ممنون روی پیکان هم امتحان کردم جواب داد ولی از سوخت چیزی کم نشد ولی شتابش عالی شدنقل قول:
درباره سایکلون و ف یلتروشمع سه پلاتینه کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
ممنون روی پیکان هم امتحان کردم جواب داد ولی از سوخت چیزی کم نشد ولی شتابش عالی شدنقل قول:
درباره سایکلون و ف یلتروشمع سه پلاتینه کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
کی این حرف رو زده که اگه کاتالیزور و سر اگزوز رو بردار ین سوخت شما کم میشه ؟؟؟ اصلا کاتالیزور یکی از دلایل استفاده از اون این بوده که با سنسوری که داخلش داره باعث تنظیم سوخت ورودی به مقدار مناسب میشه بر اساس مقدرا گاز خروجی ماشین . شما اگه کاتالیزور رو بردارین سوخت خودرو به یقین زیاد میشه و اون شتاب بیشتر ماشین هم ناشی از بیشتر شدن سوخت اولیه و خروج راحت تر گازهاست .
سایکلون :نقل قول:
کد:http://forum.systempanel.net/showthread.php?p=1137#post1137
ف یلتر هوا :
بحث در مورد همه این مسائل به وفور شده . در صفحات قبلی همین دنیای اتومبیلکد:http://forum.systempanel.net/showthread.php?t=268
چگونگي كاركرد مبدلهاي كاتاليزور خودرو نويسنده : عباس فروزان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميليونها خودرو در جادهها و خيابانهاي جهان در حال حركت هستند كه هر كدام يك منبع آلودگي تلقي ميشوند. در شهرهاي بزرگ، آلايندههاي ناشي از عملكرد خودروها ميتواند مشكلات بسياري را به وجود آورد. براي حل اين مشكل، كشورها قوانين زيستمحيطي خاصي را تدوين كردهاند. همچنين قوانيني وضع كردهاند كه مقدار آلودگي هر خودرو را محدود ميسازند. سازندگان خودرو به منظور رعايت اين قوانين، روشهاي متفاوتي براي جلوگيري از توليد و انتشار آلايندهها و همچنين سيستمهاي متنوعي براي سوخترساني خودروها ابداع كردهاند. براي كاهش آلايندههاي خودرو، وسيلهاي جالب به نام مبدل كاتاليزور1 ابداع شده است. محصولات احتراق، قبل از ترك خودرو، از اين قسمت عبور كرده و مقدار زيادي از آلودگيهاي آن، حذف ميشود.
در اين مقاله، به تشريح آلايندههاي موتور خودرو پرداخته و نوع رفتار مبدل كاتاليزور با هر يك از آنها بيان ميشود. مبدل كاتاليزور وسيلهاي ساده، كوچك و فشرده است كه وظيفهاي بسيار بزرگ را انجام ميدهد
آلايندههاي توليدي توسط موتور خودروها
به منظور كاهش انتشار آلايندههاي توليدي توسط موتور خودروهاي جديد، سازندگان با دقت زياد مقدار سوخت مصرفي موتور را كنترل ميكنند. آنها سعي ميكنند نسبت هوا به سوخت را هر چه بيشتر به نقطه استوكيومتري نزديك كنند كه نسبت ايدهال هوا و سوخت در احتراق تلقي ميشود. از لحاظ نظري، با چنين نسبتي تمامي سوخت به طور كامل با اكسيژن هوا تركيب شده و احتراق كامل انجام خواهد گرفت. براي احتراق بنزين، نسبت استوكيومتري در حدود 1: 7/14 است. يعني براي سوختن يك كيلوگرم بنزين به 7/14 كيلوگرم هوا نياز است. در واقع طي رانندگي، اين نسبت همواره در حد ايدهآل نبوده و تغيير ميكند. مثلاً در مواردي، مخلوط هوا و سوخت غنيتر ميشود. يعني نسبت هوا به سوخت پايينتر از 7/14 مي شود.
عمده گازهاي خروجي ناشي از عملكرد موتور خودرو عبارتند از:
نيتروژن يا ازت (N2):ا78 درصد از هوا را گاز نيتروژن تشكيل ميدهد و بيشتر اين گاز از محفظه احتراق موتور، بدون هيچگونه واكنشي خارج ميشود.
دي اكسيد كربن (CO2): اين گاز يكي از گازهاي محصولات احتراق بوده كه از تركيب كربن سوخت با اكسيژن هوا تشكيل ميشود.
بخار آب (H2O): اين بخار نيز محصول ديگر احتراق است كه از تركيب هيدروژن و هيدروكربورهاي سوخت با اكسيژن هوا ايجاد ميشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرچه انتشار دياكسيد كربن به گرم شدن كره زمين كمك ميكند، اما اساساً اين گازهاي خروجي بيخطرند.از آنجا كه فرايند احتراق هيچگاه كامل نيست، بسته به نحوه عملكرد موتور مقداري گازهاي مضر نيز توسط موتور خودرو توليد ميشود كه اين گازها عبارتند از:
مونواكسيد كربن (CO): گازي بسيار سمي كه فاقد رنگ و بوست.
هيدرو كربنها يا تركيبات ارگانيك فرار (VOCs)ا2: كه ناشي از سوخت نسوخته تبخير شدهاند.
نور خورشيد، هيدروكربنها را به اكسيدانتها شكسته و با انجام واكنش با اكسيدهاي نيتروژن، موجب ايجاد اوزن سطحي در زمينه ميشود كه عامل ايجاد «مه دود» است.
اكسيدهاي نيتروژن: NO يا NO2 كه به صورت NOX نشان داده ميشود، به ايجاد «مه دود» و بارانهاي اسيدي كمك كرده و موجب بروز ناراحتيهاي پوستي ميشود.
موقعيت مبدل كاتاليزور در خودرو
اين سه گاز عواملي آلايندهاند كه بايد به دقت مورد كنترل قرار گيرند. مبدل كاتاليزور، به منظور كاهش اين آلودگيها طراحي شده است.
نحوه كاهش آلايندهها توسط مبدل كاتاليزور
بيشتر خودروهاي جديد، مجهز به مبدل كاتاليزور سه راههاند3. اصطلاح سه راهه، بيانگر كاهش سه آلاينده مونواكسيد كربن، مولكولهاي هيدروكربن و اكسيده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اي ازت در مبدل است. در اين مبدلها، از دو نوع كاتاليزور مختلف استفاده ميشود. كاتاليزور احياء كننده4 و كاتاليزور اكسيدكننده5. هر دو گونه، شامل ساختمان سراميكي بوده كه با كاتاليزوري فلزي (معمولاً پلاتين، روديم و يا پالاديم) پوشانده شده است. در ساخت مبدلها، معمولاً رعايت دو نكته، مد نظر قرار دارد:
1. سطح مبدل به منظور افزايش تماس با گازهاي خروجي، بايد حداكثر باشد.
2. به دليل قيمت بسيار بالاي مواد كاتاليزور، استفاده از اين مواد بايد در حداقل باشد.
اساساً مبدلهاي كاتاليزور به دو صورت ساخته ميشوند. شبكه لانهزنبوري و بستر سراميكي. امروزه بيشتر خودروها از ساختمان شبكه لانه زنبوري استفاده ميكنند.
مبدل كاتاليزور سهراهه (به 2 كاتاليزور جداگانه توجه كنيد)
كاتاليز احياء كننده
در اولين مرحله مبدل، كاتاليزور احياء كننده قرار دارد. در اين مرحله، به منظور جلوگيري از انتشار اكسيدهاي ازت، از پلاتين و روديم استفاده شده است. هنگامي كه يك مولكول NO يا NO2 در تماس با كاتاليزور قرار گيرد، به مولكولهاي نيتروژن و اكسيژن شكسته ميشود، يعني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاتاليزور اكسيدكننده
دومين مرحله مبدل، كاتاليزور اكسيد كننده است. در اين قسمت، با سوزاندن (اكسايش) هيدروكربنهاي نسوخته در مجاورت كاتاليزورهاي پلاتين و پالاديم، هيدروكربنهاي نسوخته و مونواكسيد كربنهاي خروجي، كاهش داده ميشوند. اين كاتاليزور، به كمك اكسيژن دود خروجي، مقدار CO و هيدروكربنهاي نسوخته را كاهش ميدهد. يعني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سؤال اين است كه اكسيژن لازم از كجا فراهم ميشود؟
سيستم كنترل اكسيژن دود اگزوز
سومين مرحله، سيستم كنترلي است كه دود خروجي اگزوز را مورد بررسي قرار داده و با استفاده از نتايج اين بررسي، سيستم تزريق سوخت را تحت كنترل قرار ميدهد. يك حسگر اكسيژن، قبل از مبدل كاتاليزور بين موتور و كاتاليزور نصب شده است. اين حسگر، مقدار اكسيژن موجود در دود خروجي را به كامپيوتر موتور اطلاع ميدهد. كامپيوتر خودرو با تنظيم مقدار سوخت هوا، مقدار اكسيژن دود خروجي را افزايش يا كاهش ميدهد. در اين طرح، كامپيوتر همواره موتور را در وضعيتي نزديك به نقطه استوكيومتري نگه ميدارد. اين عمل، باعث ميشود تا همواره اكسيژن كافي در دود خروجي براي اكسايش هيدروكربنها و CO در اختيار كاتاليزور اكسيدكننده وجود داشته باشد.
ديگر راههاي كاهش آلايندهها
مبدل كاتاليزور، نقش بزرگي در كاهش آلايندهها دارد. با اين حال، هنوز هم مستلزم تغيير و تحولاتي است. يكي از بزرگترين معايب مبدل كاتاليزور عملكرد آنها در دماي نسبتاً بالاست. هنگامي كه موتور خودرو سرد است، مبدل كاتاليزور تقريباً هيچ كاري براي كاهش آلايندهها صورت نميدهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهحلي ساده اين است كه مبدل كاتاليزور را هر چه بيشتر نزديكتر به موتور نصب كنيم. يعني گازهاي گرم موتور به مبدل برخورد كرده و هر چه سريعتر آن را گرم كند، اما اين كار ميتواند به علت برخورد گازهاي بسيار داغ اگزوز به مبدل، از عمر آن بكاهد. بيشتر سازندگان خودرو، مبدل را زير خودرو و درست زير صندلي جلو قرار ميدهند تا به حد كافي از موتور دور باشد و از گازهاي خروجي صدمهاي نبيند.
پيش گرم كردن مبدل كاتاليزور نيز راه خوبي براي كاهش انتشار آلايندههاست. سادهترين روش براي اين كار، استفاده از گرمكنهاي الكتريكي است. متأسفانه سيستم الكتريكي 12 ولتي خودرو فاقد توان كافي براي گرم كردن سريع مبدل در حد لازم است. معمولاً بيشتر مردم چندين دقيقه قبل از استارت زدن، منتظر گرم شدن مبدل نميمانند. خودروهاي هيبريد كه معمولاً مجموعه باطريهاي بزرگ با ولتاژ بالا دارند، از اين قابليت ساختمان كاتاليزور سراميكي با شبكه لانه زنبوري
برخوردارند كه مبدل را بسيار سريع گرم كنند.
منبع:کد:http://www.sanatekhodro.com/Template3/News.aspx?NID=978
نامبر 1 ممنون از لطف شما میشه قیمت حدودی این فیل ترها هم بگی و شمع ولی در مورد پلاتین های شمع هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم شمع 3 پلاتینه چه کاری میکنه و کارایهاش چیه روی سرعت شتاب و سوخت چه تعصیری داره و چنده حدودآ
با سلام خدمته همه دوستان گرامی:46:
من امروز عضو سایتشدم.اما دو سه روز پیش به یه نکته عجیبی برخوردمکد:www.toyota-iran.com
و اونم اینه که اگه به لینک زیر برید عکسهای +18 گذاشتن...به نظر من کار یه گروهه که با هم عضو شدن تا بلایی سر سایت بیارن...:41:
نظره شما چیه؟البته این لینک مربوط به فروم سایته...
من قبل از عضو شدنم اینو فهمیدم و عضو شدم تا به مدیر سایت اطلاع بدم(خودشون هنوز تا الان نفهمیدن) اما نتونستم...چی میگید؟نظرتون؟
اینم آدرس:
لطفا جواب بدید...:19::19::19:کد:http://www.toyota-iran.com/forum/viewforum.php?f=7
از مدیران خواهش میکنم منو بن نکنن...فقط قصدم اطلاع رسانی بود...از دوستان هم به خاطر این موضوع(قرار دادن این آدرس) تقاضای بخشش دارم...ببخشید...
به این خاطر اینا رو گفتم که یکی به مدیر این سایت بگه تا سایت ***** نشده...
ممنون...آخه حیفه ***** شه...
قیمت ***** ناچیزه . از 10 تومن داره تا 200 هزار تومننقل قول:
شمع های خوب درجه یک هم اگه اصلش رو گیر بیاری حدود 60 تومن برات آب میخوره.
شمع 3 پلاتینه یا بیشتر قطعا به دلیل اینکه از قدرت جرقه زنی بیشتری برای انفجار مخلوط درون اتاقک انفجار برخورداره قطعا در انفجار های متوالی از مزیت بیشتری برخورداره اما نکته اینجاست زمانی این شمع ها بیشترین بازده خودشون رو نشون میدن که رو یه ماشین با حجم بالا و توان مناسب نصب بشن .مثلا اگه رو ماکسیما یکی از این 65 تومنی های بوش رو ببندی که 4 پلاتینه هست همه ماکسیما های دیگه رو رنده میکنه . اما اگه رو 405 ببندی هیچ فرقی با اونای دیگه نداره مگه اینکه از همون مارک بوش اصلی استفاده کرده باشی .
پیشنهاد من :
برای پراید شمع 2 زمانه
انواع پژو 2 زمانه و موتور هخای 16 سوپاپ 3 زمانه
زانتیا - مزدا و همرده اونها 3 زمانه
سری 6سیلندر ها و بالای 2000 سی سی ها 4 زمانه
میتونه به بهترین بازده برسه .
میشه کمی راجع به زمان شمعها توضیح دهید شمع دوزمانه یعنی شمعی که در دو زمان عمل می کند؟نقل قول:
لطفا درمورد اطاقک انفجار نیز کمی توضیح دهید.
سوال دیگر آیا میشود در ماشین بجای بنزین از مواد قویتر مثل نیترو گلیسیرین استفاده کرد؟
بعد در مسابقات من یک سمند دیدم که خوب نظرم را جلب کرد و منم دلم خواست که در مسابقات شرکت کنم اما نمی دونم چه ماشینی مناسبه میشه کمی راهنماییم کنید
سوال دوم اینکه ماشینو از کجا می تونم بخرم نمایشگاه آشنا سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
آقا من کل این تاپیکو خوندم ظاهرا شما در مورد پیست مسابقات و... اطلاعاتی دارید
آیا در ایران پیست خوبی داریم؟
برای شرکت در مسابقات خارجی چی لازم دازیم یکی می گفت داشتن تافل اجباریست.مرسی
ضمنا آقا حمید مسابقات wc در کجا برگزار می شود و اصلا چی هست؟چقدر هزینه دارد؟و آیا هیجان لازم را دارد که آدم وقتش را برای اینجور مسابقات بگذارد؟
:blink:نقل قول:
◙
نه حسن! خیلی خطناکه حسن!نقل قول:
ممکمه همه بریم رو هوا!
:31:
نامبر جان منظورت از 2 زمانه همون 2 پلاتینه هست:20:نقل قول:
من می خوام یه دستی کوچیک از همین اینهای که گفتم بکشم و می خوام حسابی جواب گو باشم و اینکه چند مدل برای 405 معرفی کن که برم ببندم البته قیمت هم بده ممنون
اگه یه کوچولو انگلیسی بلد باشی این هر نوع سوال در مورد شمع رو برات حل میکنه .نقل قول:
کد:http://www.beru.com/download/produkte/zuendkerzen-TI02_e.pdf
اتاقک انفجار جاییه که مخلوط هوا و بنزین به نسبت خاصی با هم مخلوط میشن و پس از تراکم نسبتا بالا با جرقه شمع منفجر میشه و انرژی حاصل از اون باعث به حرکت در آوردن میل لنگ ها میشه . ( بع عبارتی فضای داخل سیلندر)نقل قول:
طبیعتا برای استفاده از هر نوع سوخت نیاز به بهینه سازی اجزای موتور لازمه که به عبارتی میشه اسمش رو همون تیونینگ گذاشت . هر سوخت بسته به پیوند های شیمیایی که در اون به کار رفته از انرژی احتراق خاصی برخورداره که میزان اون انرژی با حرکت میل لنگ ها یه نسبت مستقیمی داره . هر چند در بحث سوخت ها باید چند پارامکتر دیگه رو هم در نظر گرفت که مهمترین اونها دمای احتراق هست . که هر چی دمای احتراق پایین تر باشه دمای کل اتاقک انفجار هم پایین میاد و در نتیجه از احتراق مخرب خودرو جلوگیری میشه . از پارامتر های دیگه داشتن لغزندگی یا به عبارتی سر بودن کافی سوخت خیلی مهمه تا اجزای موتور دچار فرسایش نشند و چندین عامل دیگه .نقل قول:
وقتی شما به عنوان مثال جای بنزین در یک خودروی استاندارد کارخانه از نیترومتان که در حدرو 3 برابر بنزین انرژی داره استفاده کنید مسلما میل لنگ ماشین میبره سیلندر و پیستون هم اسیب 100% میبینند و به عبارتی موتور میترکه . پس باید وقتی از سوختی جز سوخت استاندارد استفاده میشه از اجزای موتوری دیگری که متناسب با انرزی سوخت جدید به سوخت قبل از اجزای جدید استفاده بشه که بهینه سازی کافی بر روی اونها انجام شده باشه .
اما در مورد سوخت و انواع سوخت و خیلی چیزای مرتبط با اون بحث های زیادی انجام گرفته . میتونی آدرس سایتی که در امضای من قرار داره رو اجرا کنی و در قسمت دنیای اتومبیل اون سایت خیلی مسائل در موردش صحبت شده .
در ضمن به یه نسبت مشخص و کم میتونی از انواع سوخت ها به عنوان سوخت کمکی با بنزین استفاده کنی مثلا بنزین و الکل به نسبت 50 50 یا بنزین و نیترو متان که در یک باک بنزین 20 سی سی نیترو متان و ...
قطعا ماشین هایی که در مسابقات شرکت میکنند برای همون کار فقط جمع و setup شدن . پس طبیعیه که با ماشین داخل شهری خیلی فرق دارن ./ میتونی از عبدل آباد تهیه کنی !!!!!نقل قول:
----------------------
موفق باشی
مدل هایی که من پیشنهاد میکنم :نقل قول:
beru که المانیه و یه دست 4 زمانش حدود 15 تومن آب میخوره . ( قیمت متوسط اینه )
4 زمانه ultra x هم خوب جواب میده رو 1800 ها . مخصوصا در شتاب ثانویه./ قیمت ندارم .
مترک بوش هم هست که بعید بدونم گیر بیاد و اگه اصل باشه حدود 50 باید شده باشه الان
در ضمن اصطلاح 2 زمانه یا 3 زمانه یا ... یه اصطلاحه میکانیکیه که مکانیک ها بیشتر استفاده میکنن !:10:
نقل قول:
نوشته شده توسط matin_haeri
دوست عزیز این .در ضمن داچیا با Logan در مسابقات WRC شرکت می کنه.
سلام
آقا من کل این تاپیکو خوندم ظاهرا شما در مورد پیست مسابقات و... اطلاعاتی دارید
آیا در ایران پیست خوبی داریم؟
برای شرکت در مسابقات خارجی چی لازم دازیم یکی می گفت داشتن تافل اجباریست.مرسی
ضمنا آقا حمید مسابقات wc در کجا برگزار می شود و اصلا چی هست؟چقدر هزینه دارد؟و آیا هیجان لازم را دارد که آدم وقتش را برای اینجور مسابقات بگذارد؟
-----------------------
جناب حائری از دوستان و سروران ما هستند که دیگه به این تاپیک نمیان و اقای حمید خان هم از بزرگان و غول های تیونینگ هستند که ایشون هم خیلی وقته ما رو ترک کردن :46:
سهيل جون، Error 404 (File not Found)!نقل قول:
◙
اره الان چک کردم همین ارور رو داد . خوب این یه لینک از سایت شرکت beru بوده که از بهترین تولید کنندگان شمع در دنیاست . میتونین به Home page اون سایت برید و اطلاعات کلی در مورد نحوه زمان بندی شمع ها بدست بیارین . حالا من بگردم اگه چیزه را دست تری داشتم میزارم .نقل قول:
آقای نامبر 1 شما آخرشی!!!
ممنون.
بسیار جالب بود اما عبدل آباد چه ماشینی بگیرم که مناسب باشه
اونجا آشنا دارید ؟
کسی هست که بتونه اطلاعاتی در مورد مزدا 3 بما بده...؟؟؟
میتونی برای مزدا 3 به صفحه 269 برگردی تا هم عکساشو ببینی هم اطلاعاتشو
بی خیال بابا ! :10:نقل قول:
اشنا کجا بود ؟
شما باید بدمی چه ماشینی دوست داری و چقدر برات آب میخوره و چقدر میخوای مایه بزاری برا ماشین .
به هر حال حتما موقع خرید با یه کارشناس ماشین برو که بهت نندازن !:41:
قیمت این مزدا 3 چنده؟
تیپ 1 =26نقل قول:
تیپ 2 =27
تیپ 3=29
اگه می شه یکی درباره ی تمام مدل های مزدا که تو ایران هست (البته به جز وانت ها!) اطلاعات(مشخصات و قیمت) بده!
چند وقت پيش، سر ظهر و تو اوج گرما، ما با سرعت زياد رفتيم تو يه جادهى تازه آسفالت شده و چشمتون روز بد نبينه، تموم ماشين با قير و شن يكى شد!
حالا من موندم چطور ماشين رو، مخصوصا گلگيرها رو تميز كنم.
حلال مناسب اين كار چيه؟
◙
تینر روغنی که نقاش ها استفاده میکنننقل قول:
آخه بابام بعد از خریدن پروتن جن2 حالا دلش هوای مزدا 3 رو کشیده...
امان از این بابای شیطون.
نقل قول:
یک کم وقت بزاری این صفحه ها رو یه خورده بخونی دستت میاد ..
نقل قول:من تینر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . بهترین چیز بنزینه . یه مقدار سخته ولی به ریسکش نمیرزه که بخوای رنگه ماشینت از بین بره یا اسیب ببینه .نقل قول:
nomber1 واقعا از راهنماییت ممنونم من اگه حوصله داشتم این صفحات رو بخونم دیگه از کسی اطلاعات نمی خواستم.
دوست من بنزین که ریسکش بالا تره تینر روغنی که من میگم 50% نفت تشکیل شده و جای برای ناراحتی نداره خودم امتحان کردم ولی بنزین خیلی حلال تر از تینر هستش البته 2 نوع تینر داریم تینر فوری و تینر روغنی اشتباه نگیرید:31:نقل قول:
خوب متاسفانه به دلیل انجمن نشدن دنیای اتومبیل این مشکلات هم باید پیش بیاد . اقای عزیز . من و امثال من که این تاپیک رو به این صفحه رسوندیم بیکار نبودیم که وقتمون رو تلف کنیم . برای عشق خودمون وقت گذاشتیم .نقل قول:
خیلی از سوالات و موضوعات اینجا تکراریه . وقتی شما موضوعی رو که در 3 صفحه قبل بحث شده رو حوصله نداری بگردی و پیدا کنی از کی توقع داری که به سوال های تکراری و فاقد بار علمی شما پاسخ فوری بده ؟؟؟
جهت روشن کردن شما :
پستی که جناب هیل با ای دی solo ارسال کردند :
نقل قول:
پستی که اقای ram1600 ارسال کردند
نقل قول:
پستی که امیر جان در 4 صفحه قبل ارسال کرده بودند :
نقل قول:
امیدوارم یه مقدار درخواست و توقعت رو معقول تر کنی
موفق باشید
اطلاعات بیشتر در دنیای اتومبیل انجمن های سیستم پنل
کد:www.forum.***********.net
رام جان . من میدونم تینر چند نوع داره . جهت اطلاع شما باز همین 2نوع تینر تقسیم بندی میشه . !!!نقل قول:
اما من نظر خودم رو دادم ! از نظر من بنزین مناسب تره . و تینر رو رد میکنم حالا روغنی یا فوری یا هر نوع دیگه .
اخه میدونی . من بلا سرم اومده که میگم داداش من . اگه ماشینت کم رنگ پر رنگ میشد یه بار میفهمیدی من چه کشیدم !!!!
یا علی
سلام
می خواستم بدونم دوستانی که در تهران هستند با سهمیه بندی بنزین مشکل ندارند
یا اینکه دو سه ملیون میدن و یه ماشین کنده میکنن(<==یعنی این ماشین به پای ماشین خوبه بسوزه!!)
مثلا با این ترافیک خفن سمند جواب می ده؟
از دوستان عذر می خوام که این سوال رو در اینجا مطرح کردم. واقعا جاش نبود ولی یه جورایی فکرم رو مشغول کرده بود
مشکل سهمیه بندی مربوط به تهران نیست و کل ایران رو شامل میشه . خیلی ها این کاری که شما گفتی رو انجام میدن خیلی ها ازاد میخرن . ووونقل قول:
من از روز سهمیه بندی اومدم گرگان ./ با یه 405 که موتور یه نمه قدرتش بیشتره تا الان که حدود 2 ماه گذشته چیزی در حدود:41: 1800 لیتر بنزین :41: مصرف کردم ....
دیگه خودت تا تهش رو برو ....
خدا باعث و بانی این کار رو لعنت کنه و بهش بزرگترین و بی درمان ترین بلای دنیا رو نصیبش کنه انشائالله.. آمین .
3000 کارت سوخت 300 لیتر در ماه بدون اسم دادن دست استانداری گلستان و به هر کسی که مثلا واجد شرایط باشه میدن .... شما فکر کن خودت تا اخرش رو میگیری /// چیزی جز ... نمیشه اسم این کار رو گذاست .تازه این فقط مربوط به استانداری گلستان هست نه سایر ارگان ها در اینجاو در کشور ... یعنی فاجعه ....
بنزین گرون شد و سهمیه بندی شد و دیگه گیر نمیاد .... اون وقت عوض اینکه قیمت ماشینا به طور چشمگیر بخوره تو سرش به طور عجیب رفته بالا !!!! 405 دوگانه سوز 86 شده 14 میلیون و هفتصد هزار تومن / چقدر ما مردم ابله هستیم که مثل چیز میریم و هر گند و اشغالی که زدن رو میخریم ... واقعا افسوس و افسوس ....و افسوس ...
شما تجربتون بالا تره هزچی شما بگید قبول :11:نقل قول:
تينر يا بنزين، مساله اين است! :happy:
مىگم سهيل جان، اگه بخوام گلگيرها رو تميز كنم، بنزين باعث از بين رفتن اون پلاستيك پايين گلگير نمىشه؟
◙
علی جان منظورت از پلاستیک رو نمیفهمم . ولی اگه منظورت شلگیر های داخل گلگیر هست باید بگم تاثیری نداره .نقل قول:
البته اوضاع که خیلی خرابهنقل قول:
همین چند وقت بنزین از لیتری 200 تومان تا 500 تومان زدیم!! رو هم شد 100 هزار تومان.
واینکه تا 5 سال دیگه نمیشه ماشین گاز سوز سوار شد چون به قول بابام ما هنوز تکنولوژی گاز سوز رو نداریم:41:
و بعد از 6 ماه موتور ماشین به ... میره.و به قول معروف حیروووون میشیم اساس.