خدا رو شکر یه چند تا از بچه های پارس هم نظر دادن سرعت اونجا چطوریه ... باز هم اطلاع رسانی کنید تا به نتیجه برسیم ... تا این لحظه من هم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که افت سرعت دانلود رپید و تورنت کمتر به شرکتا مربوطه چون همه جا با این مشکل مواجه شدن . بخصوص اینکه مسئولان مخابرات با کمال پر رویی میگن که یه سری سرویسها و سایتا باید سرویسشون محدود شه ... جوابی هم که به آقا ابراهیم دادن به نظرم منطقی میاد ... اینکه حساسیت مخابرات از سایتایی مثل یوتوب و فیس بوک به سمت جیمیل و رپید و تورنت و اینجور چیزا رفته ... از این اساتید مخابرات هر کاری بر میاد من بهشون اصلا اعتمادی ندارم اگه بگن ماست سفیده باز هم بد نیست شک کنید ! دلیل حساس شدن رو سایت رپید و اینجور چیزا هم معلومه چون ملت بجای گذاشتن فایلا روی یوتوب و فیس بوک به سمت آپلود سنتر ها مثل رپید متمایل شدن ... خیالتون رو راحت کنم من که می گم حداقل 70% مشکلات 2 هفته اخیر گردن مخابراته ... شرکتا هم برای خوش خدمتی به مخابرات از این جهت که بله ! ما هم قانونی عمل می کنیم سرعت بالای غیر قانونی به کاربرای عادی نمی دیم و همچنین پر کردن جیب خودشون و کمتر اشغال شدن پهنای باند دست به یه سری محدودیتهای موذیانه می زنن در نتیجه اونها هم یه جورایی مقصرن... البته باز هم می گم با سیاستهایی که مخابرات داره کلا گند می زنه به اینترنت ... مطمئن باشین بدتر هم خواهد شد ... مگه اینکه یه آدم با سواد که واقعا دنبال پیشرفت IT کشور باشه و برش کاری برای گرفتن تصمیمات درست و اجراشون داشته باشه بیاد تو مخابرات ...
اما در مورد سرعت من نگفتم سرعت رپید یا تورنتم بالاست ... اتفاقا دیروز اونها هم وحشتناک پایین بودن ... دیروز که بدون هیچ نرم افزاری سرعتم حدود 100 برای تک فایل بود به این دلیل بود که از یه سرور دیگه ( بجز این آپلود سنترها که سرعتشون پایین اومده ) داشتم دانلود می کردم و سرعت پیوسته بالا بود نه لحظه ای ... این مورد هم داره شکم رو بیشتر می کنه که اینا فقط یه سری سایتای خاص مثل رپید رو عمدا گند زدن همچنین یه سری پروتکل ارتباطی مثل p2p که برنامه هایی مثل تورنت ازشون استفاده می کنن ... شما هم یه بار امتحان کنین از یه سایت متفرقه بدون دانلود منیجر مثلا آلبوم mp3 بگیرین . میبینین سرعت دانلود از سایتای متفرقه فرق می کنه و بعضی وقتاخیلی خیلی بهتره یه نمونش سایت راپید باز که خود دوستان همین جا میگن سرعتش عالیه ! ( البته خودم امتحانش نکردم اما نشون میده که برادران مخابرات هنوز عقلشون به اونجا نرسیده ! اگه دسته اندیشه یا پارس بود مطمئن باشین اون رو هم محدود میکردن براشون رپیدشر و رپیدباز چه فرقی می کرد ! فقط مهم این بود که کاربرا ترافیک کمتری به شرکت تحمیل کنن و پهنای باندشون کمتر مصرف شه! ) ... اما واسه مرکز 3 هم تایید می کنم کلا سرعت بالا نیست بجز همون استثنا ها ...
در ضمن این نکته رو هم اضافه می کنم که مشکل فقط افت سرعت رپید و تورنت نیست ! مشکل نوسان خیلی شدید سرعتشون هم هست ! تا 2 هفته قبل اصلا اینطور نبود که مثلا سرعت تورنت یه دفعه بره رو 40 بعد بیاد رو 3 ! بعد 15 ! بعد 25 ! بعد 2 ! :13:انگار یه بابابیی می خواد گلوی این نرم افزار بد بختو بگیره تا چیزی نیاد ! همش شل کن سفت کن در میاره ! مثل اینکه طبق معمول بخوان یه نرم افزار یا روش جدید رو برای محدودیت مثل موش ازمایشگاهی رومون امتحان کنن ! :34: اینجور شل و سفت بازی هم بیشتر به قیافه مخابرات می خوره تا شرکتای خصوصی عرضه کننده اینترنت !