اگه مطمئنی جایی که هستی آنتن داره، برو به این قسمت:نقل قول:
control panel>coonections>mobile network
بعد ببین که search mode روی automatic تنظیم باشه. اگه بود بعدش از فلش بالا گزینه select network رو انتخاب کن و irancell رو انتخاب کن.
ببین حل میشه.
Printable View
اگه مطمئنی جایی که هستی آنتن داره، برو به این قسمت:نقل قول:
control panel>coonections>mobile network
بعد ببین که search mode روی automatic تنظیم باشه. اگه بود بعدش از فلش بالا گزینه select network رو انتخاب کن و irancell رو انتخاب کن.
ببین حل میشه.
نه نميشه. فكر نكنم چشمكش مصرف زيادی داشته باشه. مهم نيست.نقل قول:
نقل قول:
ایرانسلو فعلا نباید واسه مکالمه گرفت فقط واسه اینترنت خوبه.این مشکل واسه کمبود آنتن دهی هست.راهی نداره جز این که یا 0912 یا 0919 بگیرید....
دیشب یکی از اعضا گفت برای اینکه شارژ گوشی مدت زمان بیشتری بمونه موبایل نت ورک gsm/3gرو بزن ممکنه از اون باشه درضمن توی سلکت نت ورک ایرانسل نیستنقل قول:
فکر نکنم این صحبت شما زیاد درست باشه. چون من دو هفته ای هست که ایرانسل خریدم (همراه اول هم دارم) راحت باهاش حرف می زنم. اونم از شمال به جنوب کشور. نمیگم 100% عالیه ولی نسبت به زمانی که وارد ایران شده خدمات خوبی داره میده.نقل قول:
البته اینجا جای بحث در مورد ایرانسل نیست. فقط خواستم یاداوری کنم. ببخشید.
کجایی ramin2020
اونو که من خودم گفتم :31: ولی شما مثل اینکه بد متوجه شدین، گفتم GSM only رو بزنین.نقل قول:
من همین الان سیم کارتمو عوض کردم که مطمئن بشم. select network رو که میزنین irancell داره. باید کنارش تیک داشته باشه اگه نداره انتخابش کنین تا تیک بیاد.
من مدتهاست ایرانسل دارم برای اولین باره اینطوری شده احتمالا بخاطر کوشیهنقل قول:
چه جالب من داشتم دنبال شما می گشتم اسم کاربری تون نمیدونستم درست میگین من گزینه 3gonly رو زده بودم الان درستش کردم بخاطر همین ایرانسل دیده نمیشد خیلی ممنون مشکلم برطرف شدنقل قول:
:43::43::43::43::43:
:46: خدا رو شکر.نقل قول:
چقدر گردوخاک بپا کردین :31::46:
این gsmو3g یعنی چی وچه کارایی داره
اینو تازه پیدا کردم. بدون تغییر میذارم. درست یا غلطشو نمیدونم:نقل قول:
ابتدا کد زیر را وارد کنید:
#06#*
سپس به رقم هفتم وهشتم شماره نمایش داده شده توجه کنید :
اگر 20 یا 02 بود مونتاژ امارات است ، یعنی خیلی بد است .
اگر 08 یا 80 بود مونتاژ آلمان است ، یعنی بدک نیست .
اگر 01 یا 10 بود مونتاژ فنلاند است ، یعنی خوب است .
اگر 00 بود مونتاژ فرانسه است ، یعنی عالیست .
اگه انتی ویروس داری اشکال ازاونه .نقل قول:
وقتی هم که گوشی رو وصل میکنی باید از گوشی phonemode رو بزنی .
نقل قول:نیاز به این همه دنگ و فنگ نیست. در ضمن نمیدونم چرا دیگه ایرانسل اس ام اس تنظیمات رو نمیفرسته!نقل قول:
واسه وصل شدن به اینترنت این کارارو بکن:
برو به این قسمت: control panel>connection>internet account>more>new account>data
فقط account name رو بزن: irancell-gprs بعد بزن save. یه سوال میپرسه، بزن yes. بعد یه پنجره دیگه میاد که گروه internet رو انتخاب می کنی و save می زنی.
الان وصلی به اینترنت! :5:
این برنامه رو من با p990 تست کردم جواب داده. فارسیشو امتحان نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gsm مخفف Global System for Mobile communications هست. در واقع یه استاندارد یا سیستمی برای ارتباط موبایل ها هست. که در گروه 2G (Second Generation) قرار گرفته یعنی نسل دوم.نقل قول:
3G که به معنای نسل سوم هست تکنولوژی جدیدتری هست. مثلا سرعت ارسال دیتا بسیار بالاست. شما میتونین بشینین تلویزیون نگاه کنین باهاش یا تماس تصویری انجام بدین.
( من شنیدم کشورهای خارجی دارن روی 4g هم کار می کنن!!!
مخابرات ایران از نوع gsm هست. تا 10سال دیگه هم 3g نمیشه.:27: البته مثل اینکه اپراتور خصوصی بعدی قراره شبکه 3g راه بندازه.)
امتحان میکنم شاید درست شد. آخه من هم آنتی ویروس دارم هم گوشی رو ترنسفر مود هست. دستت درد نکنه. فعلا این پیش قسط باشه تا اگه درست شد بعدا بیشتر میپردازیم.نقل قول:
واسه مصرف نمیگم. خوشم ازش نمیاد.نقل قول:
مرسی از کمک هر دو تاتون
گوشی من مشخصاتش اینه احتیاج به اپدیت کردن داره یا نه
phone:cxc162037 R9F011
bluetooth:cxc162058 R5A01
organizer:cxc162036 R5A17
CDA162007/2 R5A13
بله عزیز جدیدتر r9G هستش . مال شما خیلی قدیمیهنقل قول:
منم تو يه سايت خوندم كه پي 990 از جمله گوشيهايي است كه آهنگ هم پخش مي كنه و در رابطه با هندزفري شما هم بايد بگم كه يكي از دوستان من اين هندزفري رو داره و روي N70 استفاده مي كنه و البته به آهنگ هم گوش مي ده . در اين صورت هندزفري شما اين قابليت رو داره كه پخش كنه . پس احتمالا" بايد يه جايي از گوشي رو دستكاري كنين . در مورد اين مونو و استريو هم چيز زيادي نمي دونم كه به درد شما بخوره و دانسته هام فقط در حد يك حدسه . پس نمي خوام شما بيشتر از اين گمراه كنم . ولي مي تونم بگم كه هندزفري شما اين قابليت رو داره . تازه بهتره از ديگر دوستان هم نظري بپرسين شايد من اشتباه مي كنم ولي خوب راجع به هندزفري مطمئنم. :10::8:نقل قول:
داشت يادم مي رفت من دو تا برنامه پيدا كردم كه احتمالا" مي شه به تلويزيون از طريق اينترنت نگاه كرد . اين برنامه رو هم از جديدترين نرم افزاري كه براي پي 990 به بازار اومده پيدا كردم . به اين خاطر گفتم شايد كه براي ديدن ازم مي خواد به اينترنت وصل شم كه بدبختانه فعلا" برام مقدور نيست . اگه خواستين با يه Search تو گوگل مي تونين بدست بيارينش . البته مي تونين به سايت زير هم مراجعه كنين كه فقط در مورد نرم افزارهاي جديد پي 990 هست ولي خوب شايد اطلاعاتي رو هم ازش بدست آوردين . :
اين از برنامه ها :
Irl Vimio TV UIQ3 و Location Free TV v1.0.0
موفق باشين اگه خبري هم شد به ما هم اطلاع بدين ما كه امتحان نكرديم . اگه جواب داد به ما هم خبر بدين :10:کد:www.iran990.com
سلام کسی از دوستان به تازگی گوشی شو آپدیت نکر
به نظر من این گوشی اصلا به این قیمت نیاد، میتونید راحت p990 با p1 رو مقایسه کنید میبینید تازه p990 سرتر تو بعضی جاها مثل راحتی کیبورد qwertyنقل قول:
موفق باشی:11:
عزيز سوالتو بپرسنقل قول:
?مشكلت كجاست
به نظرم شاید شما رو auto focus مشکل دارید، و این هم بدونید که تو عکس گرفتن با p990 عجله نکنید ، و سریعا بعد عکس گرفتن گوشی رو تکون ندید ، بهتره بذارید save ببشه بعد حرکتش بدین:46:نقل قول:
:10::11:
نه این لامپ خاموش شدنی نیست، ولی به نظر کارایی خوبی داره، مثل مشخص شدن وضعیت شارژ باتری، که با قرمز شدنش متوجه کم بودن باتری میشیم و اگر هم سریع چشمک بزنه متوجه میشیم که یا sms یا missed call یا چیز خاصی داریم که باید چک کنیمنقل قول:
موفق باشی:10:
دوست عزیز شما میتونی از برنامه های کمکی برای پخش موزیک استفاده کنید که خیلی بهتر از برنامه فابریک گوشی هست مثل LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14نقل قول:
کار با این برنامه ای که معرفی کردم خیلی راحته و هر آهنگی که بخوای رو میتونی add کنی حتی میتونی چند فولدر جدا برای پخش داشته باشی با قابلیت Minimize
اگه نداری بگو لینکشو برات بذارم:10:
نقل قول:
ببین دوست عزیز شما اول طبق گفته امیر خان برای انتقال data باید رو روی phone mode قرار بدی این در حالی امکان پذیره که گوشیت روشن باشه ولی دقت کن که وقتی میخوای آپدیت کنی گوشی خاموشه:21:
پس نگران آپدیت نباش:8:
نقل قول::8:اینم لینکی که راحت میشه در رابطه با ایرانسل گفتگو کرد:8:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=96828
شما یه sms با متن GPRS به 2225 بفرست، بقیشو راحت میتونی انجام بدی:8:نقل قول:
اینم لینک تاپیکی که همش در رابطه با ایرانسل هست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=96828
سلام : دوست عزير از راهنمايت ممنونم . توي درايو D كه چيزي نيست ولي توي C ريشه اي كه از برنامه مي مونه را نمي شناسم كه پاك كنم .كه اگر پاك كنم مشكلم حل مي شه . بازم تشكر.نقل قول:
اجازه آپدیت نمیده یگه ورژن جدیدی برای گوشی نیومده .می خواستم ببینم اتزکجا میشه فهمید شرکت ورژن جدید داده بغییر از لیستی که دوستان معرفی کردند راه دیگه ای هم هستنقل قول:
من از گوشی پی 990 خیلی خیلی خوشم میاد
و میخوام بخرم ولی خیلی حرفا در موردش شنیدم ( خیلی بد میگن) هنگ کردن کیفیت بد صدا و تصویر
و می خواستم شما در باره خرید این گوشی راهنمایی کنید و اشکالایی که شاید داره ( ورژن های موجود در بازار)
بهترینش چه مشخصاتی داره
کلا میخوام یه راهنمایی کلی بکنید تا سرم کلاه نره و بعدا پشیموون نشم
كسي نمي دونه چطور بايد آهنگ رو با اين بلوتوث گوش كنم . :41::41::41:نقل قول:
دوست عزیز شما اگر واقعا خیلی حساسی بهترین کار اینه که کاملا این تاپیکو بخونی ولی اونایی که میگن هنگ میکنه روش کار باهاشو بلد نیستن ، و اگر دنبال یه گوشی در کلاس بیزینس هستی عالیه و خوب میدونی که در این کلاس از کار های جانبی نباید زیاد انتظار داشت مثل موزیک که در حد خودش عالیه و با داشتن دوربین 2 مگاپیکسلی هراه با ماکرو و اتو فوکوس که جز یکی از بهترین 2 مگاپیکسلی هاست ، کارش عالیه و اینم در نظر داشته باش موقعی که اگر به سلامتی خریدیش سریعا آپدیتش کنی و با آپدیت اون هنگ و ریستی که میگن( برای آزاد سازی حافظه) رو انجام نمیده ،تا جایی که به قول معروف کارد به استخونش برسه:46:نقل قول:
صداش راضی کننده هست و مخصوصا با هدفن که کیفیتش عالی میشه:8:
بازم در خدمتم
ایشالا که گرفتی هر سوالی که داشتی بیا مطرح کن و ما هم راهنماییت میکنیم :11:
سلام دوست عزيز در اين باره قبلا" هم مكررا" و به تفصيل گفته شده و توضيح داده شده ولي خوب يه توضيح كوچيك ميدم و اگه خواستين مي تونين بقيه اطلاعات رو از همين تايپك بدست بيارين .نقل قول:
اول اينكه هيچ گوشي اي وجود نداره كه هنگ نكنه اون هم با اين همه تجهيزاتي كه داره پس مطمئنن هست ولي نه اون طوري كه تبليغ مي شه ولي خوب همين رو هم مي شه با آپديت به حداقل رسوند . پس اگه خواستي گوشي رو بخري بهتره بگي كه اپديتش كنه كه معمولن با گرفتن كمي هزينه اين كار رو مي كنن كه مي توني با ورژن هايي كه تازه هستن و بهشون اشاره شده وفق بديشون . البته اگه به اينترنت پر سرغت دسترسي نداري چرا كه شايد با Dial up وسطهاي كار با مشكل روبه رو بشي . از نظر كيفيت صدااينطوري كه گفتن هم نيست . صداش كم هست ولي كيفيت صداش خوبه و با آپديت كردن اونطوري كه دوستان گفتن كمي هم بهتر مي شه . حتي مي توني با يه برنامه Mp3 player يا يه همچين چيزي كه Hamed1987 به اون اشاره كردن كمي بهترش كني .:10: LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14
دوست عزیز معتبر ترین سایت این هستنقل قول:
و اگر برنامه اون پیغام رو میده حتما راست میگه و اگر خیلی نگرانی برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن ببین بازم اونو میگهکد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
فقط دقت کن که اگر برنامه رو پاک کنی دفعه بعد که بخوای این ورژنو بریزی تو گوشیت باید دانلود کنی ، چون الان داخل کش برنامه ذخیره شده و هر وقت بخوای آپدیت کنی ، دیگه دانلود نمیکنه:21:
خیلی ممنون از لطفتون بابت راهنمایی
اصلی و تقلبی بودن چی؟
اخرین ورژن نرمافزاری که مشکلات کمی داره کدومه؟
بازم ممنون از جواب هاتوون
در مورد تقلبی یا اصلی بودنش زیاد صحبت شده ولی این طور که میگن همه چینی هستن تو ایران( میگن)
ولی میخوای خیالت راحت بشه با گارانتی اصلی بخر
برای آخرین ورژن نرم افزاری به این سایت سر بزن
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
سلام
1جریان چیه که جلوی همه ی موبایل فروشها نوشته شده (حل مشکل ریستارت شدن p990 )
2 میشه قیمت حدودی چینی و فرانسوی این گوشیهارو میشه بگید
3 چه فرقهایی دارن این دو گوشی (فرانسوی و چینی)