صبانت؟ چه سرویسی؟ چه شهری؟نقل قول:
Printable View
صبانت؟ چه سرویسی؟ چه شهری؟نقل قول:
یعنی شما نمی تونی ببینی چقدر به حجم هاردت اضافه شده؟نقل قول:
صبانت , 128 , مشهد , مرکز استقلالنقل قول:
نه , یه درایو مخصوص دانلود دارم اما چون جابجایی فایل توش زیاده ( اکتسرکت کردن فایل های دانلود شده و ...) نمیشه از روی اون فهمید به خاطر همین از این برنامه استفاده می کنم .نقل قول:
این برنامه رو از کجا میشه دانلود کردنقل قول:
متاسفانه من حداکثر دانلودم حدود 600 مگه (صبانت)نقل قول:
شما با کانکشن روی ویندوز وصل میشوید به اینترنت؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://rs48l35.rapidshare.com/files/138129098/1046632/Bandwidth.Meter.Pro.v2.6.617-TE.rar
اون روش smjh رو انجام دادید ؟نقل قول:
آره , مگه کانکشن دیگه ای هم هست ؟ (ویندوز 7)نقل قول:
روشی که گفتید چیه؟نقل قول:
ببینید این برنامه های کنترل کننده حجم مصرفی یک قسمت دارند که مثلا حجم عبوری کانکشن یا کارت شبکتون رو محاسبه می کنه اگر دوتاش تیک خورده باشه حجمتون رو دو برابر نشون میده.
روش smjh رو اگه امکان داره یکی برام بفرسته!
(من یه چیزای دارم که سرعت دانلود دیال آپ رو تونستم باهاش به 7 برسونم)
نه , همونطور که توی عکس هم معلومه مربوط به کانکشن شبانه (که اسمش برا من ADSL 2 ) هست . اون تیکی که زده میشه مربوط به قسمت نشون دهنده ی سرعت هست این قسمت چک کردن ترافیک فرق داره .نقل قول:
پیغام خصوصی ت رو چک کننقل قول:
آقا اینا رسما سرعت رو به اف دادن! مرکز فرشچی
منو باش رفتم اکانت گرفتم
ما كه بيشتر هم شده
حتما صبا داري اره؟
مشهدی؟ کدوم مرکز؟نقل قول:
سلام ...
آقا ؛ من محدود ه ی پیروزی ، سرافرازانم ، شاتل فکر کنم فقط پوشش می ده ، بگیرم یا نه ؟! خسته شدم بس صبر کردم تا درست بشن !
نسبت به شاتل پارس بهتره فقط باید آمارشو در بیاری که اونجا جواب مبده با نه.نقل قول:
به نظر من که صبا بهتره! صبا هم همه ی مشهد رو ساپوت میکنه!
128 یک ماهه 8 تومن (حجمش نمیدونم چقدره)
پارس زیاد جالب نیست! شبانش بهتر از صبانته ولی روزانه صبا بهتره!(با 128 میتونی با سرعت 250 دانلود کنی، رفیقم داره دانلود میکنه!)
شما درست میگی ولی من نسبت یه شاتل گفتم پارس بهتره.نقل قول:
منم نسبت به جفتشون گفتم:31:
شاتل رو زیاد اطلاعی ندارم ولی هر کی که گرفته(رفیقام) گله داشته ازش.
ولی صبانتیا هنوزه که هنوزه راضین ازش!
نه بابا کدوم رضایت!
شبانش که مزخرفه
بعد این پارس که میگی شبانش چه جوریاست از صبا بهتره؟ شما خودت داشتی؟
بچه ها کسی از وضعیت سرعت صبا صبح ها که رایگان هست خبری داره ؟ من مرکز فرشچی هستم الان بعد از عید به این طرف صبح ها صرعتم خیلی افتضاح شده 100 مگ هم به زور میگیرم قبلا توی هر ساعت 500 مگ دانلود داشتم ! الان کسی میدونی چرا سرعت اینطوری شده ؟ یا فقط برای من سرعت اومده پایین
شبانش با روزاش فرق نداره و یه جوره که اونم خوبه.نقل قول:
به این تاپیک یه سر بزن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751
شبانه پارس خوبه در بد ترین شرایط برای من 50 میشه.
من مرکز قدس هستم.
سرعت دانلودم 220Kbps الی 230Kbps بود الان یه هفته است سرعتم اومده روی 20! کسی میدونه چی شده؟!
ISP : صبانت
باتشکر
این مشکل همگانی هست.نقل قول:
کلا سرعت ها رو آوردن پایین. :41:
با این اوضای صبانت بهتره بریم همون مخابرات!!!
سلامنقل قول:
این مشکل همگانی هست.
کلا سرعت ها رو آوردن پایین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا آوردن پایین؟!
کسی نمیدونه دلیلش Technical بوده یا Political ؟!
اون از این خیلی بدتره برادر!نقل قول:
با این اوضای صبانت بهتره بریم همون مخابرات!!!
باتشکر
مال من هنوز رو 240 هستنقل قول:
مزکز قدس هستی برادر؟!نقل قول:
مال من هنوز رو 240 هست
شما هم 2 مگ داری؟!
من پارس آنلاین دارم و مرکز قدس هستم. سرویسم 128 و سرعت دانلودم 150.نقل قول:
اما مخابرات که بچه ها دارن و به غیر از مشکلاتی که همه رو اذیت می کنه سرعت دانلودشم پایینه.یه چیزی تو حدوده 20 و اصلا با بقیه شرکتا قابل مقایسه نیست. فقط تنها برتری که داره نامحدود بودنشه که اونم چون سرعتش پایینه نمی تونی چیزی دانلود کنی.:13:
از ما گفتن بود...:14:
آقایون با تجربه خواهشآ کمک
من چند سال هست دنبال ای دی اس ال خوبم
ولی سرگردان بین شرکت ها و مخابرات...
بعضی وقت ها آدم گیج میشه lمرکز تلفن امت هستم کمک کنید جه شرکت هایی این منطقه رو ساپورت میکنه
دوستان اینجوری نمیشه تصمیم گرفت که کدوم شرکت بهتره برای اینترنت پر سرعت , هر منطقه با منطقه ی دیگه فرق داره . باید برید از کسایی که توی محدوده خودتون هستن سوال کنید ...
مثلا برای کانکشن شبانه (رایگان) صبانت 128 , مرکز استقلال سرعت اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه مطمئن شم هم سرعت دانلود تک تک فایل هام رو جمع کردم همون 230 ایناها شد
اینم مقدار دانلود امروز شبانه ام
اما همین صبانت برای خیلی های دیگه سرعتش خیلی پایین هست و شاکی هستند .
برای روزانه هم درست میگید سرعت قبلا 200 بود اما الان بین 30 تا 50 متغیر هست
مرکز انقلاب - 128نقل قول:
من 128 از مخابرات دارم کسی میتونه برام کاری کنه که تبدیل به 1 مگ بشه
به نظر من مخابرات برای دانلود بی وقفه بهترینه فقط اگه بشه یک جوری دورشون زد بیشتر از 128 گرفت
بله خود مخابرات هم خطرناک ترینه برای دور زدن چون اگه بفهمن 3 سوته میان دم در ازت تقدیر میکنن:21:نقل قول:
نه ببا این قدر هم باهوش نیستند که بفهمندنقل قول:
من خودم قبل از اینکه این بلای خانمان سوز فیبر نوری بیاد تو محله ما با یک عدد جواز کسب جوشکاری که مال سال 78 بود از درجه اعتبار ساقط شده بود 512 از شاتل گرفته بودم
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
نقل قول:
نه ببا این قدر هم باهوش نیستند که بفهمند :31:
من خودم قبل از اینکه این بلای خانمان سوز فیبر نوری بیاد تو محله ما با یک عدد جواز کسب جوشکاری که مال سال 78 بود از درجه اعتبار ساقط شده بود 512 از شاتل گرفته بودم
سلام دوستان..من الان 77 روزه واسه adsl مخابرات اقدام کردم و رفتم تو لیست انتظار...شاید باورتون نشه هنوز بهم زنگ نزدند و هر چیم میرم مخابرات میگند خطا شلوغه منتظر باشید..دیگه کفرم در اومده
نقل قول:
حالا حالاها باید منتظر بمونی من اریبهشت پارسال ثبت نام کردم شهریور ماه ای دی اس الم رو دادن
سرعتا عالي شده
براي شما هم همينطوره؟
صبا با روزهای اوجش خیلی فاصله داره!!!نقل قول: