دوستان من مي خوام سي دي video pediaرارايت كنم البته فقط سي دي 2 اون قفل داره بعد از اميج گرفتن پيغام ميده
كه سي دي شما كپي حالا بايد چيكار كنم لطفا كمي هم در مورد نرم افزار PreGap_Image_Builer-Final به من توضيح بدهيد
ممنون
بي جواب نمونه؟؟؟
Printable View
دوستان من مي خوام سي دي video pediaرارايت كنم البته فقط سي دي 2 اون قفل داره بعد از اميج گرفتن پيغام ميده
كه سي دي شما كپي حالا بايد چيكار كنم لطفا كمي هم در مورد نرم افزار PreGap_Image_Builer-Final به من توضيح بدهيد
ممنون
بي جواب نمونه؟؟؟
در مورد بدست آوردن سريال هارد ، به اين تاپيك مراجعه كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما رو یادتون رفته!!!!
پسجوابمون چی شد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
فکرکنم که با کلون ورزن 2.02بتونی که این سایت هست نتیجه روهم بگوبی زحمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name: Ajays
s/n: 1017163CB64EE58CB257CE99E5A1786B6D67F267070E9C9124 E8A0C23E6A61BEB10F80ED637F23E6E44A04CA5F4B8A007C92 5BD2AF51B4BF9EDDC089D1001BBF
كسي جواب من را نداد اين آموزشي كه من گفتم قفلش نگهبان طلايي حرفه اي است
من اگر اين جا نتيجه گرفتم نرم افزار هايي را كه خودم فارسي كردم را بهتون مي دهم؟؟!!
پس منتظرم فقط زود تر
CDSurce farsi v2.0.0
,......
راهی که بالا گفتم امتحان کننقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
البته اکه قفل سریال نخاد 90درصد قفل رو میشکونه تستش کن نتیجه رو هم بگو
دوستان کینگ2006را با چی میشه رایت کرد؟
من نمیتونم ایمیج اون رو بگیرم
البته من با کلون5به بالا کار میکنم!
من در اينجا يك توضيح كلي براي تقريبا تمام پست هاي قبلي بدهم .
بعضي ها تو اين تاپيك مي گند كه مثلا چطوري كينگ 2006 را رايت كنم ؟
1- وقتي من يا هر كس ديگه اي مي خواهيم به شما جواب بدهيم ، اصلا شايد كينگ 2006 را نديده باشيم ، خوب پستتون بدون جواب مي مونه .
2- شما مي توانيد اطلاعات اصلي مربوط به قفل را بدهيد ، شايد ( احتمالش كم است ) راهي براي آن پيدا شود و مشابه نرم افزارهاي ديگر باشد .
3- شكستن قفل ، در بعضي سي دي هاي درخواستي شما تقريبا از عهده اين تاپيك خارج است . دوستاني كه درخواست چگونگي رايت فلان سي دي را مي خواهيد ! سي دي هاي موجود در بازار ايران تقريبا به گونه اي است كه قفل شكستن با ايميج گرفتن از روي آن معني ندارد . واضح تر بگويم اينكه بسياري از سي دي ها داراي قفل هايي هستند كه نياز به كد فعال سازي دارند يا قفل روي برنامه نصب شده روي هارد قرار مي گيرد يا داري قفل هاي سخت افزاري هستند . در اين حالت برنامه هايي مانند clone cd و ... هيج كمكي به شما نمي كنند . تنها راه شكستن قفل اين گونه نرم افزارها ، كرك كردن آنهاست كه خود كرك هم امري است كه بازهم متاسفانه از عهده ما خارج است .
به طور خلاصه دوباره تاكيد مي كنم ، اگه پستتون بدون جواب موند ، بخاطر محدوديت هايي است كه براي وجود دارد . در ضمن ، كرك نرم افزارهايي كه شما مي خواهيد خيلي كم پيش مياد كه تو اينترنت پيدا كنيد .
در ضمن دلسرد نشويد ، اين تاپيك هنوز هم كارآيي خود را دارد و اين جور نيست كه من گفته باشم ، سي دي هاي درخواستي شما رايت نمي شود . اما هم ما بايد وقت كافي داشته باشيم و هم سي دي آن را داشته باشيم و هم اينكه اون سي دي چيز خوبي باشه .
در كل پيشنهاد من اين است كه تا مي توانيد سي دي هاي ارجينال بخريد . چون با اين كار ( يعني شكستن قفل سي دي ها ) ضربه بزرگي به برنامه نويسان متحمل مي كنيد كه آنها را از ادامه كار منصرف مي كند و همين يكي از علل كمبود نرم افزارهاي خوب ايراني است . يعني دلسرد شدن برنامه نويسان از نوشتن برنامه هاي خوب براي عرضه .
واقعيتش اينه كه من بعضي از خارجي هاش رو هم خريده ام. براي مثال WTM CD Protect خريداري شده دارم . اگر انتظار پشتيباني از يك تيم تحقيق و توسعه و توليد نرم افزار داريد حداقل قبل از اينكه 3000 نسخه كپي كنيد بهتره كه يك نسخه رو خريداري كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
مي خواستم مورد 4 رو اضافه كنم.
4- قبل از ارسال پرسش پست هاي قبلي هر موضوع رو بخونيد. خواه 2 صفحه باشه و خواه 70 صفحه.
از persiankitty هم به خاطر مورد 4 تشكر مي كنم .
ضمنا درمورد اون برنامه كه گفتي خريدي ، برامون يكم توضيح بده كه پشتيباني اون نرم افزارهاي خارجي چطوره ؟