در مورد اول : اونی که شما میگی هایپرلینک هست که تو این انجمن فقط برای کاربران 6 ستاره وجود داره .نقل قول:
مورد دوم : برای گذاشتن عکس شما فقط لینک مستقیم عکس رو باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کنید
Printable View
در مورد اول : اونی که شما میگی هایپرلینک هست که تو این انجمن فقط برای کاربران 6 ستاره وجود داره .نقل قول:
مورد دوم : برای گذاشتن عکس شما فقط لینک مستقیم عکس رو باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کنید
سلام همگي خسته نباشيد من تازه به شما پيوستم
سلام .
توی این چندروزه چندتا ار فروم های معتبر هــک شدن .
مدیران محترم حواسشون باشه .
این یه نمونش :
کد:http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43453
لطفا یکی راهنمایی کنه:
من تازه عضو شده ام و پیامهایم مدتهاست نمایش داده نمیشه و نوشته میشه که مدیر سایت باید اجازه بدهد.
برای فعالیت بیشتر می خواهم تشکر کنم از بعضی پیامها نمی توانم یعنی شیوه اش را بلد نیستم.
خوب حال تازه واردها را می گیرید. بابا شاید طرفتون آمدم بدرد بخوری باشه... تو این کار تازه وارد باشه:46:
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری باید محتوای مخفی رو تو ویرایشگر ایجاد کنم؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز خوش اومدید به انجمن خودتون ! خب محدودیــت عضو های جدید همینــه که پست هاشون باید توسط مدیریــت انجمن تایید بشــه و عمومی بشـــه ! در مورد این محدودیت پست های چند صفحه قبل دوستان بحث کردن و بابک جـان توضیح دادن میتونید بخونیــد ، سیستم تشکر هم همینطور بعد از چندین پست اولین چیزی که براتون فعال میشه همین دکمه تشکر هستش :46:
اگه آدم بدرد بخوری باشــه پس باید محدودیت ها رو هم تحمل کنــه ...
نقل قول:سلام دوست عزیز موقع ارسال پســت از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید برای محتوای مخفـــی :20:
موفق باشید!:40:
همونطور که برای ارسال پست ، استفاده از این امکان در حالت پیشرفته میسر هست نه در حالت سریع ، برای ویرایش هم فقط در حالت پیشرفته ( با کلیک روی گزینه ی Go Advanced ) میشه از این امکان استفاده کرد ( البته منظور از واژه ی فقط ، دسترسی نوار ابزار هست ، والا با کپی کردن دستور ، محدودیتی وجود نداره )نقل قول:
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری باید محتوای مخفی رو تو ویرایشگر ایجاد کنم؟؟
سلام دوستان من تازه واردم یکی مارو تحویل بگیره
سلام..سلام خوش اومدی.....سوالی مشکلی درموردهربخشی داشتی در خدمتم...:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
عضویتتون بعد از چند روز به حالت فعال در خواهد آمد و البته با بیشتر شدن تعداد پستاتون
سلام
میخواستم قوانین انجمن غیر اونی که توی صفحه اول p 30 هست رو داشته باشم....به طور کامل تر...اگه یکی از دوستان لطف کنن و بهم بدن.....اطلاعاتی مثل قوانین خلاف در انجمن که منجر به بن شدن یک کاربر میشه؟:20:
قوانین انجمن همونیه که میفرمایید و بیشتر از اون چیزی وجود نداره.نقل قول:
هر انجمن هم برای خودش یک سری قوانین اختصاصی داره که داخل هر انجمن به شکل اعلان یا تاپیک استیکی (مهم) نمایش داده میشه.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482[/HTML]نقل قول:
بهترینش که همینه همینا رو بخون خودش خیلی کمک میکنه که بن نشی !!! فقط ادب و کرامتت 70 درصد رو شامل میشه دوست عزیز ، اینو خود آقا سینا نوشتن مطمئنا بدون ایراد هستش موفق باشی :11:
سلام
یه سوال یه نکته
سوال:
04-07-2007 چه خبر بوده که 15871 نفر آنلاین بودن:18:
نکته:
من هروقت ""هروقــت"" آن بودم اسمم اینجا نوشته میشه:31:
چه جالب:
محتوای مخفی: عکس
مورد اول یه حمله بوده که در اون تاریخ و اون ساعت باعث چنین آماری شده ...
مورد دوم هم سیستم وی بولتینه که کاربر اسم خودش رو همیشه اول میبینه ...
با سلام آقا یکی روش f2lرو به من بیچاره یاد بده
از کجا بفهمیم با درخواست تغییر نام کاربری موافقت شده ؟؟؟؟
سلام
بعد از بررسی توی تاپیکتون نوشته میشه. عدم موافقت با قفل تاپیک نمایش داده میشه.
من نه تاپیکم قفل شده نه جوابی گرفتم !نقل قول:
به بخش بولد شده نوشته قبلی دقت کنید. بعد از بررسی.نقل قول:
تعداد زیادی درخواست هنوز بررسی نشده. تغییر بعدی نام ها طی یک ماه اینده انجام میشه.
سلام من تازه امروزعضوشدم نمیدونم چطورتوبحث هاشرکت کنم یاتاپیک بفرستم
نحوه پیوست فایل چگونه است؟
سلام .نقل قول:
این امکان برای کاربران عادی نیست و فقط مدیران و همکارها میتونن فایل پیوست کنن .
سلام.خواستم ببینم این ناظرین و مدیران p30world که قسمت سفارش محصول رو به عهده دارن کدوم شهر هستند؟
ینی میخوام بدونم الان که من یه چیز سفارش دادم از کجا میارن و چقدر طول میکشه؟
شهر رشت هستن ...نقل قول:
بسته به شهری که شما درش هستید، مدت زمان تحویل فرق میکنه ...
من از تهران که سفارش میدادم، 3-2 روزه میرسید ...
نقل قول:
منم تهرانم.
مثلا امروز وضعیت سفارش رو که دیدم نوشته بود تحویل به مامور پست...
ینی شنبه میرسه دستم؟
سلام . من تازه عضو شدم چه طوری میتونم تو بحثا شرکت کنم:42::42:
با سلامنقل قول:
شما در هر جا كه باشيد اونها با پست پيشتاز واستون ميفرستن
پست پيشتاز هم يه زمان معلومي داره
2 روزه هست
بعد از دو روز به پست شهر شما تحويل داده ميشه و اونها بايد به شما تحويل بدن
موفق باشيد.
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
با سلامنقل قول:
به صفحه ي اصلي انجمن بريد
سپس متناسب با موضوعي كه دوست داريد فعاليت كنيد انجمن مربوطه رو انتخاب كنيدکد:http://forum.p30world.com/index.php
و بعد داخل موضوعاتي كه هست بريد
و نظر خودتون رو بذاريد و بعد از تاييد مديريت نمايش داده ميشه
كم كم فعاليت مثمر ثمر داشته باشيد تا پست هاتون به طور خودكار تاييد بشه
موفق باشيد.
با سلام
من این سوالمو از مدیران پرسیدم گفتند اینجا بپرسم
سوالم اینه که چرا همه کاربران با 100 تا پست هم میتونند عکس آپلود کنند اما من با هزارو خورده ای پست و هیچ اخطار و پست خلافی این امکان برام نیست
مدیران فرمودند فقط مدیران و سرپرستان سایت این امکان رو دارند اما من خیلی از دوستان رو دیدم که در تمامی تاپیک ها عکس گذاشتند مثلا در قست بازی ها یا امتیاز سخت افزاری ویندوز 7 همه نتایج تستشون رو به صورت عکس گذاشتند اما واسه من اون پایین نوشته شما نمی توانید فایل پیوست کنید
ممنون میشم یکی دلیلشو به من بگه
دوست گلم، عکس گذاشتن با عکس پیوست کردن فرق داره :20:نقل قول:
پیوست یا attach کردن عکس، آپلود اون روی سرور اختصاصی پیسی ورلده که این امر فقط از سوی همکاران، ناظران، مدیران، سوپر مدیران و ادمینها امکانپذیره و هیچ کاربر دیگهای از چنین حقی برخوردار نیست ...
اگه منظورتون از اینکه خیلی از دوستان رو دیدید که تو تاپیکها عکس گذاشتند، اینه که تو پستهاشون از عکس استفاده کردند، باید بگم که این امکان واسه شما هم به راحتی و با استفاده از دکمهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان پذیره ... با این دکمه شما قادرید لینک عکس مورد نظرتون رو وارد کنید و اون رو به صورت تصویر در پستتون بگنجونید ...
فقط باید این لینک رو داشته باشید !! اگه عکس قبلاً در فضای نت آپلود شده، لینکش رو برداشته و اینجا میذارید، اما اگه عکس رو از روی هاردتون میخواید در اینجا قرار بدید، ابتدا باید تو یه سایت آپلود عکس اون رو آپلود کنید و در آخر، Direct Link اون رو که با http شروع و به پسوند اون عکس (jpg یا png یا ...) ختم میشه، با دکمهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا بذارید ...
یکی دو نمونه سایت خوب برای آپلود عکس:
کد:http://up.--------.com
با این حال، یک درصد احتمال میدم که منظورتون این باشه که کاربری در پست خودش از تصاویر Attach شده استفاده کرده ... چنین مواردی بسیار معدودن و از دو حالت (تا جایی که یادم میاد) خارج نیستن: 1- اون کاربر قبلاً جز تیم مدیریت بوده و الان تصاویر پیوست شدهاش از کار نیفتادهاند 2- مدیر یا همکاری، پست یک کاربر عادی رو ویرایش کرده ...کد:http://-----.net
نقل قول:
آقا ممنون از این کاملتر و بهتر دیگه نمشد توضیح بدی -دمت گرم
ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....
(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)
جریان این یوزر چیه؟
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=66406
ایشون از طریق ویرایش مشخصات، ایمیلشون رو تغییر دادن و حالا حساب کاربریشون در انتظار Activate کردنه؛ یعنی خودشون باید روی لینک ایمیل فعالسازیای که به ایمیل جدید فرستاده شده، کلیک کنند و کاربریشون رو دوباره فعالسازی ...نقل قول:خواهش میکنم الون جان ...نقل قول:
ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....
(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)
ایدهی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصلهی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوبارهی همون مباحث از طرف کاربران جدید روبهرو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این آموزشها در کنار هم و بدون پستهای اضافی میبود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)
اره دیـگه....:20:تاپیک رو هرکسی زحمتش رو کشید باید به بابک هم بگه که قفل بشه اینطوری دیگه پست های دیگه توش مطرح نمیشه و دسترسی هم راحت تر و بهتر میشه//نقل قول:
خواهش میکنم الون جان ...
ایدهی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصلهی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوبارهی همون مباحث از طرف کاربران جدید روبهرو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این آموزشها در کنار هم و بدون پستهای اضافی میبود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)
سلام دوستان. چجوری میشه یه لینک گذاشت توی سایت ولی خوده لینک و نشون نده و به جاش یه نوشته گذاشت و هر وقت که روی نوشته کلیک می کنیم به اون لینک مورد نظر بریم( هایپر لینک) ؟؟؟؟؟؟ میدونم این امکان برای من مقدور نیست و باید همکار باشم تا بتونم اما اگه میشه شیوه این کار رو توضیح بدید..... خیلی واجب!!!!
نه نمیشهنقل قول:
همونطور که میدونی...
با سلامنقل قول:
زماني كه اين امكان واستون محيا بشه توي نوار ابزارتون دكمه ي مربوط به قرار دادن hyperlink رو داريد و ميتونيد لينك ها رو قرار بديد
بدين صورت كه قسمتي كه ميخوايد لينك داده بشه بهش رو انتخاب ميكنيد و سپس اين دكمه ر و انتخاب و لينكي كه ميخوايد بهش بديد رو وارد كنيد
يا اينكه اگه لينك در جايي ديگه به صورت آماده هست با كپي كردن متن فعال اون، ميتونيد جايي ديگه هم داشته باشيد
موفق باشيد.
اگه در کل میخواید بدونید چه جوری چنین کاری امکان پذیره، باید بگم که اگه قابلیتش رو داشته باشید (یعنی همکار یا ناظر یا مدیر و ... باشید) در کنار گزینههایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینهای هم به این شکل خواهید داشت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای کاری که شما میخواهید بکنید، باید ابتدا متنی که قراره با کلیک بر اون به لینک مورد نظر هدایت شیم رو سلکت کنید و بعد روی این دکمه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کلیک کرده و لینک مورد نظر رو وارد کنید ... :20:
ویرایش: سروش جان زودتر به درستی توضیح دادن ... با عرض پوزش!
تو بیشتر انجمن ها این گزینه لینک کردن برای همه کاربرا ها وجود داره
ولی نمیدونم چرا تو پی سی این گزینه فقط برای همکاره و ناظرها است
فکر نکنم اگر برای همه کاربرها این گزینه فعال بشه مشگلی پیش بیاد