پس با آپدیت قابلیت هک از بین نمیره دیگه ؟نقل قول:
Printable View
پس با آپدیت قابلیت هک از بین نمیره دیگه ؟نقل قول:
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
برای انگیج میشه ازش استفاده کرد ولی نمیشه فولدرهای private و ...... رو دید .نقل قول:
ميره...گوشي ديگه هك بشو نيست...ولي چون آپديت هاي جديد نوكيا اين مزيت رو داره كه فايلهاي فون مموري رو پاك نميكنه...فايل installserver سرجاش باقي ميمونه و ادامه ماجرا....نقل قول:
نه مجيد ...اون روش نصب انگيج رو n82 : Fw30 نيازي به هك و installserver نداره...:46:روي گوشي خام (هك نشده) هم ميشه...نقل قول:
آقا من بین n82 و n79 گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
:10: دوست عزیز ...من که n82 خریدم ( سه ماهه )... کاملا راضی ام .... :20:نقل قول:
بستگي به اين داره كه چي برات بيشتر مهم باشه...انتظارات رو بگو..نقل قول:
دوستان من قصد دارم گوشیمو بفروشم. به چه قیمتی بفروشم خوبه؟
یه 6630 هم دارم که اونم میخوام بفروشم. اونو چقدر بفروشم؟
اگه هم کسی خریداره، من تو مازندران زندگی میکنم. گوشیم هم سالمه سالمه. دلیل فروششم اینه که دارم واسه دانشگاه میخونم و باید حدود یک سال بزارمش کنار که تا اون موقع خیلی مفت میشه و گوشیهای جدیدتری میاد!
راستی ورژن گوشیم هم 20 هستا! گوشی کلا سه چهار ماه بیشتر کار نکرده.
82 الان نوش حدود 350 هست..كمابيش همين قيمته...حول و حوش 300 خوبه فكر كنم...نقل قول:
سلام دوستان....
یه چیزی...
من بازی های Java رو گوشیم یه مقدار کند اجرا میشه...
نمی دونم همه ی N82 ها اینجورین؟ یا فقط واسه من اینجوریه...
نمونش Chuck Norris و Prince Of Persia
شما هم مشکل دارین؟
من كه اصلا" جاوا بازي نميكنم...:27:تنها بازي جاوايي كه دارم Gravity Defied هست..:40::40:نقل قول:
اره بازیهای جاوا رو 5700 ام بهتر اجرا میشدن بعضیهاشون یا اکثرشون کمی کند و خشک اجرا میشن رو ان82!
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم . قبلا جاوا زياد داشتم . مثل واليبال ساحلي و غيره ولي الان منم مثل دوستمون Legend فقط يه بازي جاوا دارم اونم prince of persia كلاسيكه !!
سلام دوستان
1. شما هدستی بجز هدست استاندارد روی گوشی رو استفاده کردید؟ هدست بهتری هم برای n82 هست؟ اگه هست مدلش چیه و از کجا میشه تهیه کرد.
2. بجز برنامه پلیر خود گوشی پلیر بهتر با امکانات بیشتری اگه سراغ دارید لطفا اسم برنامه رو بگید.
با تشکر
من بازی نه اما برنامه جاوا چند تایی رو گوشیم دارم که هیچ مشکل خاص یا کندی موقع اجرا اونها حس نکردم.نقل قول:
به نظرمن این گوشی یکی از بهترینها تو سرعت اجرای برنامه هاست چه جاوا چه سیمبین
دوست عزیز من خودم معمولا از این روش استفاده میکنم. قبل از خرید گوشی اگه برات ممکنه هر دو گوشی رو امتحان کن. یعنی فرض کن n82 رو خریدی و از اطرافیانی که دارند 15 دقیقه ای اجازه بگیر و استفاده کن خودت تمام معایب و محاسنش دستت میاد.نقل قول:
مسلما انتخاب گوشی یه امر سلیقه ای و فردیه و هیچ کسی بطور کلی نمیتونه بگه فلان گوشی خوبه.
اگه به دور و برت خوب دقتت کنی میبینی بالاخره هر دو گوشی دست ملت هست و دارند استفاده میکنند فقط میمونه مسئله انتخاب که به نظر من این امری فردیه و هر کسی بنا به نظر خودش باید این کار رو بکنه
موید باشید
نقل قول:
1- من یک هدفون iphone گرفتم 18 هزار تومن فوق العاده است ... کیفیت و باس محشره (برای N95 ام)
2- بهترین LCG jukebox هست دیگه
:10:
....................پاک شه!
حالا اون یه سوال پرسید گفت جاوا رو گوشیهای شما کند اجرا میشه یا نه! با این جواباتون الان فردا خودکشی میکنه!میترسید به ذات اقدس ان82 بر بخوره اینقدر سریع جبهه میگیرید که مال ما هیچ مشکلی تا الان نداشته!!!!:13::13::13::19::19::19::19::18::1 8::18::18::18::18::18:!نقل قول:
در جواب دوستمون دوباره هم میگم که نه عزیز گوشیت هیچ مشکلی نداره اگه ان گیج رو روان اجرا میکنه پس جاوا به ...ت که کند اجرا میشه!تو فکر نباش!!میگم که من هم بعضی بازیهای جاوا رو گوشیم کند اجرا میشه در حالی که رو گوشی رفیقم که ان82 داره روان اجرا میشه!برعکسش هم داشتم!بازی سوپر ماریو رو گوشی من روان اجرا میشد ولی رو گوشی اون کند و خشک اجرا میشد!کلا مثل اینکه بستگی به نرم افزارها و گیمهایی داره که رو گوشیت نصب کردی!نگران جاوا نباش که از قدیم الایام با سیمبین مشکل داشته!یادمون نرفته که اجرای نرم افزارها و گیمهای جاوا توی سیمبین نسبت به خود گوشیهای جاوا مقداری بیشتر طول میکشه!:11::11:
بچه ها خسته نباشین ...
اومدم دو تا توصیه بکنم بهتون :
1- موقع بازی با وان حواستون باشه جو گیر نشین ...
2- گوشیتونو قبل از اینکه به دخترا بدین ، یه نگایی به ناخوناشون بکنین ، اگر بلند بود همونجا ناخونارو بگیرین ...
اگر اینکارارو نکنین مثل گوشیه من رنگ وسط جوی استیکتون میره و .... ، خیلی ضایست انگار سوراخ شده :(
ای بابا امین جان تو هم با این تکراری هات تاپیکو کشتی ...:دی
ولی خوب اشکالی نداره که بذار کمک کنن الان نمونش خود من هیچ برنامه ای اخ نمیگه واسم...
راستی 9.2ان82 سیمبین 9.1 رو میخونه یا نه؟؟؟
یه عده میگن میخونه یه عده میگن نه....ولی من دیروز یهsis9.1 ریختم نخوند........
اه اه؟؟؟!!!
داش ابی نکنه تو گوشیتو دست دخترا میدی کلک؟؟
من که از خدامه بیان دست بگیرن........ولی اگرم بخوان نمیدم چون گوشی ادم ببخشید مثل شرت ادم میمونه خصوصیه...
من هيچ چيز خصوصي تو گوشيم نميذارم . يهو ديدي دزديدن ، اونوقت دودمان آدم به باد ميره .
ولي كلا گوشيمو دست كسي نميدم . يه مثل قديمي در اين مورد هست آخه !!
نقل قول:نقل قول:مرسی از جواب همتون :10:نقل قول:
نه! من مشکلی با سرعت N82 ندارم!نقل قول:
خیلی هم ازش راضیم ولی نمیدوونم چرا یه سری از بازی های Java کند اجرا میشه...
برعکس یه سری از بازی های Java سرعت بالایی داره...
بازی های N-Gage 2 که گرافیک بالاتری نسبت به بازی های JAva دارند رو مثل ساعت اجرا می کنه...
من زیاد Java واسم مهم نیست ولی واسم سوال بود...
بازم ممنون از پاسخ ها..:11:
سلام
یه سوال :
با توجه به اینکه دیگه 82 فنلاندی نیست و همه چینی هستند آیا بازم توصیه میشه برای خریدش از نظر کیفیت؟
در ضمن تمام چینی ها هم اصلی هستند , درسته؟
دوستان از کجا میشه تشخیص داد که گوشی ما اصل فنلاند هست یا چینی هست .
می دونم که اصل و فنلاندی تفاوتی ندارند ولی همینجوری واسه تشخیص و اطلاع می پرسم .
ممنون میشم راهنمائیم بکنید .
مرسی
دوستان از کجا میشه تشخیص داد که گوشی ما اصل فنلاند هست یا چینی هست .
می دونم که اصل و فنلاندی تفاوتی ندارند ولی همینجوری واسه تشخیص و اطلاع می پرسم .
ممنون میشم راهنمائیم بکنید .
مرسی
1اگه لیبلش رو نیگاه کنی باید کاملا براق باشه httpwww.mobilestan.netregister.php
2گه سریال نامبرش رو توی این جا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنی باید بگه گوشی شما ان 82 است واگه ان70 یا هر گوشی دیگه ای رو نشون بده اصل نیست و...
داداش کی گفته ......فنلا ندیش هس خوبم هس فقط باید پیدا کنی :13:نقل قول:
تا یک مه ونیم دیگه منم این گوشی رو می خرم:31::40:
--------------------------------
یه سوال :
برا ی استفاده از gps باید سر کیسه رو شل کنیم یا تا یه مدت مفته؟
ممنون رضاجان
میشه لینک شناختن لیبل رو دوباره بدی .
مرسی
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم :31::46:
دوست من gps همیشه مفته !نقل قول:
نه بابا ظرف خودی بود ، آبجیمون بود دادم وان بره ، یک کرکتری درست کرد تو کفش موندم ، یهو جو گیر شد و ...نقل قول:
اه اه؟؟؟!!!
داش ابی نکنه تو گوشیتو دست دخترا میدی کلک؟؟
من که از خدامه بیان دست بگیرن........ولی اگرم بخوان نمیدم چون گوشی ادم ببخشید مثل شرت ادم میمونه خصوصیه...
ولی اولش جوی استیک خیلی خوشگل شده بود چون زیرش در حالت عادی یه سفیدی معلوم بود وقتی چراغش روشن میشد یه بعلاوه ی خوشگل نورانی میومد ولی بعدش خودم جو گیر شدم زدم یه جا دیگشم اینجوری شد ....
حیف شد ، دیروزم گوشیو تقریبا سوراخ کردم ، خدا رو شکر گوشی بود مگرنه آبجیم به بیمارستان میرفت ( راهنمایی : یه خودکار به سمتش پرت کردم ، قاب گوشی تقریبا سوراخ شد ، اگر اون نبود قلب ... )
در کل من آدم خشنی نیستم : )
-
آقا این گوشی جدا خز شد رفت ، تو خیابون همش 82 میبینم !!!
داداش من به شما یه پیشنهادی می کنم :نقل قول:
توی بازی وان که هستی برو تو قسمت setting بعش برو تویcontroll setting
از اون جا می تونی به جای استفاده از کلید 4 جهته از کلید هایی مثل 4.8.6.2 استفاده کنی:5:
-------------------------
1سوال :Push to Talk؛ چی کار می کنه؟
شما مطمئنی ؟:20:نقل قول:
حالا در کل این چینی هاش چه قدر بافنلاند فرق دارند؟
فرق زیادی از نظر کیفیت با هم ندارند چون تحت لیسانس هستند
ولی نظر شخصی منو بخواهی فنلاند بهتره...
سوال :Push to Talk؛ چی کار می کنه؟
این فناوری تا اونجا که میدونم کاراییش مانند واکی تاکی هست!ولی چگونگی عملکردش رو نمیدونم شاید فکر کنم اینجوری باشه که شما اگه تو بیابون بدون انتن باشید میتونید مثل جنگ با دوستتون بی سیم صحبت کنید!!!نمیدونم!!!!!!از استاد گرانقدر علی ریسر بپرس!
دوستان عزیز من الان یدونه K800i دارم که هکش کردم و یدونه رم 4گیگ انداختم روش و خیلی هم ازش راضی هستم ولی من باید
یدونه گوشی سیمبین دار بخرم و از اونجا که من به دوربین گوشی خیلی اهمیت میدم واسه همین N82 و G810 رو انتخاب کردم ولی
موندم کدومشو انتخاب کنم.
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید ، فقط خواهشمندم که از روی تعصب گزینه رو انتخاب نکنید . اگه گوشی دیگه ای هم تو رنج قیمت
این دو گوشی هست که سیمبین باشه و دوربینش و کلا از اینا بهتر باشه ممنون میشم بگید .
مرسی
_____________ پست تکراری _____________
شرمنده من از مرورگر جدید Google Chrome استفاده می کنم که بعضی وقتا قاطی می کنه و دوبار پست ارسال می کنه .
__________________________________________________ _________________________________________