مرسی از کمکت متانا جان .
تونستم نصبش کنم. خیلی مرسی
Printable View
مرسی از کمکت متانا جان .
تونستم نصبش کنم. خیلی مرسی
منم قبلا اين مشكلا داشتمنقل قول:
بايد پاكش كني (كامل كامل)بعد دوباره نصبش كني حل ميشه
رو ویندوز سرویس پک 1 هم کار نکرد یبارم بصورت عادی با سی دی بازی remove کردم دوباره نصب کردم تاثیر نداشت.
چطوری کامل پاکش کنم؟
ممنون اگر جواب بدید
سلاه رفقا
تكليف ما چيه كه بعد از هفت هشت مرحله بازي كردن يهو از گيم خارج ميشه و نميشه ادامه داد؟
مشکلم حل شد کرک جدید گرفتم و بازش کرد.
مشکله شما این بود که Generals شما به صورت Demo بود. که شما با نصب کرک درستش کردی.نقل قول:
دوم اینکه در جنگ دو ارتش وقتی بازی می خواد شروع بشه بلافاصله همه چی منفجر میشه.دلیلش چیه؟
لطفا کمک کنید
saghar_say خواهش میکنم.
وقتی میاد بیرون Critical Error میده؟ اگه اینجوره که فکر کنم مشکل از پچی ( Patch ) هست که شما نصب کردی.نقل قول:
تكليف ما چيه كه بعد از هفت هشت مرحله بازي كردن يهو از گيم خارج ميشه و نميشه ادامه داد؟
بله دقيقا همون ارور رو ميده يعني پچ مشكل داره يا كلا اينجور پچها با خود گيم سازگار نيست؟نقل قول:
آخه هم تو reborn 5 و هم تو ورژن 6 اين مشكل اتفاق ميفته:41:
سلام دوستان من یه 3 - 4 سالی هست دارم جنرال بازی می کنم بیشتر چیز میشا هم دارم هر مشکلی داشتید به جز مشکلات Online می تونید به من بگید تا کمکتون کمکتون کنم.
بله. مشکل از پچ هست. من هم با Reborn 4 در گیم نت و Reborn 5 در خانه همین مشکلو دارم. راهی وجود نداره. چون اینا پچهایی هستن که مثلا یکی که مثل من و شما، تو کفِ جنرالز هست میشینه میسازه. و خیلی از استاندارد ها ره هم رعایت نمیکنه. بگذریم. یا همینطوری باهاش کنار بیا، یا Generals رو بدن اینجور پچ ها از اول نصب کن.نقل قول:
بله دقيقا همون ارور رو ميده يعني پچ مشكل داره يا كلا اينجور پچها با خود گيم سازگار نيست؟
آخه هم تو reborn 5 و هم تو ورژن 6 اين مشكل اتفاق ميفته
بله ظاهرا حق با شماست و نميشه كاري كرد:41::41::45::37:نقل قول: