نقل قول:
بازی دارای گرافیک بالا است وحرکت های بدن را بخوبی درست کردن و از نظر open world عالیه ولی یوبی سافت یه زحمتی به خودش نداده ماموریت های متنوع بسازه که یکم به بازی هیجان بده.همین علت سطح بازی به این خوبی رو پایین آورده.
Printable View
نقل قول:
بازی دارای گرافیک بالا است وحرکت های بدن را بخوبی درست کردن و از نظر open world عالیه ولی یوبی سافت یه زحمتی به خودش نداده ماموریت های متنوع بسازه که یکم به بازی هیجان بده.همین علت سطح بازی به این خوبی رو پایین آورده.
این جوریای که میگیم نیست تکراری هم که باشه بازم حال میده دو سه دفه ای بریش و بازی بسیار خوب و خفنیم بود.نقل قول:
game spot به سختی به بازیها امتیاز میده که این بازی توانست امتیاز خوب 9 رو کسب کند.
البته باید بیشتر از اینا امتیاز میداد (10 ).
با این سیستم میشه دایرکت اکس 10 اجرا کرد ؟ :نقل قول:
حتما بالاتره...
اگه نبود که دیگه فرقی بین directx 10 و 9 نبود
من که از ویستا استفاده می کنم و directx 10 و گرافیک عالی بود
پیشنهاد من هم استفاده از ویستا و بهره بردن از directx 10 هست
Dual-Core CPU E5200 @ 2.5 GHz
VGA : 1 GB Gforce 9500
Ram : 2 GB
توی اکس پی که عالی اجرا میشه
اره میشه...
ولی directx 10 چیز سنگینی نیست که که سیستم بالایی بخواد
این برنامه برای هماهنگی بیشتر بین کارت گرافیک و کارت صدا در بازی ها و برنامه ها کاربرد داره
البته برای استفاده از directx 10 باید ویندوز شما ویستا باشه
گرافیک نسخه کنسول این بازی (ps3 و xbox ) با نسخه pc یکیه ؟
اگه قدرت سیستم شما بالا باشه میتونی بازی رو با گرافیک نسخه های کنسول بازی کنی.
بستگی به سیتمتون داره
سلام دوستان
اقا من همونا اویل مموری 2 گیر کردم
دو نفر پیش هم وایسادن
و تویه نقشه گفته برو پیشوشون وقتی میرم پیشش هیچی نمی شه
یه نوشته می نویسه به نام اور دورب یه همچنین چیزی
کسی می دونه من باید چه کار کنم
با تشکر
کارهایی که باید در این قسمت انجام بدید به این صورت هستند:نقل قول:
- در این قسمت بعد از تموم شدن صحبت المعلم به سمت هدف بروید تا با جاسوس صحبت کنید.
- Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس کلید E رو بزنید.
- Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنید و نگه دارید در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنید.
- Interrogation (بازجویی) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. هدف رو تا جای خلوتی تعقیب کنید. سپس مشت بزنید تا او حرف بزند.
دوستان عزیز
من سیو گیو می خوام برای رد کردن مرحله 9 یعنی robert de sable کسانی که سیو از این بازی دارن خواهش می کنم فایلش رو آپلود کنند.
واقعا از راهنمایی دوستان ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی بالاخره خودم تونستم این بازی رو تموم کنم.
حیف که هنوز از ورژن بعدیش خبری نشده . خیلی بازی جالبی ! کسی از شماره 2 این بازی خبری نداره ؟
سلام به همه قضیه ی پچ 35mb ی gamespot چیه اگه کسی دانلود کرده بگه
اینم لینکش من میخوام امتحان کنم نشد تا release صبر میکنمکد:http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/download_6190909.html?om_act=convert&om_clk=files&tag=files;title
خیلی ساده باید save civilian کنی سربازا یه یارو رو دارن میزنن باید سربازا رو بکشی بعد همروی اون یارو با f lock کنی بعد چند تا آدمو بهت نشون میده با لباسای سفید میری وسطشون space رو میزنی و بعد هیچ کلیدی نزن تا از دروازه رد بشی بعد : وقتی رفتی تو دوباره space بزن:10:نقل قول:
یه پیشنهاد میدم به اونهایی که میگن بازی release نشده game spot گفته Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Apr 8, 2008 »
ESRB: Mature
ok? پس release شده
کار نکرد اوشلیم گیر میکنه ضمنا gamespot چاخان کرده توی خود سایت assassin گفته pc هنوز نیومده
کد:www.assassincreed.com
تنها خبی که من دارم اینه که می خوان سال2010 یا اواخر 2009 بدنش بیرون
و تهیه کننده هم گفته می خواد از همه امکاناتی که برای ساخت یه گیم وجود داره برای ساختن نسخه بعدی استفاده کنه(در اختیار سازنده ها بذاره) و همه چیز رو به بهترین کیفیت ارائه بده! مثل اینکه فروش نسخه اول حسابی بهش ساخته!
برای کسایی که میگن نسخه PC هنوز release نشده:
فکر کنم مدرک معتبری باشه. ضمنا همونطوری که Necromancer عزیز گفتن Assassin's Creed 2 هم تایید شده توسط یوبی سافت. احتمالا تا 31 مارس 2010 شماره 2 بازی هم میاد. شماره دوم احتمالا در مورد اتفاقات انقلاب فرانسه باشه. یعنی به جای این که اتفاقات توی قرن 12 میلادی باشه، با 600 سال اختلاف، تو قرن 18 اتفاق میوفته.کد:http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=6307
ضمنا به خاطر این که یوبی سافت علاقه زیادی به ارائه شماره بعدی AC و همچنین Ghost Recon داره، به احتمال خیلی زیاد بازی زیبای I Am Alive چند ماه به تاخیر می افته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي دوستان!
تا حالا كسي مرحله اخر بازي رو رفته؟ منظورم همون مرحله اي هست كه قفله و با جمع اوري تمامي پرچم ها باز ميشه!
شنيدم مرحله خفنيه!!
تو همون مرحله اي كه يه شواليه رو ميخواهيد بكشيد و ميفهميد زنه و ولش ميكنيد!!!
يه جا خوندم كه الطائر عاشق اون زنه شده!! و تو همون مرحله قفل شده عشق خودشو ابراز ميكنه!!!
اگر كسي اون مرحله رو رفته، به ما هم بگه داستان از چه قراره!!
- من هنوز موندم قضیه هنوز منتشر نشدن این بازی از کجا شروع شد؟! انگاری صحبت سر زمان انتشار نسخه بعدی بود! :blink:نقل قول:
- اون پچ, ایراد اورشلیم رو برطرف نمیکنه. نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و این ایراد به این دلیل هست. باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
میگم یه سوال . ارزش داره الان بازی رو بخریم ؟
کلا رو سیستم من جواب میده ؟
Intel 3.06 Hyper Threading
Ram : 1 GB OCZ
Vga : Gefroce 8600 GT 512 MB
خودم فکر نکنم جواب بده . ولی خب میخوام بدونم اگه جواب میده با چه کیفیتی ؟
جواب میده .نقل قول:
میگم یه سوال . ارزش داره الان بازی رو بخریم ؟
کلا رو سیستم من جواب میده ؟
Intel 3.06 Hyper Threading
Ram : 1 GB OCZ
Vga : Gefroce 8600 GT 512 MB
خودم فکر نکنم جواب بده . ولی خب میخوام بدونم اگه جواب میده با چه کیفیتی ؟
فکر کنم روی Normal
راهی هست که جای همه پرچم ها رو بشه پیدا کرد؟؟؟!
انجام مراحل جانبی هیچ سودی داره؟؟! (در آپگرید)
سلامی دوباره به همه یکی میتونه کمک کنه و بگه بغیر از پچ روسی چه راه دیگه ای برای رد اوشلیم هست و اگه اون راه save بازی هست میتونه بگه دقیقا چطوری باید با save اورشلیم رو دور زد؟ یعنی من نمیدونم بعد از کپی کردن save تو directory چطوری اون save توی بازی قابل استفاده است؟
اینم یه تصویر جالب[IMG]C:\Users\VISTA\Pictures\Untitled.jpg[/IMG]
سلام
ممنون دوست عزیز
ولی اینطوری درست نشد منظورم از واید ایسکرین اینه که در بالا وپایین مانیتور قسمتهای سیاه دیده میشه مثل فیلمهای divx
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی اینطوری درست نشد منظورم از واید ایسکرین اینه که در بالا وپایین مانیتور قسمتهای سیاه دیده میشه مثل فیلمهای divx
سلام. تصور نکنم که سودی داشته باشه!! همین که کل دیده بانی ها رو بری و مردم بی گناه رو نجات بدی کافیه!!نقل قول:
در صد در صد شدن بازى تأثير دارهنقل قول:
در نسخه ى ايكس باكس پيدا كردن پرچم ها و ... باعث گرفتن اچيومنت ميشه
كسي نبود؟؟!! يعني هيچ كسي بازي رو به طور كامل تموم نكرده؟نقل قول:
راستي دوستان!
تا حالا كسي مرحله اخر بازي رو رفته؟ منظورم همون مرحله اي هست كه قفله و با جمع اوري تمامي پرچم ها باز ميشه!
شنيدم مرحله خفنيه!!
تو همون مرحله اي كه يه شواليه رو ميخواهيد بكشيد و ميفهميد زنه و ولش ميكنيد!!!
يه جا خوندم كه الطائر عاشق اون زنه شده!! و تو همون مرحله قفل شده عشق خودشو ابراز ميكنه!!!
اگر كسي اون مرحله رو رفته، به ما هم بگه داستان از چه قراره!!
من بازي رو تمام كردم خيلي جالب بود
این همه پرچم که باید پیدا کنیم برای آزاد شدن یه مرحله واقعا زیاد و غیرطبیعیه و در حالت عادی غیرممکن!!؟
این نسخه ی جدیدش ماله چه سالی هستش ؟ ماله آیندس یا گذشته ؟؟؟؟؟؟
راستی یه نظر :
بهترین Wallpaper ی که از این بازی دیدن اینجا بزارین. می زارین ؟
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم...
وقتی 3 تا شهر اعم از دمشق و 2 تای دیگه رو رفتم و ماموریت هاشو انجام دادم دیگه نمیدونم کجا برم!
تو نقشه گفته که باید بری دوباره به این 3 شهر و با کسی که بهت ماموریت میده حرف بزنی که این کارم فایده نداره..
چه کنم؟؟
چطوري live باز !!!نقل قول:
برو بالا برج ها !!! بهت ميگه بايد كجا بري !!!
البته اگه درست يادم باشه !!!
خوبی..
بابا دیشب بهن پیغام دادم گفتم منو یه طوری invite کن که با هم بازی کنیم دیدم نجوابیدی!
بالای برج ها برو تا ماموریت ها ازاد بشه
سلام
من توی شهر 2 تا هدف بیشتر ندارم یکی vigilantes و یکی راهبه ها اونهایی با حالت گروهی میرن من چجوری باید این 2 تا رد
کنم ممنون میشم توضیح بدید
یه کم بیشتر توضیح بده توی بازی راهبه نبود اگه منظورت اون 4 نفرن که سرشون پایین ونقل قول:
حرکت میکنن باید بری وسطشون تا نگهبانها متوجت نشن.
کلا وقتی بالای برجا بری ماموریت جدید آزاد میشه.
هرشهری که علامت زده شده باید برین فرقی نداره اول کدوم . . .
دوستان در memoru block 4در شهر ACRE یه قسمتی هست پیش نماینده المعلم تو شهر میرم(یه پیرمردست) بعد بهم ماموریت میده بعدش ماموریتش اینه برم یه کسیه تو یه قلعه مانند هست جفت به نفر دیگه ایستاده بعدش من با F حرفهاشونو گوش میدم بعدش هدفش میشه اون طرف یعنی متراژ هدف طبق اون عوش میشه اما خب هرچی تعقیبش میکنم از قلعه بیرون نمیره با SHIFTهم در نزدیکش میخوام چیزی ازش بدزدم عمل نمیکنه!
من کامل توضیح دادم اگه میشه راهنماییم کنید
اگه یادم باشه باید ولش کنی بره چون وقتی تو بازی فال گوش وامیستی بعد باید دنبال ماموریت بعدی بری اگه اشتباه میکنم یه عکس بذار.
این Mr.aQua اینجا تو سایت نقش عزرائیلو داره کاریش که نمیشه کرد.
خوب برو طرف رو بکش ببین ماموریت انجام میشه یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز شما اگر علامت ماموریت روی نقشه رو بگی بهتر میتونم راهنماییت کنم.ولی خب اگر علامت یک مشتی باشد که بالای ان خط هست شما باید بعد از گوش وایسادن از طرف چیزی را بدزدید.اما اگر علامت سر انسانی بود شما باید فقط گوش وایسید .نقل قول:
حتی میگیرم هلش میدم هم ماموریت faild میشه حتی شمشیر رو هم دستم میبینه فرار میکنهنقل قول:
خوب برو طرف رو بکش ببین ماموریت انجام میشه یا نه؟
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]