حتما داره درست میشه دیگه !!نقل قول:
حتما داره درست میشه دیگه !!نقل قول:
با سلام
من k750 دارم GPRS کار می کند ولی MMS کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید چطور باید در این گوشی MMS را تنظیم کنم
با تشکر
قبلا دوستان توضيح دادن يه جستجو بكن تنظيمات رو پيدا مي كني ...نقل قول:
اینجا کسی نیست که هم v3x داشته باشه هم خطش ایرانسل باشه؟
من الان دو روزه که هر کاری میکنم نمیتونم کانکت شم فکر کنم ایراد از گوشیم باشه چون با نوکیا کانکت میشم ولی با این گوشی نمیتون
نمیدونم چی کارش کنم
دوستای گلم سلام عرض می کنم
امیدوارم حالتون خوب باشه
من کل این 700 پست رو خوندم . یه سری از کاربرا خیلی بی انصافن . و یه سری دیگه مثل خودم ( دمشون گرم ) خیلی باحالن :thumbsup:
آهای شما هایی که میگید ایرانسل بده یا ازش ناراضی هستید .
بده پول میدی سیم کارت میگیری ؟ :blink: بده همه امکانات روز دنیا زیر دستته ؟ :blink:
اما IR-TCI چی؟ 1 سال 360 تومن پول میدی با پولت کار میکنن بعدشم که سیم کارت میگیری هر روز قیمتش می یاد پایین . قربونش برم از بین همه سرویس ها هم که فقط SMS رو داره . :laughing:
اما ایرانسل اومده و 5 تا هدیه فوق العاده گذاشته .GPRS-MMS رایگان - مکالمه رایگان و ... . اما IR-TCI چی ؟ حتی حاظر نیست SMS رو برای 1 ساعت رایگان کنه. یا بیاد به هر مشترک فقط 1 دقیقه مکالمه رایگان بده
پیش خودتون فکر کنید اگر قرار بود IR-TCI این سرویسا رو را بندازه و یه همچین حالی به مردم بده چی میشد ؟ ( جواب = هیچی همه مشترکین ورشکست میشدن )
( فکر کنم هزینه راه اندازی GPRS و MMS رو 50000 تومن و برای هر 10 کیلوبایت استفاده 100 تومن میگرفتن ):wac:
( مثل راه اندازی سرویس SMS که قبلاً از مشترکین 20000 تومن می گرفتن . الان هم روی اولین قبض 2000 تومن پولشو میگیرن :angry: )
( وقتی میتونه تو 1 روز یک ملیارد تومن پول از SMS زدن مردم بگیره :blink: :wac: :angry: ، خوب معلومه دیگه ؛ هیچ وقت هیچ چیز رو مجانی نمیکنه . تازه بیشتر هم پولشو میگیره :grrr:)
اون وقت ایرانسل ( که الهی قربونش برم ) داره بهمون حال میده و اومده خیلی چیزا رو مجانی کرده . ( ولی بازم ما ناشکریم ).
اگه هم الان آنتن دهیش بده عیبی نداره درست میشه . ( IR-TCI هم خیلی جاها بعد سگ سال آنتن نمیده :whistle: :tongue: )( ایرانسل تازه 5 ماهه که به طور رسمی و جدی شروع کرده ولی IR-TCI پنجاه ساله که داره کار میکنه :blink: )
ایرانسل بیچاره میاد یه سری امکانات هم راه میندازه ... ولی به خاطر فرهنگ بد ما ایرانیان مجبوره جمش کنه . ( مثل سرویس عدم نمایش شماره تلفن - اون چند روزی که راه افتاده بود همه زنگ میزدن و مزاحم میشدن :grrr: -این بیچاره هم مجبور شد فعلاً تعطیلش کنه )
شما اجازه بدید 1 سال از فعالیتش بگذره بعداً بیاید شکایت کنید. لطفا اونایی هم که ایرانسل ندارن قضاوت نکنن .
با همه این تفاسیر ایرانسل از همه لحاظ بهتره
ببخشید سرتون رو درد آوردم
قربون همگی شما
امید :santa:
:wub: ایرانسل ، دمت گرم ، دوست دارم :wub:
کاملا حق با امید جانه . ما باید از کسانی که بهمون خدمت می کنن تشکر کنیم و دوستشون داشته باشیم.:biggrin:
من هم موافقم و به تازگی ایرانسل گرفتم، از همه سرویس ها و آنتن دهیش هم راضیم.
وقتی ایرانسل توی گوشیت باشه ،گوشی نفس تازه میکشه...
اين يكي رو گل گفتي ... 1000000000 %%%%%%% تائيد مي شه ....نقل قول:
وقتی ایرانسل توی گوشیت باشه ،گوشی نفس تازه میکشه...
تخلفی از سوی ایرانسل مشاهده نشده است
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاكيد كرد: طبق گزارش ايرانسل به اين سازمان تاكنون تخلفي در خريد تجهيزات توليد داخل از سوي اپراتور دوم تلفن همراه مشاهده نشده است.
محمود خسروي در گفتوگو با فارس در خصوص برخي از اظهارات در مورد عدم پايبندي اپراتور دوم در رعايت استفاده از 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه از داخل، گفت: طبق بند 6 ماده واحدهاي در قرارداد اپراتور دوم اين شركت موظف است كه 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه خود را از داخل كشور تهيه كند و اكنون نيز ايرانسل كار اجرايي كردن اين امر را آغاز كرده است.
وي با بيان اينكه در ابتداي پروژه نميتوان 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه تلفن همراه را از داخل كشور تهيه كرد، گفت: اپراتور دوم طبق گزارشي كه به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده هر گونه تجهيزاتي كه در كشور توليد ميشود را خريداري كرده است.
خسروي افزود: اپراتور دوم براي انتقال تكنولوژي و ساخت 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه با شركت هوايي چين همكاري خود را آغاز كرده است.
وي به هماهنگي سازمان تنظيم مقررات با وزارت صنايع و مجلس اشاره و تاكيد كرد: سازمان تنظيم مقررات معتقد است كه اولين اپراتور بخش خصوصي كشور در زمينه خريد تجهيزات توليد داخلي تخطي نكرده است.
معاون وزير ارتباطات گفت: ايرانسل گزارشي در خصوص ساخت تجهيزات اصلي شبكه خود و انتقال تكنولوژي به كشور به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده كه ما نيز آن را به مركز پژوهش هاي مجلس، كميسيون اصل 90 و ساير مراكز ذيصلاح ارسال كردهايم.
سلام یکی به من تنظیمات mms واسه sony ericsson K310i رو برسونه هیچ کس اینجا گوشیش sony ericsson نیست؟؟؟؟؟ تنظیمات nokia به درد این گوشی ها نمیخوره