ببخشید این به اینجا چه ربطی داشت !؟نقل قول:
Printable View
ببخشید این به اینجا چه ربطی داشت !؟نقل قول:
دوستان من از شما يه سوال دارم در تبليغات اوليه بازي اومده بود بازي به بازي هوش مصنوعي بالاتر ميره ولي من هر چه بازي ميكنم اين حالتو احساس نميكنم.
من تو مستر ليگ با منچستر بازي ميكنم وبا كريس رونالدو وويم روني هر كاري كه عشقم ميكشه ميكنم واز اين لحاظ بازي خيلي شبيه فيفا شده.
بايد چند بازي بكنيم كه هوش مصنوعي واقعا بره بالا؟
فكر نكنم اومده باشه. اگرم بياد فرقشو گفتم و به نفعت دنبالش اصلاً نري. اصلاً سري هاي WE نري، بهتره.نقل قول:
آره. هوش مصنوعيش پيشرفت ميكنه و واسه همينه كه PES2008 در پلي استيشن 2 با پلي استيشن 3 از زمين تا آسمون فرق داره. چون پلي 2 هوش مصنوعيش قابليت پيشرفت نداره، اما پلي 3 داره. شما نبايد ويندوزت رو عوض كني، چون به احتمال زياد اين قابليت دوباره به حالت اول بر ميگرده!نقل قول:
چرا تغییراتی که تو بازی اعمال می کنم بعد از اینکه خارج می شم نمی مونه منظورم تغییرات در Edit بازی هست
باید سیوش کنی عزیزم
قبلا هم بچه ها خیلی این مشکل رو داشتن ! فکر میکنم شما بازیت از این سری اولا باشه !نقل قول:
اين سئوال بارها پاسخ داده شده.نقل قول:
دوست عزيز، توي اين نسخه (PES 2008) شما بايد حتماً جويستيك وصل داشته باشي و گرنه سيو بازي ها لود نميشن. حالا اين كه جويستيك چه ارتباطي با سيو داره، منم توش موندم!! اينم از عجايب كار كوناميه :18:
دوتا سوال دارم:
بهترین و کامل ترین پچ Pes 2008 کدومه؟
با عرض معذرت با عرض معذرت ببخشید عفو بفرمائید ولی آیا فرومی در اینترنت هست که در رابطه با بازی فیفا منیجر بحث کنه؟فروم ایرانی.معذرت می خوام می دونم جاش اینجا نبود.
hame patch ha ashghaland
من از این پچ استفاده میکنم.خیلی عالیه.یکی از دوستان قبلاٌ تو این تاپیک گذاشته بودشنقل قول:
اینم چند تا عکس از بازی بعد از نصب پچ:کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16506#vb_images
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي دارم شما چجور بچي بخواي؟ ولي اكثر بچ ها رو مي توني با يه سرچ از سايتنقل قول:بگيري.کد:www.GamingAccess.com
نكته: اميدوارم مديران گرامي اين سايت رو ديگه به عنوان تبليغ حساب نكنن. چون اين يه سايت خارجيه و هيچ ربطي هم به من نداره!:13:
بايد يه دسته نصب كني درست ميشهنقل قول:
سلام
من چندين ساله كه يك pes بازم.
اما الان به يك دليل ظاهرا مسخره و كوچيك pes2008 رو با اينكه مدتها منتظرش بودم بازي نمي كنم: مشكل من اينه كه فقظ با كيبورد حال مي كنم بازي كنم و عادت هم كردم سرعت رو رو اسپيس بذارم. اگه كسي بتونه مشكل منو حل كنه واقعا بايد خيلي بارش باشه. چون من حتي تو سايت هاي خارحي هم راه حلي براش نديدم. اگه راه حلي داشتيد لظفا با ايميلم هم به من خبر بديد.
عزيز، هيچ راهي نداره. چون شما نمي تونيد دكمه Space Bar رو براش كاري تعريف كني. شما براي اعمال سيوها هم بايد جوي استيك داشته باشي. اون كارهايي كه شما ميگيد كار برنامه نويس ها هست كه واسه بازي پچ مي سازن و اين كار هم ارزش برنامه نويسي نداره. چون اكثر گيمرها با دسته بازي مي كنن!نقل قول:
سلام
من سیستمم با این مشخصات:
cpu:2.4 celeron
vga:256mb geforce fx 5500
ram:512mb
این بازی رو بازی می کنم توی خود بازی گیر نداره ولی در صحنه های آهسته مشکل دارم راهی هست که این مشکل برطرف بشه یانه. راستی من Quality رو روی Low قرار دادم.
راه که نداره.اما اگر آخرین درایور کارت گرافیکتونو نصب نکردین احتمالا از اونه.اما اگر درایور آخر هست خوب راهی نداره.
دستگاهت مدلش پايينه راهي نيستنقل قول:
با اين مشخصاتي كه گفتي و روي Low هم بازي ميكني، قاعدتاً نبايد مشكلي باشه. به قول دوست عزيزمون جديدترين درايور كات گرافيكتو نصب كن و يه بارم ويندوزت رو عوض كن!نقل قول:
عزیزان سریالی که بشه online بازی کرد ...و کسی داره ؟ راهی هست ؟
واسه آنلاين بايد سي دي اورجينال باشه كه سريال باشه و متاسفانه سي دي اورجينال هم توي ايران نيست و اگر هم بخواي بايد از سايت كونامي سفارش بدي كه فك كنم با گمرك يه چيزي حدود 50 تومن واست آب بوره. اگه خدا قسمت كنه، من واسه 2009 نسخه اورجينال رو سفارش مي دم. بعدشم واسه آنلاين براي اينكه كيفيت بازي متوسط باشه و مشكلي نداشته باشي بايد حداقل با خط 1mb ADSL بازي كني!نقل قول:
من سیستم اینه cpu:amd dual core 4400 ram"2gb vga;8500gt ام نمیتونم بازی رو رزولوشن 1024*768 بازی کنم لطفا کمک کنید
منم با 8500 و 2 گیگ رم دارم راحت اجرا میکنم!!شاید از درایوتونه که قدیمیه
آره بابا. روي رزولوشن بالاتري هم مي توني بازي كني!نقل قول:
لطفا دقیق توضیح دهید
دقیق:
سیستم شما مشکل نداره.ببرینش تعمیر گاه شاید مشکل سخت افزار داره.
احتمال 10% هم از درایور قدیمیتونه.جدیدشو بگیرین
خیلی ممنون مشکل از درایوم بود
آقا یه سوال
من جدیدا کارت گرافیک 8600 gt گرفتم و دارم با کیفیت عال بازی می کنم
اما مسئله اینه که الان توپ سبک شده .. یعنی وقتی می خوره به پای یه بازیکن تا وسطای زمین میره
چرا ؟
راستی
کسی هست که پچ برای تیم ملی ایران و لیگ ایران درست کرده باشه
در مورد سئوال اولت بايد بگم كه واقعاً عجيبه و فكر نمي كنم ربطي به گرافيك داشته باشه!نقل قول:
زياده. بايد سرچ كني. توي اين سايت نه. چون اينجا نيست. جاها ديگه. ولي فكر نكنم بتوني يه پچ درست و حسابي پيدا كني. مگر اينكه صبر كني شركتها بدن بيرون
سلام
این یک هم patch عالی برای pes 2008
این هم امکانات این پچ
100% original Teams
100% original Names
100% original Kits
complete Bundesliga (German League)
correct League and Cup names
correct Stadium names
new Soundtrack
new chants for many Teams
Teams without own unique chants have adequate generic chants
new Callnames
new Balls
up-to-date Bootpack
new Faces for many Superstars
new Menus
misc. new graphics (countries, positions icons etc.)
fan reactions (German Version only)
fan banners
Premier League
Ligue 1
Serie A
Primera Division
Bundesliga
Others A / B:
Slavia Prag
Anderlecht
Club Brugge
Dinamo Zagreb
Copenhagen
Steaua Bukarest
Olympiacos
Panathinaikos
AEK Athens
Rosenborg
Wisła Kraków
Benfica
Porto
Sporting Lisbon
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Celtic
Rangers
Red Star Belgrade
AIK Solna
CSKA Moskau
Shakhtor Donezk
Göteborg
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Dynamo Kiev
Basel
River Plate
Sao Paulo
Boca Juniors
LA Galaxy
Others C:
Eredivisie
البته باید بگم که این پچ حجمش زیاده و 1.78 گیگ میشه که به دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند توصیه میکنم بگیرن و یک مورد دیگه باید بگم که این پچ باید با torrent دانلود بشه که لینک اون را هم میذارم
دانلود پچ :دانلود torrent :کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19980
موفق باشیدکد:http://www.bittorrent.com/download/complete
من تازه واردم میشه توضیح دهید که چه جوری این چیزهایی که شماها میزارید رو تو بازی pes8 بذارم؟
بستگي داره شما بخواي چيو به بازي اضافه كني! برنامه هاي زيادي هست. مي توني براي آشنايي بيشتر به سايتي كه توي امضام هست برينقل قول:
چرا کسی از pes انلاین چیزی نمیگه؟
سايز پچ خيلي زيادهنقل قول:
بچه ها لطفا يه پچ يا Option File كه سايزش كم باشه معرفي كنيد
راستي كرك يا سريال هنوز پيدا نشده ؟
اخه نميشه تحت شبكه اجرا كرد سريال ميخواد (خيلي حالگيريه... :13:)
چون شما چيزي رو مي خواي كه توي ايران يه جورايي گنگه!نقل قول:
اكثر بچ ها همين طورند. براي هر پچي كه مي خواين برين به اون سايت كه توي چند صفحه پيش گفتم (با اينكه سايتش خارجيه، ولي مي ترسم اگه اسمشو بگم بازم اخطار بگيرم.)نقل قول:
بارها گفته شده كه براي اجراي تحت شبكه بايد نسخه اورجينال رو داشته باشين!
نسخه اورجينالش تو ايران پيدا ميشه يا بايد قيدشو بزنيم ؟نقل قول:
فكر نمي كنم توي ايران باشه. اگرم باشه بايد حدوداً 20 و خورده اي باشه.نقل قول:
اگه اورجينالشو مي خواي يا بايد از دوبي بگيري كه قاچاقي بيارن، يا از طريق سايت خود كونامي سفارش بدي، كه با گمرك حدود 50 تومني واست آب مي خوره.
من خودم اگه قسمت بشه، ايشالا واسه PES2009 اورجينالشو سفارش ميدم.
حالم بهم خوردنقل قول:
يه فوتبال تحت شبكه خواستيم بازي كنيم كه نشد
البته Winning Eleven 8 بدون مشكل اجرا ميشه فقط يه ايراد داشت اونم اينكه دموهاي بازي بعد از گل را نميشد رد كرد كه اعصاب خورد كن بودند
جالبه! منم بازي كه توي ايران آنلاين بازي كردم، جنگهاي صليبي بودهنقل قول:
آقا با این سیستم بازی رو حد آخر روان اجرا میشود
8600ddr3 -256 mb -128bit
cpu 2.8 cell
ram 1gb ddr2
آقا دیگه بودجه عوض کردن cpu رو ندارم ...........
بکام جان روی های و با رزولوشن پایین فکر کنم با کمتر تیک بشه اجرا ولی تو مدیوم راحت اجرا بشه.........
راستی کسی خبر از pes2009 نداره؟