كيا گروه امتحاني كنكور كارداني به كارشناسيشون گرافيك (ارتباط تصويري) بود؟
Printable View
كيا گروه امتحاني كنكور كارداني به كارشناسيشون گرافيك (ارتباط تصويري) بود؟
رنجش میگن دیگه قرار نمیده کلید هارو، معارف که باید مراجع حلش کنن!!
جدا سوالات معارف چرا اینجوری بود ؟؟
از 15 تا تست 10 تاش آیه بود !!!
فکر کنم اونایی که معارف رو فول بودن هم یکی دو تا تست بیشتر نتونستن بزنن :13:
این که آیه بود رو می شد باهاش کنار اومد ولی خیلی مفهومی بود حتمأ باید تفسیر آیه رو می دونستی
فکر می کنم فقط اونایی که تفسیر رو وارد بودن تونستن جواب بدن
معارف درسی هست که اگر کمی به آیات و روایات وارد باشی تقریبا میشه درصد نسبتا خوبی ازش زد و این مسئله نیازمنده اینه که در طول زندگی چقدر با این مسائل برخورد کردید و براتون تکرار شده باشه
اما در کل سوالات سخت بودن و خیلی باید دقت میکردی تا گزینه صحیح رو بتونی پیدا کنی
ما هم تا به خال همینجوری تست معرف می زدیم دیگه :دی ولی این دفعه با همیشه فرق داشتنقل قول:
معارف درسی هست که اگر کمی به آیات و روایات وارد باشی تقریبا میشه درصد نسبتا خوبی ازش زد و این مسئله نیازمنده اینه که در طول زندگی چقدر با این مسائل برخورد کردید و براتون تکرار شده باشه
حالا شما که وارد بودی چقدر زدی تستهاشو ؟ :11:
من دورس عمومی رو اون حدی که بلد بودم زدم و میتونم حدس بزنم حدود 30 الی 40 درصد زده باشمنقل قول:
بیشتر سوالات معارف رو میشه با کمی دقت و تسلط به زبان عربی جواب داد البته امشال یکم سخت تر و مفهمومی تر بود نسب به سال های گذشته
انشالله که همه موفق شده باشن و در این آزمون رتبه قابل قبولی رو کسب کردهباشن
دوستان تا رتبه ی حدودا چند هزار میشه تو غیر انتفاعی ها قبول شد ؟؟
با 15 هزار میشه ؟؟
(رشته برق گرایش الکترونیک)
رتبه 15 هزار سال 88 رشته نرم افزار چالوس قبول شد الان که دیگه ظرفیت ها میگن رفته بالاتر و احتمال قبولی خیلی بیشترهنقل قول:
با این رتبه دولتی که نمیشه!!!نقل قول:
ولی غیرانتفاعی آره قبول شدم
دو تا سوال
برای مجاز شدن باید حداقل چه رتبه ای آورد؟
رتبه ای که در موردش حرف می زنیم ، بین داوطلبای رشته ی خودمه یا همه ی داوطلبا ؟
نقل قول:
1-برای عمران فکر کنم تا 20000
2-وفکر کنم باید این رتبه تو هرگروه باشه نه کل داوطلب ها
سلام اگه معدل فوق دیپلم در مقطع کاردانی زیر 14 شد معادل فوق میدن یا خود فوق دیپلما؟
وقت بخیر
دوستان کلید سوالات کی می یاد ؟ و چطور میشه اون رو تهیه کرد
شما مطمئنید؟ منبعتون کجاست؟ مقطع کاردانی همیشه گفته اند که معدل زیر 12 اگر باشه مدرک معادل میدن. نه 14. اگر 14 باشه که 70% کاردانی ها اصلا کنکور نمیتونن بدن.نقل قول:
فکر کنم تا 1 هفته دیگه بیاد رو خود سایت سنجش.نقل قول:
کسی سوال های برق رو داره؟ دنبالشم اساسی
سلام تو دفترچه امسال چیزی که اضافه شده بود این بود که اگه معدل در مقطع کاردانی پیوسته زیر 14 باشد (بین 10 تا 13/99) باید 24 واحد را طی دو نیمسال پیش نیاز طی کنند حالا میخوام بدونم در این حالت معادل فوق دیپلم را به دانشجو میدهند یا فوق دیپلم؟
medhi121 دوست عزیز شما وقتی مدرک کاردانی میگیرید اگر معدل شما زیر 14 باشد احتمالا باید برای مقطع بعدی یعنی کارشناسی ناپیوسته باید جبرانی واحد های بیشتری رو پاس کنید.
من که معدلم زیر 14 بو د هیچ 24 واحد اضافه ای پاس نکردم - البته دوستان میگن بستگی به خود دانشگاه دارهنقل قول:
سلام
خوبین؟ چندا سوال دارم
1) نتایج اولیه کنکور کادانی به کارشناسی و بعد از اون نتایج نهایی بعد انتخاب رشته چه زمانی منتشر میشه؟ ( تاریخ دقیق ترجیحا)
2) آیا سازمان سنجش سوالات و کیلید هارو منتشر میکنه؟
3) دانشگاه آزاد چه زمانی برای کاردانی به کارشناسی ثبت نام میکنه؟ ( رشته های پزشکی)
4)آزمون رشته های پزشکی دانشگاه آزاد در چه تاریخی هست؟
5) آیا ترم اول رو میشه تو دانشگاه آزاد مرخصی گرفت؟
6) اگه آزاد قبول بشیم و مرخصی هم دادن و چه قدر از پول شهریه رو میگیرن؟
7) اگه بعد ثبت نام تو دانشگاه آزاد منصرف بشم میتونم بیام بیرون و هزینه رو پس بگیرم؟
8) تشکر...
سلامنقل قول:
1 - اواخر مرداد ماه نتایج اولیه میاد و نتایج نهایی اواخر شهریور ( تاریخ دقیقی هنوز اعلام نشده )
2- بله
3-معمولا تیر ماه ثبت نام میکنن
4-نیمه ی دوم شهریور
5- فکر نکنم بشه ، ولی کار نشد نداره ( خصوصا دانشگاه آزاد )
6-شهریه ثابت رو میگیرن ( البته قبلا نصف شهریه ثابت رو میگرفتن )
7-هزینه رو پس نمیگیرن و شهریه ثابت یک ترم رو هم میگیرن
8- موفق باشید
تو دانشگاه ازاد فک کنم بشه...باید شهریه ثابت پرداخت بشه. این کار برای کسانیه که نتونستن مدکرشونو بگیرننقل قول:
5) آیا ترم اول رو میشه تو دانشگاه آزاد مرخصی گرفت؟
سلامنقل قول:
کیشه بگین کی اعلام میکنن؟
ماله ارسال که اعلام نشد تو بازار هم نمیشه سوال رو گیر اورد
سلام
این اولین پست تو عمرمه
میشه بگین تو رشته های نیمه متمرکز من جمله رشته های هنری آ.مون عملیش چه میزان تو نتیجه ی نهایی تاثیر داره ؟ پیشاپیش متشکر از جوابتون.
تو سایتها معمولا میزارننقل قول:
کلیدهای چه رشته ای رو میخواهید؟
سلامنقل قول:
خیلی تاثیر داره ، همه رو اونجا ممیزی میکنن
.
این کنکور کاردانی به کارشناسی ازاد کی هست 18 که امتحان هست کی کارت ورود به جلسه میدن؟؟؟؟
نقل قول:
سه روز مونده به امتحان کارت رو میزارن روی سایت
علوم آزمایشگاهینقل قول:
اگه بتونین سوالات این دو سال اخیر رو ( 89 و 90) رو برام پیدا کنی لطف بزرگی کردی
یا علی...
دوستان تو دانشگاه ازاد بردن ماشین حساب مجازه؟
کسی میدونه نتایج اولیه رو کی میزنن؟
تو دفترچه زده بود که 17 م دفترچه های انتخاب رشته میاد رو سایت.
آزاد که فکر کنم اصلا نمیزارن ببریمنقل قول:
واسه کاردانی که اینجور بود
ازکاردانی نرم افزار کامپیوتر به چه رشته هایی میشه رف واسه کارشناسی؟؟
فکر کنم هر رشته ای بخوای میتونی بری ولی باید چندواحدی پیشنیاز اول پاس کنی .نقل قول:
نقل قول:
هر رشته ای ک به کامپیوتر ربط داشته باشه دیگه، ها؟
دوستان من کاردانی عمران از دانشگاه ازاد دارم و دارم تغییر رشته می دم برای کارشناسی ناپیوسته به مترجمی
سوالی که دارم اینه که به دلیل وقت کمی که برای مطالعه داشتم اگه ازاد امسال قبول نشم بهترین تصمیم برای ادامه تحصیل چیه؟؟
مثلا برم دانشگاه پیام نور بدون کنکور؟ یا صبر کنم تا سال دیگه برای دولتی سراسری و غیر انتفایی؟ یا باز دوباره برای ازاد
کدوم با توجه به اینکه دانشجوری دانشگاه ازاد بودم برام بهتره ؟
چون من یک بار بدون کنکور پیام نور رو تلفنی پرسیدم گفتن چون تغییر رشته هم می دی فقط عمومی ها بالای 12 یا 14 بود گفت قبول می کنیم در اصل باید از صفر شروع کرد ..ولی دانشگاه ازاد می گه که فقط یه سری دروس جبرانی می زاریم یه تعداد واحد مشخص ..حالا برای غیر انتفایی و سراسری دولتی یا پیام نور با کنکور اوضاع چطوره ؟
نه - هر رشته ای که بخوای .نقل قول:
دوستان ثبت نام براي دانشگاه پيام نور كارشناسي ناپيوسته يا پيوسته كي شروع ميشه ؟
پس کی نتایج اولیه میاد ؟؟؟
آخر مرداد شد دیگه !!!!
محمد جان گفتیم که نگفتیم، هفته اول شهریور، نتایج اولیه