من ریز حساب رو گرفتم، به 130 یه 3 دقیقه تماس داشتم زده بود 499 ریال !!! (البته برای ماه اسفند)نقل قول:
مشکل sms هم با 912 از طرف مخابرات هست که نمیتونه شماره هاش رو بین 7 تا مسیج سنتر تقسیم کنه !!!!!!
Printable View
من ریز حساب رو گرفتم، به 130 یه 3 دقیقه تماس داشتم زده بود 499 ریال !!! (البته برای ماه اسفند)نقل قول:
مشکل sms هم با 912 از طرف مخابرات هست که نمیتونه شماره هاش رو بین 7 تا مسیج سنتر تقسیم کنه !!!!!!
529 ریال هستش نه 499 ریال.مگه مالیاتی که میدین هزینه نیست. بالاخره این پولو ما به ایرانسل می دیم. اگه 499 ریال هستش اونوقت می تونه حقوق کارمنداشو جدا بگیره هزینه های دیگه رو جدا بگیره و بگه برای من فقط مثلا 200 ریال می مونهنقل قول:
من ریز حساب رو گرفتم، به 130 یه 3 دقیقه تماس داشتم زده بود 499 ریال !!! (البته برای ماه اسفند)
گیریم همه مشکلای دنیا سر مخابرات هستش. چرا ایرانسل از ما پول کم می کنه. خوب بره مشکلشو با مخابرات حل کنه. هر وقت با کسی مشکل داشت باید از ما پول کم کنه؟
با تشکر از جواب شما
هزینه شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي را چرا من باید پرداخت کنم؟
چرا همان پیام کوتاه چند ثانیه بعد ارسال می شود؟
شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي چند پیام را نمی رساند؟ چرا برای من 50% است؟
چرا شبکه شما همیشه شلوغ است و ضعف آنتن دهی دارد؟
"اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد" این مدتی 1 ثانیه است و دوباره 3 ثانیه بعد ارسال میشود.
اگر مرکز پیام شما پیام من را گرفته است چرا یک ثانیه بیشتر نگهداری نمی کند تا بتواند دوباره بفرستد و اگر نگرفته است چرا من باید هزینه پرداخت کنم؟
مشترك گرامي
با سلام و احترام
چنانچه هنگام ارسال پيام كوتاه ، در همان زمان پيغام not send مشاهده نموديد ، هيچ هزينه اي براي شما در نظر گرفته نمي شود
اما اگر در زمان ارسال پيغام send را مشاهده كرديد اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد ، اين براي شما هزينه در بر دارد
اين بدان علات كه پيام كوتاه از شبكه ارسال شده است اما در مسير بدليل شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي به مقصد نرسد
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
From: ------- [mailto:------@yahoo.com]
Sent: 2007/04/26 10:03 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: هزینه های اضافی در ایرانسل
علیرضا-------
989352200---
هنگام ارسال پیام کوتاه گاهی اوقات برای من پیام
"message not sent"
که من بلافاصله پیام را دوباره ارسال می کنم و گزارش ارسالی نیز می گیرم
مشکل من این است که پس از بررسی کنترل حساب اینترنتی متوجه شده ام که ایرانسل از این پیام ها نیز هزینه کم میکند
هزینه پیام های ارسال نشده چقدر می باشد؟
خوب چیزی که من فهمیدم اینه که ...ایرانسل مسج رو سند میکنه به اس ام اس سنترها و اس ام اس حساب میشه و این در حالی است اس ام اس هنوز نرسیده به مشترک... و به هر دلیلی این اس ام اس نمیرسه و پیغام نرسیدن مسج رو بر گشت میزنه اما اس ام اس حساب شده و مسج نرسیدنقل قول:
قبل از اینکه ما شکایت کنیم باید ببینیم قانون در این مورد چی میگه
دوستانی که 91 یا تالیا دارن امتحان کنند ببینن این مشکل رو دارن یا نه؟
البته به همون شکلی که ایرانسل حساب میکنه
(چنانچه هنگام ارسال پيام كوتاه ، در همان زمان پيغام not send مشاهده نموديد ، هيچ هزينه اي براي شما در نظر گرفته نمي شود)
(اما اگر در زمان ارسال پيغام send را مشاهده كرديد اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد ، اين براي شما هزينه در بر دارد)
و اگر در مورد اپراتورهای دیگه اطلاع دارید برای ما هم توضیح بدهید لطفا:20:
علیرضا خارجی جان
اینکه مرکز پیام sms رو بگیره ولی گیرنده در دسترس نباشه و چند ساعت بعد بگه طرف نیستش طبیعیه که پولش هم بگیره و هیچکس ناراحت نمی شه.
ولی اینکه بلافاصله بعد از message sent بگه message not sent و همون پیامو چند ثانیه بعد دوباره ارسال کنه و گزارش تحویل هم بده ولی پول همه رو بگیره خیلی نامردیه
حالا قبول پولش هم بگیره ولی از 10 تا پیام 2 تا شو نفرسته نه اینکه 8 تا شو نفرسته و پولشو بگیره
اگه این روش درسته اونوقت همه اپراتورهای دنیا میان پیام ها رو یک در میان نمی فرستند تا طرف دوباره بفرسته و دوباره پولشو بگیرند
نه فارس جان...نقل قول:
من نمیدونم قانون اپراتور چیه من اینطوری فهمیدم که ایرانسل اینطوری عمل میکنه
از ایرانسل یک مسج رو سند میکنیم به tci...حالا مسیر مسج رو دنبال میکنیم. مسج سنتر ایرانسل مسج رو دریافت میکنه حالا مسج باید سند بشه به مسج سنتر tci و بعد به روی خط مشترک و اون دریافت میکنه مسج رو
اگه ایرانسل مسج رو سند میکنه به مسج سنتر tci و مسج به مسج سنتر tci سند میشه ایرانسل میتونه پول مسج رو حساب کنه اما این در حالیه که شاید مسج که روی مسج سنتر tci هست به خط مشترک نرسه و ارور بده
اما اگر مسج روی مسج سنتر ایرانسل باشه و مسج رو نتونه به مسج سنتر tci برسونه و پول رو حساب کنه این نامردیه اما:13:
اما هالا کی میدونه چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب معلومه كه اينطوري نيست اصلا با قانونشم جور در نمياد . من كه اصلا با ميسيجش هيچ مشكلي ندارم فقط در جاهايي كه آنتن دهيش ضعيفه و يا نقطه كوري احتمال خيلي زياد failed مي شه كه اونم مي گن تا آخر خرداد قرار تعداد زيادي bts رو تو تهران اضافه كنن (كه كردن من خيلياشو مي بينم و از بغلشون هم رد مي شم ولي قشنگ مي فهمي كه از اون bts آنتن نمي گيري ) پس ايشالا تا آخر خرداد تهران تكميل مي شه كه فكر ميكنم گذاشتن تعدادشون زياد بشه بعد همشونو با هم سوييچ كنن كه اختلال تو روزهاي مختلف به وجود نياد :20:نقل قول:
only MTN Irancell
ايرانسلو نامردي داشتيم عليرضا جان . پس از كي تا حالا .نقل قول:
اما اگر مسج روی مسج سنتر ایرانسل باشه و مسج رو نتونه به مسج سنتر tci برسونه و پول رو حساب کنه این نامردیه اما
اما هالا کی میدونه چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اندكي صبر سحر نزديك است :20:
only MTN Irancell
اصلا کی صحبت tci کرد. تو خود ایرانسل هم مشکل داره. بگذریم از اینکه مشترک ایرانسلی هم پیدا کردن سخته تا باهاش تست کنی. کی میره ایرانسل بخره. ایرانسل فقط یه خوبی داره اونم اینه که قیمتها رو پایین آورده.نقل قول:
اگه ایرانسل مسج رو سند میکنه به مسج سنتر tci و مسج به مسج سنتر tci سند میشه ایرانسل میتونه پول مسج رو حساب کنه اما این در حالیه که شاید مسج که روی مسج سنتر tci هست به خط مشترک نرسه و ارور بده
اما اگر مسج روی مسج سنتر ایرانسل باشه و مسج رو نتونه به مسج سنتر tci برسونه و پول رو حساب کنه این نامردیه اما
سلام دوستان.
الان ذخیره شماره تماس گیرنده برای من فعاله.
کسی می دونه چطور باید استفاده کنم؟؟
همینجوری دیمی نیست. گوشی رو خاموش می کنم، میگه خاموش است. هیچ اتفاقی هم نمی افته. ولی 100% فعاله چون خواستم فعالش کنم، گفت فعال است.
فقط نمی دونم چطور باید استفاده کنم.
کسی هست که از این سرویس استفاده کرده باشه؟