به این مسیر بریدنقل قول:
private\10202dce
کلی فایل Sis می بینید
اون هایی که با هاش مشکل داری رو پیدا کن و پاک کن
Printable View
به این مسیر بریدنقل قول:
private\10202dce
کلی فایل Sis می بینید
اون هایی که با هاش مشکل داری رو پیدا کن و پاک کن
ببخشید شاید سئوالم رو درست ن÷رسیده باشم (اون چیزی که گفتید امتحان کردم وموثر نبود)نقل قول:
میخواستم از لحظه ای که با گوشی کارنمیکنم ( از آخرین لحظه ای که دکمه ای از گوشی فشرده شده) تا لحظه ای که گوشی به حالت استند بای می ره (صفحه گوشی سیاه میشه ) رو افزایش بدم مثلا از ده ثانیه بشه یک دقیقه
ممنون :11:
یا علی مدد.
[quote=rezapazahr;2906849]ببخشید شاید سئوالم رو درست ن÷رسیده باشم (اون چیزی که گفتید امتحان کردم وموثر نبود)
میخواستم از لحظه ای که با گوشی کارنمیکنم ( از آخرین لحظه ای که دکمه ای از گوشی فشرده شده) تا لحظه ای که گوشی به حالت استند بای می ره (صفحه گوشی سیاه میشه ) رو افزایش بدم مثلا از ده ثانیه بشه یک دقیقه
برید توی control panel \devie\backlight و اونجا hand held رو on کنید و دقیقه رو زیاد کنید
سلام شما هم استتوس بار رو عوض کردین؟مال من هم اینجوریه مشکلی هم نداره ولی من استاتوس G900 رو نصیب کردم به نظرم می ارزهنقل قول:
من یه ترفند بلدم!!!!!!نقل قول:
ولی هر کی باهات تماس میگیره میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد!
ولی اس ام اس میتونی بفرستی یا دریافت کنی!
کافیه #094*21* رو بگیری (یا اینکه گوشی رو به صورت دستی به 98094+ دایورت کنی)
برای غیر فعال کردنش هم #21# رو بگیر
این ترفند برای تمام گوشی ها کاربرد داره!!!!
[quote=p6tr;2906887]دست شما درد نکنهنقل قول:
واگه بخوام گوشی دیرتر keylock بشه چیکار کنم ؟
بسیار ممنونم .
از راهنمایی هاتون ممنون اما هک که بچه ها هم گفتند بهش اعتمادی نیست غیر از این هیچ جوری نمیشه؟که امن باشه؟نقل قول:
یه کوچولو بگردین هم پیدا میشه. control panel/security/locksنقل قول:
واگه بخوام گوشی دیرتر keylock بشه چیکار کنم ؟
میتونید کاری کنید که auto قفل نشه اما زمانشو فکر نکنم بشه.
یه سوال داشتم:
چرا وقتی گوشی خاموش بود و با usb به pc وصلش کردم دیگه روشن نشد و هنگ کرد؟
اقا من مثل اینکه ویبره گوشیم(پی1)کار نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!
از کجا مطمئن بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا تعطیله؟
توی کنترل پنل sound & alerts>vibrating alert رو چک کن ببین فعال هست؟
منوی p1 من فارسیه ، چه جوری میشه اونو انگلیسی کرد ولی sms هاش فارسی باشه؟
در ضمن می خواستم بدونم میشه تقویم اونو شمسی کرد ؟
از توی منوی other که توی کنترل پنل هست language رو باز کن و انگلیسی رو انتخاب کن.اینطوری انگلیسی میشه.
تقویم شمسی نداره ولی برنامه جاوا براش هست.
رفتم وهمه رو on کردم ولی فایدهای نداشت:18:نقل قول:
نقل قول:
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که آیا میشه این زمان lock شدن گوشی رو افزایش داد ؟
سلامنقل قول:
من جدیدا گوشی P1 با کارانتی کامتل خریدم اما تو جعبه اش کیف ندیدم. آیا دوستان دیگه که جدیدا این گوشی رو با گارانتی کامتل خریدند درجعبه کیف مشکی رنگ دیدند؟
آقا خیلی وقته گوشیم میخواد بره تو مسیج ها یک 20 ثانیه ای طول میکشه یا مسیجی میاد 20 ثانیه باید زور بزنه تا باز کنه
بنظر شما چه کارش کنم ؟
چند وقت گوشی رو دارین ؟
برنامه مسیج تویه حافظه هست و اینقدر طول می کشه؟
حجم اس ام اسات چقدر؟
عجیبه !
من پنجشنبه گذشته گرفتم یه کیف جیر مشکی توش بود.نقل قول:
از این کیف های لپ تاپی واسه p1 هم اومده؟ حدود یک ماه پیش هرجا رو گشتم پیدا نکردم. کسی ندیده؟
راستی این محافظ صفحش را هم تو بازار می فروشن؟ چنده؟
برای قفل شدن صفحه کلید امکانش نیست مگر لینکه Lock Code بذارید . اون موقع فکر می کنم قابل تنظیم هست.نقل قول:
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که آیا میشه این زمان lock شدن گوشی رو افزایش داد ؟
خیر ، نیست . اصلا کیف مناسب P1 خیلی کمه ...نقل قول:
از این کیف های لپ تاپی واسه p1 هم اومده؟ حدود یک ماه پیش هرجا رو گشتم پیدا نکردم. کسی ندیده؟
به اندازه صفحه P1 نیست (یا لااقل شیراز نیست) ، باید ماله P990 رو بگیری و یه کمش رو ببری . من شیراز گرفتم 2000 تومن.نقل قول:
راستی این محافظ صفحش را هم تو بازار می فروشن؟ چنده؟
اگر یه عالم برنامه رو p1 نصب کنم و بعد فایل های نصبشون رو از تو memory بوسیله کامپیوتر پاک کنم گوشی به هم نمیریزه؟
بعد میشه از تو گوشی باقی مونده نصباشو پاک کرد؟
اگر کل فایل های توی memory را پاک کنم چی میشه؟منظورم فایلهای resource و system و private و.. هست
حالا اگر کل فایل ها رو از تو حافظه خود گوشی پاک کنم چی میشه؟
سلام من امروز به جمع پی1 نی ها پیوستم.5700 داشتم.میخواستم ببینم نمیشه این منوهایی که روی صفحه اصلی هستن رو محو کرد یا جا به جا شون کرد.رم تا چند ساپورت می کنه سیستم آمل همومن یو آی کیو 2 هست.ممنون
سلام
ممنون از همه مخصوصا از دوست خوبمون که منو کمک کرد مشکل حل شد....
این که خودم بلد بودم .نقل قول:
من میگم واسه بعضیها فقط این پیغام رو بده
والا از اردیبهشت ماه دارمشنقل قول:
یک حدود 500 تا هم اس ام اس دارم و میخوام پاکشون کنم ارور میده که این کار نمیشه و bad requst خلاصه نمیدونم چی کارش کنم
ا
یک هم جواب ما رو بده . با این ویبره گوشی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه راهی به ذهنم نمی رسه ...نقل قول:
والا از اردیبهشت ماه دارمش
یک حدود 500 تا هم اس ام اس دارم و میخوام پاکشون کنم ارور میده که این کار نمیشه و bad requst خلاصه نمیدونم چی کارش کنم
شاید بشه از برنامه های جانبی کمک بگیرید ... یه تست کنید .
کسی نمی دونه؟نقل قول:
اگر memory رو با فرمت fat32 فرمت کنم سرعتش بالاتر نمیره؟
فلش دوربین p1 از چه نوعی است؟اگر زیاد روشن نگرش داریم قبل از عکس گرفتن ولی عکس نگیریم میشه بجای چراغ قوه ازش استفاده کرد خراب نمیشه؟
سلام دوستان
مشخصات گوشي من اينه:
phone : CXC162037 R9G007
ORGANISER: CXC162108 R6D23
CDA : CDA 162022/1 R6D22
حدود يك سال پيش خريدمش . دست خط فارسي هم نداره. اما خيلي وقت پيش ها كه پيگير بودم و صحبت از آپديت بود ، مي گفتن اگه آپديت كني آنتن دهيش خراب مي شه. من هم بيخيال شدم.
الان چي ؟ نياز به آپديت داره ؟ فرقي مي كنه؟
بدتر نشه ؟
شما نیاز به آپدیت دارید ، اگه آپدیت کنید در عملکرد گوشیتون تاثیر زیادی می ذاره .نقل قول:
مشکل آنتن دهی هم حل شده ، نگرانی از این بابت نیست.
ماشالا سوالات شما یکی دو تا نیست ! صبر و حوصله هم ندارین !نقل قول:
اگر یه عالم برنامه رو p1 نصب کنم و بعد فایل های نصبشون رو از تو memory بوسیله کامپیوتر پاک کنم گوشی به هم نمیریزه؟
بعد میشه از تو گوشی باقی مونده نصباشو پاک کرد؟
اگر کل فایل های توی memory را پاک کنم چی میشه؟منظورم فایلهای resource و system و private و.. هست
حالا اگر کل فایل ها رو از تو حافظه خود گوشی پاک کنم چی میشه؟
پاک کردن فایل نصی مشکلی ایجاد نمی کنه ولی برای Uninstall کردن برنامه بهتر از امکانات گوشی استفاده کنید نه دستی !
فکر نمی کنم دلیلی داشته باشید فایل های سیستمی رو پاک کنید !!! خب مسلما برنامه ها بالا نمیان !
سرعت ؟ یعنی چی ؟نقل قول:
اگر memory رو با فرمت fat32 فرمت کنم سرعتش بالاتر نمیره؟
فلش دوربین p1 از چه نوعی است؟اگر زیاد روشن نگرش داریم قبل از عکس گرفتن ولی عکس نگیریم میشه بجای چراغ قوه ازش استفاده کرد خراب نمیشه؟
فلش از نوع Dual LED هست . خب مسلما بی عیب هم نیست !!
اقا ویبره گوشی ما کار نمیکنه(پست برای چندمین بار).:19:
هر کاری کردم فایده ای نداشت(یه بار مسترریست هم کردم).
حالا از این بروبکس حرفه ای کسی نمیدونه من باید چیکار کنم. یعنی از کجا مطمئن بشم که ویبره کلا تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
دوست عزیز ، شما امتحان فرمودین؟!! ی وسط در حالتی که عرض کردم وجود داره !نقل قول:
عزیز من منظورم این نبود. ی معمولی خودمون وقتی چسبیده نوشته می شه نقطه نداره مثلا (سیب) نقطه های ی رو حذف کن! لطفا کسی جواب منو بده . چی کار باید بکنم
شما از منو مخفی قسمت تست ، ویبره رو تست کنید ، این پست رو ببینید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2879705&postcount=2665
آقا محمد ممنون که راهنمایی کردین
اما فایل های نصبی رو اگه با کامپیوتر پاکشون کنیم اون فایل های رجیستری و فایلهای مربوط به نصب اون برنامه که باقی موندن بعد از توی گوشی وقتی unistall رو بزنیم پاک میشن؟یا میگه سورس موجود نیست ؟ مثل windows که اگه فایل نصب رو دستی پاک کنیم بعد از تو add/remoe بعضی اسم ها پاک نمیشن بعضی هاشون هم که پاک میشن فقط اسمشون پاک میشه و فایل های Reg مربوطه و فایلهای دیگرش پاک نمیشن و باعث میشه کم کم windows دچار مشکل میشه و سرعت پایین میاد و باید windows رو عوض کرد
حالا اگه سرعت گوشی در اثر این عوامل و مشابه اینها پایین بیاد سیستم عامل رو نمیشه عوض کرد؟مثل windows?
اگر فایل های روی memory ضروری هستن و نباید پاک شن memory رو پس نباید هیچ وقت فرمت کرد؟
سلام
قیمت p1 الان چنده؟؟؟؟
برای دریافت فایل های بلوتوث چجوری میشه صدا گذاشت؟
بعد از چند ثانیه چجوری میشه گوشی فقل شه و با پسورد باز شه؟
فایل نصبی که عرض کردم منظور فایل Setup بود که شما نرم افزار رو بوسیله اون نصب می کنید و بعد از نصب دیگه نیازی به وجودش نیست ولی فایل های اصلی برنامه رو نباید پاک کرد . اصلا لزومی نداره این کار صورت بگیره ، اگر هم پاک بشن (تاحالا امتحان نکردم ببینم پیغامش چیه !) برنامه دیگه بالا نمیاد و به چیزی زاید تبدیل میشه ... باعث اشغال فضای اضافی میشه ولی مثل کامپیوتر اونقدر تاثیر در کار گوشی نمی ذاره .نقل قول:
سیستم عامل گوشی رو میشه از اول نصب کرد ! چرا نمیشه ؟ کافیه شما آپدیت کنید یا حافظه گوشی رو فرمت کنید (Internal Format) ، با این کار در واقع همه چیز از ابتدا نصب میشه .
برای فرمت مموری هم شما می تونید فایل های مورد نیاز رو به کامپیوتر منتقل کنید و بعد فرمت کنید.
برای دریافت فایل های بلوتوث هم راهی برای گذاشتن صدا وجود نداره ...
نمیشه.نقل قول:
برای دریافت فایل های بلوتوث چجوری میشه صدا گذاشت؟
c.panel>security >locksنقل قول:
بعد از چند ثانیه چجوری میشه گوشی فقل شه و با پسورد باز شه؟
دستت درد نکنه !!!!!!!!! اما نمی دونم چرا وقتی رادیو مینی مایز می کنم دوتا رادیو توی استاتوس می یاد !!!!!! استاتوس رو عوض کردم درست نشد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: