بازار رضا با باکس 191نقل قول:
پایتختTray رو 185
یارو می گفت اون باکسی که توی بازار رضا میدن از "تری " هم "تریتره" و خودشون داخل باکس گذاشتن
Printable View
بازار رضا با باکس 191نقل قول:
پایتختTray رو 185
یارو می گفت اون باکسی که توی بازار رضا میدن از "تری " هم "تریتره" و خودشون داخل باکس گذاشتن
بودجتو مشخص كننقل قول:
من برای کار تدوین Giga X48-Dq6 برداشتمنقل قول:
خیلی در مورد 2 پروسسوری ها تحقیق کردم اما آنچنان تاییدی نشنیدم
البته دل خودم هنوز مین بورد قویتر میخواد اما فعلا از این قوی تر نبود:19:
از یک استاد فن هم در مورد 2 پروسسوری ها سوال کردم ایشون گفتند اون زمانی که برای کارهای سنگین مین های چند پردازنده انتخاب میکردند وقتی بود که مین های تک پردازنده تا این حد پیشرفت نکرده بودند!:46:
پردازنده های چند هسته ای ، ترکیب کارتهای گرافیک ، اورکلاک های سرسام آور ، پهنای باند فوق العاده رم ها و خیلی از موارد دیگه برای مین بورد های امروزی فقط یک اسم تک پردازنده رو باقی گذاشته:20:
البته این نظر شخصیمه:10:
موفق باشید
:11:
سلام من ميخوام P5q بگيريم 2 تا سوال دارم
1-اگر بخوام اووركلاك در مورد Cpu و رم انجام بدم آيا قدرت خوبي داره يا نه ؟
2- رايتر و دي وي دي رامم هر دو Ide هست آيا اين مينبورد ساپورت ميكنه Pata رو ؟ ظاهرا مشكلي نيست من تو مشخصاتش اينو ديدم:
1x UltraDMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices
ممنونم
بله از نظر اوركلاك خيلي بهتره بخاطر طراحي جديدترنقل قول:
آره PATA رو ساپورت ميكنه بدون مشكل فقط تا 2 وسيله
دوست خوبم مثلما يه مادربورد با 2 پردازنده از مادربوردي با تك پردازنده بهتر عمل ميكنهنقل قول:
در نهايت بستگي به نوع پردازنده داره
نظر شما کاملا درسته و من به هیچ وجه منکر این قضیه نیستم اما باید هزینه رو هم در نظر گرفت:46:نقل قول:
دوستان چه تفاوتی بین این سه Main Board وجود داره ؟
من که مشخصاتشون رو نگاه کردم چیز خاصی ندیدم ...
Asus P5Q
Asus P5Q - Deluxe
Asus P5Q - E
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد گرامي
من ميخواستم يه سيستم خانگي جمع كنم براي استفاده :
نا گفته نماند اگر كار در بيرون نداشته باشم بيشتر وقتم را با كامپيوتر ميگذرونم( پدر كامپيوتر رو در ميارم)
- امورات روزانه از اينترنت(وبگردي،دانلود و گاهي هم آپلود) روزانه حدود 6 ساعت
- ميكس و مونتاژ فيلم (گاهي وقت ها)
- طراحي( بيشتر فتوشاپ و ساير برنامه هاي گرافيكي)
- گيم هاي روز رو ساپورت كنه(البته واسه برادر كوچيكم)
- مهم تر از همه ميخوام ويندوز ويستا رو ساپورت كنه
- يه شبكه خانگي هم خواهم داشت( 2 تا كامپيوتر)
- من موقعي كه كامپيوتر را روشن ميكنم اكثرا موزيك هم در پس زمينه كارهام گوش ميدم(به جز مواردي كه كتاب الكترونيكي بخونم)
در ضمن من در حال حاضر قطعات زير رو دارم كه ميخوام روي اين سيتم جديده پياده كنم:
- پاور: green 430w real
- هارد: Maxtor 160gb رابط ide (بعدا احنمالا تغيير بدم به sata با حجم بيشتر،فعلا نه)
- dvd رايتر: pioneer با رابط ide
و اينا رو ميخوام بگيرم:
1. Main Board
2. CPU
3. RAM
4. VGA
5. CASE (از اين صفحه ديجيتاليا)
بوجه: حدودا 350 نهايت 400 تومان
از اساتيد و دوستان گرامي كه مرا در اين مشاوره راهنمايي خواهند كرد كمالتشكر و سپاس رو دارم
ممنون از همه:10:
رم ddr3 رو ساپورت نميكنه ولي ddr2 رو تا باس 1200 ساپورت ميكنهنقل قول:
و اين مادر بورد از مادربورد هاي جديده و هر گرافيكي ميخواي روش ميشه گذاشت البته بجز كراس فاير
و اين گرافيكو ساپورت ميكنه
واگر بخواي كراس فاير رداشته باشي بايد p5q-e بخري كه قيمتش 40 تومن بيشتره
و اين سي پي يو رو هم ساپورت ميكنه چون از cpu45 پشتيباني ميكنه و با چيپست p45 انتخاب خوبيه
فرق p5q &p5q-e اينه كهp5q-e كراس فاير و lan داره كهp5q نداره ولي قيمتAsus P5Q - Deluxe از همه گرون ترهنقل قول:
سلام ، البته تو تعداد فاز های توان پردازنده و سیستم خنک کننده پل شمالی هم با هم فرق دارننقل قول:
نقل قول:
p5q پورتlan هم داره .
قيمت حدودي اينها رو دوستان دارند ؟
p5q 120
p5qe 180
p5q deluxe 230
بودجه من با خرید گرافیک 4850 محدود شد باید سی پی یو E4600 بردارم یا 2180 در مورد مین هم زیر 100 تومان نظرتان چیست
اقا من مي خوام كارت گرافيك 1 گيگ با يك سي پي يو دو هسته اي فركانس بالا ببندم به نظرتون چه مادربوردي باچه ماركي به دردش مي خوره با اطلاعات كلي و قيمت
vga:gigabyte 4850 :240T
main:Abit ip35_e :100T
cpu:e7200: 125T or e4600 :110T
اولا بودجه رو مشخص کن.دوما نوع کارت گرافیک و cpu .نقل قول:
توصیه اکید من Asus p5Q:145T است که pci express2 رو هم ساپورت می کنه و cpu های 45 نانو متری دوهسته ای رو هم بدون دردسر و نیاز به آپدیت بایوس ساپورت می کنه.
E2180 بردار با يه مين خوب مثل DFI Blood iron اوركلاكش كننقل قول:
سلام. مطمئنی که قیمت p5q 120000 تومان هست؟ اخه من 155000 تومان خریدم.:18::41::19:نقل قول:
:33:نقل قول:
با سلام كسي نميخواد به ما مشاوره بده:7:.......:41:
نقل قول:فكر نميكنم اين قيمت ها درست باشه خيلي دست پايين گرفتيد .نقل قول:
نگران نباش دست پایین نگرفتم سه روز پیش برای یکی خریدیم .main و cpu از ایرانیان و 4850 رو از بارار رضا.قبول دارم ارزونه ولی اگه همت و حوصله داشته باشی و بازار رو بخوری مثل ما موفق میشی.فقط دوتا مغازه تو کل ایرانیا و رضا cpu رو اون قیمت میدادن.نقل قول:
مشا وره کلی تو این تاپیک ممنوعه.اگه مشاوره کلی میخوای بهتره بری یه فروم دیگه.نقل قول:
تا سه روز پیش که خودم بازار بودم حداقل قیمت این مین رو 145 داشتم. در کل تو رنج 145 تا 155 هستش . خیلی بعید میدونم 3 روزه ارزون 30 تومن ارزون شده باشه.در ضمن اگه Asus قیمت p5q رو 120 کنه یعنی به طور کلی p5k و اکثر p35 های موجود در بازار رو از رده خارج میکنه پس نیجه میگیرم این قیمت حالا حالا ها غیرممکنه.نقل قول:
دوستانی که مدلهای مختلف P5q رو گرفتند لطف کنند که یه نگاهی به دمای مادربورد بندازن و یه خبری هم به ما بدن .
مشاوره كلي ممنوعه ولي اينجا مادربورد رو بهت ميشه پيشنهاد دادنقل قول:
به نظر من با توجه به بودجت بري سمت AMD بهتره هم سرعتش خوبه و هم كيفيتش ميتوني يه مادربورد با چيپ AMD780 بگيري از ASUS مدل M3A 78-EH قيمت حدود 125 تومان كه واقعا مادربورد خوبيه
براي پردازنده هم برو تو تاپيك خودش ولي الان بهترين انتخاب AMD ATHLON 5000+X2 هستش كه قيمت مناسبي هم داره
براي بقيه قطعات برو تو تاپيك خودشون سوال بپرس
با سلامنقل قول:
مشاوره كلي كه نوشتين ممنونعه، من به جاي اينكه 5 تا تاپيك باز كنم 1 دونه باز كردم كه بهتر راهنمائيم كنند دوستان.
در مورد مادربورد هم asus p5k رو پيشنهاد دادن و و پردازنده هم اينتل
نظر دوستان..........:13:
کم کم خرجم بالا رفت گرافیک که شد 4850 سی پی یو رسیده به E7200 میگن مین ایسوز برای اینا خیلی خوبه اگه میشه یه مدل مناسب از لحاظ قیمت حدود 100 رو معرفی کنید در ضمن کراس فایر چیه در ضمن واقعا از لطفتون متشکرم
كي گفته چه ربطي داره ايسوز بعضي مدلهاش خوبه بعضيهاش هم نه مثل همه برندهاي ديگه.نقل قول:
Asus P5Q خوبه PCI-Express 2.0 هم هست مثل گرافيكت قيمتش هم حدود 140 هست(اون بالا بچه ها گفتند 120 من كه باور نميكنم) شما اگه بودجت نميرسه E2180 رو بخر به راحتي اين رو ميتوني تا فركانس 2800 اوركلاك كني كه از E7200 هم قويتر ميشه)
من از اور کلاک چیزی بلد نیستم در ضمن بهم گفتن مدل P5k بردار حدود 120 که کراس فایر هم هست این مین چطوره و بدرد من با این قیمت میخوره در ضمن تورو خدا یکی بگه کراس فایر دقیقا چیه وبه کار من میاد یانه متشکرم راستی مدل 7200 مگه اور کلاک نمیشه
P5k رو به هيچ وجه بهت توصيه نميكنم كراس فاير يعني دو تا گرافيك ATI بخري اونها رو به هم وصل كني تا قدرت كارتت زياد بشه تو بعضي بازيها ممكنه هيچ تاثيري نداشته باشه(بايه بازي كراس فاير رو ساپورت كنه) و بعضي بازيها هم تا 80 درصد ميتونه قدرت كارت گرافيك رو زاياد كنينقل قول:
كراس فاير كارتي مثلا 4850 كه PCI-Express 2.0 هست روي مادبردي كه يه اسلاتش PCI-Express 1.1 16 X هست و اون يكيش كه واقعا خيلي افتضاحه يعني PCI-Express 1.1 4X اصلا توصيه نميشه.
وجداني اوركلاك E2180 مثل آب خوردن ميمونه شما سيستم رو كه گرفتي با من تماس بگير خودم راهنماييت ميكنم.
ایا اور کلاک 2180 را یک بار باید در بایوس انجام داد یا با هر اپدیت بایوس یا تعویض ویندوز باید انجام بشه در ضمن لطفا بگید با بودجه حدود 100 یا اگه میشه کمتر با چه مینی میشه این کارو کرد در ضمن بگید مگه نمیشه 7200 رو اور کلاک کرد لطفا زودتر بکید من امروز باید سفارش بدم خیلی ممنون
نه تو بايوس انجام ميدند يكبار براي هميشه ويندوز هم عوض كني تغيير نميكنهنقل قول:
چرا E7200 هم اوركلاك ميشه خيلي هم خوب اوركلاك ميشه اصلا اين پردازنده خوراك اوركلاكه گفتم بودجت نميرسه 2180 بخري والا 7200 كه چه بهتر
شما مادبرد همون Asus P5Q بگير كه PCI-Express 2.0 داره والا مادبردهاي زير همشون واسه اور خوبند ولي PCI Express 1.1 هستند.
DFI Blood Iroon
Abit ip35-E
Biostar TP35D2-A7
پس نگاه به جیبم میکنم یکیشو میگیرم اما برای اموزش اورکلاک بهم قول دادیا ممنون که برام وقت گزاشتی فقط یه سوال تفاوت این دو تا حدود 55 است اگه پولشو جور کنم کدومو بگیرم
خب مسلمه كه E7200 بهتره ولي از نظر عملكرد به قيمت E2180 بهترهنقل قول:
دوستان خوب لطفا نظرات غير كارشناسي ندين اين تذكر به همست هيچ وقت يه Cpu با اور كلاك به يه Cpu بالاتر نميرسه اينو پيشنهاد نكنين به كساني كه ناواردن چون باعث ميشه فكر غلط بكنن راجب قطعات بالاتر
من منظور ایشون رو کاملا فهمیدم از شما هم ممنونمنقل قول:
من امروز يه مين بورد MA770 giga رو با رم 800 dual او سي زد هر کاري کردم 128 dual chanell نشد و نوشت unganged ميدونين اشکال از کجا ميتونه باشه ؟
بچه ها من حداقل يك ميليون پول دارم و مي خوام يك سيستم توپ ببندم تا اذيتم تا چهار تا پنج سال نكنه فقط هم مي خوام روي كيسم خرج كنم حالا مي خوام يك سيتم توپ با قيمت هر قسمتش برام معرفي كنيد اعم از كارت گرافيك و سي پي يو و مادربورد و رم وهارد وغيرهنقل قول: