اگر مشکل بنزین ندارید 1000% بنزینینقل قول:
اگر مشکل بنزین ندارید 1000% بنزینینقل قول:
من کلا از این استیشن هاش خوشم نمیاد مگر اینکه کارتون جوری باشه که به صندوق بزرگ نیاز داشته باشید که در اینصورت خوبه!نقل قول:
هیوندای آوانته.نقل قول:
مزدا 3 تیپ 1 کارکرده.
اگه بیمه و لاستیک داشته باشه و از همه لحاظ سالم باشه و رنگ کلی نداشته باشه ( لکه گیری طبیعیه) خوبه. ولی نکته مهم اینه که بازار این استیشن ها زیاد خوب نیست.نقل قول:
بین 82 و 83 یه فرقایی هست. ( 1800 و 2000 بودن ها)نقل قول:
قیمتی هم که دادید اگه مال 83 باشه که خوبه. ینی همین قیمت همین حدوداست.
در ضمن:
لنسر glx همه چی تموم بدون رنگ میشه راحت بخرید.
گالانت 92 تمیز هم میتونید بخرید.
گالانت 93 هم میشه خرید ( تمیز پیدا کردنش با این پول ممکنه طول بکشه)
دوو اسپرو 94 تمیز تمیز هم میتونید بخرید.
گلف نسل 2 هلو هم میشه خرید
هوندا اکورد حدودای 92 هم میشه خرید
سمند 83 هم میشه خرید
کاپریس هم میشه خرید
و ...
میبینید که دایره انتخابتون همچین هم بسته نیست و عامل تایین کننده بعد از قیمت، معیار ها ، استفاده و انتظاراتتون هست. پس:
نقل قول:
پراید 84 مشگی تمیز 6.300 خوبه؟
اگه بتونی 200 بندازی ، می ارزهنقل قول:
والا راستش نمایشگاه 6.300 گفتهنقل قول:
ولی من روی سایت ها دیدم مثلا یک پراید 84 با ساب و سیستم اینا 6.300 میدن
ولی در تمیزی این و اینکه 4 جفت لاستیک نو و باتری ماشین 2 روزه عوض شده و صداگیر موتور و تمیزیه کلی ماشین اصلا شکی نیست
ولی خوب از نظر سیستم صوتی هیچی نداره:دی رنگ مشکی
تو با صاحبش صحبت کن نمایشگاه دار رو بیخیال
یه ذره هم بزن تو سر مال که بابا گاز سوز نیست و سیبک هاش رو باید عوض کنم و ماشین خستست و از این حرفا که یه ذره تخفیف بگیری
دیگه 100% شد ازش میخرم با یک پخش cd نو 6.300
بابا طرف عمومه بزنم تو سره مال:دی
اقایون لکسز شاسی بلنداش(rx) دست دوم روو چقدر میشه پیدا کرد؟
فکر نکنم بتونی پیدا کنی:41:نقل قول:
خودروی ال ۹۰ نوع یکش قیمتش چنده ؟ و نصبت به پراید صبا چطوره ؟
ال 90 از لحاظ کیفیت ساخت،سواری،قدرت،امکانات و ارزش مبلغ پرداختی خیلی از پراید سرتر هست.نقل قول:
قیمتهای ال90 از 9.860.000 تا 11.000.000 تومان متغیر هست .بستگی به مدل و تجهیزاتش داره.
یعنی فول فولش چند در میاد؟نقل قول:
13.900.000 تا 14.200.000 البته ممکنه بالاتر هم باشه.نقل قول:
من میخوام یه l90 e2 lp سفید پارس خودرو بخرم.به نظرتون نمایندگی بهتره یا همینطور توی دست؟ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
چیزی که میخوام بگم شاید به سوال شما ربطی نداشته باشه ولی دلم میسوزه نگم.نقل قول:
یکی از دوستای من حسابرس شرکت پارس خودرو هست. میگه اینا اون دسته از ماشینایی که روشون آزمایش انجام میدن و تقریبا میترکن رو تعمیر میکنن و به عنوان صفر به مشتری میفروشن، حالا راست و دروغش گردن خودش. شما هم ببین چندچندی؟
یعنی اینهایی که الان توی نمایندگیهای سایپپاست همشون اینطوریه؟خیلی بد میشه اگه اینطور باشه.پس به کجا میشه اعتماد کرد؟یا اصلا چطور میشه فهمید چنین چیزی واسه ماشین اتفاق افتاده؟نقل قول:
یه سوال دارم!
تندر 90 فولترین مدلش یعنی slx قیمت تمیزش چند در میاد؟
حالا یکم از تمیز پایینتر چقدر درمیاد؟
آیا واقعا ebd داره؟
پراید هاچ بک دست دومش چنده الان؟
مصرف بنزینش چطوره؟
راسته این تندر لوازم یدکیش سخت گیر میاد؟نخریم دردسر بشه؟
سلامنقل قول:
کدوم شهر زندگی میکنین؟؟؟
شما اگه ماشن رو صفر بخرین و اذیتش نکنین اولا احتیاجش به لوازم یدکی نمیفته
اگه هم افتاد مطمئنا پیدا میشه چون ماشینه نسبتا پر تیراژی هست
توی کرمانشاه ماشین دوستم دسته موتور بریده هنوز پیدا نکرده
به خاطر وحشی بازی های خودش هم دسته موتور بریده وگرنه دسته موتور الکی نمیبره
سلام.
یه سوال داشتم.
بین تندر ۹۰ و پراید از لحاظ گرونی وسایل در صورت خرابی و... کدوم گرون تر تموم میشه به طور کلی ؟
خوب معلومه تندر 90نقل قول:
ولی عمر قطعات رو هم باید در نظر گرفت که مطمئنا قطعات تندر 90 دووم بیشتری دارن
مثلا از نظر موتور تندر 90 100% از پراید سر تره
و دوام موتور خیلی بیشتری نسبت به پراید داره
ولی شاید هزینه تعمیر موتورش بیشتر بشه (که به این راحتیا به تعمیر نمیفته مگه اینکه طرف ......)
چرا سوال منو جواب ندادین؟!؟
نظرتون در مورد پراید هاچ بک چیه؟ مزایا و معایبش رو بگید.
قیمت دست دومش چنده؟
مصرف بنزینش چطوره؟
با سلام
با 7500 چه ماشینایی واسه استفاده خانوادگی خوبن.پراید صفر.206 کارکرده ،سمند کارکرده،405 کارکرده و...
کدومشون به صرفه تره.
با تشکر
با سلام
دوستان امروز از يه نمايشگاه اتومبيل امروز قيمت ماكسيما رو پرسيدم البته كاركرده بود گفت 20 ميليون :18:ميخواستم ببينم اين ماشين تصادفي يا چپ كرده بود كه اينطوري گفت يا كلا اينقدر ماشين افت قيمت داشته
تويوتا كمري رو هم 24 ميليون گفت :18:مگه 40 ميليون نبود
سلام من می خوام ازبین پراید وRoa یکی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟
پراید هاچ بک ماشین خیلی خوبیهنقل قول:
قیمت برای دست دومش بسته به مدل و کارکرد از 3500 تاحدود 7 تومن متغیر هست (گرون تر هم هست ولی خوب کارکردشون واقعا کمه!)
عیبشم صندوقش هست که جا خیلی خیلی کم میگیره
مصرفشم که همه میدونن پراید تا چه اندازه مصرفش کمه
البته برای مصرف سوخت باید موتور تنظیم باشه ، شمعها تمیز باشن ، ماشین سنگین نباشه ، ----- هوا تمیز باشه ، باد لاستیک ها و .............
انتظارات ؟؟؟نقل قول:
سلام من می خوام ازبین پراید وroa یکی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟
تعداد افراد خانواده؟؟
صفر یا کارکرده و .....
به این تاپیک یه سر بزنید و ....
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=290288
یکی جواب مارو بده
کسی نیست؟!
......................
به نظرم پراید صفر از همه گزینه ها برای شما بهتره ( اگه خانواده ای هستین که زیاد اهل سرعت و ... نیستین)نقل قول:
با ماشین چطور رفتار میکنین؟؟؟
اگه به اندازه اسم پراید ازش انتظتر داشته باشین بنظرم ماشین خیلی خوبی هست
مصرف کم
استحلاک پایین
کم خرج بودن
از همه مهم تر اینکه صفر هست و از اول دست خودتون
سلام. میخوام قیمت اخرین مدل پاترول دو در بدون رنگ و تمیز در تهران رو بدونم؟
اقایون
تو رو خدا جواب منو هم بدید
ما کاربرای تازه وارد چه گناهی کردیم اخه؟!؟
هم پستهامون تاییدی هست ، هم کسی تحویلمون نمیگیره.
حالا اگه یوزرم دختر بود که همتون 10 بار جوابمو داده بودین.
سوالمو نمیگم تو صفحه قبل هست.
با اجازه دوستان.نقل قول:
دوست عزیز این حرفا نیست!اینجا همه زحمت میکشن که مشکلی از شما حل بشه!
ارتباطی هم به جنسیت نداره!سوالتونو واضح تر بگید.منظورتون از دست دوم چیه؟!سال75 دست دومه و سال 87 هم دست دوم.
ولی دوستان جواب شمارو حتما خواهند داد.
باتشکر
نقل قول:عزیز من اگه دقت میکردین امیر جان جواب شمارو داده بود خودشون هاچبک دارن پس بهتر از هرکسی میتونن کمکتون کنننقل قول:
پراید هاچ بک ماشین خیلی خوبیه
قیمت برای دست دومش بسته به مدل و کارکرد از 3500 تاحدود 7 تومن متغیر هست (گرون تر هم هست ولی خوب کارکردشون واقعا کمه!)
عیبشم صندوقش هست که جا خیلی خیلی کم میگیره
مصرفشم که همه میدونن پراید تا چه اندازه مصرفش کمه
البته برای مصرف سوخت باید موتور تنظیم باشه ، شمعها تمیز باشن ، ماشین سنگین نباشه ، ----- هوا تمیز باشه ، باد لاستیک ها و .............
سلام
با 14 میلیون چه ماشینی بگیرم بهتره (صفر یا 85 به بعد)با تشکر
زیاده. ولی اگه واقعا تمیز باشه نمیارزه به خاطر 100 تومن ردش کنی.نقل قول:
10 روز پیش یه 84 تقریبا مشکی با 8 ماه بیمه بدنه و شخص ثالث و لاستیکای نو و 46000 کیلومتر کارکرد و بدون رنگ خریدیم 6 تومن.
البته ما از مشتری خریدیم.
اصلا کار درستی که نیست هیچ، کار خیلی زشتیه بزنیم توی سر مال مردم. یه زمانی هم خودمون فروشنده میشیم.نقل قول:
همه اونجوری نیستن. ولی اینجوری هاش هم کم نیستن.نقل قول:
من ماشین دیدم توی بار که اومده موقع خالی کردن افتاده و گلگیر جلو رو عوض کردن و خریدار 2 سال بعد هنگام فروش فهمید چه خبره.
1 ماه پیش یکی از رفیقام یه تندر ( ایران خودرو ) خریده بود. بعد از چند روز توی حیاط خونه وقتی داشته بهش نگاه میکرده و لذت میبرده متوجه میشه که پشت تایر و توی گلگیر یه ترک وجود داره. میبره صافکاری میگه این مال اصلی نیست . نمیدونم چیکارش کرده که اینجوری شده ولی ....
الان هم برگشت داده شده تا بررسی بشه و ...
همشون که نه... ولی تک و توک اینجوری هم دارن. بهتره شما از همون پارس خودرو بخرید.نقل قول:
جلیل حدود قیمت رو دادن. مصرفش هم که پرایده و 5.5--7 هستن.نقل قول:
همونطور که جلیل گفت تندر.نقل قول:
اگه برای توی شهر میخوایید و مسافرت و بیرون شهر هم زیاد نمیرید به نظر من پراید بگیرید بهتره.
اینا رو میشه گرفت. ولی اگه توی شهر بزرگ هستی و زیاد هم نمیخوای ازش کار بکشی به نظر من یا میتسوبیشی لنسر GLX بگیر یا دوو اسپرو 94نقل قول:
به مدلها هم بستگی داره. ولی کمری 2007 با 24 تومن نمیشه خرید مگر اینکه مشکلی بزرگ داشته باشه. مثلا چپی باشه... اتاق تعویضی باشه و ....نقل قول:
ماکسیما اون سری اول و به اصطلاح دویده رو میشه با این قیمت پیدا کرد ولی من باشم این کارو نمیکنم. و با 24 تومن و با توجه به معیار ها و استفادم یه چیز بهتر میگیرم.
اگه مصرف، شتاب، قطعات ارزون، بازار فروش عالی، افت قیمت خیلی کم نسبت به همه ماشینا برات مهمه که پراید بهتره.نقل قول:
اگه فضای داخی، فضای بار، امنیت خیلی بیشتر و ... برات مهمه که روا بهتره.
عزیز من، مجتبی جان... فکر کنم جواب سوالتون رو گرفتی . من عذر میخوام اگه ناراحت شدید یا دیر جواب گرفتی.نقل قول:
مشکل پست هاتون هم بعد از مدتی فعالیت حل میشه. در مورد برخورد با تازه وارد ها به جان خودم اینجوری نیست که میگی. هر کسی تا جایی که میتونه به سوالات دیگران جواب میده و فرقی نداره چه مدتیه عضو هست. تفاوت فقط در لحن هست وگرنه جوابها یکیه.
ممکنه من به شما بگم، "دوست عزیز 2*2 میشود 4"
ولی به امیر بگم ، "امیرووو 2 دو تا 4 تا "
تندر 90 E2+LP پارس خودرو. (به دلیل اینکه انتظارات و استفاده رو نگفتید کلیس جواب دادم)نقل قول:
:12:
من تقريباً 8 تومني دارم.پيشنهاد دوستان با توجه به اينكه تازه متاهل شده ام و فقط بين محل كار و خانه مي خواهم استفاده كنم (10دقيقه) ولي 2و3دفعه سفرهاي طولاني حدود 2500 بايد برم و مهم تر از همه مي خوام بعد 2,3 بفروشم بين 206 مدل پايين و پرايد نو و 405 كدام را پيشنهاد مي كنيد؟چرا؟(اگه پيشنهاد ديگه اي داريد لطف كنيد بگيد؟)
باتشکر از Farshadd
اگه صفر بخرم l90 خوبه ولی اگه کارکرده 85 به بعد بخام بگیرم با توجه به اینکه بیشر برایه خارج از شهر استفاده میکنم در ضمن میخام کم مصرف باشه
سلام بر اساتید محترم .
تو محدوده قیمت 17 تا 23 چه ماشینی بهترین انتخوابه به نظرتون ! ؟ ! ( ترجیهآ اتومات )
206 تیپ 6 یا v9 صفر شایدم بتونی هیوندا ورنانقل قول: