میبره اقا میبره
میبره اقا میبره
ترکیب پرسپولیس مقابل مس کرمان اعلام شد
خبرگزاري پرسپوليس : از سوی کادر فنی پرسپولیس ترکیب اصلی این تیم مقابل صنعت مس کرمان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري رسمی باشگاه پرسپولیس، افشین قطبی سرمربی تیم سرخپوشان پایتخت اسامی بازیکنان اصلی و همچنین ذخیره این تیم را بشرح ذیل اعلام کرد:
سید مهدی واعظی، کریم باقری (کاپیتان)، سپهر حیدری، پژمان نوری، نبی ا... باقریها، بهادر عبدی، حسین کعبی، فرزاد آشوبی، عباس آقایی، علیرضا نیکبخت واحدی و محسن خلیلی.
ذخیره ها: حسن رودباریان، فراز فاطمی، حسین بادامکی، فرهاد خیرخواه، جورج آراندا، مهران فرضیات و مسعود زارعی.
اووووووووووووفنقل قول:
بهادر عبدی
باز این اشغال رو گذاشتن تو ترکیب
مساوی کردیم رفت. میبینم که امین جونمون پیداش شده. ای جووونم.
میتونستیم ببریم هان!! حیف شد.
سلام امین جونی:31::10:نقل قول:
موندم که این طرف توی پرسپولیس چی کار می کنه:9::19:
زارعی به اون خوبی رو ول می کنن می چسبن به ...
واسه منم جای سوال بود زارعی چرا بازی نکرد او عبدی که مرخصه اونم ار کعبی که فقط بلده اخراج بشه
متاسفانه مساوی کردیم
من تعجب میکنم چرا مربیان تیمهای مختلف لیگ فرهنگ صحبت کردن ندارند
نباید قلعه نوعی به خود اجازه می داد اینگونه در مورد پرسپولیس و قطبی صحبت کند.
همانگونه که قطبی بارها پس از برد به تعریف و تمجید از حریفان پرداخته و هرگز آنها را تحقیر نکرد
به هر حال قطبی باید بداند که بعضی ها جنبه فرهنگ و منش بالای او را ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی امروز واقعا کسل کننده بود . اصلا" خوب بازی نکردیم اصلا . انگار بازیکنا از بازی قبل تا امروز همدیگرو ندیده بودن . واقعا" که . چیه نکنه جو گیر شده بودن فکر کردن منچسترن و تیم مقابلم بارساست !؟ .
:46:
من چند جا خوندم زارعی مصدوم بوده که بازی نکرده کلا به نظر من اگه ما بقیه بازیها رو تا پایان فصل ببریم قهرمان میشیم چون سپاهان هم امتیاز از دست خواهد داد وبازی اخر رو با خودش هستیم که میتونه همه جوره به اون بازی نگاه کرد
البته مساوی تو کرمان هم نتیجه بدی نیست و همین مس هفته پیش با سپاهان تو اصفهان واقعا بدشانس بود والا با اختلاف سپاهان میبرد
نقل قول:
از قلعه نوعی که اصلا نباید انتظار درست حرف زدن داشت !!
من فقط یه جا دیدم مثل آدم ! حرف بزنه ، اونم توی برنامه ی
ماه عسل بود که ماه رمضون میذاشت ... !
اصلا همون موقعی که قطبی گفت ما نتونستیم از موقعیتهامون
استفاده کنیم ، دقت کردی یه پوزخند چندش آوری زد که حالم
به هم خورد ... :2:
دوست داره هر تیمی جلوش بازی میکنه ، بگه واااای عجب تیمی
چیده این مرغی ! ...
در کل ، بازی خیلی افتضاح بود ... هر دو تیم خیلی بسته بازی
میکردن ... شده بود بدتر از دربی ... !
و در آخر اینکه مطمئنا رفتاری مثل رفتار قطبی رو تا 100 سال
بعد هم توی مربیای ایرانی نخواهیم دید !!! :41:
یا حق
:40:
با اين اوضاع بايد حتما صبا و سپاهان با هم مساوي كنند و پرسپوليس همه بازياشو ببره تا فكر قهرماني كرد!
اصلا تیم بازی نمیکرد که حالا بخوایم بگیم خوب بود یا بد کلا تیم تعطیلاته
نقل قول:
تایید میشه !نقل قول:
اونوقت میدونین جالبیش چیه؟ این قلعه مرغی ادعای بهترین مربی بودن رو هم داره!!! با این رفتار قبیح و زنندش!!! در حدی نیست که فحشش هم بدیم آخه. یکی نیست بگه مرتیکه یه عوضی ، تو که تیمت اگر یه ذره کمتر شانس میاورد مثل سگ باخته بود که!!!
برای زورهای آخر و برگرداندن 6 امتیاز پرسپولیس این کار رو بکنید:
1. به سایت زیر مراجعه کنید :3. سپس در كادر What is your name نام و نام خانوادگي خود را به صورت كامل وارد نمائيد.
2. سپس در قسمت Type your message here متن زیر را كپي گرفته و Paste كنيد:
Dear Sirs;
We are writing to note that Persepolis football club has got six points deduction due to delaying of debt paying to Coopian Company. deduction of these six points abruptly demoralized the club and culminates in precipitation of the team which was it top of IRAN pro league for 26 weeks to third level , consequently this team`s fan`' hope for ` championship after 6 years reduced.
we, the Group`s authorities Of "The biggest yahoo! group in iran" front of more than 30 million red fans in Iran and more than 10 million in other countries , are sending this letter to commissioner board of this international association . We hop that you consider the request of millions fans of this team and pave the way for remitting of these six points or minimally for reduction of this sanction, or postponing of this deduction to next season.
We hope that you gladden more than 30 million waiting fans of Persepolis, with remitting of this sanction, and return this team to sound championship competition.
Sincerely;
4. سپس در قسمت Email آدرس ايميل خود را به صورت كاملا صحيح و حقيقي وارد كنيد.
5. سپس در قسمت Subject عبارت Hi FIFA Important زا تايپ نمائيد.
6. در پايان در قسمت Enter the numeric code shown in the image below كد امنيتي كه در سمت راست ميبينيد را عينا وارد نموده و در پايان روي كليد Submit كليك كنيد.
در صورت موفقيت ارسال نامه شما به مقر فيفا عبارت Thanks for your comments, your message has been succesfully submitted. را به همراه يك علامت تيك سبز رنگ مشاهده ميكنيد كه نشان از ارسال موفقيت آميز نامه شما دارد.
ممنون
آقایون جدی بگیرید ممکنه تاثیر بزاره !!!!:40::40::40::40::40::40::40:
منم انجام دادم. کاری نداشت.
نصیرزاده : مرادی در صحنه خطای مدافع مس بر روی کعبی دچار اشتباه شد
خبرگزاری پرسپولیس : هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري اظهار داشت: اخراج كعبي در ديدار با مس كرمان غيرمنطقي بود. و مدافع مس در آن صحنه مرتکب خطای پنالتی بر روی حسین کعبی شد.
نصيرزاده با بيان مطلب فوق در تشريح اين موضوع گفت: وقتي حسين كعبي از جناح راست وارد محوطه جريمه تيم مس كرمان شد آرنج راست مدافع مس روي كمر كعبي قرار داشت و حتي اقدام به فشار دادن نيز كرد به همين دليل چون تماس بدني بين دو بازيكن مدافع و مهاجم وجود داشت مسعود مرادي به دليل حضور در كلاسهاي بينالمللي بهتر از هر كس ميداند كه نبايد در آن صحنه از كارت زرد براي مهاجم پرسپوليس استفاده ميكرد. و این صحنه قطعا یک پنالتی آشکار است.
در كلاسهاي آموزشي براي كارتهايي كه به منظور شبيهسازي صحنهها در راستاي گول زدن داور به داوران تدريس ميشود اينطور آمده كه اگر بين دو بازيكن قبل از زمين خوردن تماس بدني وجود داشته داور هرگز نبايد بزرگنماييهاي بازيكنان را با كارت زرد تنبيه كند. اگرچه كعبي كارت زرد اول خود را به درستي دريافت كرد اما به صورت سختگيرانه و غيرمنطقي توسط داور مسابقه اخراج شد. در صورتی که داور باید بلافاصله سوت خود را به نشانه خطای پنالتی بر روی کعبی به صدا درآورده و به مدافع مس نیز یک کارت زرد نشان میداد. اين تصميم مسعود مرادي بود كه مورد انتقاد ماست اما در ساير موارد او توانست مسابقه را به خوبي اداره كند.
شاه حسيني: از راهمان برنميگرديم / شوراي استيناف بيعدالتي كرد
خبرگزاری پرسپولیس : رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: از اين پس تدابير قانوني خواهيم انديشيد كه احكام صادره كميته انضباطي بدون مشكل اجرا شود.
عبدالرحمن شاهحسيني اظهار كرد: اين كه حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ساعتي قبل از بازي تغيير ميكند قطعا باعث خدشهدار شدن جايگاه فدراسيون فوتبال ميشود. ما هنگام صدور احكام سوابق بازيكنان را موردنظر قرار ميدهيم و تا جايي كه ممكن است تخفيفات را اعمال ميكنيم اما وقتي جريمهاي براي بازيكني صادر ميشود و اين حكم از سوي كميته استيناف تغيير ميكند، اين اتفاق باعث هرج و مرج در فوتبال ميشود.
وي افزود: بيش از 97 درصد بازيكنان فوتبال ايران پرونده انضباطي پاكي دارند. ممكن است در هفته آينده 50 نفر از اين بازيكنان با مشت و لگد به جان بقيه بازيكنان بيفتند و پس از صدور حكم از سوي كميته انضباطي بيايند و درخواست بخشش از كميته استيناف داشته باشند، آن وقت پاسخ فدراسيون و كميته استيناف به درخواست آنها چيست؟
شاه حسيني ادامه داد: انجام چنين كارهايي از نظر فني باعث خنده كارشناسان ميشود كه نسبت به قوانين و مقررات آگاهي دارند. ضمن آنكه فيلم بازيهاي ما در فيفا و AFC مشاهده ميشود و اين كه بخواهيم اينگونه با چنين مسايلي برخورد كنيم به دور از عدالت فوتبالي است.
وي به دو جلسه محروميت كريم باقري اشاره كرد و گفت: باقري بدون اينكه اعتراضي داشته باشد اين حكم را پذيرفت. موارد مشابه حكم كريم باقري بيست و چهار مورد ديگر هست كه بازيكنان و مربياني نظير ميثاقيان، امير حسين صادقي، بگوويچ، آشوبي، كلاه كج و ... بدون اين كه اعتراضي به حكمشان داشته باشند محروميتها را پشت سر گذاشتند. اما اين كه بخواهيم بازيكني را كه جريمهاش بيشتر از اينها بود را ببخشيم عدالت نيست. بلكه عين ظلم است، اين ظلم را ما نكرديم.
رييس كميته انضباطي افزود: نميخواهم اسم بياورم. يكي از اعضاي كميته استيناف كه الفباي حقوق و مقررات فوتبال را نميداند آن قدر نسبت به قوانين ناآگاه است كه در يكي از مصاحبههايش گفته اگر كميته استيناف جباري را تعليق نميكرد او ميتوانست در جام حذفي بازي كند. متاسفم كه اين فرد نميداند كه محروميت براساس قوانين فيفا شامل تمام بازيهايي است كه زير نظر فدراسيون فوتبال برگزار ميشود. اين روشهاي خطرناكي است كه ما در پيش گرفتهايم.
شاه حسيني گفت: همين جا اعلام ميكنم كه اين دليلي نميشود كه كميته انضباطي از راهي كه در اين دو، سه ساله در پيش گرفته برگردد. ما تا پايان وظيفهمان را انجام ميدهيم و از اين پس هم تدابير قانوني خواهيم انديشيد كه احكام صادره بدون مشكل اجرا شود.
وي با بيان اين كه اعضاي كميته استيناف بايد اشخاصي باشند كه به مسايل حقوقي و فوتبالي اشراف داشته باشند، افزود: به نظرم اين آقا صلاحيت حضور دركميته استيناف را ندارد. وقتي ايشان از روي بي اطلاعي اعلام كرده كه ما از قوانين فيفا تبعيت نميكنيم نشان دهنده ضعف او بر قوانين است. تمام آييننامههاي فدراسيون براساس مقررات فيفاست كه رعايت قوانين داخلي هم در آن لحاظ شده، بنابراين اين كه بگوييم ما از قوانين فيفا پيروي نميكنيم يك اشتباه بزرگ است.
وي افزود: واقعيت امر اين است كه بين عملكرد كميته انضباطي و استيناف از لحاظ روشها فرسنگها وجود دارد و فكر ميكنم فدراسيون فوتبال بايد از اين دو ديدگاه يكي را قبول كند. يا اعضاي كميتهي انضباطي اشتباه ميكنند يا اعضاي كميتهي استيناف. من در اين باره اظهارنظر نميكنم و قضاوت در مورد اين مساله را به مردم و كارشناسان ميسپارم اما در نهايت اين تعارض در عملكرد باعث لطمه به فوتبال و سوء استفاده متخلفين ميشود.
واعظي مانع شكست پرسپوليس در كرمان شد
خبرگزاری پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس در هفته بيست و نهم ليگ برتر ايران در ورزشگاه شهيد باهنر با تساوي بدون گل مقابل مس كرمان متوقف شد تا بخت اين تيم در رقابت با سپاهان براي رسيدن به جام قهرماني كم رنگ شود.
در كرمان تيم مس به مراتب بازي بهتري را نسبت به پرسپوليس انجام داد؛ اما درخشش مهدي واعظي درون دروازه ميهمان، مانع پيروزي تيم امير قلعه نويي شد.
پس از اخراج حسين كعبي از زمين مسابقه، پرسپوليس به مدت 12 دقيقه 10 نفره مقابل نماينده كرمان بازي كرد و در آن شرايط كسب نتيجه تساوي براي سرخ پوشان ايده آل بود كه در پايان به هدفش رسيد.
سپاهان تيم صدرنشين مسابقات ليگ برتر فردا براي تحكيم جايگاهش و تصاحب جام قهرماني مسابقه حساسي را با شيرين فراز كرمانشاه پيش روي دارد كه در صورت پيروزي، راه براي زرد پوشان اصفهاني هموار خواهد شد.
در ورزشگاه انقلاب كرج نيز مسابقه حساسي بين تيم هاي سايپا و صبا باتري انجام مي شود، زيرا صبا يكي ديگر از مدعيان اصلي براي قهرماني در هفتمين دوره ليگ برتر ايران است.
perspolisnews.net
نقل قول:
منم همین فکرو میکردم و میکنم ...
شخصا زیاد به پنالتی هم معتقد نیستم ، چون شارژ خاصی نبود .
اما دیگه با دیدن 3 ، 4 تا برنامه ی نود ، همه میدونن که وفتی تماس
بدنی وجود داشته باشه ، تمارض نمیشه گرفت ... اما جناب مرادی ... :41:
دیشب هم تو برنامه ی ورزش از نگاه دو دعوتش کرده بودن . ( برنامه ی خنده داریه :31: )
داشت توجیه میکرد ؛ میگفت ، وقتی آقای کعبی افتاد زمین ، همه ی هوادارا
و نیمکت پرسپولیس به خیال پنالتی بلند شدن ؛ اون وقت حالا که من پنالتی
نگرفتم و بازی رو نگه داشتم ، باید خطا بگیرم و این خطا هم جریمه داره و جریمه ش
یه کارت زرده !!! ...
به این میگن عذر بد تر از گناه !
یا در جواب کوثری ، خودش یه سوال پرسید که واقعا خنده دار و بچگانه بود !
پرسید : آقای کوثری ، به نظر شما اگه نیرویی از طرف مدافع مس وارد نشده ، پس
آقای کعبی چرا افتاده زمین ؟؟ ... پس معلوم میشه تمارض کرده ! :18:
واقعا که عجب داورای بین المللی ای داریم !
کلا برنامه ی ورزش از نگاه دو ، شبیه برنامه های طنز ه تا نقد و چالش ورزشی !
یا حق
:40:
منم این فرم رو فرستادم
حالا تاثیر میزاره یعنی؟
ضمنا پرسپولیس سروره
من نمیفهمم ، چرا بازیهایی که تو شهرهای دیگست رو این گزارشگرها اینجوری جانب دارانه گزارش میکنن؟ مثلا همسن پنالتی کعبی ؛ تابلو بود که پنالته!!! اما دیدن!! گفت: بله کعبی به درستی اخراج میشه!! آخه عوضی! تابلو بود که پنالتیه که!!
والا يوسف جان من هم از اين گزارش گر هاي شهرستاني بدم مي آد وقتي گزارش مي كنن گرچه اين يارو هم شهري ما بود ولي من هم از گزارش اين متنفر هستم اي كاش همه اين بازي هارو گزارشگر هاي خوب گزارش مي كردند.
همه شهرستان ها همين جور هستند ولي گفته بودم كه بازي پيروزي با تيم شهر ما خيلي سخته اي كاش برده بود پرسپوليس به درك باخت تيم شهر ما يك بار 1000بار نمي شد...:دي
ما که انجام دادیم... حالا امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه...نقل قول:
و ما هم انجام میدهیم اگه فایده ای داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما قهرمان میشیم؟
من تا حدودی نا امید شدم ولی خیلی دوست دارم بازی آخر با سپاهان برم استادیوم باید به این زرد پوشای مافیائی ثابت کنیم که با تیم داوری تونستن به این مرحله برسننقل قول:
به نظر من با برد امروز سپاهان جلوی شیرین فراز نایب قهرمانیم.
سپاهان وقتی بره صدر جدول دیگه نمیشه کندش.
عجب بازیکنیه این عماد رضا.
اگه می خواستیم بشیم این الان وضعمون نبودنقل قول:
7 امتیاز عقبیم ، 5 تا بازی هم مونده یعنی میکنه به عبارتی 15 امتیاز. 3 امتیازش که دست خودمونه جلوی سپاهان میشه 4 امتیاز. یعنی 2 تا بازی مساوی هم بکنه میشه امیدوار بود.
مشکل اینجاست که سپاهان هم هنوز بازی داره و معلوم نیست که اون نتیجه ی بازی هاش چی میشهنقل قول:
من خیلی نگرانم:41::41::41::41::41::41:
قطبی قول داده باید قهرمان بشیم
هیچ امیدی نیست
انقدر نگید قهرمانی قهرمانی
کاش از اون اول حداقل رو جام حذفی وقت میزاشتن بهتر میشد
همه ی بد بختی ها هم از همون جام حذفی شروع شد
نباید اونجوری میباختن
سپاهان شانس اورد
انصافا شیرین فراز عالی بازی کرد
پرسپولیس بخت کمی داره
اگه گفتین چی حال میده؟
این که دقیقا هفته اخر لیگ فیفا امتیاز های پرسپولیس رو برگردونه.
آی میچسبه گریهء سپاهانی ها رو دیدن.
نقل قول:
فکر نکنم بدن .
ما که دیگه بیخیال قهرمانی شدیم.
ایول اره بد حال میدهنقل قول:
چرا شما اینقدر ضد حالین بابا؟!؟! خب اگر همه طرفدارها بخوان مثل شما باشن و هیچ کس این 5 تا بازی نره ورزشگاه معلومه که قهرمان نمیشیم. یعنی واقعا به نظرتون با اینهمه فشردگی لیگ وقتی سپاهان بازی خارج از خانه هم داره ، نمیشه 2 تا مساوی بده؟ یا حتی 2 تا باخت؟
یکم امید داشته باشین عزیزانه جان!!!!!
نقل قول:
سپاهان فعلا 1 بر 0 عقبه
صباباتری هم 2 بر 0 عقبه
اگر امروز ببریم من قول می دهم تا اخرین روز تو ورزشگاه داد بزنم((((((((پرسپولیسه قهرمان))))))))