ممکنه از تنظیماتش باشه؟:20:نقل قول:
یا ربطی نداره؟
Printable View
ممکنه از تنظیماتش باشه؟:20:نقل قول:
یا ربطی نداره؟
با سلام به دوستان عزیز :10:
از دوستانی که دارن این تاپیک رو می بینن خواهش مندم که به پست زیر سر بزنین وبه من بی نوا هم کمک کنین و خواهش مندم که در دیدن این پست دریغ نکنین :19::45::42::44:
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3423851&postcount=2746
دوست عزیز . پست های قبلی رو میخوندی . توی صفحات قبل توضیح دادم. دوباره میگم!:نقل قول:
نقل قول:
علیک سلام.:31:
من خودم تحقیقات ویژه ای رو در این زمینه انجام دادم!:31:
اول اینکه اگه از نماینگی مجاز بخری و ضمانت نامه رسمی نوکیا داشته باشی که هیچی! ولی اگه بدون ضمانت خریدی بقیه مطلب رو بچسب:
تا جایی که من میدونم این کد 7 و 8 و 00 و 01 هیچ ربطی به اصل بودن گوشی نداره!
البته در لینک زیر توضیحاتی در این زمینه داده شده که خود من رو به شک انداخت!:13:ولی من تاییدش نمی کنم:
[html]http://forum. g s m a r i a . c o m/showthread.php?t=5341[/html]
شما لینک بالا رو بچسب که اصل چیزی هست که میخوای!فقط حواست باشه که بدلایل مشخص!:31:بین بعضی از حروف لینک بالا فاصله هست!نقل قول:
در مورد IMEI هم باید بگم بله. باید هر سه اونها یکی باشه . ولی در نظربگیر که ممکنه کد اون دستکاری شده باشه و به اصطلاح گوشی چنج شده باشه!
توضیحات زیر از سایت سافتستان هست. خوب به اونها دقت کن:
امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در اين ترفند قصد داريم روشي را به شمامعرفی کنیم كه براي اولين بار از طريق سايت سافتستان بر روي اينترنت قرار ميگيرد. شما ميتوانيد به سادگی و از طريق اينترنت به اصل يا غير اصل بودن گوشي خود پي ببريد ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها!
بدین منظور:
- ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
- حال به این سایت بروید.
[html]https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr[/html]- کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
- اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
توجه : مثلا اگر کد يك گوشي K750i را چك كنید و اين سايت مشخصات يك گوشي W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج شده است!
سایت فوق به غير از چك كردن IMEI موارد ديگری را نیز آنالیز میکند:
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» IMEI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis
لينك چك كردن و آناليزم كردن كدهاي ديگر :
[html]https://www.numberingplans.com/?page=analysis[/html]راهنما :
Type Allocation Holder : شرکت یا کمپانی که این IMEI رو ثبت کرده
Mobile Equipment Type : مدل گوشیتون
GSM Implementation Phase : فاز پیاده سازی GSM منظور همون فرکانسهایی که ساپورت میکنه.
IMEI Validity Assessment : و این هم مهمترین قسمت. تشخیص اعتبار IMEI ... اگه این قسمت رو زرد یا قرمز بود یعنی اعتبار IMEI شما پایینه.
Est. Date of Range Issuance : تاریخ تولید ( حدودی )
Reporting Body : گزارش تولید توسط ....
Primary Market : بازار اصلی فروش
Legal Basis for Allocation : قوانین مربوط به عرضه و فروش گوشی باشه.
Full IMEI Presentation : شکل کلی IMEI
Reporting Body Identifier : کد شناسایی گزارش تولید
Type Allocation Code : کد اختصاصی محصول
Serial Number : شماره سریال
Check Digit : رقم چک
:10:
ولی در مورد N95 8GB یه مطلب مهم هست ( در واقع چند مطلب!) که دوست عزیزمان آقای amini_bio در تاپیک مفید زیر توضیح کاملی در موردش داده:
در این لینک نوع تقلبی این گوشی با اصلی اون مقایسه شده و با رفتن به لینک زیر میتونی تا حدودی حدس بزنی که گوشیت اصلیه یا نه.توضیحات خیلی واضحه:
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280071[/html]فقط....
فقط یادت باشه که اگه عکسها برات لود نشد . باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنی! ( اگه بدون عکس هم فهمیدی که هیچی!)
در مورد باتری هم اینجوری که من فهمیدم بیشتر اونها اصل نیستند و فروشنده ها باتری ها رو جا به جا می کنند.
و باتری ها چینی اومده که لیبل اونها عین لیبل اصلی هست!
در پایان باید بگم که از این روزگار هر چی بگی بر میاد . پس اگه 100 درصدی مطمئن شدی گوشیت اصله بازم مغرور نشو!( تلمیحی به کپی کاری های برابر اصل چشم بادامی ها!)
اگه هم اصل نبود. تو فکر کن اصله!
بدرود....
با سلام خدمت دوستای زحمتکش پی سی ورلد
من یه مشکلی با N95 8gig دارم .
عکس هارو در کامپیوتر نشون نمیده.هم در حالت pc suit و هم در حالت data transfer.
در حالی که تعداد زیادی عکس در گوشی هست.در ضمن ورژن گوشی جدیدترین ورژن هست(31).
یعنی فلدر ها را نشان میده مثلا 200910 رو نشون میده اما وقتی توش میریم هیچچی نیست.یه راه حلی وجود داره؟:18:
با سلام خدمت همه ی دوستان.موقع خرید این گوشی برای یکی از دوستان به یک چیز بر خوردم:موقعی که سریال یکی از این گوشیها رو تو سایت numberingplans.com وارد کردیم مدل گوشی رو نوشت n95 اما برای گوشی من که یک سال پیش گرفتم مینویسه n95 8gb نمیدونین دلیلش چیه؟
همونطور که دوستان گفتن ؛ احتمالا گوشی قاچاق هست و آی می تغییر داده شده.اگه کد درست باشه ؛ موقع وارد کردن کد ان 95 8گیگ رو نشون میده..نقل قول:
دوست عزیز.مطلب آی می 100% درست نیست...شاید بعضی از اصل ها کدش اینجور باشه ؛ اما بعضی ها هم ممکنه نباشه...دلیل قطعی بر اصل بودن یا نبودن نیست.نقل قول:
در ضمن ؛ من طی این 6 سال بالای 20 تا گوشی عوض کردم.
p990,k800,6600,3650,6260,n81,n82,n95,k770 و خیلی های دیگه...
تاحالا از هیچ گوشی مثل ان 95 8گیگ راضی نبودم.عمرش هم به قیافش نمی خوره کم باشه...منم تاحالا ندیدم کسی باهاش مشکل داشته باشه...هم خوشگله ؛ هم کارآیی داره ؛ هم رو دست نداره...آپگریدش کردم(نه به این آخری 3.1.اصولا باید صبر کنی هر چیزی امتحانش رو پس بده بعد استفاده کنی)زندگیه...از ما گفتن....اگه پیشنهادی غیر از این می خوای ؛ ان 96 بهتره...:21::27:
خلاصه که اینطوری ؛ در ضمن دوست عزیز ؛ از ارسال اسپم خودداری کن گلم...
مگه میشه سریال گوشی رو تغییر بدن؟(منظورم سریال داخلی گوشیه)
منم الان زدم نوشت N95 8GB .... بله احتمالاً سریال n95 معمولی رو روی اون گوشی ست کردند .... و این یعنی قاچاق گوشینقل قول:
سلام دوستان عزیز من یه گوشی n95 8gb دارم وقتی به قسمت بار کد میرم عمل بار کد رو انجام میده اما نمیدونم کجا save میشه؟
اگه کلید سیو رو بزنی ؛ سیو میشه.اما اینکه کجا سیو میشه:
application>>office>>barcode>>saved Data
امیدوارم کامل توضیح داده باشم...
چرا نمیشه برادر من؟پس فکر کردی قضیه رجیستر نشدن و گوشی قاچاق و تعرفه 60 % چی بود؟نقل قول:
مگه میشه سریال گوشی رو تغییر بدن؟(منظورم سریال داخلی گوشیه)
بیشتر گوشی های موجود ؛ اونطوری که فروشندگان علاالدین میگن ؛ قاچاق هست...و واقعا هم اینطور هست...
يك چيز عجيب براي من اتفاق افتاد
گوشي من rm421 ورژن 20 بود
زبان فارسي رو بهش اضافه كردم شد rm 320 ورژن 30
اين يعني گوشي من آبديت شده درضمن مگه اين rm421 نبايد تغيير نكنه
بعد اون تفاوتهايي كه آقای amini_bio بين گوشي كره اي و فنلاندي اصل (فرض كنيم اصل) :31:در بخش نرم افزاري گفتنداز بين رفت گوشي من شد شبيه گوشي اصلي
اين يعني چه
برای منم ورژن 31 و rm-320 هست .... ولی فکر نکنم فنلاندی بودن یا نبودن گوشی به این بستگی داشته باشه ....
دوست من قضیه تغییر سریال گوشی بیشتر برای سونی اریکسون بود ... چون عوض کردن سریال گوشیهای سونی اریکسون فوق العاده راحته ... ولی برعکس نوکیا رو نمیشه عوض کرد .... برای همین اون موقع هم که بحث چنج کردن سریال گوشی خیلی داغ بود این موضوع فقط برای سونی ارکیسون بود ... وشما گوشی نوکیایی ندیده بودی که فروشنده بگه سریالش چنج هست ..........نقل قول:
البته سامان جون الان اینکار رو هم خیلی راحت انجام می دن.منظورم تعویض سریال گوشی های نوکیاس.رفیقم خودش مغازه داره...
کارش توو 10 دقیقه س!
سلام دوستان
این مطلب نقل قولی از دوستی است شما که گوشی n95 8gig دارید مطلب زیر را تایید می کنید یا نه چون می خواستم این گوشی را بگیرم ولی با این نوشته دچار تردید شدم
ممنوننقل قول:
تجربه ثابت کرده در کل گوشیهایی مثل N95 8GB با حافظه داخلی بالا ، گوشیهای پر دردسری هستن ! یکی از دوستان تعمیر کار میگفت اون اوایل که این گوشی زیاد خریداری میشد ، تا یه مدت به ازای هر چندتا گوشی که برای تعمیر میومد ، یکیش N95 8GB بود اونم بخاطر هنگ زیاد یا سوختن IC مموریش ! اما بازم نباید از مزایای این گوشی چشم پوشی کرد
نقل قول:
نه.هنگ نمیکنه.نسخه های کره ای یا تقلبیش ممکنه هنگ کنه..یعنی از اونا خبر ندارم ولی خودم و یکی از دوستام که داریم خیلی کم هنگ میکنه.اونم وقتی سرش کرم بریزی..من تو این دوماه ونیم که خریدمش 5بار هنگ کرده اونم تقصیر خودم بوده...اگه نظر منو میخوای مشکل پول نداری بخرش..
والا من تا حالا ندیده بودم ولی اگه شما میگی دوستم میکنه پس حتماً میشه دیگه ....نقل قول:
.
ماشالا به این سرعت عمل و تکنولوژی که فقط هم مختص خودمونه ..!!:31:
من تجربه ی دوبار خرید و استفاده از این گوشی رو دارم...نقل قول:
به شخصه تا الان که این پیغامو می دم یه بار هم همچین مشکلی برام پیش نیومده.شاید ان95 معمولی دچار مشکل هنگ بشه ولی 8گیگ نه یا حداقل بگیم خیلی کمتر.البته بستگی داره چجوری ازش استفاده کنی!
(این جمله ی آخرم خیلی مهمه).اگه گوشیه خوب می خوای!فقط ان95 8گیگ.
یه مسئله ای رو هم یادآوری کنم ، الان دیگه این گوشی ها ساخت چین هستن و اون چیزی که دست ما می رسه اغلب درجه ی 2 هست!و ممکنه توو همین درجه ی 2ها چندتا گوشی هنگی و مورد دار هم پیدا بشن که اصلا عجیب نیس...
مجتبی جان یعنی دیگه ان 95 هشت گیگ فنلاند دیگه اصلا" تو بازار نیستش و همه چین درجه دو هستش ؟؟اینهمه دوستان میگن هر چه از تولید یه گوشی میگذره کیفیتش افت میکنه در مورد هشت گیگ تو هم بود ؟؟یعنی این هشت گیگی که تازه گرفتی با هشت گیگ قبلیت تو کیفیت تفاوت داره ؟یا همونه ؟
مطمئناً هست ولی خیلی کم و به سختی هم گیر میاد ...
برای به دست آوردنش 2 راه داری :
1- اول اینکه توی این بازار خراب یه آشنا درست و حسابی داشته باشی که یا بتونه آدرس جائیکه فنلاندیشو میدن بهت بده ...یا اینکه بتونی از جاهایی تهیه کنی که جنساشون برای قدیم هست و از این گوشیهایی جدید که واقعاً تشخیص فنلاند بودن یا نبودنشون سخته نباشه ....
2- دوم اینکه بهتره اگه آشنایی و فامیلی خارج از ایران داری بهشون بگی برات بفرستن ... شاید یه مقدار زمان ببره اما تا آخرین لحظه ای که ازش استفاده میکنی راحتی و خیالت هم راحته که فنلانده اصل هست .....
دقیقاً کاری که من کردم .... من این گوشیمو به دائیم که انگلیس هست گفتم برام با یه مسافر فرستاد .... همین روز هم رجیسترش کردم و از فرداش استفاده کردم ..... واقعاً هم راضی ام .... کوچکترین مشکلی باهاش ندارم .... روی جعبه و پشت گوشی فنلاند حک شده ....
در هر صورت من راه دوم رو بهت پیشنهاد میکنم .... چون معلوم نیست اگه بخوای از اینجا بگیری چه چیزهاشو باز میکنن و عوض میکنن ....
آقا احمد گل ما باشی متاسفانه باید بگم آره...افت کیفیت کاملا محسوسه!البته ، برای کسی که یه مدت توو اینجور کارا بوده...نقل قول:
وگرنه کسی که قبلا این گوشیو نداشته و تازه خریده میگه : "نه ، کیفیتش خوبه!"
البته کسایی که از ایران می خرن بیشتر این مشکلو دارن.
مجتبی جان نگفتی این مورد افت کیفیت در مورد هشت گیگ دوم خودت هم صادق بود یا نه ؟؟؟
سلام.این نرم افزار همراه اول پیام های دریافتی را توی نرم افزارش نشون نمیده؟یعنی اصلا نیست که بخوای بازش کنی.نوی نرم افزار خود گوشی هست وی اونجا باز نمیشه
کلاً نرم افزار خوب و به درد بخوری نیست ....
ایراد زیاد داره ... من که همون روزی که دانلود و نصب کردم پاکش کردم ....
ببخشید ، گوشی من در این قسمت ، این ماژور رو نداره .نقل قول:
توی قسمت دیسپلی فقط : Light Sensor - Font Size - Power Saver time.out - Welcome Logo - Light TimeOut وجود دارن .
ورژن گوشی من این هست :
v11.0.026
RM-320
Nokia N95 (08.01) .:d
یعنی گوشی من این امکان رو نداره ؟
شما بايد گوشيتون به فريمور 31 آپديت كنيد...نقل قول:
شاد باشي:40:
دوست من فریمور گوشیه شما خیلی پائینه .....نقل قول:
باید گوشیتون رو آپدیت کنید ..... این ماژور در فریمور 30 هم موجوده ....
حالا چرا آپدیت نمیکنی ....؟ ورژن 11 خیلی قدیمیه ...
سلام من میخوام نقشه های فابریک گوشی دانلود کنم
نوکیا مپ لودر و از کجا میشه دانلود کرد
MapLoaderSetup1.0.w7.02 ورژن قدیمی شامل نقشه ایراننقل قول:
اینم نقشه ها به صورت کرک شده :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242293
آپدیت : فوق العاده : نقشه های نوکیا برای GPS کرک شد Nokia Maps v2.0.2602 illusion
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240621
اقا مجید قربونت
سلام دوستان عزیز من یه گوشی n95 8gb دارم وقتی به قسمت بار کد میرم عمل بار کد رو انجام میده و save هم میکنم اما وقتی به قسمت saved data میرم چیزی اونجا save نمیشه......مشکل از کجاست
سلام به همه من یک مودم دیلینک 2640t گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ارتباط بی سیم
با مودم بر قرار کنم با ایرانسل یک بار وسل شدم که از اعتبار کم میکرد ولی با سیم کارت دایمی
وصل نمیشه لطفا به من کمک کنید.
ببخشید دوباره مزاحم میشم
من می خواستم این گوشی رو بخرم اما جدیدا بین امنیا با n95 8gb گیر کردم
توقعات من از گوشی : 1- صدای در حد متوسط باشه اما کیفیت خوبی داشته باشه
2 - نرم افزار خورش خوب باشه
3- بازی خورش خوب باشه
4- در بیرون از خونه بشه باهاش کار کرد چون من شنیدم که کسایی که امنیا دارن در بیرون از خونه خوب مثلا نمیتونند ای ام اس بدن یا بخونند
لطفاً نظر تون رو بنویسید ممنون میشم در ضمن نگید که n95 بزرگه و بیشتر مردونست و از این حرف ها . چون گوشم از این حرفها پره...
در ضمن برای این اینجا نوشتم که خودتون چون این گوشی رو دارید بهتر میتونید اظهار نظر کنید. ممنون
1-کیفیت صدا عالینقل قول:
2-همینو بگم که خودم 55 نرم افزار روش ریختم
3-با توجه به ساختار گوشی و شتاب دهنده گرافیکی حرف نداره
4-این یکی رو منظورتون رو نفهمیدم!
نقل قول:
منم 2ماهه 8gb گرفتم.قبلش میخواستم امنیا بگیرم.
ار نظر نرم افزار: نرم افزار های سیمبین بیشتر مربوط به موبایل هست و امنیا بیشتر شبیه به کامپیوتر یعنی نرم افزار های سیمبین بیشترشون مربوط به بالا بردن کارایی تلفن شما هستند و ویندوز موبایل بیشتر برای اینکه دور از کامپیوتر هستید یه کارایی (نه در سطح کامپیوتر)بتونید انجام بدید.
از نظر بازی:اصلا قابل مقایسه نیستن و 8gb خیلی خیلی بهتره.
از نظر صدا:امنیا را نمیدونم ولی 8gb خیلی خوبه.کیفیت صدای هندزفیریشم عالیه البته معلومه مثل mp3 player نیست ولی نزدیکشه
8gb را در بیرون خونه هم میشه باهاش کار کرد مشکلی نداره
اگه آپدیت کنم چه امکاناتی اضافه میشه ؟نقل قول:
عواقب آپدیت کردن چیه ؟
دوست من عواقب نداره محاسن داره .....
کلاً وقتی یه فریموری از طرف نوکیا به بازار عرضه میشه دارای یکسری محاسنی هست که نبودنش باعث تضعیف گوشی نمیشه و اگه این آپدیتها روی گوشی نصب بشن یکسری امکانات به گوشی اضافه میکنه که بودنش بهتر از نبودنش هست .....
مثلاً روی فضای خالی رم داخلی گوشی رو بالا میبره .... بعضی اوقت آیکون برنامه ای اضافه میکنه .....و ......
در هر صورت پیشنهاد میکنم اگه میتونی حتماً آپدیت کن .....