ناراحت نشین همتون در صورت قهرمانی امشب خونه من دعوتین ............
راستی دوستان خود این قهرمانی واس من و این افتخار کافی است و واقعآ اگه قهرمان نمیشدیم سخت بود حال با این قهرمانی همه سختی هارو از یاد میبریم...............ویوا رئال مادرید
ناراحت نشین همتون در صورت قهرمانی امشب خونه من دعوتین ............
راستی دوستان خود این قهرمانی واس من و این افتخار کافی است و واقعآ اگه قهرمان نمیشدیم سخت بود حال با این قهرمانی همه سختی هارو از یاد میبریم...............ویوا رئال مادرید
تمهيدات کالدرون برای جشن قهرمانی امشب
به نقل از ماركا، مديرعامل باشگاه رئال مادريد كه نميخواهد قهرماني در بازي خارج از خانه باعث كم رنگ شدن ارزش آن شود، جشن قهرماني امشب را با 31 اتوبوس مجهز و آماده براي پذيرايي از هواداران رئال مادريد به جشن بزرگ پايتخت متصل مي كند.
هواداران رئال در پايتخت در صورت قهرماني تيمشان 4 ساعت در انتظار رسيدن اين 31 اتوبوس به ميدان اصلي شهر مي مانند و تا آن زمان به هزينه رئال مادريد جشن بزرگ و با شكوهي در پايتخت اسپانيا برگزار خواهد شد.
كالدرون براي جشن احتمالي امشب مبلغ 800 هزار يورو در نظر گرفته و خانواده سلطنتي نيز ميهمان قهرمان لاليگا خواهند بود
رئال اولين قهرمان اروپا می شود ... ؟!!
سایت هواداران رئال : رئال مادرید می تواند امشب اولین قهرمان لیگهای معتبر اروپایی باشد .
امشب در لیگهای معتبر فقط بایرن شانس قهرمانی دارد . اگر بایرن در بازی امشب خود در ساعت ۱۹:۳۰ شکست نخورد قطعا قهرمان می شود و این بسیار محتمل است .
با توجه به این که همزمان با این بازی ویارئال برابر ختافه قرار می گیرد و اگر شاگردان لائودروپ متحمل شکست نشوند رئال نیز می تواند همراه بایرن به عنوان اولین قهرمان لیگها معتبر اروپا شود ... !
البته بایرن رو نمی شه جزو بهترین های اروپا حساب کرد ...
تیمی که از زنیت 5 تا بخوره دیگه معتبره ؟؟؟؟
کاکا : اگر دو باشگاه به توافق برسند دوست دارم به رئال بيايم .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل کاکا در آخرین مصاحبه ی خود همچنان از تمایل خود برای حضور در رئال سخن گفت .
وی در مورد شایعات پیرامون پیوستن او به رئال گفت : این برای من مشکلی ایجاد نمی کند . ابرایز تمایل مادرید را دوست دارم زیرا آنها فقط به یازیکنان بزرگ دنیا توجه دارند . این یک باشگاه تاریخی با بازیکنان بزرگ است اما همانطور که گفته ام که من فقط زیمانی به رئال خواهم رفت که دو باشگاه به توافق برسند .من در حال حاضر تا ۲۰۱۳ تمدید کرده ام و راحتم . باشگاه باید نگران من باشد . من مشکلی ندارم .
دروغ گفته ام اگز بگویم یکی از هواداران لیگ اسپانیا و لیگ برتر نیستم . من بازیهای زیادی از این دو لیگ می بینم و آنها عالی اند اما سری ا هم خیلی خوب است و من گفته ام که در میلان راحتم .
شوستر : از بارسا شکست نخواهيم خورد .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از سایت رسمی باشگاه برند شسوتر سرمربی باشگاه اعتقاد دارد که رئال باید چهار بازی بعدی را ببرد تا با اقتدار قهرمان شود .
مشابه وضعیت هفته گذشته ...
فکر می کنم این هفته اندکی بهتر است زیرا ما فقط به خود متکی هستیم . این یک مزیت بزرگ است این دلیلی است که ما فقط به برد فکر می کنیم . رینو ده ناوارا مکان سختی است برای بازی اما تیم در مسیر درست است و ما توجه چندانی به سایر نتایج نخواهیم داشت .
پس از برد بازی تیم همچنان برای ادامه ی روند برد تلاش می کند ؟
نمی دانم . به آن فکر نکرده ام پس نمی توانم حرف درست را به شما بزنم . تنها چیزی که در ذهن من است بازی پیش روست .
ترکیب فیکس اکنون در ذهن شماست ؟
من ایده ای شبیه به هفته گذشته دارم . روبن و هیگواین پس از حضور از روی نیمکت عالی بودند اما شاید روبینیو از ابتدا باشد . ما گزینه های زیادی داریم اما همه چیز آماده است تا نتیجه ای مشابه دو هفته گذشته بگیریم .
اگر قهرمان شوید تغییرات زیادی خواهید داشت ؟
به این هم فکر نکردم . ضروری نیست . من میتوانم یک یا دو پست را تغییر دهم اما مهم است که بازیکنان چطور باشند .
قهرمانی راهر چه زودتر می بریم یا باید آن را به بازی با بارسلونا موکول کنیم .
بردن بیلبائو در خانه شاید عالی باشد اما ما آنها را چه زود یا چه دیر می بریم . برد برابر بارسلونا برای من کاری ندارد .
روبینیو جزئی از برنامه های شما برای فصل بعد است ؟
روبینیو سخت کار میکند . او سخت تمرین می کند و تمارین کششی را هم خوب تمام کرده است . او پیش از مصدومیتش عالی بود و برای بازگشتش به آن فرم کار سختی در پیش دارد اما من فکر می کنم روبی بزرگ است . او روبن در این پست عالی هستند . هر دو می توانند به سرعت همه چیز را تغییر دهند . اگر یکی از آنها مصدوم شود دیگری به راحتی جای دیگری را پر می کند . داشتن آنها با هم زیباست . هر دو برای فصل بعد مهم اند .
اوساسونا معتقد است که قطعا امشب برنده است .
همه چیز در زمین انجام می شود . ممکن است شما از سر هیجان زدگی حرفی زده باشید . آنها از امتیاز میزبانی برخوردارند . هر دو تیم گل می خواهند و نمی خواهند گل بخورند . این وضعیت ساده ای نیست . آنها از سقوط فرار می کنند و ما میخواهیم قهرمان شویم .
نظر شما درباره ی شما درباره ی شایعاتی که پیرامون پیوستن ویا در سال بعد مطرح می شود چیست .
داوید ویا فقط یک نام دیگر است که ذکر شده . ما فعلا به خرید فکر نمی کنیم . راه های زیادی برای رفتن است و نامهای بیشتری در راه اند . باشگاه باید روی آنها کار کند .
بردن در پامپلونیا ستودنی تر از برد درجاهای دیگر نیست ؟
می خواهیم هر جایی که بازی می کنیم ببریم . همچنین در خانه چون ما خواهیم با قهرمانی یا بی قهرمانی بارسا یا هر تیم دیگری را ببریم . هدفمان شکست نخوردن از حالا تا پایان فصل است . بازی برابر بارسا در خانه ارزشمندتر از یک مسابقه عادی است . اما اگر ما امشب سخت کار کنیم و برنده است ما با روحیه تر خواهیم بود .
خیلی ها می گویند سطح این لیگ پایین بود .
اینها با این کار می خواهند قهرمانی ما را کوچک جلوه دهند . این در آلمان هم رخ می دهد . فکر می کنم که تیمهایی مانند ختافه سویا و همین طور بارسلونا جلوه ی لیگ اسپانیا را در اروپا نمایش دادند .
وحید جان سلام:
ی خبر بد:
تیم ویارئال در نیمه اول موفق شده که از تیم ختافه 2-0 جلو بیفته و این قضیه رو کمی بغرنج میکنه برای اولین قهرمانی ما ولی من اطمینان دارم که در قهرمانی ما در امشب خللی وارد نخواهد کرد..........
قرارمون ساعت چنده؟
ویارئال 2-0 برد
خداحافظ
خوب.....
کاش والنسیا بره دسته ی پایین تر ....
چون ویا بیاد بیرون بیاد رئال. ...
بچها همه ساعت 11.30 اینجا ها یادتون نره....
راستی دوستان میگم این فردوسی پور واس چی اینطوریه اگار که داره غذا میخوره من که کلی خندیدم و اینکه بازی با بارسا نه دکو هست و نه اتوو .....خوشتون اومد....
اتوو چرا ؟؟؟نقل قول:
سلام به همه دوستان.........بخصوص وحید و احمد که الان اینجا هستند........
می گم حیف شد ویا برد........
این دیوید کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرار شد به همون یه کارت اینترنت 10 ساعته بده........:27::27::27:
بازم سر حرف خودتون نموندین......
عیبی نداره.....
من میرم و بعد نیمه اول برمی گردم...........
ای چارلی کجا کجا ----یه لحظه بیا بیا
معذرت مقدمات جشن هستش ولی خدایشش خیلی این والنسیا مسخره هست ها و یا اینکه این بارسا خیلی عصبی و داغون هستش و به ما چه این بازی رو ایشالا میبریم و دیگه کاری به این کارا نداریم ....
اتوو چون 5 کارته شده نمیتونه که تو بازی با رئال در چهارشنبه شب بازی کنه.....(فردوسی پور گفت)
نیمه اول هم تموم دیگه......بیاید.......................... ................................
برو بچ یه وقت فکر نکنن من زدم زیر حرفم
چارلی جان و بچه های این کلوپ پیغام خصوصی بزنن تا 10 ساعت اینترنتو بگیرن
ایول دیوید جان..............
ولی میگم شما باید پیغام خصوصی بدید.............
در ضمن من یه وقط نخواستم خدایه ناکرده به شما توهین کنم......چون چند روز نبودی گفتم............
میگم چه بازی بیخودی بودها................مگه روبینهو هم مصدومه که بیرونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم این تماشاگرای نامرد هم بازم خواستند ایکرو مصدوم کنند.....................
ای بابا پس کجایین شماها ؟؟؟؟
میگم عجب بازی خنکی بود و عجب بد بازی میکردند بچها واقعآ که از اونا بعیده همچین بازیکردن و باز هم نکته اینه که چقدر این شوستر ----هست که باز هم روبی رو نیاورده و تیم اینجوری داره بازی میکنه شاید نبود گوتی هم خیلی تو بازی احساس شد ..
راستی بچها چرا اینقدر ما خشن شدیم ها؟؟؟؟؟
چرا کاناوارو رو اخراج کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چارلیز من به این خاطر گفتم بچه ها پیغام بزنن - چون بعضی از بچه ها مثل احمد تهران نیست- و کسی دیوانه نیست به خاطر 10 ساعت اینترنت از شهرستان به تهران وصل شه-
به هر امید وارم ناراحت نشی ما کوچیکتیم
کاناوارو هم اخراج شد
مث اینکه گاگو جان باید دوتایی جشن بگیریم ها!!!!
یه خبر عجیب:
گوتی گفته من ارزو میکنم که رئال این بازی رو ببازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وی در ادامه گفت که به خاطر اینکه من نیز در جشن و در برنابئو و در ال کلاسیکو شریک باشم و تنها از تلویزیون بزرگ میدان مرکز مادرید تماشاگر این بازی باشه .............
اینا رو ولش خاک تو سر این کانوارو کنن با این حماقتش باز ......بیا اینم نزدیک بود به خاطر این مسخره گل هم بخوریم که خدارو شکر بخیر گذشت .............
ما که رفتیم ولی خیلی نامردین.....................
اگه قهرمان شدیم من میام.......................
دیوید جان ازت هم تشکر می کنم.........البته قول میدم تا وقتیکه قهرمان نشیم ازش استفاده نکنم.........
ای خدا لعنت کنه این کانالیخو رو تورو خدا نگاه کن ما هر بازی باید پنالتی بدیم ما هر بازی باید به کمک داورا ببازیم و ما هر بازی باید یکی از ماها اخراج بشه ای خدا این دیگه چه وضع مسخره و اشغالی هست که ماگیر افتادیم اون از کانوارو این همه هم کارت زرد و حالا هم که پنالتی دیگه چیزی نمیتونم بگم فقط اینکه از این مسخره تر داوری من در عمرم ندیدم و بدتر از این داوری هم در هیچ لیگی ندیدم .....
ما که رفتیم تا چهار شنبه ...............کانتالیخو مگه گیرت نیارم یه بلایی سرت بیارم که خودت کیف کنی ....
من اگه جای کالدرون بودم شوستر رو دار می زدم....
اشغال نمی فهمه ....
هاینزه کارت زرد داره کاری نمی کنه اخه چرا باید توی زمین باشه ؟؟؟
من قبل از اون گفتم باید با یکی تعویضش می کرد ....
ما به برد نیاز داریم ..همین رو بگم خیلی گاوه ....
...........................
این کانتالخو هم که دیگه داره نزری می ده ....
اخه ...... چی بهش بگم ....
سلام دوستان کجایید که قهرمان شدیم.............................
قهرمانی مبارک عزیزان دلبندم ....................قهرمانی مبارک.................................
من اولین نفرم که قهرمانی رو به همه تبریک میگم
ویوا رئالللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللل
من هیچی نمی تونم بگم چون چشام پر اشک................................
ایشالله اگه جشن رو نشون داد میشینم نگاه می کنم بعد میام پیشتون................
قهرمانی به همه تبریک....................
ویوا مادرید
ّ
تبریک میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از طرف خودم و تمامی رئالی های که الان اینجا هستن قهرمانی رو به همه شما دوستان تبریک میگم.................
اینم از طرف من به شما دوستان:
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33: :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42::42::42::42::42::42::42::42::7::7::7::7::7::7: :7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7 ::7::7::7::7::7::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26:
خدایی فردا با لباس رئال میرم مدرسه تا چشم این بارسا ای یا در اد
سبخشسیتهخشسیذارهحسیبهیبده خحشسیذدب
بردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من تلویزیون رو خواموش کرده بودم....
ایووووووووووووووووووووووو ووللللللللللللللل.
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییک
منتظر بودین شوستر منو تعویض کنه بعد بازی رو ببریم ؟!
خوب همه هستین واقعآ توان ندارم که چیزی بگم از اشک گذشته کار من به خدا نمیدونم چی بگم یعنی میشه مگه میشه که تو 3 دقیقه تیم از باخت به برد و به قهرمانی برسه ها نه تورو خدا میشه ...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بکام جان مهم نیس که کی اول گفته(ولی خدایشش دیگه من گفتم)بگذریم تبریک میگم هم به تو هم به وحید هم به مهدی و هم به چارلی و هم به وحییییییییییییید و هم به مجید و همه و همه و مخصو صآ به مربی تیم فیشر جان تبریک میگ ..............................
ویوا رئال مادرید........................
میبینم که تقریبا همه هستن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازهم این پیروزی شیرین رو تبریک میگم..
حسابی چسبید
همین 10 دقیقه پیش داشتم میگفتم قهرمانی پرید اینو باختیم هفته بعدم از بارسا و ...
خیلی حالیدم تو 5 دقیقه همه چیر عوض شد !
یه چیزی... الان وقتش نیست ولی امیدوارم فصل بعد کاناوارو تو ترکیب رئال نباشه چون هیچ کاری جز سوتی دادن تو این فصل نکرد ...
وایییییییی چه مزه ای داد این گل ها !
به امید قهرمانی تو اروپا در فصل بعد.
خوش بحال اونایکه ماهواره دارن............................
فقط بگم که می بوسم اون دلای پاکی رو که خدا نخواست دلشونو بشکونه..............
خدایا شکرت...........................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما که تمام همسایه هامون بیدار شدن................ولی فدای سر روبن و هیگواین:40::33::33::33::33::33::33::33::33: :33::19::19::19::19::19::19::19::19::7::7::7::7::7 ::7::7::7::7::7::7::7::7::7::40::40::40::40::40::4 0::40:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26:
بله بردیم و چه بردنی بود به خدا ظرف 3 دقیقه تورو خدا توجه کن فقط 3 دقیقه از باخت به قهرمانی رسیدیدم که اینکار رو هیچ تیمی نمیتونه اینکار رو بکنه بجز ........................بلللللللللللل لللللللله بجز رئال مادرید................
بچه ها تبریک یادم رفت ....
تبریک می گم...
راستی گل ها رو چه جوری زدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
وای که چه شبیه امشب وای خدایا یعنی راس راسی الان رئال قهرمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی فیشر جان من هزار مرتبه با شما موافقم بندازن این کانوارو رو مگه غیر اینه که همش سوتی میده .............بجاش برن و ریچارد و جند تا از دفاع جوان مث په په بگیرن ...............
اینو قبول دارم اگه کاناووارو این فصل نبود خیلی وقت بودش که قهرمان شده بودیم ....نقل قول:
یه چیزی... الان وقتش نیست ولی امیدوارم فصل بعد کاناوارو تو ترکیب رئال نباشه چون هیچ کاری جز سوتی دادن تو این فصل نکرد ...