آقا حسین، گفته بودین x1 رو 430 گرفتین؟
اگه فضولی نباشه، از ایران خریدین یا خارج؟ اگه از ایرانه از کجا؟ چون خیلی به نظر پایین میاد
Printable View
آقا حسین، گفته بودین x1 رو 430 گرفتین؟
اگه فضولی نباشه، از ایران خریدین یا خارج؟ اگه از ایرانه از کجا؟ چون خیلی به نظر پایین میاد
سلام...نقل قول:
واسه سوال 1 برنامه های زیادی هست که بهترینش resco explorer که تو قسمت نرم افزار معرفی کردم
واسه سول 2 هم برنامه هست هم خود گوشی داره...برای اینکه مال خود گوشی رو فعال کنی به مسیر زیر برو...
settings>lock>promt if device un used for
تیک رو بزن...زمان رو رو 1 دقیقه بزار رمزم بده...
از این ببعد وقتی 1 دقیقه از گوشیت استفاده نکنی رمز میخاد...بعدم رمز اول هم که گوشیو روشن میکنی میخاد اضافه میشه.
سلام دوستان
صدای موبایل من با حرکت گوشی کم و زیاد میشود. فکر میکنید اشکال از کجاست؟
دستت درد نكنه.
:11:پیشاپیش سال نو را به همه دوستان خوبم تو p30world تبریک میگم...:11:
راستی گوشیتونم یزارید سر هفت سین !!!سونی اریکسونه دیگه...:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستان من یه 1 هفته ای نیستم...شرمنده نمیتونم تو این چند روز کمک کنم
من در کل از این گوشی راضیم باطری ان اگه زیاد از گوشی استفاده کنی تاقریبا 2روز نگه میداره صداش از x1خیلی بهتره تو اسپیکر حداقل فیلم برداری معمولی عکسهای خوب و خیلی بهتر از x1من فلشش هم از ایکس وان بزرگتر و قوی تره.عیب ان دیر روتیت شدنش هنگام باز کردن کیبرد است و اگر زیاد پشت سر هم بازو بسته کنی امکان هنگ است انصافا قیافه x1یه چیز دیگست در کل اگه دوربینش اونطوری نبود عمرا عوضش نمیکردمنقل قول:
من از دبي گرفتم رنگ مشكي.نقل قول:
راستي دوستان من چطور يك فيلي رو با بلوتوث سند كنم؟؟
واگر ممكن هست يك نفر اين فارسي ساز رو هم دوباره ويكجا ديگه آپ كنه.
Beam File ... ! ok ?:Dنقل قول:
hussain جان جدا با این قیمت خریدید؟
بله.رنگ مشكي:21:نقل قول:
430؟نو؟چـــــی میگی.باورم نمیشه.چجوری آخه و چند سوال دیگه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم از علائدين قيمت گرفته بود 2 روز پيش
با گرانتي پرشين 550
بي گارانتي 500
علا عنق خودش
هرچی فکرشو میکنم میبینم خیلی خوبه قیمتش.
من اون اوایل به شوخی میگفتم زیر 400 بشه میخرمش.
میترسم همین روزا بیاد زیر 400 مجبور شم بخرم.دی..
شوخي ميكني؟!!نقل قول:
بي گارانتي 500
علا عنق خودش
just like me! :dنقل قول:
هرچی فکرشو میکنم میبینم خیلی خوبه قیمتش.
من اون اوایل به شوخی میگفتم زیر 400 بشه میخرمش.
میترسم همین روزا بیاد زیر 400 مجبور شم بخرم.دی..
ببینید هر گوشی امکان داره زیر 400 تومان قیمتش بیاد و افت کنه اما ما مصرف کننده ها باید بدونیم کدوم گوشی بدردشون می خوره کدوم نمیخوره حالا قیمتش فرق نمیکنه می خواد چقدر باشه باید ببینیم کدوم گوشی نیازی که در طول روز از گوشی داریم رفع میکنه.
دوستان یه امار بگیرید ببینید واقعا 500تومن هست؟!
مرسی
چون میخوام همین روزا یکی بگیرم.
2سوال این که قیمتش انقد اومده پایین کیفیت ساختش هم اومده پایین؟ اگه امکانش هست دوستانی که خیلی وقته دارن با دوستانی که همین روزا میخرن از نزدیک یه مقایسه بزنن
2-گارانتی پرشین تلکام هم به خوبی گارانتی اصلی (پارس الرمس)کار انجام میده؟ مثلا تعویض؟بعد قیمت گارانتی اصلی چنده پارس کامتل چنده26/12/87 به بعد
سلام دوستان.
برنامه چطور بايد در گوشي نصب بشه؟
اگر لطف كنيد روش فارسي كردنش هم يكنفر اوضيح بده.
یه سری برنامه که فرمت cab دارند شما باید روی حافظه گوشی بریزی و بعد از درون گوشی اجرا کنی تا نصب بشند.نقل قول:
یه سری دیگه هم برنامه هایی هستند که باید در pc و در حالتی که گوشی به pc در حالت sync وصله اجرا بشند تا از این طریق در گوشی نصب بشند.
ببخشید بچه ها چی چی الکی شایعه میکنید واسه خودتون
قیمتش بی گارانتی اگه تونستی 550 بگیری کلاهتو بنداز هوا 550 بدون گارانتی به زور اگه با یارو دو ساعت کله بزنی شاید بهت بده......
من قیمت روز رو دارم بهتون میگم .........
قبلا هم گتم توی همکف چند تا مغازه هست که وقتی میگی گوشی چند میگه چقدر قیمت داری مثلا تو میگی 540 میگه باشه 520 بده خوبه بعد که گوشی رو برات فاکتور کرد میگه واستا 60 تومن هم پول آپگرید میشه که بدون اون گوشی بالا نمیاد
شاید دوستت از این مغازه ها قیمت کرده که گفته 500 تومن
قیمت 500 حداقل دیگه واسه خرداد ماه و اواخر اردیبهشت هست ... پس خواهشا شایعه نکید و اطلاعات غلط ندید
خوب بریمسراغ حسین جان!
حسین خدایی یکم اطلاعات درباره گوشیت بیشتر کن دیگه ببا .... این که نمیشه چجوری طاقت آوردی الان 10 روزه خریدی هنوز هیچی روش نصب نکردی؟!!
خوب شوخی کردم برنامه های نصبی 2 گونه هستند یکسری مثل برنامه های رایانه فایل setup. exe دارند که باید داخل کامپیوتر اجراش کنی بعد گوشیتو با برنامه active Syns به کامپیوتر وصل کنی بعد روی گوشیت یه پیغام میاد که روی حافظه داخلی نصب کنم یا روی مموری کارت که بعد از انتخاب برنامه نصب میشه...
یه سری برنامه های دیگه با پسوند cab هستند که باید اونهارو روی گوشیت کپی کنی فرقی نداره کجاش بعد از داخل خود گشی با file explorer بری اونجا و روی فایل کلیک کنی تا نصب بشه...........
در باره فارسی سازی پست اول این تایپیک رو بخون لینک فارسسی سازی عربایزر داده شده اونو نصب میکنی بعد دیگه تمومه گوشیت گچ پژ رو ساپورت میکنه .......
دادا داری به امضای خودت خیانت میکنی ها از ما گفتن بود اگه دنبال کمرافون هسی اصلا دنبال این گوشی نیا.....نقل قول:
حقيقتش اينكه من اضلا فرصت نمي كنم بيام نت.ولي دستتون درد نكنه.
نقل قول:نقل قول:
سلام رفیق !
بنده خودم حدود یک ماه پیش قیمت کردم با گارانتی 550 تومان !
الآن معلومه که گرون شده ! چون شب عیده !
بنظرم اردیبهشت حدود 400 راحت گیر میاد !
شما تاحالا گوشی سونی اریکسون دیدی که بعد از یک سال قیمتش به 3/1 نرسه !؟
سلام دادا!نقل قول:
دادا داری به امضای خودت خیانت میکنی ها از ما گفتن بود اگه دنبال کمرافون هسی اصلا دنبال این گوشی نیا.....
خب ان82 رو که نمیفروشم! به عنوان کامرا فون نگه میدارم+ اکسپریا واسه کارهایی اداری!
:31::31: چرا ناراحت میشی خوب من قیمت همین حالا رو دادم دیگه بله منم میدونم اول اسفند ماه قیمت کردم همون قیمت شما بود اما حالا شبه عیده و 10 -20 تومن رفته بالاتر ...نقل قول:
در مورد ارزونتر شدنش باید بگم بله دیگه هر گوشی هم که باشه ارزون میشه البته به سیاست های خود سونی اریکسون هم ربط داره ها وگرنه میتونستند یه کاری کنند که قیمتش فیکس همون مثلا 700 تومن بمونهو پایین نیاد ...... اما دیگه نه اینقدرکه مثلا هفته پیش 550 بوده این هفته یارو میگه 500 تومن قبول داری ؟:11:
ای شیطون اکسپریا رو واسه حال کردنش میخوای n82 رو هم واسه زندگی کردن ..... چی گفتم اگه تونسی بفهمی یعنی چی؟نقل قول:
سلام به آلفردوی کبیر.خوب هستین.از این ورا>نکنه به pt خیانت و این حرفا....دی...نقل قول:
سلام رفیق !
بنده خودم حدود یک ماه پیش قیمت کردم با گارانتی 550 تومان !
الآن معلومه که گرون شده ! چون شب عیده !
بنظرم اردیبهشت حدود 400 راحت گیر میاد !
شما تاحالا گوشی سونی اریکسون دیدی که بعد از یک سال قیمتش به 3/1 نرسه !؟
نقل قول:
داداش ناراحت نشدم که :31:
والا از این موبایلی ها هیچی بعید نیست ! همین الآنش بین طبقات اول تا ششم علائدین روی بعضی گوشی ها 40 - 50 تومن تفاوت هست ! دیگه چه برسه به اینکه زمان هم بهش بخوره !
من خودم 2 - 3 روز پیش بیرون علائدین قیمت کردم 700 تومن !
خیلی تخیلی قیمت ها رو بالا و پایین میکنند !
واسه یکی از همکارام میخواستم n82 بخرم همون 2 - 3 روز پیش دیدم بعد یک هفته 70 تومن اومده روش !:18:
پس هیچ چیز بعید نیست :21:
راستی منم منتظرم تا اکسپریا افت قیمتش متوقف بشه تا شکارش کنم :31:
خیلی دلبری میکنه :8:
نقل قول:
سلام به آلفردوی کبیر.خوب هستین.از این ورا>نکنه به pt خیانت و این حرفا....دی...
به سلام ! :10:
مرسی :11:
نه بابا خیانت چیه من کلا همه جا میپلکم :27:
راستی این پی سی ورلد چه اسمایلیای متنوعی داره ! دی ! :31:
ولی محدودیتهای خاص خودش رو داره.مثلا hyper link نداره که بد میره رو اعصاب.دی..نقل قول:
راستی این پی سی ورلد چه اسمایلیای متنوعی داره ! دی !
نظریه دادی!!نقل قول:
ای شیطون اکسپریا رو واسه حال کردنش میخوای n82 رو هم واسه زندگی کردن ..... چی گفتم اگه تونسی بفهمی یعنی چی؟
شما مشکیشو داری؟
آره عزیزنقل قول:
اگه میخوای مشکی بخری همون جا یه کی چرمی هم واسش بگیر حتماً.......
سلام دوستان.
اصلا اين گوشي چيزه ديگست(جه ربطي داشت:23:)
يكي از دوستان لطف كنه اين برنامه كيبورد مجازي رسكو را يكجا ديگه آپ كنه.
حسین جون شمااین ینک زیر رو دانلود کن و نصب کن از هر چی رسکو هست پشیمون میشه میگه نه امتحان کن!نقل قول:
نسخه فارسی کیبرد SPB معروف
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=27b13e4c90751c61b5403fe52d90ef37
دستت درد نكنه كاوه.
يك مشكل.فايل منيجر حافضه گوشي نيست؟؟؟؟؟؟
چند تا برنامه ريختم ولي حالا مي خوام نصب كنم نيست .دوباره با كابل امتحان كردن ولي توي كامپيوتر هم نشون نميده!!!!!
اگه منظورتون file explorer هست از این جا فعالش کن
start>Setting<today<Items<file explorer
تو مسیر آخر مطمئن شو که فایل اکسپلورر تیک خورده باشه
با سلام
دوستان, من هم یکی از این گوشی گرفتم. نقره ای.
اگر سوالی بود در حد توانم در خدمت هستم.
سلام میشه یه برنامه منشی تلفن برای x1 معرفی کنید من خیلی نیاز دارم .مرسی
این لینک برای من باز نمیشه ممکنه جای دیگر اپلود کنیدنقل قول:
نبود برنامهء منشی تلفن ؟ پس کجایید بابا
سلام دوستان...من اومدم...و سوالی باشه در خدمتم...
کیش اکسپریا 570 بدون گارانتی و ریجستر نشده...