دوست عزیز خودش که میگه میتونه زیادش کنه .نقل قول:
مگه سرعت دايل آپ تو آمريكا 2mbps نيست چرا adsl 64 گرفتي؟؟؟
پس فعلا همین 64 کافیه .
Printable View
دوست عزیز خودش که میگه میتونه زیادش کنه .نقل قول:
مگه سرعت دايل آپ تو آمريكا 2mbps نيست چرا adsl 64 گرفتي؟؟؟
پس فعلا همین 64 کافیه .
سلامنقل قول:
دوست عزیز ظرفیت Mbps اصلاً ربطی به اینترنت و مخصوصاً دایل آپ نداره ، Mbps مقدار ظرفیت ورودی از هاب و یا کارت شبکه به کامپیوتر شما هست که آخر این ظرفیت هم 100 هست نه 2 همانطور که فرمودید دایل آپ خودش مستقیم و از یک سخت افزاری به نام مودم استفاده میکنه که در مودم های داخلی همان اینتر نال از پورتهای کام استفاده میکنه و در مودمهای خارجی یعنی اکسترنال از پورتهای SUB ویا Serial استفاده میکنه که ظرفیتش Kb و یا Mb هست ولی در ADSL از پورتهای USB استفاده میشه که در ADSL های قدیمی پورت Lan (همان ورودی هاب که بوسیلهء کارت شبکه وارد کامپیوتر ما میشه ) هم وجود داره که ظرفیت این پورتها همان Mbps هست که سرعت USB بیشر از سرعت پورت Lan هست .
در هر صورت با تشکر از عکس العمل شما به پست بنده ای کاش یه قرار هم در پست خودتان با Dear.Oracle_Eldorado میزاشتید تا باهم یه دست میزدیم . در ضمن وبلاگ شما رو دیدم وبلاگ مفید و خوبی دارید بهتون تبریک میگم امیدوارم مثل ساایران باشید(نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه) هر روز تان بهتر از دیروز باشه با آرزوی موفقیت .
راستی Dear.Oracle_Eldorado همنطوری که عرض کردم بنده به صورت Lan این ورزن رو تست کردم و مشکلی نداشت چون بعد از نصب بازی فایل Exe برای اجرای بازی به این شکل میاد
"H:\Counter bot pot\Valve\hl.exe" -game czero
و چون اینجا خودش bot pot نوشته ، من هم خدمت شما و در پست قبلی گفتم ورژن bot pot ، بنده اینو نمیدونستم که اگه به صورت لن جواب بده پس به صورت آنلاین هم میشه بازی کرد (ایا این جمله درسته؟یا نه).
در ضمن بنده نسخهء فارسCounte Strike رو هم دارم(2CD) که ورژنش 1.8 هست که تقریباً شبیه هم هستند فقط یکم ساختار گرافیکی و ابزار ها تغییر کرده و چند تا Map هم اضافه شده آیا با این هم میشه منظورم اینکه اگه اون یکی مشکل داشت با اینم میتونیم تست کنیم ، چون 100% نفرمودید که آیا Condition Zero میشه یا نمیشه ، مشکلی داره یا نداره ؟
در هر صورت ممنون ، راستی نمیشه به صورت تیمی بیش از 2 × 2 و یا 2 × 4 بازی کنیم
مرسی خدانگهدار
سلام
کی بود که می گفت این قسمت فعال هست ؟؟؟ این کی بود
تنها چیزی که من در این قسمت ندیدم فعالیت و کوچکترین جنبش یک حرف یا کلمه بود
ولی ژاپنی ها و چینی ها ، چینی ها به کنار چون جمعیت اونا زیاده ولی ژاپنی ها هزار تا سرور دارن و انقدر زیاده که برای خانومها و آقایان با رده های سنی مختلفی رو دارن و هزار تا هم آزاد Free آرزو به دل ماندینم یک ایرانی و یا یک سرور ایرانی ببینیم .
ما فقط بلدیم با یاهو مسینجر کار کنیم و به همدیگه فقط جک های واقعاً بی مزه و زشت بفرستیم ، بعدشم میخوایم حرف خودمان رو به گوش دنیا برسانیم که ما با تروریست مبارزه میکنیم ما نه تنها جزو کشورهای جهان سوم نیستیم بلکه از جهان دوم و در حال توسعه هم بالاتریم . ما نه تنها وارد کننده نیستیم بلکه صادر کننده هستیم ، ما نه تنها عقب مانده نیستیم بلکه پیشرفته هم هستیم مثلاً موشکهای دور برد تانک تقویت شدهء جنگ جهانی دوم به نام T72
دوست عزيز بهتره تو قسمت بازيهاي آنلاين پيگير اين بازي باشي اونجا دوستان زياد تري اين بازيو آنلاين انجام ميدن
بعد هم خيلي ها مثل خودم به خاطر امتحانات كمتر ميان اينترنت و يا پاي بازي ميشينن
باي
سلام
ممنون که جواب دادید ، ولی بحث بازی و امتحانات نیست
بحث اینکه حتی یک نفر هم نبود که یه جوابی به ما بده
منم خودم یه کار بسیار حساس و وقت گیری رو دادم در اندازه ای که هر روز 12 الی 14 ساعت منو مشغول کرده ولی خوب با برنامه ریزی حل میکنم .
سلام منم هستم
dial up با
با سرعت 921.6 كيلوبايت هستم.
فقط بگيد چجور بايد آنلاين بازي كنيم
salam man ham ba sorate 921.6 kilo byte hstam
albate ba dial up
عزیزم به نظر شما مودمی که تا 56کیلوبایت بیشتر ساپورت نمیکنه ، میتونه تا 921 کیلوبایت ساپورت کنه ؟!نقل قول:
salam man ham ba sorate 921.6 kilo byte hstam
albate ba dial up
اصلا با عقل جور در نمیاد .
با دایل آپ هم میشه ولی زیاد گیر میکنه .
دیگه با خودته ...
من كه خيلي دوست دارم بيام حالا كدوم ورژنش
این ورژن Counter Strike 1.6