سلام میشه منو راهنمایی کنید ؟
ببینید من مهر 85 دانشگاه قبول شدم اما جا نداشت و به همه 1ترم مرخصی اجباری داد ! بهمن رفتم دانشگاه ! من کاردانی خوندم و کاردانی مجازش 6ترم هستش ! من هم 6ترم خوندم که با مرخصی میشه 7ترم در صورتی که من مرخصی بودم ! اما باز واحدام مونده بود و تموم نشد درسم رفتم واحد برداشتم و 7ترم خوندم که با مرخصی میشه 8ترم و برای ترم 7 که همون 8 با مرخصی هستش رفتم نظام وظیفه کرج سنوات گرفتم اونجا گفت غیبت خوردی ! اگه مرخصی نمیدادن من میتونستم 7ترم بخونم خوده نظام وظیفه 1ترم بدون غیبت ارفاق میکنه ! منم 31/4/89 درسم تموم شد اما تا کارای دانشگاه رو کردم شد آبان دانشگاه یه برگه داد که ببرم واسه پلیس +10 و من اوایل آبان دفترچه خدمت پست کردم از طریق پلیس +10 ! منم دیدم 15 روز شد برگه سبزم نیمد رفتم نظام وظیفه گفتم نیمده دید توی کامپیوتر گفت اول اسفند اعزامی گفتم میتونم زودتر برم ؟با 2نفر صحبت کرد و گفت آره و یدونه برگ سبز چاپ کرد و داد دیدم توی اون ننوشته غیبت اما اومدم خونه دیدم برگ سبز اعزام ماه اسفندم اومده اما توی اون نوشته 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! جریان چیه ؟ یعنی چون میخوام دو ماه زودتر برم غیبته پرید؟