اقا دستت درد نکتهنقل قول:
قبلا این کارو کردم بهتر نمیشه 85 دیگه اخرشه راه دیگه ایی نیست؟
Printable View
اقا دستت درد نکتهنقل قول:
قبلا این کارو کردم بهتر نمیشه 85 دیگه اخرشه راه دیگه ایی نیست؟
نه برای خستگی چشمتون هیچ راه دیگه ای نیست.نقل قول:
البته شاید خندت بگیره ولی زدن عینک آفتابی کمک میکنه:31:بهتره یه lcd بخرین چون صدمه ای که به چشم میزنه قابل بازگشت نیست.
سلام به همه اساتید
من یک مشکلی دارم چند وقته جدیدا خیلی اعصاب منو خورد می کنه
من بعد از 1 ساعت کار با کامپیوترم ، مانیتورم یک سوت بدی می کشه که رو اعصاب می ره و دیونه کنندست مانیوتور من Hansol 720 ED هستش خواهشا یک راه برای رفع این ایراد و قیمتشو بگید
سلام به دوستان محترم
من یه مشکلی دارم اگه میشه راهنمایی کنید .رنگ سفید مانیتورم چه در نوشته ها و چه در تصاویر تبدیل به زرد
شده مشکل از کجاست؟
سلام
دوستان مانیتور من Lg F700p هست امروز روشن کردم سوت میکشید ، 2-3 بار خاموش روشن کردم دیگه سوت نزد
جریان این سوت چیه ؟
سلام
من می خوام یه Gw 1932 بخرم
می خواستم بدونم کسی از این مانیتور داشته ؟ راضیه ازش ؟
تا حالا به مشکلی بر خورده ؟
یه سوال داشتم :
اگر روی دسکتاب راست کلیک کنید و مسیر زیر رو برید :
properties---setting--advanced--monitor
حالا تیک گزینه hide modes that...... رو بردارید اگه منوی کشویی رو باز کنید در آخرش گزینه 200hertz
رو میبینید .
می خواستم بدونم که چه نوع مانیتوری refresh rate به این زیادی داره ؟؟ :18:
لطفا نوع و مدلش رو بگین ....
مخلص برو بچس !
سلام
من يك مشكل بزرگ داشتم ،الان هم به زور مطلب مي نويسم ،مانيتور من كاملا تار هست و نورش مثل آواتار اقا داريوش با اجازه آقا داريوش اينجوري روشن و خاموش ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك لايه ي رنگ سبز هم روش كشيده شده ، مرضش چيه؟ خاموش كردم درست بود ،4 ساعت بعد روشن كردم اينطوري شد . ببخشيد اگه غلط املايي دارم چون هيچ چي نمي بينم
انگار اینجا هیچ کسی نیست که جواب بده بابا مگه کاربر فعال در سخت افزار کمه؟ من جواب سوالمو می خوام خیلی مهمه!!! خواهشا سریع
دوستانی كه مانیتورشون ال جی هست با خدمات پس از فروش كه در دفترچه مانیتورشون هست تماس بگیرن
انصافا" خیلی محترمانه و با حوصله جواب میدن حتی اگه سئوالت خیلی ساده باشه
من یكبار یك سئوال ساده پرسیدم كه الان فكر میكنم خندم میگیره ولی طرف خیلی تلاش كرد تا منو توجیه كنه