با سلام و تشکرنقل قول:
ولی من فکر میکنم این موردنباشه....
فرمولی که میخوام به این صورته: ((SUM(IF(A!$F$3:$F$15001=B!$B23,A!$R$3:$R$15001 =
آموزش این روش فرمول نویسی رو میخوام. حالا میخوام این فرمول رو تو همه صفحات تعمیم بدم....
متشکرم
Printable View
با سلام و تشکرنقل قول:
ولی من فکر میکنم این موردنباشه....
فرمولی که میخوام به این صورته: ((SUM(IF(A!$F$3:$F$15001=B!$B23,A!$R$3:$R$15001 =
آموزش این روش فرمول نویسی رو میخوام. حالا میخوام این فرمول رو تو همه صفحات تعمیم بدم....
متشکرم
نقل قول:
سلام
با توجه به راهنمایی خوب دوستمون من فکر کنم از فرمول زیر هم میتونید در این زمینه کمک بگیرید
کد:
=IF(ISERROR(MATCH(A2,Sheet1!A2,0)),"NOT MATCH",(Sheet1!A2)+(Sheet2!A2))
موفق باشید
سلام سلام سلام سلام
به همه دوستان سلام
من تازه این تاپیک را پیدا کردم و یک جورایی خوشحالم که با یک جمع اکسل دوست آشنا شدم
دوستان یک مساله ای را در اکسل دارم که به نظرم مساله ای ساده هستش ولی چون من برای اکسل دوره ای ندیدم و تازه کار هستم نمیدونم که چکارش کنم. ممنون میشم به من کمک کنید.
فقط امیدوارم که آنچه که در ذهن دارم را به شما عزیزان گفته باشم.
فرض میگیریم که در سلول های زیر مقادیر زیر را داریم:
A1= 4
A2= 7
و برای سلول A3 فرمول جمع مقادیر سلول های A1 و A2 را داریم که هر زمان مقادیر A1 و یا A2 تغییر می کند مقدار A3 هم تغییر می کند بنابراین برای سلول A3 به صورت زیر داریم:
A3 = A1+A2
که به طور حتم عزیزان متوجه هستند که در سلول A3 فقط عدد نمایش داده می شوند که همان حاصل جمع سلول های A1 و A2 می باشد. (دوستان واقعا شرمندم که این را میگم. فقط این را به حساب ناشی گری من بزارین و گرنه میدونم که این مطلب هم گفتنش مضحک می باشد)
حال با توجه به مقادیر فرضی A1 و A2 مقدار 11 را در سلول A3 داریم.
حال مساله اصلی بعد از این هستش که یک سلول A4 را هم در نظر میگیرم از برای اینکه هر زمان که مقدار A3 تغییر کرده بتواند میزان تغییر حاصله در سلول A3 را نمایش بدهد. یعنی مقدار A3 چه کم شود و چه زیاد شود این کم یا زیاد شدن در سلول A4 نشان داده می شود.
حال من میخوام که همین کم یا زیاد شدن (یعنی در واقع تغییر) مقدار A3 به طور اتوماتیک در سلول A4 نمایش داده شود.
با تشکر از همه دوستان
نقل قول:
سلام سوال داشتم در مورد رمز گذاری
این عکس قسمت Protect sheet است
قسمت هایی که تیک دارند و ندارند چه فرقی دارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس Protect workbook است این گزینه ها چه معنی می دهند
یک فایلی داشتم که رمز داشت پنجره Protect sheet رو باز کردم و دست هم به تیک ها نزدم و فقط در کادر رمز را زدم و فایل را save کردم متأسفانه دفعه بعدی هم که فایل را باز کردم باز رمز خواست
فكر كنم از تابع sumif بتوانيد استفاده كنيدنقل قول:
اين فرمول را ميتوانيد براي 12 شيت بنويسيد و حاصل را با هم جمع كنيدکد:=SUMIF(B!A1:A1000;A!A1;B!B1:B1000)
در قسمت protect sheet با رمز گذاري شيت تغييرات شيت توسط كاربر محدود مي شودنقل قول:
دو قسمت اول جهت انتخاب سل ها است كه اگر انتخاب نشده باشد كاربر نمي تواند سل ها را انتخاب كند
بقيه قسمتها هم مشخص است از قبيل فرمت سل ها و ستون ها و سطرها. ايجاد سطر و ستون جديد و غيره ...
از protect sheet در مواردي استفاده مي شود كه شما يك شيت را براي استفاده ديگران طراحي مي كنيد و مي خواهيد كاربر نتواتند طراحي شيت (مانند فرمول ها و فرمتها و ..) را تغيير دهد بلكه فقط در برخي سل ها اطلاعات وارد كند و نتيجه را مشاهده كند
نقل قول:
protect sheet اون گزینه اول اول هست protect worksheet and contenct برای چیه
قسمت دوم توضیحات مربوط به protect sheet بود یا workbook
گزینه های پنجره workbook را هم می گویید
در مورد برداشتن رمز یک فایل وقتی رمز رو هم داریم توضیح بدهید مرسی
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
در مورد کامل کردن جملات در اکسل
برای فعال یا غیرفعال کردنش کجا باید برویم
و آیا تنظیماتی دارد برای تغییر دادنش
نقل قول:
چرا اینجوریه
یه موقعی اینجوریه
نقل قول:
وقتی عدد ممیز داشته باشد صفرهای آخر را نمی گذارد
200/750
را صفر آخر مربوط به 750 را نمی نویسد چه یکی چه ده تا
یه موقعی هم
خودش صفر می گذارد یا یکی یا دوتا
مثلا 130.1 را می نویسد 130.10 یا
594 اصلاً هیچ ممیز و نقطه ای ندارد می نویسد 594.00
چطوری جوری تعریف کنیم که اگه خود عدد صفر داشت بعد ممیز بگذارد اگر نداشت نگذارد
مطالبي كه من نوشتم مربوط به protect sheet است و از protect workbook اطلاعي ندارمنقل قول:
اگر مي خواهيد دقيقا همانجور كه عدد وارد مي كنيد ثبت شود بايد فرمت سل بصورت text تعريف شودنقل قول:
سلام. یه سوال. من یه فایل دارم که سه تا ستون داره . ستون اول کد شعب هست . ستون دوم کد حساب هست و ستون سوم مبلغ. حالا میخوام از یه فایل دیگه تو این فایل بگرده مثلا اگر ستون اول 21 باشه و ستون دوم 102 ، مقدار ستون سوم که مبلغش است رو اینجا بنویسه .؟؟
با سلامنقل قول:
درسته..همین فرموله...میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ مثلا چطوری برای شیتهای بیشتر نوشت و با هم جمع کنیم؟
متشکرم
لطفا یکی هم این سوال من را جواب بدهد.نقل قول:
با تشکر
گزینه اول اگه انتخاب کنی و رمز بذاری دیگه نمی شه به فایلت شیت اضافه کنی یا اسم شیتها رو عوض کنینقل قول:
گزینه های بعدی رو هم من امتحان کردم میخواد یه چیزی رو دانلود کنه من که متوجه نشدم!!!!!!!
در مورد برداشتن رمز هم همون روش قبلیه که گفتم کمی دقت کنی حل میشه فقط بعد از اینکه رمز رو وارد کردی و فیال باز شد باید سیو کنی تا رمز از بین بره برای اطمینان یک بار این کار رو انجام بده فایل رو سیو کن و ببند و دوباره اجرا کن ببین چی میشه
چون این سلولهایی که گفتی با هم در ارتباط هستن (a3,a4) و هر وقت یکی تغییر کنه دیگری هم تغییر میکنه نمی شه این چیزی که شما میخوین رو بدست آورد مگر اینکه شما یه سلول دیگه بذاری و هر وقت عددی رو در a3بدست اوردی رو خودت اونجا وارد کنی تا اون عدد ثابت بشه و بعد اون عمل تغیرات رو بخوای به این شکلنقل قول:
a1=4
a2=7
a3=11(a1+a2
حالا شما میتونید در a4 بنویسی 11 به صورت دستی
a5=a3-a4
و هر وقت به a1,a2 عدد بدی باید a4 رو دستی وارد کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این قسمت میتونی هر قدر بخوای صفر بذاری یا برداری این صفرها هیچ تاثیری تو اعمال ریاضی ندارن
باز هم ایول به شما که یک جواب دادی عزیزنقل قول:
ببین عزیز اگر قرار بر این باشد که خودم بنویسم که هیچ زمان دیگه به حل همچین مساله ای نیاز ندارم چرا که خودم همیشه متوجه تغییر هستم. در واقع خود شما جای من باش که با یک فایل با حداقل 200 sheet کار می کنی که تمامی این ها به اشکال مختلف به هم مرتبط می باشند حال در این بین با فرمول ها و محاسبات و مقادیر بسیاری رو به رو هستی که در این بین برایت بسیار مهم هستش که مقدار تغییر هر مقدار که به هر شکل بدست آمده است تغییر حاصله آن را چه به صورت افزایش یا چه به صورت کاهش در یک سلول دیگر نمایش داده شود. حال خود شما فکر کن که آیا حقیقتا انجام همچین کاری شدنی است.
من یک احتمال قوی میدهم که به طور حتم راه حلی باید برایش وجود داشته باشد ولی گفتم چون خودم دوره ای از اکسل ندیدم نمیدانم که چه باید انجام بدهم و سعی کردم که با یک مثال ساده سوال خودم را پرسیده باشم.
حتی از برای همین محاسبه رشد یا زوال اگر بدانم برنامه ای باشد که بتواند عملکرد دیتابیس-محاسبانی-برنامه نویسی را انجام بدهد و بتواند همین رشد و زوال را هم محاسبه نمایم قبول می کنم و حاضر می شوم که تمامی سیستم کاریم با اکسل را به آن برنامه انتقال بدهم هرچند هم که برایم سخت باشد.
ولی با این حال دوست عزیز حدس می زنم که انجام همچین محاسبه ای در اکسل قابل انجام هستش. یعنی زمانی که اکسل با آن همه فرمول و تابع و توانایی برنامه نویسی و انعطاف پذیری بالایی که دارد نتواند که همچین محاسبه ی رایح و ساده را انجام بدهد هم بهتر هست که برای همیشه بی خیالش شد ولی من میگم این طوری نیست و به طور حتم راه حلی برایش وجود دارد.
ببین دوست عزیز من قبلا هم با یک مساله ای دیگه در اکسل رو به رو بودم که دوست دیگری مثل شما میگفتند که انجامش غیر ممکن است ولی بعدها به هر شکلی راه حلش را پیدا کردم و مساله اش هم این بود که میخواستم از برای هر sheet آخرین تاریخ اصلاح و تغییر اطلاعات در sheet در یک سلول نمایش داده شود. چیزی شبیه Last Modified Date&Time که از برای هر فایل در property آن نمایش داده می شود. که یک بار هم یک دوست دیگری زمانی که مساله را برایش گفتم تصور می کرد که من میخواهم به شکل اتوماتیک دستور NOW در یک سلول اجرا شود که یک جورایی درست بود ولی نه به این رسوایی. یعنی در واقع میخواستم که اگر حقیقتا تغییری در sheet ایجاد شد این دستور NOW هم اجرا شود و ثابت بماند که بعد بتوانم از این تاریخ ثبت شده برای مقایسه با تاریخ ثبت شده سایر sheet ها استفاده نمایم.
در مورد بخش اول راهنمایی کرده بودندنقل قول:
در مورد این بخش که سوال داشتی چرا بازم رمز خواست
ببین دوست عزیز وقتی شما رمزگذاری کرده ای نباید Protect sheet رو ببینی بلکه باید Unprotect sheet رو ببینی!
در Unprotect sheet رمز رو بزن و سیو کن دیگه رمز نمی خواد
اين فرمول از سه بخش تشكيل شده استنقل قول:
قسمت اول (range) : مربوط به ناحيه ايست كه مورد جستجو قرار مي گيرد (كدهاي مشتريان)کد:SUMIF(range,criteria,sum_range)
قسمت دوم (criteria) : كد مشتري مورد نظر شما مي باشد
قسمت سوم (Sum-range) : مربوط به ناحيه ايست كه جمع زده مي شود (مبالغ فروش)
به عنوان مثال اگر شما دوازده شيت S1 .. S12 داشته باشيد كه در هر شيت ستون A كد مشتري و ستون B مبلغ فروش باشد و در يك شيت ديگر در سل A1 كد مشتري مورد نظر شما باشد مقدار سل B1 (مقدار فروش به يك مشتري در ماه اول) برابر فرمول زير است:
مقادير سلهاي B2 .. B12 مانند فرمول بالا است با اين تفاوت كه شيت مرجع از S1 به S2 , ... تغيير مي كندکد:SumIF(S1!A1:A1000;A1;S1!B1:B1000)
و در نهايت در سل A2 مي توان مجموع سلهاي B1:B12 را قرار داد
حال با تغيير شماره مشتري در سل A1 مبلغ خريد وي در طول سال در سل A2 و خريد وي در هر ماه در سلهاي B1:B12 نشان داده مي شود
در اکسل2007 نمودار رگرسیونی رسم کرده ام مبدا مختصات نمودار درسمت راست قرار دارد چگونه آنرا به سمت چپ منتقل کنم؟ باتشکر
نقل قول:
روی محور افقی رایت کلیک کن و توی format axis و بعد توی تب axis option برو بگرد دنبال values in reverse order و تیکش رو بزن. این منوها مربوط به آفیس 2010 هست. در 2007 هم روش باید همین باشه حالا ممکنه اسم منوها فرق داشته باشه
نقل قول:نقل قول:
دست شما درد نکنه
خودشه
فقز توی اکسل هایی که جدیداً می سازم زبان و فونت که می خوام پیش فرض هست
توی فایل اکسل که قبلاٌ یساختم در شیت جدید دیگه زیان و فونت دلخواهم نیست و tahoma هست که باید فونت رو عوض کنم
آره متاسفانه فایل های قبلی چون با اون تنظیمات قبلی ذخیره شدن نمی شه این کار رو کرد فقط برای فایلهایی که از این بعد میخوایی درست کنی در ضمن فایلهایی جدید هم اگه بعدا اون فونت پیش فرض عوض بشه هم همین مشکل رو دارن چون با این تنظیمات ذخیره شدنهنقل قول:
نقل قول:
خب همون
من طبق راهنمایی دوستان رمز می زنم روی همون فایل سیو می کنم یا اینکه سیو از می کنم باز هم مشکل وجود دارد
مشکل چی رمز نمی گیره یا چیز دیگه اگه میشه فایل رو بذار شاید تنظیمات خاصی براش در نظر گرفته باشننقل قول:
سلام
من می خوام فقط 10 تا ستون در sheet داشته باشم اما به طور پیش فرض کلی ستون تعبیه شده است. از Hide هم استفاده کردم اما این روش رو دوست ندارم.راهی هست که ستون های اضافی را پاک کنم؟
ممنون :10:
یعنی این سوال جواب نداره؟نقل قول:
سلام
یکی از دوستام یه فایل excel بهم داد،نمیدونست با کدوم ورژن نوشته شده...وقتی کلیکش کردم،همچین پیامی اومد و وقتی yes زدم، تمام نوشته هاش بصورت خرچنگ قورباغه در اومدن:
باید چیکار کنم؟
روی یه cellراست کیلیک کنیداز گزینهdeleteمیتونید انتخاب کنید که سطر حذف کنید یا ستوننقل قول:
امیدوارم بدرتون بخوره
شما می تونید از گزینه page break preview استفاده کنیدنقل قول:
نقل قول:
سلام میگم این روش Hide رو توضیح می دهید مرسی
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
نقل قول:
سلام این گزینه کجاست در 2007
یه سوالی بود من پرسیده بودم
این بود که : متن را از جایی که می خواهیم به صفحه بعد بره مثلاً در برنامه ورد برای این کار اول اون متن کلید ctrl+enter می زنیم
میشه از این روش استفاده کرد؟؟؟
نقل قول:
شما می تونید از گزینه page break preview استفاده کنید
در منوی View میتونید پیداش کنید !نقل قول:
اما این گزینه فقط در ظاهر ستون های دیگه رو حذف میکنه !
روی هر سطر یا ستون که می خواهی مخفی کنی راست کلیک کن و گزینه Hideرو بزن برای باز گشت هم un hide رو باید انتخاب کنینقل قول:
در قسمت پایین سمت راست جایی که از نوار اندازه صفحه رو می تونی بزرگ و کوچیک کنی بغل همون نوار سه تا گزینه هست گزینه اول . اون دوتا هم یکی مربوط به نمایش صفحات به صورت جدا هستش و دیگری هم حالت نورمال
برای سئوالی که گفتین نمی شه تو اکسل همچین گزینه ای نیست
آره ستونهایی رو که استفاده نشده رو نشون نمی دهنقل قول:
توی اکسل اگه ستون هایی استفاده نشده رو حذف کنی مجدداً ستونی سفید مثل اول جایگزین می شه بهترین راه که از شرشون خلاص بشی همین هست
دوستان با این همه مسائل سخت سختی که شماها حل می کنید دیگه فکر نمی کنم که این مساله ساده من کاری برایتان داشته باشد.نقل قول:
لطف کنید یک راه حل هم برای این مساله من داشته باشید.
یعنی Excel با آن همه قابلیت ها و فرمول ها و توابع و قدرت برنامه نویسی که داره نمیتونه یکی از مهم ترین و رایج ترین نیازهای محاسباتی را انجامش بده. من که میگم هم چین چیزی غیر ممکن هستش و مطمئن هستم که حتما یک راه حلی برایش دارد!!!!
ممنون
ببين اين فايل به دردت مي خورهنقل قول:
کد:https://docs.google.com/leaf?id=0B2rQ_NPhWNcoYWE4ZjU4NWItNjFlNS00M2JhLTljZDYtZDAzYjllNWM2Yzlk&hl=en_US
نقل قول:
باز هم ایول به شما و مرام شما دوست عزیز
آره این همانی هستش که من میخوام. واقعا ازت ممنونم. خیلی حال دادی رفیق. من این سوال را از خیلی ها پرسیده بودم که اگر بخوام آمار همشون را برات بگم باید خودت را در اکسل یک PERFECT بدونی.
راستی رفیق اگر هم بتونی برام یک توضیح کوچولو در مورد عملکرد این کد فایل بگی عالی می شود.
Dim n As Integer
Private Sub Worksheet_Activate()
n = Cells(3, 1)
End Sub
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Cells(4, 1) = Cells(3, 1) - n
n = Cells(3, 1)
End Sub
یعنی در واقع همین را بگی که این دستور Cell چگونه عمل می کند فکر می کنم برایم کافی باشد. یعنی میخوام این کد را با دستکاری به شکل گسترده ازش استفاده کنم باید بهتر برایم عملکردش روشن شود به خصوص اینکه در میان چند sheet این را استفاده خواهم نمایم.
راستی یک نکته ی جالبی هم متوجه شدم که من و شما دقیق تا همین الان تعداد پست های یکسان داشته ایم که هر دومون 56 می باشد.
نقل قول:
سلام
یک ستون راانتخاب کن و کلیک راست کن و بزن Hide. برای غیر فعال کردن هم باید روی یک ستون کلیک راست کنی و unHide رو میبزنی. فقط بدان که این ستون ها در همه صفحات اکسل اعمال می شود.
:27::19:
سلام:
من ميخوام يك رديف كه با تاريخ ميلادي پر شده رو تبدبل كنم به تاريخ شمسي
تاريخ ميلادي اينجوري نوشته ميشه:
miladi: 12/Aug/2011
نقل قول:
یعنی واقعا اینجا کسی نیست به این سوال جواب بده؟؟؟؟؟!!!!!!!!