Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in
/home/p30world/public_html/forum/search.php on line 1010
وقتی سرچ میکنم همچین اروری میده
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in
/home/p30world/public_html/forum/search.php on line 1010
وقتی سرچ میکنم همچین اروری میده
من همين الان داشتم سرچ مي كردمنقل قول:
مشكلي نبود
سلام.نقل قول:
در اثر فشار به سرور تو اون زمان بوده و تعداد زیادی که از سرچ استفاده کردن. مشکل لحظه ای بوده و دیگه وجود نداره گرچه ممکنه باز هم به وجود بیاد.
ممنون!
ممنمون از اینکه جوابم را دادید
سلام بستنينقل قول:
ايناهاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و براي چندتايي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و براي نقل قول سريع يك پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مگه نميبين اينا رو تو پست بقيه ؟
ببخشيد چي شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا چطور شد كه اينطور شد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يعني اين تاپيك با tag قابل سرچ هست. يعني زننده تاپيك چند تا تگ براش گذاشته.نقل قول:
سلام
چرا من نمی تونم تو متفرقه پست بدم؟
ممنون
باید از حالت عضویت جدید در بیاینقل قول:
شاید مدیران دسترسیتو بستند.نقل قول:
سلام
چرا من نمی تونم تو متفرقه پست بدم؟
ممنون
ممنونم دوستان.
چطور این اتفاق می افته؟نقل قول:
چرا؟نقل قول:
نقل قول:
بعید میدونم دسترسیت و مدیران بسته باشن
ببین باید یه مدت زمانی بگزره تا از حالت عضویت اولیه در بیای (فکر کنم 30-40 روز ) بعد میتونی مثل بقیه کاربرها فعالیت
عادی داشته باشی
یه پیغام خصوصی برام میاد که نمی تونم پاکش کنم باید چی کار کنم ؟
aqooa
این پیغام مال تاپیک ها و پست هاییه که رفته ترش! میشه پاکش کرد که!
سلامنقل قول:
مدتی فعالیت در انجمن کلیه محدودیت های شما رو از بین خواهد برد
ممنون
فكر كنم اول بايد بخونيش بعد پاكش كنينقل قول:
عجیبه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید پاک بشه.
اگه خطا میده بگو چی میگه که نمیتونی پاکش کنی.
نقل قول:از لطفتون ممنونم.نقل قول:
یه مشکل اساسی
تعداد پست های من روی 36 گیر کرده
من امتحان کردم
چند تا پست چند جا دادم
حتی رفرش هم کردم که نگین به خاطر جواب سریع هست
ولی بیشتر 36 نمی شه
چه کنم؟؟؟
چه جالب
بلاخره زیاد شد
ولی باور کنین من هر چی توی تاپیک تریبال وارز پست می دادم زیاد نمی شد ...
نمی دونم چی بگم والله
من با save شدن اسم كاربريم با سايت مشكل پيدا كردم تا قبل از اينه update بشه سات خوب بود هيچ وقت مجبور نبودم انقدر اسمم رو براش بنويسم و........... اما از اون روز هر دفهع كه ميرم و ميام بايد دوباره اسمم رو وارد كنم در ضمن بعضي اوقات هم وسط فرستادن پست در حال كه كلي تايپ كردم اين مشكل پيش مياد و حسابي كلافم كرده
الان كه من دارم ميبينم كه 38 هستتازه حتما" توي انجمن متفرقه يا يورو 2008 پست ميدي كه شمارش نميشه!نقل قول:
اين مشكل را اينجا مطرح كنيد مديران سايت حتما" پيگيري خواهندكرد:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230911
اين تاپيكها توي چه انجمنهايي هستند؟ توي چه انجمني پست داديد كه زياد شد؟نقل قول:
سرچ انجمن برای من از کار افتاده و وقتی کلمه ای رو سرچ می کنم صفحه ای برام میاد که این جمله رو نوشته
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/search.php on line 1010
من سرچ کردم مشکلی نداشت . یه بار دیگه امتحان کن .نقل قول:
مشکل برطرف شد ولی مثلا کلمه ای که در انجمن موجود نیست رو به صورت ارور نشون نمیده و به یه صفحه میره و ارور بالا رو میده اما برای کلمه هایی که در انجمن موجوده به درستی کار می کنه.
خب خدا رو شكر كه مشكل برطرف شدنقل قول:
ولي هنوز يه مشكلي هست
اونم نام كاربريته
البته مشكلي تو نامت نيست.
خيلي هم قشنگه.
فقط درستش اين نيست
درستش اينه :
Lonely boy
مشكل هم اينه كه اگه منظورم درست باشه و بخواي درستش كني يعني بخواي كه درستش كنن درستش نميكنن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید یه سوال
من برای درخواست والپیپر خوانندگان کجا باید برم
انجمن گرافيك-» انجمن فتوشاپ-»گالري عكس: تاپيك مربوطه اونجا هست اگر نبود تاپيك جديد ايجاد بفرماييدنقل قول:
چطوری می تونم یک فایل برای دانلود در یک تایپیک بذارم؟
باسلام خدمت مديريت محترم فروم
آقا من تازه واردم و جديدا عضو فروم p30world شدم اولا از زحمات ارزشمند همگي مديران سپاسگذارم فروم بسيار پربار و ارزشمند هست
اما مشكل بنده اينه كه وقتي دارم پستهاي يه تاپيك رو دنبال ميكنم و ميخونم مثلا وقتي ميخوام پست بدم يا جواب يا سوالي مطرح كنم متوجه ميشم كه از فروم خارج شدم و بصورت مهمان در تاپيك هستم و بايد مجددا ID و Pas بدم و كلا هر چند دقيقه يكبار بايد دوباره وارد بشم ....؟؟؟؟
در كل از فروم بسيار پربار و جالب پي سي ورلد و مديران و اعضاي دوست داشتنيش متشكرم
این ارور موقع جستجو میاد :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/search.php on line 1153
خوب با ذخیزه کردن همیشه مثل من لوگین باشین:31:نقل قول:
باسلام خدمت مديريت محترم فروم
آقا من تازه واردم و جديدا عضو فروم p30world شدم اولا از زحمات ارزشمند همگي مديران سپاسگذارم فروم بسيار پربار و ارزشمند هست
اما مشكل بنده اينه كه وقتي دارم پستهاي يه تاپيك رو دنبال ميكنم و ميخونم مثلا وقتي ميخوام پست بدم يا جواب يا سوالي مطرح كنم متوجه ميشم كه از فروم خارج شدم و بصورت مهمان در تاپيك هستم و بايد مجددا ID و Pas بدم و كلا هر چند دقيقه يكبار بايد دوباره وارد بشم ....؟؟؟؟
در كل از فروم بسيار پربار و جالب پي سي ورلد و مديران و اعضاي دوست داشتنيش متشكرم
سلامنقل قول:
شما برای گذاشتن فایل برای دانلود اول تو یه سایتی اون فایل رو آپلود کنی بعد در هنگام نوشتن متن در بالا هم روی علامت # کلیک کن بعد در وسط دو تا کد فایلت رو بزار.
موفق باشی.
منم این مشکل رو دارم.نقل قول:
مثل اینکه به خاطر اینه که بعد از 4 ، 5 دقیقه در یه تاپیک باشی و هیچ پاسخی هم ندی خود به خود از نام کاربریت میره بیرون.
واسه من که تا حالا نیومده.نقل قول:
سلام اول از همه من با ویرایشگر مشکل دارم و هیچی کار نمیکنه....!بعد الان منوی اطلاع رسانی من جلوش 1 نوشته ولی هیچ پست خصوصی ندارم....اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بگید اگه ویرایشگرت هیچیش کار نمیکنه پس چطوری عکس گذاشتی ؟! دیگه من همه ی کد ها برا گذاشتن عکس و لینک و.... رو حفظ شدم!!یه سوال دیگه اینکه مثلا من نمیتونم از ضمیمه های پیوست استفاده کنم؟؟
سلام!نقل قول:
یکی اینکه الزامی نداره حتما پیغام خصوصی داشته باشید! مال من رو ببینید: (تازه یه دونه درخواست اضافه شدن به لیست دوستان هم داشتم که متاسفانه قبل از جواب دادن به شما تاییدش کردم!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد ویرایشگر: به لینک زیر برید:
به پایین صفحه برید. و برای حالت نمایش ویرایشگر سومین گزینه رو انتخاب کنید. ببینید چی می شه!کد:http://forum.p30world.com/profile.php?do=editoptions
(راستی من درست نفهمیدم هیچیش کار نمی کنه یعنی چی!)
ضمنا کاربرا اجازه ی پیوست ندارن و مخصوص مدیر ها و همکار ها هست پیوست فایل.
با تشکر!
فقط مدير ها و همكار ها ميتونند از پيوست استفاده كنند. پايين صفحه را نخوندي؟ :نقل قول:نقل قول: