكار كنم؟
Printable View
اين كار رو كردم ولي تو ليست دوستام عوض نمي شه چيكار كنم؟
یه بار خودتو از لیستشون پاک کن بعد بگو ادت کنن
این ورژن جدید با بعضی سیستمها هماهنگی نداره
میدونستید
سلامنقل قول:
همرو انتخاب کن و send an instant message رو بزن
بازم مشکلی هست؟
مخلصیم
چه مشکلی ؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلام
کسی لینک ورژن جدید یاهو تونل همراه با سریال تست شده داره. من 2.5 build 420 دارم اما سریال جدیدا ارور می ده. ایا نرم افزار جایگزین داره بخصوص اگه در زمینه ورود به رومها باشه چون یه قابلیت جالب یاهو تونل این بود که اگه رومی پر بود شماره مینداخت تا بالاخره وارد روم بشه! ایا نرم افزاری هست که اینکار رو انجام بده
دوستان عزیز من سه چهار روز نمیتونم برای اد لیستم سند تو ال بکنم یعنی هر پیامی میفرستم به هیچ کس نمیرسه مشکل از چیه ؟ لطف کنید کمکم کنید[SIZE="2"][/SIZE]
آقا اميد امكانش هست يك نرم افزار براي حذف آيدي خودمان از ليست ديگران معرفي كنيد از صفحه 213 تا اينجا گشتم ولي نرم افزار خوبي براي اين كار نبودش و يكي هم كه بود كار نمي كرد
toro khodaa ye booter salem bezarinke ehade aghal down she
اين صداهاى نسخهى 8.1 چقدر بيخوده!
براى كسايى كه صداهاى نسخهى قبلى رو ترجيح مىدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بعضی از رفقا جواب ندادهنقل قول:
حتی گفتن نمیشه بزند تو اینترنت ولی وقتی این ورژن رو پاک میکنند درست میشه
آره راست ميگي من هم موافقم باهات ممنون بابت اين لينك :) :happy:نقل قول:
خواهش مىكنم! :)نقل قول:
ببخشید من تازه این تاپیگ رو دیدم و میبینم حدود 260 تا صفحه داره حالا میخوام برنامه های رو که برای پیدا کردن پسورد لازمه رو بمن بدید ممنون
حوصله ی گشتن نداشتم اون نرم افزارهای صفحههاییین هم که خرابه دانلود نمیشه
سلام
من به یه مشکلی بر خوردم که خیلی عجیبه.
من چند روز گذشته 2.3 نفر رو توی یاهوم ایگنور کردم . ولی نمیدونم چجوری از ایگنور در اومدن . یعنی password منو دارن ؟ آخه دیروز تازه عوضش کردم . ولی امروز باز مثل قبل بود.
سلام
می خواستم بدونم چه جوری می شه تو ایمیل یاهو تاریخ تولدی رو که موقع ثبت ایمیل می نویسیم رو تغییر داد؟
با تشکر...
سلام به بر و بکس با حال پی سی ورد.
آقا این messengere ما چه مرگش شده هر چی تایپ میکنم موقع چت داخل text box پایینی می آد ولی وقتی اینتر میکنم که send بشه ، چیزی توی textbox بالایی نمیآد!!! نه تنها نوشته های خودم بلکه نوشته های طرف هم نشون نمیده! تا 2-3 روز پیش خوب بود! هر کاری کردم درست نشد که نشد!
در ضمن messenger رو هم عوض کردم!روی messenger 7.5 و 6 هم کار نداد!(ماله من ورژن 8 ه)
کسی کد فعال سازی یاهو تونل رو داره؟
ممنون
بابا اين مديرا خوابن پتو هم براشون بياريم؟
بابا دوستم يه برنامه داشت به نام فكر كنم حسين پي اس تروجان كه برا يارو يه فايل ميفرستاد يارو روش كليك ميكرد پسش ميومد به ميل دوستم برنامش چيه براي دان بزارين
سلام دوستان
یه سئوال دارم:
یکی از مقررات یاهو این هستش که وقتی تو یه روم 40 نفر هستند دیگه کسی نمی تونه وارد بشه
اما من می بینم که بعضی از روم ها 46 تا 50 نفر هم هستند
کسایه دیگه چه جوری وارد میشند؟
البته یه روش خوندم که باید یه روم جدید درست کرد و ... که حالا کاربرد نداره
ممنون میشم اگه کسی می دونه کمک راهنمایی کنه
ممداقا خداییش واسه من و تو زشته دیگه بریم تو نخ پسورد زدن و بوت کردن و از این حرفا خداییش این برنامه ها همش چرته ملت رو ... میکنننقل قول:
سلام به دوستانی که تاپیک رو زنده نگه داشتن...
مدتی بود وقت نمی کردم زیاد به تاپیک برسم ... سعی بر این بود که یک تاپیک جدید درباره یاهو زده بشه که اینجا رو در واقع بکنیم آرشیو... حالا بایستی به تصویب برسه توسط مدیران...
به هر صورت می رسیم به سوال دوستان:
تا اون جایی که من خبر دارم نمی شه...نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم چه جوری می شه تو ایمیل یاهو تاریخ تولدی رو که موقع ثبت ایمیل می نویسیم رو تغییر داد؟
با تشکر...
ببینید این کار می کنه براتون؟نقل قول:
آقای ناشناش که اون برنامه رو گذاشتی ( که پسورد آی دی رو عوض میکنه ) بابا به خدا پسورد منو پیدا کردن اونو اگه میشه دوباره آپلود کن یا اگه نمیشه یگو نمیشه که ما دیگه اینقدر مزاحمت نشیم
1-Half Pass Changer. By:ATHLETIC. A simple Yet Effective Password Changer. Holla!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دوستان دیگه هم اتفاغ افتاده... گزرا هست نگران نباشید.نقل قول:
سلام به بر و بکس با حال پی سی ورد.
آقا این messengere ما چه مرگش شده هر چی تایپ میکنم موقع چت داخل text box پایینی می آد ولی وقتی اینتر میکنم که send بشه ، چیزی توی textbox بالایی نمیآد!!! نه تنها نوشته های خودم بلکه نوشته های طرف هم نشون نمیده! تا 2-3 روز پیش خوب بود! هر کاری کردم درست نشد که نشد!
در ضمن messenger رو هم عوض کردم!روی messenger 7.5 و 6 هم کار نداد!(ماله من ورژن 8 ه)
دم دست ندارم... می گردم پیدا کردم می زارم. ببینید شاید لینکی که Gladiator عزیز دادند کار کنه براتون.نقل قول:
کسی کد فعال سازی یاهو تونل رو داره؟
ممنون
مرسی که پتو اوردین..نقل قول:
بابا اين مديرا خوابن پتو هم براشون بياريم؟
بابا دوستم يه برنامه داشت به نام فكر كنم حسين پي اس تروجان كه برا يارو يه فايل ميفرستاد يارو روش كليك ميكرد پسش ميومد به ميل دوستم برنامش چيه براي دان بزارين.
معمولا این اتفاقات با کیلی کردن بر روی لینک هایی که توسط افراد در یاهو پخش می شه می افته... برنامه جدیدی سراغ ندارم چون هر چند گاهی سرورهای یاهو عوض می شن تا این ها رو از کار بندازن..
کاش دانش دوستان به قدری بود که یک نفر مجبور نبود پاسخ گوو در بعضی موارد شرمنده ی دوستان باشه...!نقل قول:
خدائي اينو راست گفتي من نميدونم مدير اين بخش كيه كه اينقدر فعاله .
آقاي مدير دمت گرم خسته نباشي.
هیج کاری نشد نداره... یک دستور ساده ای بود که قبلا هم گفته شده ... اما الان حضور ذهن ندارم ... اما اون رو موقع وارد شدن به روم قبل از اسم روم میزدید و درست می شه... در ضمن همیشه برنامه ای برای این کار ها پیدا می شه...نقل قول:
سلام دوستان
یه سئوال دارم:
یکی از مقررات یاهو این هستش که وقتی تو یه روم 40 نفر هستند دیگه کسی نمی تونه وارد بشه
نکته: پست های تکراری دردی رو دوا نمی کنه! پس پست اضافه ندید چون باعث به هم ریختگی و بیشتر شدن بی مورد تعداد صفحات می شه! در ضمن پست های اضافه و بی ارزش حذف می شن!
موفق باشین. :happy:
سلام...
دوستانی که می خوان راجه به هک و نفوذ به شبکه چیزی یاد بگیرن به این لینک مراجعه کنن:
.. بحث ها و معرفی ها در مورد هک و نفوذ به شبکه و سیستم های عامل ...
برنامه ای ظاهرا جالب رو دیدم که مخلوطی از کارهایی که دوستان می خواستند رو انجام می داد:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=61898
Attitude Adjustment v1.0
==--==--==--==--==--==--==
سایت بدی نیست:
موفق باشین. :happy:
آقا اين لينك كه دادي كار نميكنه لطفا يه نگاه بهش بنداز.:blush: :cool:نقل قول:
داداش بيا من خودم همش دزدكي ميرم تو روما بيا برا تونقل قول:
نوشته شده توسط Novan
سلام دوستان
یه سئوال دارم:
تو بالاي روم يه همچين چيزي هست
Asia Global Chat:175
شمارش فرق ميكن اينكلمه رو كپي كردي برو سميت راستش اينو وارد كن / وبعد join حالا يه اسپيس بزن
يه همچين چيزي درمياد
/join Asia Global Chat:134
فقط اسلش ميره اونور سمت چپ كامل انجام بده اگه نشد به خودم بگو
شماره روم رو هم عوض كن
خواهش ميكنم پتو اوردن كاري نداشت
بابا يه نرم افزار پس زدن بده ديگه اين از من يه چي هم از شما
یکی از مقررات یاهو این هستش که وقتی تو یه روم 40 نفر هستند دیگه کسی نمی تونه وارد بشه[quote]
[quote/]ممنون میشم اگه کسی می دونه کمک راهنمایی کنه
ممنون میشم جواب سئوال بالا رو بدید
همچنین می خواستم بدونم با چه نرم افزاری می تونم جلوی بوت شدن رو تو یاهو مسنجر بگیرم اخه من تا حالا زیاد چت نکردم بعضی از دوستام تو چت اذیت می کنند
جواب سوال قبلیتون رو که اقا محمد تو پست # 2603 دادن و در اضافه بگم که قبلا با messenger elite و با پروتکل chat2 میشد وارد روم های فول شد الان رو نمیدونم چون خیلی وقت چت نکردم
در جواب سوال دومتون هم ساده ترین راه اینکه میتونین pm ها تور رو ببندین البته بازم امکان بوت شدن شما هست ولی خوب کمتر
یه راه دیگه اینکه از مسنجر های دیگه مثل yahelite , yazak و غیره استفاده کنین که معمولا نصبت به یاهو مسنجر خیلی مقاومت بیشتری دارن در برابر بوت
یه چیز دیگه که خیلی مهمه سرعت کانکت شدن شما به اینترنت هستش اگه سرعتتون زیاد نباشه راحتر بود میشین
موفق باشی
با سلام طبق تجربه زیاد بودن ایگنور لیست و اینکه سرعتت پایین باشهنقل قول:
اینطوری می شه
که مال خودم الا هم همینطوری می شه گاهی اوقات
سلام محمد جاننقل قول:
دستت درد نکنه. تله پاتی داشتی ها !! زودتر از اینکه بنویسم جواب دادی
ممنون
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
نرم افزاری معرفی نمی کنید؟ مثلا یاهو تونل و ...
ببخشید یه سئوال دیگه هم داشتم
تو نسخه جدید یاهو هم میشه با چند Id چت کرد؟ آخه خوندم یاهو Ipها رو کنترل می کنه و اگه بفهمه که از یه Ip چند Id دارن چت می کنن حساب طرف رو مسدود می کنه
می خواستم بدونم روشی هست که یاهو نفهمه؟ اگه هست چطور؟
ممنون
لينك سالمه دوست من! دوباره امتحان كن!نقل قول:
حالا من موندم این ناشناس یعنی کی می تونه باشه فقط می دونم دوسش دارم (هیچ ربطی هم به تاپیک نداشت )
بعضی برنامه ها هستن که یاهو مسنجر رو پچ میکنن و بعد شما می تونین چندین مسنجر رو به طور هم زمان باز کنین و کانکت بشین بن هم نمیشین با این روشنقل قول:
معمولا در صورتیک ه شما با تعداد ای دی های زیاد ( 300 .4000 ای دی یا بیشتر ) به مدت طولانی انلانی باشین یاهو ممکنه شما رو بن کنه ویل با 3 یا 4 ای دی لاگین شدن بن نمیشین
سلام خسته نباشید
توی Yahoo Messenger 7 یه دکمه بود که با زدن اون میرفتیم تو لیست Room ها ولی الان این دکمه تو Yahoo Messenger 8 نیستش یعنی برای رفتن توی Room باید از گزینه Messenger بر روی گزینه Yahoo! Chat رفت و سپس گزینه ... Join a Room رو زد
چطوری میشه این دکمه رو به Yahoo! Messenger 8 اضافه کرد ؟؟؟؟
ممنون پیمان جاننقل قول:
این روشش رو نگفتی چه جوریه؟ با چه برنامه ای؟
ID ها رو باید برم ثبت نام کنم یا اینکه برنامه هایی هستند که موقع چت ID درست می کنند؟
خوهش نوكرتيمنقل قول:
نوشته شده توسط Novan
سلام محمد جان
دستت درد نکنه. تله پاتی داشتی ها !! زودتر از اینکه بنویسم جواب دادی
ممنون
اقا كسي جواب مارو نداد؟
[QUOTE=Balrog;783845]لينك سالمه دوست من! دوباره امتحان كن![/QUOTE
عزيزم من دوباره به خاطر شما تست كردم ولي باز كار نكرد.
سلام دوستان
یه نرم افزاری هستش که اسمش رو نمی دونم ولی می دونم برای مرتب کردن IM ها تو yahoo messenger هستش
که وقتی IM میاد دیگه پنجره های کوچیک صفحه رو پر نمی کنه و همه تو یه پنجره مرتب میشند
ممنون میشم اسم برنامه رو بگید. اگه لینکش هم که بدید عالی میشه